Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Bleach, naruto or one piece

• Please log in to reply
733 replies to this topic

Δημοσκόπηση: 3 Shounen giants (574 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

3 Shounen giants

1. Bleach (120 ψήφοι [20.91%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 20.91%

2. Naruto (153 ψήφοι [26.66%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 26.66%

3. One Piece (301 ψήφοι [52.44%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 52.44%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#301 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 05:46

Πλεον εχοντας δει κατι λιγο και απο τα τρια ας πω την γνωμη μου(αυπνιες FTW):tensai:

Ξεκιναμε με bleach:Μηδενικοι χαρακτηρες μηδενικοι ομως μιλαμε ειναι αθλιοι ολοι τους.Ενα κατι παραπανω απο μετριο σεναριο που απο οσο ξερω στην συνεχεια χειροτερευει αλλα anyway.Μετα ολο ακουω να λενε βλεπω bleach για τις τελειες μαχες του.Που τις ειδες τις τελειες μαχες?Η λεξη στρατηγικη δεν υπαρχει σε αυτο το ανιμε.4-5 μαχες εχω δει και οι ολες τους ηταν οτι παρει ο χαρος(κυριολεκτικα ομως:hahaha:)Μονο εκεινη το bando (αυτον με την ωραια αδερφη πως τον λεγανε) δεν ηταν "γιουριααααα" γιατι πολυ απλα ετρεχε να ξεφυγει:bleh:Δεν μπορω να πω οτι δεν βλεπονται(οι μαχες) αλλα ειναι σαφως κατωτερες απο τα αλλα 2 ανιμε.Τωρα το χιουμορ του:Νταξ εχει τις καλες του στιγμες και σε αυτο δεν λεω αλλα...
Γενικα ειναι ενα ανιμε πανω απο το μετριο βλεπεται ανετα αλλα καλυτερα δες κανα seinen(που λενε μερικοι:bleh:)

Συνεχιζουμε με Naruto:Ωραιοι χαρακτηρες και πολλοι(κατι που μου αρεσει σε shonen)Αν εξαιρεσουμε την σακουρα που ακομα να καταλαβω για πιο λογο υπαρχει στο ανιμε ολοι οι υπολοιποι ειναι μια χαρα.Καλο σεναριο με ωραιες ανατροπες αλλα ακομα δεν ξερω πως θα εξελιχτει.Μετα απο χιουμορ δεν λεει πολλα αλλα ουτε καταντα ηλιθιο ουτε σε κανει να βαριεσαι στα χαλαρα επεισοδια του.Τελος το δυνατο σημειο του που ειναι οι μαχες.Με αφορμη το chuunin exam το ανιμε ξεκινησε με πολλες μαχες ολων των χαρακτηρων του ανιμε.Ειδαμε τον καθενα να εχει το δικο του στυλ με τις δικες του κινησεις στρατηγικες κτλπ.Οι μαχες ητανε ωραιες αλλα εμενα με κουραζει λιγο η replication technique και ολα τα παραμφερη.Ολο αναρωτιεσαι τωρα αυτον πετυχε η εκεινο το κομματι ξυλου(το ιδιο πρεπει να ειναι παντα δεν μπορει να βρισκουνε συνεχεια ιδια ξυλα:bleh: )

Τελος το One piece που απλα αριστευει σε ολους τους τομεις.(END):nod:

#302 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 05:56

Εγω εχω δει ολο το bleach και το naruto, και καμια 30ρια επεισοδια one piece (το σταματισα γτ ηταν τεραστιο και βαριομουν να συνεχισω, θα το κανω καποτε ομως)...... Μονο το naruto με εκανε να ανατριχιασω απ τα πρωτα επεισοδια :riiight:

#303 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 21:06

Πλεον εχοντας δει κατι λιγο και απο τα τρια ας πω την γνωμη μου(αυπνιες FTW):tensai:

