Λοιπον,εκατσα και διαβασα Ολο αυτο το πραγμα[Μου αξιζει Μπισκοτο]!
Ναι αυτο ειναι αληθεια.... Με την πρωτη ευκαιρια θα στο δωσω. Απλο με γευση μηλο η σοκολατα το προτιμας?

:congrats:
και εχω να πω,
Για One Piece,ναι μεν οι χαρακτηρες εχουν τον απεθαντο,αλλα απ'την αλλη αυτο δεν σημαινει οτι σε μια μαχη δεν θα χασουν,εχουμε δει πολλες φορες σε μαχες να γινονται ανατροπες!!
Επισης το αλλο με την αντοχη και τ.λ.π,Sorry αλλα οταν ο sasuke δεν μπορει να κουνησει τον κολω του και ματωνει συνεχεια,μπορει και κανει την αποτελειωτικη κινηση του Lee δεν ειναι λιγο παρατραβηγμενο??
Και οσον αφορα αυτο με τον Zoro k Mihawk,εδω περα ο Sasuke Τον Διελυσε Ο Kaku,τον γεμισε με πληγες και δεν ξερω τι,και στο επομενο επεισοδιο που φευγανε απ'το νησι δεν ειχε τιποτα,αξαφανιστηκαν Μυστηριοδως!!Οποτε κανενα απ'τα δυο δεν υπερτερει σ'αυτον τον τομεα...
Οσο για τις στραρηγικες και τετοια,Λογικο δεν ειναι μια ιστορια με Ninja να εχει πιο πολλυ στρατηγικες απο μια με πειρατες???
και οπως ειπε ο Heli οπου χρειαζεται υπαρχει στρατηγικη,και δεν νικαει παντα ο δυνατοτερος!!
Ναι δεν ειπα οτι δεν μπορει να χασουν.... Αλλα απο την στιγμη που ξερει καποιος οτι οτιδηποτε και να συμβει κανεις απ το πληρωμα του Going Merry δεν προκειται να πεθανει δεν ειναι σαν να σου λεει ευθυς εξ αρχης οτι στο τελος θα υπαρχει happy end? Aντιθετα στο Naruto κατι τετοιο δεν υπαρχει. Πολλοι απο τους πιο αγαπημενους χαρακτηρες πεθαινουν εκει που δεν το περιμενεις και αυτο το οποιο ειναι επισης πολυ ωραιο ειναι οτι αυτο συμβαινει με τροπο ο οποιος δενει πολυ αρμονικα και μελετημενα με την υπολοιπη ιστορια. Aυτο δημιουργει πολυ περισσοτερη αγωνια για το τελος το οποιο στην παρουσα φαση του manga αλλα και του anime καθε αλλο παρα happy φαινεται οτι θα ειναι.
Οσον αφορα τον sasuke. Oντως στην φαση που λες οχι μονο ειχε φαει πολυ ξυλο αλλα ειχε καταπονηθει τρομερα και απο το δαγκωμα του Orochimaru αλλα παρολαυτα και καποιος αλλος να ητανε πιστευω οτι θα ειχε επιβιωσει απο αυτα τα δυο πχ ο Naruto εχει γλιτωσει απο πολυ χειροτερα, η η hinata με το ξυλο που εφαγε απο τον Neji θα επρεπε να τα ειχε τιναξει. Αντιθετα ο οποιοδηποτε αλλος χαρακτηρας ετρωγε το πετσοκομμα το οποιο τρωει ο zoro σε καθε μαχη θα ειχε αποδημησει εις Κυριον εδω και πολυ καιρο. Επιπλεον αυτο το οποιο λες για το primary lotus και οχι το secondary στο οποιο πρεπει να ανοιξεις και τις πυλες και ηταν στην ουσια η πραγματικα τελικη τεχνικη του Lee ...... Μπορεσε να την κανει γιατι την ειχε αντιγραψει με το Sharingan.... Και μην ξεχνας οτι ο Sasuke ηταν ο καλυτερος της ταξης του και ειχε ηδη αντοχες πραγμα που φανηκε και στην μαχη με τον Haku (οπου καποιος αλλος ειχε πεσει τεζα)... Oσο για τις πληγες του Σε εκεινη την μαχη Α) ηταν απο βελονες και οχι ολοκληρες χαρακες Και κοψιματα απο Katana σπαθια και παει λεγοντας κοβωντας και κλαιγοντας Β) λογικα δεν φυγανε αμεσως γιατι και ο Kakashi ηταν πολυ καταπονημενος απο την μαχη με τον Zabuza Και επρεπε να αναρρωσουν πριν μπορεσουν να φυγουν και να επιστρεψουν πισω.
Αυτο που λες για την στρατηγικη λογικο μου φαινεται αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οι μαχες του OP ειναι για πεταμα. Εγω αυτο που σχολιασα στην συγκεκριμενη περιπτωση ηταν οτι ενω στο bleach τον πειραζε που δεν υπηρχε στρατηγικη στις μαχες (που υπαρχει απλα δεν ειναι σε στυλ Naruto) στο op το περναει ως κατι το απολυτως λογικο και το δικαιολογει με το οτι οι πειρατες δεν εχουν τοσες τεχνικες. Και αμεσως μετα λεει οτι στο bleach οι shinigami ειναι ακομη πιο περιορισμενοι αλλα εξακολουθει να μην τους το αναγνωριζει ως ελαφρυντικο. Και συμφωνω με αυτο που λες και εσυ και ο HeLl απλα δεν θεωρω τον Usopp τοσο αντιπροσωπευτικο δειγμα οσο τον Shikamaru στο naruto.
Επισης,Το One Piece απο αυτα που ειπες που περναει μυνηματα,περναει περισσοτερο αυτο της 'Φιλιας",και Το Ποση δυνατη ειναι η Λεξη Nakama!!
Ναι περναει το μυνημα της φιλιας. Αλλα το ιδιο κανουν και τα υπολοιπα και το επιασα ως κοινο σημειο των τριων. Με βαση οσα εχω δει μεχρι τωρα δεν μπορω να πω οτι το περναει σε μεγαλυτερο η μικροτερο βαθμο. Μου αρεσει η οπτικη απο την οποια το εξεταζει αλλα δεν μπορω να την διαχωρισω απο αυτη των αλλων δυο shounen. Γιατι και το Naruto Και το Bleach δινουν επισης τον δικο τους ορισμο για την λεξη φιλος και με πολυ ωραιο τροπο........
Αν διαβασεις και αυτο εχεις 2 πακετα μπισκοτα απο εμενα

:hahaha: