Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Bleach, naruto or one piece

• Please log in to reply
733 replies to this topic

Poll: 3 Shounen giants (574 member(s) have cast votes)

3 Shounen giants

1. Bleach (120 votes [20.91%])

Percentage of vote: 20.91%

2. Naruto (153 votes [26.66%])

Percentage of vote: 26.66%

3. One Piece (301 votes [52.44%])

Percentage of vote: 52.44%

Vote Guests cannot vote

#346 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 31 January 2009 - 00:20

Τα threads έγιναν merge μεταξύ τους.

Meteor, η γραφή σε ελληνικά δεν είναι απλώς παράκληση, είναι μέρος των κανόνων με τους οποίους συμφώνησες με την εγγραφή σου. Κάνε edit τα Posts σου. Εξ' άλλου θα είναι κρίμα μερικά άτομα να μην διαβάσουν το κείμενό σου λόγω γραφής σε greeklish ;)

E5VV38U.jpg

#347 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 31 January 2009 - 00:31

Gintama owns them all,the end...

holy shit he got us :nanana::nanana::nanana:

Kai ta 2 anime me afosiosane, ksafniasane kai efxaristisane.

Δηλαδη? Δεν βγαζω νοημα.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#348 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 31 January 2009 - 00:51

bleach ...
naruto (dropped)
one piece (never liked it :P) but i think i ll some time give it a try but still bleach...
Posted Image

#349 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 01 March 2009 - 02:29

λοιπον μολις τελιωσα και το 3ο manga.

λοιπον εχουμε και λεμε

bleach: μετα το ss arc αδιαφορο.Μηδαμινη πλοκη, γεματο ξυλο και μονο ξυλο, στρατιγικη στις μαχες ανυπαρτκη, τα ξαφνικα power ups το μαμανε εντελως,το πρωταγωνιστκο team μου σπαει απιστευτα τα νεβρα, και γενικα το μονο που αξιζει για μενα στη σειρα ειναι ο ulquiorra, αντε και λιγο το ξυλο που ριχνουν οι seconadary charachters (captains-espada)

naruto: καλο charachter development, ωραια πλοκη εχουν και στρατιγικη οι μαχες, το πιο πολυπλοκο απο τα 3, δεν ειναι το κλασσικο καλοι-κακοι( manga spoilers
Spoiler:

και επισης ειναι το μονο απο τα τρια που πεθαινουν χαρακτηρες,(manga spoiler
Spoiler:
.εδω δε μισω μονο το πρωταγωνιστικο team αλλα ολλους τους καλους, τους οποιους βρισκω ζωα, και γενικα θεωρω οτι ολλο το charachter development ερχεται απο τους κακους.

one piece: ωραια πλοκη, μου αρεσει πραγματικα οι ιδεα με τους πειρατες και ολλη αυτη η αναζητηση της περιπετειας και της ελευθεριας και επισης ειναι το μονο απο τα τρια που δεν παρουσιαζει τις γυναικες παντελως αχρηστες.Το charachter development ειναι μικροτερο απο αυτο του naruto μεν, αλλα δεν παυει να ειναι καλουτσικο, τα flashbacks ειναι δοσμενα με πολυ καλο τροπο και πραγματικα οι σκηνες σε αυτα ειναι αψογες και επισης ειναι απο τις ελαχιστες φορες που σε anime/manga Μου αρεσουν οι καλοι (ο luffy δε ειναι 10 κλασσεις ανωτερος απο τους πρωταγωνιστες των αλλων 2 shonen) και γενικα παρα πολλοι απο τους χαρακτηρες που εχει πλασσει ο oda ειναι αξιοι respect.Moreover το one piece ειναι μακραν το πιο αστειο απο τα 3, τα αστεια των αλλων δυο ειναι επικως αθλια.

τωρα στο poll ειχα ψηφισει πριν αρκετο καιρο, οταν ειχα αφησει το one piece στα πρωτα επισοδια και ειχα βαλει το naruto.Τωρα που τελιωσα και τα 3 το naruto πρωπορευεται με παρα πολυ μικρη διαφορα απο το one piece και ακολουθει αρκετα μακρια το bleach.

qzMHWHd.png

#350 michael92

michael92

Anime Amateur

• Members
  • 69 posts

Posted 02 March 2009 - 23:26

One Piece ftw, το naruto δεν ξέρω γιατί αλλά με απωθεί από τα λίγα video που είδα στο youtube...

#351 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 03 March 2009 - 09:37

narutoo ofc

#352 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 03 March 2009 - 14:21

Ψήφισα One Piece, αν και το Naruto ξεκίνησε εντυπωσιακά έπεσε πάρα πολύ στη συνέχεια με τα συνεχόμενα arc στην προσπάθεια της εύρεσης του emo. Έπειτα οι λεγόμενες μάχες στρατηγικής στο Naruto που περιλάμβαναν την χρήση μυαλού, έχουν χαθεί. Μην μιλήσω για τις τελικές μάχες, ο Luffy βάζει όλες του τις δυνάμεις και πολεμά μέχρι θανάτου, ενώ ο Naruto χάνει εντελώς τον έλεγχο και αποκτά τις ουρές πράγμα που δεν μου αρέσει καθόλου γιατί ουσιαστικά δεν κερδίζει αυτός αλλά το Kuobi.