Ξεκιναμε με bleach:Μηδενικοι χαρακτηρες μηδενικοι ομως μιλαμε ειναι αθλιοι ολοι τους.Ενα κατι παραπανω απο μετριο σεναριο που απο οσο ξερω στην συνεχεια χειροτερευει αλλα anyway.Μετα ολο ακουω να λενε βλεπω bleach για τις τελειες μαχες του.Που τις ειδες τις τελειες μαχες?Η λεξη στρατηγικη δεν υπαρχει σε αυτο το ανιμε.4-5 μαχες εχω δει και οι ολες τους ηταν οτι παρει ο χαρος(κυριολεκτικα ομως:hahaha:)Μονο εκεινη το bando (αυτον με την ωραια αδερφη πως τον λεγανε) δεν ηταν "γιουριααααα" γιατι πολυ απλα ετρεχε να ξεφυγει:bleh:Δεν μπορω να πω οτι δεν βλεπονται(οι μαχες) αλλα ειναι σαφως κατωτερες απο τα αλλα 2 ανιμε.Τωρα το χιουμορ του:Νταξ εχει τις καλες του στιγμες και σε αυτο δεν λεω αλλα...
Γενικα ειναι ενα ανιμε πανω απο το μετριο βλεπεται ανετα αλλα καλυτερα δες κανα seinen(που λενε μερικοι:bleh:)

Συνεχιζουμε με Naruto:Ωραιοι χαρακτηρες και πολλοι(κατι που μου αρεσει σε shonen)Αν εξαιρεσουμε την σακουρα που ακομα να καταλαβω για πιο λογο υπαρχει στο ανιμε ολοι οι υπολοιποι ειναι μια χαρα.Καλο σεναριο με ωραιες ανατροπες αλλα ακομα δεν ξερω πως θα εξελιχτει.Μετα απο χιουμορ δεν λεει πολλα αλλα ουτε καταντα ηλιθιο ουτε σε κανει να βαριεσαι στα χαλαρα επεισοδια του.Τελος το δυνατο σημειο του που ειναι οι μαχες.Με αφορμη το chuunin exam το ανιμε ξεκινησε με πολλες μαχες ολων των χαρακτηρων του ανιμε.Ειδαμε τον καθενα να εχει το δικο του στυλ με τις δικες του κινησεις στρατηγικες κτλπ.Οι μαχες ητανε ωραιες αλλα εμενα με κουραζει λιγο η replication technique και ολα τα παραμφερη.Ολο αναρωτιεσαι τωρα αυτον πετυχε η εκεινο το κομματι ξυλου(το ιδιο πρεπει να ειναι παντα δεν μπορει να βρισκουνε συνεχεια ιδια ξυλα:bleh: )

Τελος το One piece που απλα αριστευει σε ολους τους τομεις.(END):nod:

αναφερθηκες σε τακτικη και ειπες οτι το bleach μειονεκτει αλλα ειπες επισης οτι το one piece αριστευει σε ολους τους τομεις εχω δει one piece περιπου 120 μπορει και παραπανω αλλα εκει που θελω να καταληξω ειναι συγγνωμη την τακτικη που την ειδες στο one piece:erk:

#304 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2008 - 11:34

αναφερθηκες σε τακτικη και ειπες οτι το bleach μειονεκτει αλλα ειπες επισης οτι το one piece αριστευει σε ολους τους τομεις εχω δει one piece περιπου 120 μπορει και παραπανω αλλα εκει που θελω να καταληξω ειναι συγγνωμη την τακτικη που την ειδες στο one piece:erk:

Οι μαχες του One piece εχουνε τακτικη αλλα πολυ απλα δεν την χρειαζονται στον βαθμο του ναρουτο.Ειναι ετσι ο τροπος του ανιμε( ο καθενας το δικο του φρουτο η καποιο συγκεκριμενο αντικειμενο)που πολυ απλα ο καθενας εχει 4-5 κινησεις και τις χρησιμοποιει την καταλληλη στιγμη.Στο ναρουτο υπαρχουν απειρες κινησεις με αποτελεσμα να μπορει να δημιουργηθει μια τακτικη καλη στις μαχες.

Να ενα καλο παραδειγμα
One Piece Spoiler eps 236
Spoiler:

Με λιγα λογια η τακτικη δεν ειναι παντα απαραιτητη.Το κακο με το Bleach ειναι οτι κυριως δεν εχουνε κινησεις.Επισης να πω οτι η grimmjow vs ichigo μαχη μου αρεσε παρα πολυ:drink:

#305 Dominator

Dominator

Starting...

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 02:54

An k den vlepw to One piece 4ifizw Bleach giati to Naruto mu ta xalase arketa twra teleutea.
Anti8eta to Bleach exei api8ani drasi arketa kalo humor k fantastiko senario!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#306 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 05:29

Heli καιρο ειχα να σε ακουσω και εσενα αλλα θα πω οτι συμφωνω μαζι σου!!

Το One Piece μπορει να μην εχει γενικως πολυ στρατηγικη αλλα ειναι ετσι το ανιμε φτιαγμενο ωστε δεν χρειαζεται πολυ...

Βεβαια δεν θα αρνηθω οτι η στρατηγικη του Naruto μ'αρεσει πιο πολυ και μαλιστα μολις επιτελους τα τελειωσω και τα 3 ετοιμαζω ενα σεντονακι με τα υπερ και τα κατα και των 3 σειρων..

Επισης ενα αλλο μειον του one piece ειναι οτι δεν εχει romance οπως και οτι οι χαρακτηρες
Spoiler:

Κατα τ'αλλα η σειρα φοβερη αν και το naruto,με τα 40 επεισοδια που εχω δει,το πλησιαζει επικυνδυνα αν συνεχισει ετσι...

Μεχρι τωρα και τα 2 υπερτερουν και υστερουν σε διαφορους τομεις...

[πχ one piece-νικαει σε φαντασια και μουσικη και naruto νικαει σε αναπτυξη χαρακτηρων και μαχες πχ]...

Και ακριβως γι αυτο αν συνεχισει ετσι θα τα θεωρησω ισαξια και τα 2...εννοειται οτι δεν επηρεαζομαι απο τον εγωισμο μου και τετοια και παντα παρατηρω τα υπερ και τα κατα μιας σειρας...θα επανελθω οταν τελειωω το naruto;)

#307 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 05:39

αν και το naruto,με τα 40 επεισοδια που εχω δει,το πλησιαζει επικυνδυνα αν συνεχισει ετσι..

Η πρώτη "season" μέχρι να αρχίσουν τα fillers ήταν απο τα καλύτερα anime EVER!

Με τα fillers όμως και μετά το Shippuuden, πάνε κατα διαόλου τα πράγματα... Για εμένα, το μεγαλείο της σειράς τελείωσε με τα fillers (ΠΡΙΝ απο αυτά...έλεος). Είχε και το Shippuuden ένα δυό καλά. Η μουσική π.χ Βέβαια, αν φτιάχνανε και πολλά κομμάτια ωραία θα'ταν γιατί βαρέθηκα να ακούω το ίδιο score σε κάθε επεισόδιο...

Ψήφισα One Piece γιατί ακόμα δε το έχω βαρεθεί και νομίζω πως ούτε πρόκειται..

Και το Naruto σαν ιστορία είναι ωραίο, αλλά δε συγχωρώ τους δημιουργούς του anime που έχουνε μαμήσει τη ροή κανονικότατα...

#308 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 13:42

Spoiler:

Aγαπητε HeLlRaiDeR ομολογω οτι το ποστ σου με μπερδεψε λιγο. Και πολυ περισσοτερο μπερδευτηκα οταν διαβασα και το δευτερο γιατι πολλα απο αυτα που ελεγες ηταν εντελως αντιθετα με αυτα τα οποια ελεγες στο πρωτο. Καταλαβα σιγουρα οτι σου αρεσει το One Piece:hihi2:… αλλα αυτο που δεν καταλαβα ηταν το οτι καποια πραγματα τα οποια κατακρινεις στο bleach και στο Naruto στο Op δεν κρινεις τοσο αυστηρα,,,,,,

Καταρχας για να τα πιασουμε ενα ενα,λες οτι δεν υπαρχουν ωραιες μαχες στο Bleach. Επετρεψε μου να διαφωνησω.... Περα απο την μαχη Grimmjaw Vs Ichigo να σου υπενθυμισω την μαχη Ichigo Vs Byakuya, την μαχη Ishida, Renji Vs Apollo Granz (η οποια εχει στρατηγικη και teamwork μεσα και ειναι ακομη στην μεση), την μαχη Μayuri Vs Ishida οπως και αυτην Yoruichi Vs Soi Fon…. Λες παρακατω απαντωντας σε ενα παιδι οτι στο OP οι μαχες δεν απαιτουν να εχουν συγκεκριμενες κινησεις γιατι οι χαρακτηρες εχουν συγκεκριμενο αριθμο τεχνικων. Μα και στο Bleach το ιδιο συμβαινει. Οι shinigamis περιοριζονται σε shikai – bankai (Οχι ολοι) και ακομη λιγοτεροι Kiddou. Στην ουσια δλδ ακομη λιγοτερες απο αυτες που εχουν στο Op. Eπιπλεον ο τροπος μαχης τους δλδ τα zanpakutos ως σπαθια που ειναι τις περισσοτερες φορες απαιτει κατα μετωπο επιθεση. Δεν εχω δει τα τρελα επεισοδια one piece αλλα προσωπικα δεν μπορω να φανταστω τον zoro που ειναι και το αντιστοιχο απο αποψη οπλων Πχ να εχει καποια υψηλη στρατηγικη εν ωρα μαχης., Οσον αφορα το Boundo Arc και εκει υπηρχαν πολυ καλα δειγματα στρατηγικης αν και απο την πλευρα των κακων στην συντριπτικη τους πλειοψηφια.... , Μεχρι στιγμης τουλαχιστον ορισμενες φορες μου φαινεται πολυ πιο θερμοκεφαλος απο τον Ichigo. Λες μετριο σεναριο...... Να δεχτω οτι σαν συνολο δεν εχει κανει την καινοτομια στον χωρο του anime. Παρολαυτα ομως το Soul Society Arc ειναι παρα πολυ καλο. Οπως επισης καλο ειναι και το Hueco Mundo Arc και ας του αλλαξανε τα φωτα που το κοψανε στην μεση.,,, Αυτο που λες δες καλυτερα κανα seinen το βρισκω λιγο αδικο και προσβλητικο. Αν θελησει κανεις να δει seinen Θα δει seinen…. Δεν θα δει ουτε bleach ουτε naruto Και σιγουρα ουτε Op…. Καποιο απο τα τρια θα δει καποιος που εχει ορεξη για shounen…. Kαι τα τρια εχουν τα μυνηματα τους και την δικη τους νοοτροπια,,,,,,

Προχωραμε αργοτερα στο Naruto…… Λες οτι σε μεγαλο βαθμο σε κουραζει το οτι δεν ξερεις να πετυχει αυτον η αν τελικα ηταν Κawarimi (replacement technique) η Kage Bunshin (shadow clone)….. Μα αυτο ειναι και το νοημα της στρατηγικης.... Περα απο το να ξεγελαει τον αντιπαλο να μπορει να προσφερει και στον θεατη την αναλογη ανατροπη στον τομεα της μαχης και να κραταει το ενδιαφερον αμειωτο. Εχει επισης ενα σημαντικο ατου...... Οτι κανεις δεν εχει τον αψοφηστο. Ακομη και οι πιο κυριοι και φαινομενικα απαραιτητοι χαρακτηρες δεν ειναι ασφαλεις. Και οσο για αυτο που λες με το μυαλο και το πως ο πιο αδυναμος νικαει τον δυνατοτερο νομιζω ο shikamaru του naruto ειναι ενα εξαιρετο παραδειγμα αυτης της περιπτωσης. Ειναι ισως ο πιο αδυναμος απο αποψη ninja δυνατοτητων (μετα την Ino ΧD) και ομως προοδευει πιο πολυ απο ολους και ακομη και απο τους 2 πρωταγωνιστες Naruto Sasuke κατα την διαρκεια της σειρας. Και επειδη κατι αναφερθηκε απο ενα αλλο παιδι για την συνεχεια της σειρας. Το Shippuuden μπορει να εχει σαν anime Καποια αργα κομματια αλλα ακομη και αυτα εξυπηρετουν αργοτερα τον ρολο τους.... Στην ουσια δεν εχουμε δει τπτ ακομη στο anime απο υποθεση γιατι μετα απο το σετακι αυτο των fillers ξεκινα το παρτυ που λεμε. Και εκει θα φανει ακομη περισσοτερο η σημασια της εξυπναδας και της στρατηγικης οπως ειπωθηκε παραπανω.

Tελος για το One piece…… Θα δηλωσω μεγαλη φαν απο το λιγο που εχω δει ( περιπου 60) και σιγουρα ειναι παρα πολυ καλο σαν δουλεια. Αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να το πεις τελειο. Καταρχας εχω ακουσει ηδη οτι οι χαρακτηρες εχουν τον απεθαντο... Για μενα αυτο ειναι ενα μειον γιατι στερει αγωνια απο την σειρα και ψιλοπροδικαζει το μελλον. Σε αυτην την κατηγορια υπαγεται και το οτι ωρες ωρες οι ηρωες εχουν υπερβολικα πολυ δυναμη και αντοχη εν ωρα μαχης. Πχ.... Αυτος ο Zoro ελεος δλδ (My personal favorite btw).....Ποσα λιτρα αιματος χανει σε καθε μαχη και μετα απο λιγο αφου τον δεσουνε σηκωνεται και ειναι ετοιμος και για την συνεχεια (η ιδανικη μεταθεση για το Vampire Knight ειναι) ..... Δλδ
Spoiler:
Περα απο αυτα βεβαια προς το παρον εχω πορωθει τρελα...... Απιστευτο γελιο και πλακα αν και ορισμενες φορες το παρακανουν με την χιουμοριστικη προσεγγιση.... Οι χαρακτηρες ειναι οι περισσοτεροι αξιολατρευτοι....και ο Luffy ειναι γενικοτερα απιστευτος .... Θα επανελθω λεπτομερεστερα οταν το τελειωσω γιατι προς το παρον δεν μπορω να πω και παρα πολλα.......

Συνοψιζοντας θα πω για αλλη μια φορα οτι η προτιμηση ειναι θεμα καθαρα υποκειμενικο. Λογικο ειναι οταν καποιος παρακολουθει και τα τρια να εχει ενα το οποιο να ειναι αγαπημενο. Αλλα πιστευω οτι οσο και να μπαινουμε στον πειρασμο δεν μπορουμε να τα συγκρινουμε και να πουμε οτι το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο η οτι οι χαρακτηρες του ενος ειναι πιο ενδιαφεροντες απο του αλλου γιατι και τα τρια εχουν πολυ διαφορετικο στυλ και προσεγγιση. Το One Piece Μιλαει για ελευθερια και ξεγνοιασια , το Naruto μιλαει για το χρεος προς τους συνανθρωπους και το Bleach για την προστασια των κοντινων ανθρωπων. Σιγουρα εχουν κοινα σημεια οπως την αξια της φιλιας και της σκληρης προσπαθειας αλλα τα προσεγγιζουν με πολυ διαφορετικο τροπο το καθενα.

#309 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 13:51

καλα iri εγραψες παλι
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#310 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 14:02

Λοιπον,εκατσα και διαβασα Ολο αυτο το πραγμα[Μου αξιζει Μπισκοτο]!

και εχω να πω,

Για One Piece,ναι μεν οι χαρακτηρες εχουν τον απεθαντο,αλλα απ'την αλλη αυτο δεν σημαινει οτι σε μια μαχη δεν θα χασουν,εχουμε δει πολλες φορες σε μαχες να γινονται ανατροπες!!

Επισης το αλλο με την αντοχη και τ.λ.π,Sorry αλλα οταν ο sasuke δεν μπορει να κουνησει τον κολω του και ματωνει συνεχεια,μπορει και κανει την αποτελειωτικη κινηση του Lee δεν ειναι λιγο παρατραβηγμενο??

Και οσον αφορα αυτο με τον Zoro k Mihawk,εδω περα ο Sasuke Τον Διελυσε Ο Kaku,τον γεμισε με πληγες και δεν ξερω τι,και στο επομενο επεισοδιο που φευγανε απ'το νησι δεν ειχε τιποτα,αξαφανιστηκαν Μυστηριοδως!!Οποτε κανενα απ'τα δυο δεν υπερτερει σ'αυτον τον τομεα...

Οσο για τις στραρηγικες και τετοια,Λογικο δεν ειναι μια ιστορια με Ninja να εχει πιο πολλυ στρατηγικες απο μια με πειρατες???

και οπως ειπε ο Heli οπου χρειαζεται υπαρχει στρατηγικη,και δεν νικαει παντα ο δυνατοτερος!!

Επισης,Το One Piece απο αυτα που ειπες που περναει μυνηματα,περναει περισσοτερο αυτο της 'Φιλιας",και Το Ποση δυνατη ειναι η Λεξη Nakama!!

Berserk___Gatsu.jpg

#311 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 14:50

Λοιπον,εκατσα και διαβασα Ολο αυτο το πραγμα[Μου αξιζει Μπισκοτο]!

Ναι αυτο ειναι αληθεια.... Με την πρωτη ευκαιρια θα στο δωσω. Απλο με γευση μηλο η σοκολατα το προτιμας?:congrats::congrats::congrats:

και εχω να πω,

Για One Piece,ναι μεν οι χαρακτηρες εχουν τον απεθαντο,αλλα απ'την αλλη αυτο δεν σημαινει οτι σε μια μαχη δεν θα χασουν,εχουμε δει πολλες φορες σε μαχες να γινονται ανατροπες!!

Επισης το αλλο με την αντοχη και τ.λ.π,Sorry αλλα οταν ο sasuke δεν μπορει να κουνησει τον κολω του και ματωνει συνεχεια,μπορει και κανει την αποτελειωτικη κινηση του Lee δεν ειναι λιγο παρατραβηγμενο??

Και οσον αφορα αυτο με τον Zoro k Mihawk,εδω περα ο Sasuke Τον Διελυσε Ο Kaku,τον γεμισε με πληγες και δεν ξερω τι,και στο επομενο επεισοδιο που φευγανε απ'το νησι δεν ειχε τιποτα,αξαφανιστηκαν Μυστηριοδως!!Οποτε κανενα απ'τα δυο δεν υπερτερει σ'αυτον τον τομεα...

Οσο για τις στραρηγικες και τετοια,Λογικο δεν ειναι μια ιστορια με Ninja να εχει πιο πολλυ στρατηγικες απο μια με πειρατες???

και οπως ειπε ο Heli οπου χρειαζεται υπαρχει στρατηγικη,και δεν νικαει παντα ο δυνατοτερος!!

Ναι δεν ειπα οτι δεν μπορει να χασουν.... Αλλα απο την στιγμη που ξερει καποιος οτι οτιδηποτε και να συμβει κανεις απ το πληρωμα του Going Merry δεν προκειται να πεθανει δεν ειναι σαν να σου λεει ευθυς εξ αρχης οτι στο τελος θα υπαρχει happy end? Aντιθετα στο Naruto κατι τετοιο δεν υπαρχει. Πολλοι απο τους πιο αγαπημενους χαρακτηρες πεθαινουν εκει που δεν το περιμενεις και αυτο το οποιο ειναι επισης πολυ ωραιο ειναι οτι αυτο συμβαινει με τροπο ο οποιος δενει πολυ αρμονικα και μελετημενα με την υπολοιπη ιστορια. Aυτο δημιουργει πολυ περισσοτερη αγωνια για το τελος το οποιο στην παρουσα φαση του manga αλλα και του anime καθε αλλο παρα happy φαινεται οτι θα ειναι.

Οσον αφορα τον sasuke. Oντως στην φαση που λες οχι μονο ειχε φαει πολυ ξυλο αλλα ειχε καταπονηθει τρομερα και απο το δαγκωμα του Orochimaru αλλα παρολαυτα και καποιος αλλος να ητανε πιστευω οτι θα ειχε επιβιωσει απο αυτα τα δυο πχ ο Naruto εχει γλιτωσει απο πολυ χειροτερα, η η hinata με το ξυλο που εφαγε απο τον Neji θα επρεπε να τα ειχε τιναξει. Αντιθετα ο οποιοδηποτε αλλος χαρακτηρας ετρωγε το πετσοκομμα το οποιο τρωει ο zoro σε καθε μαχη θα ειχε αποδημησει εις Κυριον εδω και πολυ καιρο. Επιπλεον αυτο το οποιο λες για το primary lotus και οχι το secondary στο οποιο πρεπει να ανοιξεις και τις πυλες και ηταν στην ουσια η πραγματικα τελικη τεχνικη του Lee ...... Μπορεσε να την κανει γιατι την ειχε αντιγραψει με το Sharingan.... Και μην ξεχνας οτι ο Sasuke ηταν ο καλυτερος της ταξης του και ειχε ηδη αντοχες πραγμα που φανηκε και στην μαχη με τον Haku (οπου καποιος αλλος ειχε πεσει τεζα)... Oσο για τις πληγες του Σε εκεινη την μαχη Α) ηταν απο βελονες και οχι ολοκληρες χαρακες Και κοψιματα απο Katana σπαθια και παει λεγοντας κοβωντας και κλαιγοντας Β) λογικα δεν φυγανε αμεσως γιατι και ο Kakashi ηταν πολυ καταπονημενος απο την μαχη με τον Zabuza Και επρεπε να αναρρωσουν πριν μπορεσουν να φυγουν και να επιστρεψουν πισω.

Αυτο που λες για την στρατηγικη λογικο μου φαινεται αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οι μαχες του OP ειναι για πεταμα. Εγω αυτο που σχολιασα στην συγκεκριμενη περιπτωση ηταν οτι ενω στο bleach τον πειραζε που δεν υπηρχε στρατηγικη στις μαχες (που υπαρχει απλα δεν ειναι σε στυλ Naruto) στο op το περναει ως κατι το απολυτως λογικο και το δικαιολογει με το οτι οι πειρατες δεν εχουν τοσες τεχνικες. Και αμεσως μετα λεει οτι στο bleach οι shinigami ειναι ακομη πιο περιορισμενοι αλλα εξακολουθει να μην τους το αναγνωριζει ως ελαφρυντικο. Και συμφωνω με αυτο που λες και εσυ και ο HeLl απλα δεν θεωρω τον Usopp τοσο αντιπροσωπευτικο δειγμα οσο τον Shikamaru στο naruto.

Επισης,Το One Piece απο αυτα που ειπες που περναει μυνηματα,περναει περισσοτερο αυτο της 'Φιλιας",και Το Ποση δυνατη ειναι η Λεξη Nakama!!

Ναι περναει το μυνημα της φιλιας. Αλλα το ιδιο κανουν και τα υπολοιπα και το επιασα ως κοινο σημειο των τριων. Με βαση οσα εχω δει μεχρι τωρα δεν μπορω να πω οτι το περναει σε μεγαλυτερο η μικροτερο βαθμο. Μου αρεσει η οπτικη απο την οποια το εξεταζει αλλα δεν μπορω να την διαχωρισω απο αυτη των αλλων δυο shounen. Γιατι και το Naruto Και το Bleach δινουν επισης τον δικο τους ορισμο για την λεξη φιλος και με πολυ ωραιο τροπο........

Αν διαβασεις και αυτο εχεις 2 πακετα μπισκοτα απο εμενα:hahaha::hahaha::hahaha:

#312 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 15:02

Ναι το διαβασα,

Με σοκολατα θα ηθελα...

Επισης,

ο Usopp πιστευω πολυ καλα αντικατοπρτιζει αυτο το φαινομενο εξυπναδας,μιας και εχεις απτη μια τα τερατα οι οποιοι με Μπουκετα και κλωτσιες Νικανε ολους,και απτην αλλη εχεις τον πιο φοβιτσιαρη του πληρωματος,που νικαει με εξυπναδα και με εφευρεσεις αποκλειστικα δικες του....

Φτασε στο Αρκ που ειμαι εγω τωρα,και εκει περα θα δεις φοβερες ανατροπες,και επισης ο Usopp μπορει να μην ξεπερναει τους αλλους,αλλα χωρις αυτον θα ειχαν Κινδυνευσσει σε απειρες καταστασεις.. ..

οσον αφορα τους τραυματισμους παλι,αμα φτασεις στα τελευταια Αρκς,θα δεις οτι ειναι συνεχεια με επιδεσμους και τετοια,ασχετα αν και με αυτα πολεμανε παλι,αλλα κατι ειναι και αυτο,πιστευω στον τομεα αυτο,το Dragonball ηταν μονο πολυ καλο,μιας και πηγαινανε Νοσοκομεια,δεν πολεμουσανε,ασχετα οτι ειχανε μαγικα φασολια..Λολ!!

Τωρα αυτο με την φιλια,απ'τα 40 Επεισοδια που ειδα Naruto δεν νομιζω να το περναει τοσο δυναμικα οσο το One Piece,μιας και στα 40 πρωτα επεισοδια One Piece ηδη γινοτανε πολυ αντιληπτο,αυτη ειναι η γνωμη μου!

Thats Troublesome...

Berserk___Gatsu.jpg

#313 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 15:12

Koιτα περαιτερω συζητηση θα ηταν λιγο περιεργη γιατι και οι δυο εχουμε δει λιγα σχετικα απο One piece Και Naruto αντιστοιχα. Γι αυτο και αποφευγω προς το παρον να πω πολλα για το OP. γιατι ξερω οτι εχω πολυ πραγμα να δω ακομη.

Εκει που ομως θα διαφωνησω ειναι στην συγκριση του πως περνιεται η φιλια. Καταρχας δεν ειναι απαραιτητο να το περασει κατι απο την αρχη για να ειναι το main theme του anime. Eγω στα πρωτα 40 επεισοδια για να το παρω κατ αντοιστιχια με τα 40 του naruto που λες οτι εχεις δει μονο τον Luffy εχω δει να δειχνει υπερβολικη πιστη στη φιλια.... Οι αλλοι ειναι demi φαση. Ουτε φυσικα ειναι και απαραιτητο να αποδοθει και με τον ιδιο τροπο. Γι αυτο σου λεω οτι δεν υπαρχει συγκριση αναμεσα στα δυο. ΓΙατι στο Op εχεις τους φιλους που προσπαθουν ολοι μαζι για εναν σκοπο και στο Naruto εχεις δυο φιλους
Spoiler:
Μιλαμε για τελειως διαφορετικο concept Και στις δυο περιπτωσεις.

