Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Bleach, naruto or one piece

• Please log in to reply
733 replies to this topic

Δημοσκόπηση: 3 Shounen giants (574 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

3 Shounen giants

1. Bleach (120 ψήφοι [20.91%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 20.91%

2. Naruto (153 ψήφοι [26.66%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 26.66%

3. One Piece (301 ψήφοι [52.44%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 52.44%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#241 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 17:15

Παιδιά, δεν ξέρω γιατί αλλά ψήφισα Naruto...Και ούτε καν σκέφτηκα να βάλω One Piece....:oo: Πρέπει να πω ότι έτσι έγινε γιατί τελευταία ασχολούμαι πιο πολύ με το πρώτο παρά με το δεύτερο.....Αλλιώς το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν διαφορετικό....

Τέσπα, τα αδέρφια μ με είπαν τρελή :hahaha:...Όμως, το Naruto έχει πιο πολλούς βασικούς χαρακτήρες και απ' ότι μ φαίνεται η πλοκή του είναι πολύ πιο σφιχτή απ' ότι το One Piece. Εννοώ ότι κάθισε ο mangaka και έκανε από την αρχή ένα plan για τη βασική δομή και όντως φάινεται να το τηρεί (εντάξει, με μερικές προσθηκες....δε λέω) αλλά στο Οne Piece στην αρχή ήταν να φτάσουν την κόκκινη γραμμή και μετά ξεπηδούσαν χώρες και πρόσωπα που όσο και να πείτε δεν κολλούσαν και τόσο....Δεν είχαμε καμία νύξη αρχικά.....:fromabove:

Και τα σχέδια του είναι πολύ διαφορετικά απ' ότι συνήθως βλέπουμε στα manga....Πολύ ψιλόλιγνες φιγούρες και τους λείπουν τα ιαπωνικού τύπου μάτια....Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό αλλα απλά δεν μ κάθεται τόσο καλά..

Δεν μπορώ να πω όμως:drink:είναι και τα 2 κορυφές !!

#242 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 17:21

Και τα σχέδια του είναι πολύ διαφορετικά απ' ότι συνήθως βλέπουμε στα manga....Πολύ ψιλόλιγνες φιγούρες και τους λείπουν τα ιαπωνικού τύπου μάτια....Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό αλλα απλά δεν μ κάθεται τόσο καλά..

Εκτος απο το οτι αυτο για μενα ειναι ενα απο τα καλα που εχουν και πολλα αλλα ανιμε(Dragon Ball,Berserk κλπ),δλδ οτι παροτι φτιαχτηκαν απο ιαπωνες δεν εχουν τα χαρακτηρηστικα τους οι χαρακτηρες,που εγω το θεωρω κατι θετικο γιατι με τα "κανονικα" ματια παραπεμπει περιπου σε ολους τους λαους τους γης και οχι σ'αυτους και την κουλτουρα τους..το κανει πιο γενικο και πιο ευκολα αποδεκτο..

Τεσπα,οπως ελεγα,εκτος απο αυτο που ειναι απλα η αποψη μου,θεωρησε και οτι το ενα εχει να κανει με πειρατες,αρα ειναι φυσιολογικο και πιο λογικο να μην ειναι σχιστοματηδες,ενω στο αλλο,αφου ειναι με νιντζα,βγαζει πιο πολυ νοημα να εχουν ιαπωνικα προτυπα,μιας και ειναι χαρακτηρες της δικης τους κουλτουρας(οπως και οι σαμουραι)...

Κατα τ'αλλα αποψη σου,αν και πιστευω οτι πολυ λιγα προσωπα που μπηκαν extra στο one piece δεν κολλανε ή δεν ηταν ευχαριστα...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 10 Μάιος 2008 - 20:06

#243 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 17:29

Δεν είπα ότι δεν ήταν ευχάριστα!!

Κατά τ' άλλα, οι 2 πρωτες παράγραφοί σου ήταν καλά τεκμηριωμένες και συμφωνώ.:thatsit:

#244 Mystic Gohan

Mystic Gohan

Cocky Mothaf@ck@

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 11:49

Το Bleach ειναι το καλυτερο,αλλα πραγματικα μενω εκπληκτος με τις ψηφους για ΟΡ :OMG3:

#245 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 12:36

Το Bleach ειναι το καλυτερο,αλλα πραγματικα μενω εκπληκτος με τις ψηφους για ΟΡ :OMG3:

Συμφωνώ και επαυξάνω!!One piece πρώτο???!?Bleach τελευταίο????Ακόμα και οι narutards μας έφαγαν:emptyonexg1:(no offence δεν το λέω προσβλητικά-πλάκα ήταν...)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#246 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 12:53

Η απόδοση του bleach έχει πέσει κατακόρυφα τον τελευταίο καιρό!
Δεν καταλαβαίνω γιατι εκπλήσεστε?Συνολικά τις πιο καλογραμμένες ιστορίες τις έχει το one piece!'Eδώ και 10 χρόνια δεν έχει απογοητεύσει ποτέ τους fans του!
Για σεβαστείτε τον παλαιότερο!:bleh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#247 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 13:59

Δεν καταλαβαίνω γιατι εκπλήσεστε?Συνολικά τις πιο καλογραμμένες ιστορίες τις έχει το one piece!'Eδώ και 10 χρόνια δεν έχει απογοητεύσει ποτέ τους fans του!

Χεχ,δίκιο έχεις κρίνω λίγο προκατειλλημμένα γιατί δεν μ'αρέσει το onepiece...Όχι ότι έχω δει και πολύ αλλά,you get the point
Δημοσιευμένη  εικόνα

#248 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 14:12

Και ερχεσε να υποστηριξεις το One Piece μ'αυτο το ονομα???:hehe:

Spoiler:

+1 σ'αυτα που ειπες...One Piece :head:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 16 Μάιος 2008 - 14:44

#249 Mystic Gohan

Mystic Gohan

Cocky Mothaf@ck@

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 15:01

Συμφωνω αλλα πες μου τι γινεται στο ΟΡ που το κατατασσει πιο μπροστα απτο Βleach μετα τους ΟCP9 ???
Κορυφαιο αρκ δε λεω,αλλα απο κει κ περα μετριοτητα

Το ανιμε,αποκλειστικα,Βleach ειναι καλυτερο αυτη τη στιγμη,εννοειται χωρις τα fillers,ενω τα manga ειναι ισαξια

btw,ειμαι κ γω φανατικος ΟΡσας αλλα τα συκα συκα....

#250 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 15:29

Συμφωνω αλλα πες μου τι γινεται στο ΟΡ που το κατατασσει πιο μπροστα απτο Βleach μετα τους ΟCP9 ???
Κορυφαιο αρκ δε λεω,αλλα απο κει κ περα μετριοτητα

Το ανιμε,αποκλειστικα,Βleach ειναι καλυτερο αυτη τη στιγμη,εννοειται χωρις τα fillers,ενω τα manga ειναι ισαξια

btw,ειμαι κ γω φανατικος ΟΡσας αλλα τα συκα συκα....

Arlong Arc,Arabasta Arc(χωρις fillers),Skypiea Arc,Water 7/Εnies Lobby Arc ολα κορυφη!!

και τα υπολοιπα αρκ ειναι αρκετα καλα και παντα με ωραια αστεια και ιδεες..

Δεν βλεπω την μετριωτητα που λες,εκτος απο το τωρινο αρκ,το Τhriller Βark,που και παλι βετιωνεται σιγα σιγα οσο προχωραει...

#251 Mystic Gohan

Mystic Gohan

Cocky Mothaf@ck@

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 15:33

Για αυτη τη στιγμη δε μιλαμε ?
Αρα...
Παντως δεν το συνεχιζω αλλο γιατι δεν ειμαι ο καταλληλος να μιλησω για το ανιμε,αλλα για το μανγκα πες μου ο,τι θες

#252 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 15:36

Για αυτη τη στιγμη δε μιλαμε ?

(κατι τελευταιο τοτε)

Τι σχεση εχει η τωρινοτητα?

Εγω τουλαχιστον μιλουσα για την σειρα σαν συνολο...ετσι "συγκρινονται" οι σειρες και οχι απο ενα μετριο αρκ της στιγμης...αλλα και παλι εγω Bleach δεν εχω δει,απλα ελεγα τα καλα του OP επειδη ειπες οτι μονο ενα αρκ ελεγε...

#253 Mystic Gohan

Mystic Gohan

Cocky Mothaf@ck@

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 15:42

Η συγκριση που εκανa περισσοτερο αφορουσε τα μανγκα αρα ηταν οff topic
...

#254 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 16:02

Θα ανεβάσω λίγο τους τόνους (γκουχ...γκουχ ... πίνω νεράκι και ξεκινάω)

Το manga του Bleach μέχρι να βγάλει γένια δεν πρόκειται να φτάσει ούτε τα επίπεδα του DragonBall (όχι Z).Μετά την Soul Society δεν έχει να μας δώσει τίποτα άλλο πάρα cool εχθρούς και μάχες που γίνονται για να γίνονται.Ενώ το ιστορικό υπόβαθρο για τις μάχες στο Hueco Mundo είναι σχεδόν ανύπαρκτο και η αφορμή η ίδια ακριβώς ιδέα με το Soul Society.Συμφωνώ ότι οι fan πρέπει να το στηρίζουν αλλά μην λέμε και τρέλες.Εδώ στα τελευταία chapter έδωσε κάποια ψηγματα ιστορίας και κάποιοι fan αρχισαν να λένε ότι ο mangaka βάζει φιλλερ στο manga.

To anime του Bleach είναι ήδη καμένο χαρτί.Το να έχει τα μίσα επεισόδια filler δεν δείχνει αξιόλογο anime (και όχι δεν βγάζουμε τα φιλλερ γιατί είναι μέρος του anime και ιδιαίτερα Bleach που χρησιμοποιεί filler χαρακτήρες στο κανονικό στορυ).Μετά το τελευταίο filler αrc που δεν έχει και χρονική συνοχή με το story.Το ανιμε έχει μεγάλη επικυνδηνότητα για drop (απο μένα τουλάχιστον σίγουρα,θα περιμένω ως το καλοκαίρι να φτιάξει).

Κετεβάζω τους τόνους (και ξαναπίνω νερό γιατί κοράκιασα...)

Συμφωνώ να συγκρίνουμε τα manga των τριων σειρών (γιατι το anime του OP είναι κατα πολύ αρτιότερο από των άλλων δυο,και δεν αναλώνεται σε χαζομάρες και δεκάδες συνεχόμενα filler).
Αλλά και πάλι όπως ξαναείπα παρότι το Bleach ξεκίνησε για μένα πολύ καλά,έχει παραμείνει στο ίδιο βρεφικό επίπεδο.
Βεβαια γούστα είναι αυτά.Αν θέλει κάποιος μάχες χωρίς νόημα τo Bleach είναι ότι πρέπει.

ΥΓ: Κάποια στιγμή το Bleach το θεωρούσα κορυφαίο (καλά όχι και απ 'το OP, μην υπερβάλω), αλλά από καποια στιγμή και μετά κατάντησε βαρέτο.Αν ποτέ κάνω drop το anime σίγουρα θα έχω ήδη ξεκινήσει το manga.
ΥΓ2: Ο λόγος που τα λέω δεν είναι κάποια από τις κουβεντες εδώ μέσα, αλλά η φρικαλαιότητα που αντίκρισα τις 2 τελευταίες εβδομάδες στο Bleach anime.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#255 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 16:10

Θα ανεβάσω λίγο τους τόνους (γκουχ...γκουχ ... πίνω νεράκι και ξεκινάω)

Το manga του Bleach μέχρι να βγάλει γένια δεν πρόκειται να φτάσει ούτε τα επίπεδα του DragonBall (όχι Z).Μετά την Soul Society δεν έχει να μας δώσει τίποτα άλλο πάρα cool εχθρούς και μάχες που γίνονται για να γίνονται.Ενώ το ιστορικό υπόβαθρο για τις μάχες στο Hueco Mundo είναι σχεδόν ανύπαρκτο και η αφορμή η ίδια ακριβώς ιδέα με το Soul Society.Συμφωνώ ότι οι fan πρέπει να το στηρίζουν αλλά μην λέμε και τρέλες.Εδώ στα τελευταία chapter έδωσε κάποια ψηγματα ιστορίας και κάποιοι fan αρχισαν να λένε ότι ο mangaka βάζει φιλλερ στο manga.

To anime του Bleach είναι ήδη καμένο χαρτί.Το να έχει τα μίσα επεισόδια filler δεν δείχνει αξιόλογο anime (και όχι δεν βγάζουμε τα φιλλερ γιατί είναι μέρος του anime και ιδιαίτερα Bleach που χρησιμοποιεί filler χαρακτήρες στο κανονικό στορυ).Μετά το τελευταίο filler αrc που δεν έχει και χρονική συνοχή με το story.Το ανιμε έχει μεγάλη επικυνδηνότητα για drop (απο μένα τουλάχιστον σίγουρα,θα περιμένω ως το καλοκαίρι να φτιάξει).

Κετεβάζω τους τόνους (και ξαναπίνω νερό γιατί κοράκιασα...)

Συμφωνώ να συγκρίνουμε τα manga των τριων σειρών (γιατι το anime του OP είναι κατα πολύ αρτιότερο από των άλλων δυο,και δεν αναλώνεται σε χαζομάρες και δεκάδες συνεχόμενα filler).
Αλλά και πάλι όπως ξαναείπα παρότι το Bleach ξεκίνησε για μένα πολύ καλά,έχει παραμείνει στο ίδιο βρεφικό επίπεδο.
Βεβαια γούστα είναι αυτά.Αν θέλει κάποιος μάχες χωρίς νόημα τo Bleach είναι ότι πρέπει.

ΥΓ: Κάποια στιγμή το Bleach το θεωρούσα κορυφαίο (καλά όχι και απ 'το OP, μην υπερβάλω), αλλά από καποια στιγμή και μετά κατάντησε βαρέτο.Αν ποτέ κάνω drop το anime σίγουρα θα έχω ήδη ξεκινήσει το manga.
ΥΓ2: Ο λόγος που τα λέω δεν είναι κάποια από τις κουβεντες εδώ μέσα, αλλά η φρικαλαιότητα που αντίκρισα τις 2 τελευταίες εβδομάδες στο Bleach anime.

Συμφωνώ απόλυτα και αυτός κιόλας ήταν ό λόγος που ονομάστηκα έτσι!Γιατί στην αρχή το bleach μου άρεσε πραγματικα(και ήταν και το πρώτο από τα 3 shonen που είδα)Μέτα όμως που είδα one piece και ναρούτο τα θεωρώ πια πολλύ καλύτερα από το bleach!

Σε σείρα για μένα πηγαίνουν ως εξής

1)one piece
2)naruto
3)bleach
Δημοσιευμένη  εικόνα