#353 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 06 March 2009 - 11:53

Δυστυχώς δεν έχω δει το one piece επομένως, θα το αδικήσω.

Το Bleach για μένα είναι μια σειρά καθαρά action στυλ. Αυτό και μόνο αυτό, κατά τη γνώμη μου, είναι το δυνατό του σημείο. Το character developement είναι πολυυυ φτωχό, η υπόθεση απλή και οι χαρακτήρες είναι επιφανειακοί χωρίς ιδιαίτερο συναισθηματικό και ψυχολογικό υπόβαθρο, και όπου επειχειρεί να τους δώσει κάποιο περιεχόμενο αποτυγχάνει.

Αντίθετα, για μένα, το Naruto, παρά τις απόψεις πολλών, έχει κάτι ουσιαστικό να δώσει πέρα από την καθαρή δράση. Οι χαρακτήρες, οι διάλογοι και γενικότερα η υπόθεση, έχουν περιεχόμενο που πραγματικά πιστεύω είναι πολύ αξιόλογο, ασχέτως αν προσπαθεί να στο δώσει με τον απλούστερο δυνατό τρόπο. Αυτό είναι και το σημαντικότερο για ένα οποιοδήποτε στόρυ για θεωρηθεί καλό, κατά την γνώμη μου, και όχι ένα συγκεκριμένο "βαθύτερο νόημα", αν και θεωρώ ότι έχει μερικά δυνατά νοήματα επίσης.
Ακόμη και στη δράση, η στρατηγική και οι διάλογοι την ώρα της μάχης το κάνουν πολύ πιο ενδιαφέρον.
Γενικά, νομίζω, σου προσφέρει διασκέδαση χώρις να κάνει ιδιαίτερες εκπτώσεις στην ποιότητα (αν εξαιρέσουμε τα filler βέβαια).

#354 0pr0phet

0pr0phet

stoned as fuck ^^

• Members
  • 29 posts

Posted 06 March 2009 - 16:39

ολα εχουν καλα και κακα στοιχεια
bleach : υπεροχο ξυλο,σπανιες omg σκηνες....αθλιος main char
naruto:μου την σπαει που ο naruto ειναι ο κλασικος πορομενος που τα κανει ολα, εχει καλεσ μαχες , πολλες εξυπνες ανατροπες,πεθαινουν χαρακτηρες....γενικα ειναι κορυφη
one piece: μετριες μαχες,προβλεψιμο σεναριο,δεν θα πεθανει ποτε κανεις...πολυ αστειο,ολοι οι χαρακτηρες ειναι τελειοι ακομα και οι "κακοι"

μεταξυ naruto k one piece ψηφισα one piece δεν ξερω γιατι...απλα μου αρεσει περισοτερο στην τελικη...
Sail with me, into the setting sun,
The battle has been won, but war has just begun.
And as we grow, emotion starts to die.
We need to find a way, just to keep our desire alive.
:smokingg:

#355 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 12 March 2009 - 00:45

Kishi: If the bird won't sing, kill it.
Kubo: If the bird won't sing, make it want to sing.
Oda: If the bird won't sing, wait.

#356 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 12 March 2009 - 01:01

αν και πιστευω οτι το one piece καταντα κουραστηκο το ψηφησα γτ ειναι απο τα λιγα anime που με κρατησαν να γελαω και σε σοβαρες σκηνες :Ρ και ειμαι fan του γελιου :)
Posted Image
Au fond d' mon coeur Il reste encore un espoir

#357 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 15 March 2009 - 13:13

Οπ μονο και μονο επειδη εχει οτι εχουν και τα αλλα ,αλλα πολυ περισσοτερο γελιο

Posted Image

#358 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 15 March 2009 - 13:33

one piece με διαφορα. εχει γελιο,σοβαροτητα και πολλα αλλα ομορφα.
naruto: μου την δινει ο naruto γιατι εχει παθει ψυχωση με τον sasuke
bleach: δεν μου πολυαρεσει γιατι ο ichigo βρισκει συνεχεια δυναμη να παλεψει την στιγμη που δεν μπορει να παρει τα ποδια του
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#359 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 18 March 2009 - 23:56

κλασσικα ναρουτο.....!!!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#360 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 posts

Posted 19 March 2009 - 09:56

anime wise θα παρω χωρις σκεψη το OP. δεν με εχει κουρασει καθολου και ειναι πολυ καλο.
το bleach το εχω παρατησει τελειως το ανιμε.. με εχει κουρασει μεχρι αηδιας.
το Naruto το βλεπω απλα γιατι ειμαι κολλημενος (αλλα διαβαζω το μανγκα και καραγουσταρω)

Αν η επιλογη μας ηταν μονο για manga θα διαλεγα Naruto (καθως το OP ακριβως επειδη δεν με εχει κουρασει δεν διαβαζω το manga του)
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Posted Image
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)