#314 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 16:26

Eίχα καιρό να διαβάσω το thread και τα διάβασα όλα όσα είχα χάσει.
Θέλω και εγώ μπισκοτάκι:hahaha:.

Λοιπόν για εμένα το bleach έχει τις καλύτερες μάχες απ' όλα,το καλύτερο σχέδιο και animation απ' τα τρία..... Για μένα το σενάριο δεν έχει όσο βάθος θα ήθελα.

Το One piece είναι πιο ξέγνιαστο με πολύ περισσότερο γέλιο αλλά και με καλές μάχες και ενδιαφέρουσα πλοκή όσο αναφορά τους χαρακτήρες.(Ακόμα στο 44 είμαι αλλά ξέρω ότι πολλοί χαρακτήρες ξαναεμφανίζονται).
Ωστόσο αυτό που δεν πεθαίνει κανείς δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει.(αναφέρθηκαν posts παραπάνω οπότε δεν το αναλύω).

Το Naruto για μένα έχει την καλύτερη και πιο "σκοτεινή" υπόθεση απ' τα τρία. Βέβαια το shippuden το σκοτώσανε λίγο διότι το πήγαιναν πολυυυυυυυυυυύ αργά. Το πρώτο "season" όμως ήταν πραγματικά πολύ καλό. Επίσης όπως είπε και η Iri τώρα αρχίζουν τα καλά......
Αυτό όμως που δεν μου αρέσει εδώ είναι τα πολλά και πολλές φορές ίδια flashbacks.

Και τα τρία έχουν υπέρ και κατά.

Ωστόσο θα παραμείνω στην επιλογή μου.(shinobi).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#315 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 16:44

Spoiler:

Κοιτα να δεις κατι που θα το ελεγα αλλα με προλαβες.Και οι δυο δεν εχουμε δει ολο το ανιμε (εσυ εχεις δει λιγο Op εγω λιγο Naruto)
Μου ανεφερες μαχες στο Bleach που ουτε καν τις εχω δει.Η γνωμη για το Bleach φτανει μεχρι το 70 και με ελαχιστα πραγματα που ξερω για το μελλον και μεχρι το 75 και λιγα περισσοτερα για το μελλον του.
Για τις μαχες που εχω δει μεχρι στιγμης η μονη που μου αρεσε και ειχε και λιγο συναισθημα ητανε η Ichigo-renji.
Η soi fon yuruichi μαχη ειχε στρατηγικη αλλα με σκετη στρατηγικη δεν φτιαχνεις μαχη...

Επισης παρεξηγησες το "δες κανα seinen"Το ειπα ειρωνικα καθως το εχω ακουσει πολλες φορες.Πιστευα πως κοιτοντας στην λιστα μου το shonen-seinen ratio στα ανιμε που εχω δει θα εβλεπες οτι προτειμω shonen:wis:Ο καθενας μπορει να δει οτι τραβαει η ορεξη του.

Spoiler:

Προσεχε δεν ειπα σε μεγαλο βαθμο.Ειπα λιγο με κουραζουν αυτου το ειδος οι κινησεις.Τις μαχες τις θεωρω εξησου καλες με του Op.Να σου αναφερω οτι ο λογος που αρχησα το Naruto ειναι γιατι ειναι απο τα ελαχιστα shonen που πεθαινει κοσμος.Ακομα εχουνε πεθανει ελαχιστοι αλλα επειδη ξερω ποιοι πεθαινουν μου αρεσει ακομα περισσοτερο και με κανει να ανυπομονω να φτασω εκει που ειναι τωρα (το Manga) ακομα πιο πολυ.Τελος λεω ακομα μια φορα οτι επειδη δεν το εχω δει ολο δεν ξερω την προοδο του shikamaru.

Spoiler:

Λοιπον την αντοχη αστην στην ακρη γιατι δεν υπαρχει shonen που να μην αντεχουν πολυ ξυλο.Και στα τρια γινεται το ιδιο (ισως στο Naruto Λιγο λιγοτερο)Επισης πιστεψε με με εκνευριζε πολυ περισσοτερο απο εσενα το Unspofable mode αλλα πλεον (οπως και εσυ θα κανεις στην συνεχεια) θα το αφησεις στην ακρη γιατι πολυ απλα θα ενδωσεις σε ολα του τα θετικα

Spoiler:

Ακριβως ο καθενας εχει το δικο του αγαπημενο και το γουσταρει περισσοτερο απο τα αλλα.Πανω απο ολα οτι απολαμβανει ο καθενας πιο πολυ

Τελος (προσωρινα):bath: