Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Bleach, naruto or one piece

• Please log in to reply
733 replies to this topic

Poll: 3 Shounen giants (574 member(s) have cast votes)

3 Shounen giants

1. Bleach (120 votes [20.91%])

Percentage of vote: 20.91%

2. Naruto (153 votes [26.66%])

Percentage of vote: 26.66%

3. One Piece (301 votes [52.44%])

Percentage of vote: 52.44%

Vote Guests cannot vote

#211 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 03 April 2008 - 03:09

Tι να κανω τωρα τα διαβασα...:nosey:

Δεν μπορω να μην απαντησω ...:emptyonexg1:

Seraphimon ειναι πολυ καλο το naruto 1 Επ. 1-153 (-15 επισοδεια filler), αλλα ...αυτο ηταν!
Το shipunden ειναι μια κοινως ομολογουμενος ''μπουρδα'' ασχετα αν το manga ειναι καλυτερο, το anime ειναι μια βλακεια.

Δηλαδη αν συνγκρινουμε Ναρουτο 1 - 153 με One piece (1-439!!!):

Soundtrack:Εδω θα πω ναρουτο, αν και το OP εχει πολυ καλο
Animation: Το πρωτο Ναρουτο ειχε απιθανο εξ αρχης - Το one piece εχει φτασει και αυτο πλεον σε τρομερα επιπεδα αν και στην αρχη δεν ηταν τοσο καλο.
Μαχες:Οι μαχες του Ναρουτο ειχαν τρομερο σχεδιασμο και περιπλοκοτητα (τακτικη) - Στο one piece ειναι ποιο ωμες και λιγοτερες αλλα αν κρινουμε απο την μαχη (luccy -luffy) το Ναρυτο εδω εφαγε πλεον χωμα...
Συναισθημα και γελιο :Αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι το One piece δεν εχει ρομαντζα, σε αυτον τον τομεα απλα δεν συγκρινονται...το ναρουτο ειναι να συναισθηματικα ρηχο anime κατι που γινεται ολοφανερο και στην συνεχεια αφου αναλωνεται στα ιδια και στα ιδια...και για γελιο στο Οp μονο ο ussop φτανει .
ΣΕΝΑΡΙΟ: και εδω ερχεται το μεγαλο χασμα ...εχουμε δει το hunterxhunter to basilisk και ενα σωρο αλλα, το ναρουτο απλα τα συνεθεσαι με εναν πολυ ομορφο τροπο... τιποτα παραπανω...
Τωρα το ΟP ...εχει την μεγαλυτερη φαντασια που εχω δει ποτε μου σε anime (απλα).

Αλλα οτι δεν συγκρινονται ειναι πλεον εμφανες ...διοτι το ενα ειχε 153 αξιολογα επεισοδια και τελος ενω το αλλο χωρις filler εχει καμια 350+ και προχωρα ακαθεκτο .
Το ναρουτο ηταν πολλα υποσχομενο αλλα δυστηχως μας προδωσε και με την ασυνεπια του anime αλλα και με το manga που κανει κυκλους...

Αυτα...τα ειπα (βραδυατικα) και ησυχασα !!!

Συμφωνω με soundtrack kai animation

Μαχες:η μαχη του lucci με luffy ναι ηταν πολυ καλη και απο τις αγαπημενες μου.αλλα γιατι δεν λεμε για προηγουμενες μαχες
μαχες?Τι θελω να πω?οι μαχες με την καμηλοπαρδαλη ξιφομαχος η o sanji που χανει γιατι αν ειναι δυνατον του αρεσουν οι γυναικες
και εχει κομπλεξ OMFG,η τις μαχες με τον Ταρανδο και τον ussop που πολεμανε τυφλοποντικες.Και δεν μιλαω για μαχες της πλακας,αλλα
για μαχες που καθοριζουν την πλοκη αν ειναι ποτε δυνατον!!!!!Γιατι ΔΕΝ ψοφαει ποτε κανεις?ΠΟΤΕ!!!!!κομματιαζονται,
τους σαπακιαζουν αλλα δεν πεθαινει κανεις ποτε.ΚΑΚΟ ΨΩΦΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

Δεν ισοπεδωνω το One piece,εμενα μου αρεσει πολυ και το βλεπω,αλλα το σχολιο για τις μαχες δεν στεκει πουθενα
Συναισθημα και γελιο:Το Naruto συναισθηματικα ρηχο ανιμε?αν το συγκρινεις με δραμα σειρα,ναι εχεις δικιο.αν το συγκρινεις με
one piece με τιποτα,και τα δυο μου αρεσουν το one piece εχει περισσοτερο γελιο,το ναρουτο περισσοτερο συναισθημα

ΣΕΝΑΡΙΟ:Εμενα toy naruto Μου αρεσει περισσοτερο,σε ανατροπες ειναι απλα κορυφαιο,το one piece απο την αλλη εχει ενα εξαιρετικο κοσμο στον οποιο ειναι φτιαγμενο

Επισης ενα αλλο που με χαλαει ειναι οτι δεν βλεπω εξελιξη των χαρακτηρων,εδω και 400+ επισοδεια ειναι ιδιοι το μονο που εχει αλλαξει επανω τους ειναι οτι εχουν γινει πιο δυνατοι
αλλα ειναι το ιδιο ανωριμοι,αυτο με χαλαει αρκετα.

τεσπα για να τελιωνουμε(οχι οτι αυτο καθοριζει τι ειναι πιο καλο)
Στην ιαπωνια to one piece ειναι more popular απο naruto
Στον κοσμο αντιθετα το Ναρουτο ειναι το νουμερο 1

ggthanksbye

#212 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 03 April 2008 - 03:50

Hatake τα σχολια σου για OP,για τα σημεια που περιγραφεις τουλαχιστον,ειναι ορθα..

παρ ολα αυτα οχι ολοκληρωμενα κατα τη γνωμη μου,γι αυτο θα κανω ενα τελευταιο reply μονο κ μονο για να μην το παρουν στραβα οσοι δεν βλεπουν OP(μετα σταματαω και ισως ειναι καλυτερα να σταματησουμε ολοι μας καθως ειδα κατι mods να παιζουν με λουκετα εδω κονταPosted Image:terror2::nanana:...ουτος η αλλος απο μενα εμμεσα ξεκινισε η συζητηση αρα εγω την κλεινω...

Μαχες:η μαχη του lucci με luffy ναι ηταν πολυ καλη και απο τις αγαπημενες μου.αλλα γιατι δεν λεμε για προηγουμενες μαχες
μαχες?Τι θελω να πω?οι μαχες με την καμηλοπαρδαλη ξιφομαχος η o sanji που χανει γιατι αν ειναι δυνατον του αρεσουν οι γυναικες
και εχει κομπλεξ OMFG

ναι οι μαχες που λες ηταν ψιλοLawl αλλα ετσι οπως το γραψες ειναι λες κ μονο η μια μαχη του Luffy ηταν η μοναδικη καλη σε ολα τα 300+ eps..

Τι να πουμε τοτε για Zoro vs. Mr.One & Ohm,Luffy vs. Kuro,Arlong,Crocodile k Enel,Sanji vs. Jiabura κ Nami vs. Kalifa?(οι τελευταιες 2 ηταν ετσι κι ετσι αλλα αρκετα καλες)

Και στο naruto δεν πιστευω να ναι ολες οι μαχες ειναι φοβερες...κι εκει θα χει καλες κ κακες ακριβως οπως στο OP..

η τις μαχες με τον Ταρανδο και τον ussop που πολεμανε τυφλοποντικες.Και δεν μιλαω για μαχες της πλακας,αλλα
για μαχες που καθοριζουν την πλοκη αν ειναι ποτε δυνατον!!!!!

His Name is Chopper!!!!:D

Γιατι ΔΕΝ ψοφαει ποτε κανεις?ΠΟΤΕ!!!!!κομματιαζονται,
τους σαπακιαζουν αλλα δεν πεθαινει κανεις ποτε.ΚΑΚΟ ΨΩΦΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

Θα σ'αρεζε αν πεθαινε ενα μελος απο το πληρωμα?Σ'εμενα κ σε τοσες χιλιαδες φανς δεν θα αρεζε γιατι θελουμε να δουμε που θα φτασουν στο τελος...

Το μονο κακο ειναι οτι οι μαχες δεν ειναι σχεδιασμενες ετσι ωστε οι χαρακτηρες να νικανε πιο πολυ με την αξια τους(οχι οτι δεν το κανουν,απλα τρωνε 1500000+ damage και ξανασηκωνονται..αν δεν γινοταν αυτο θα ταν ΟΚ)...μετα βεβαια δεν νικανε κι ολους τους κακους...ακομη αναμενουμε μερικους "ανικητους"....

Επισης ενα αλλο που με χαλαει ειναι οτι δεν βλεπω εξελιξη των χαρακτηρων,εδω και 400+ επισοδεια ειναι ιδιοι το μονο που εχει αλλαξει επανω τους ειναι οτι εχουν γινει πιο δυνατοι
αλλα ειναι το ιδιο ανωριμοι,αυτο με χαλαει αρκετα.

ναι το χα ξαναπει αλλα για μενα,διαμεσου των flashback ηδη βλεπουμε πως αλλαζουν οι χαρακτηρες στον χρονο..πως ηταν πριν κ πως εγιναν μετα..

επισης οταν ερχεται ενα καινουριο μελος δεν το εμπιστευονται παντα κ θελει εστω κ λιγο χρονο για να συνηθισουν ο ενας τον αλλο..

Σιγουρα απεχει απο το καλυτερο char development που υπηρξε ποτε,αλλα γενικα πιστευω ειναι καλο..(+ βαλε και το char power up που ειπες εσυ)

τεσπα για να τελιωνουμε(οχι οτι αυτο καθοριζει τι ειναι πιο καλο)
Στην ιαπωνια to one piece ειναι more popular απο naruto
Στον κοσμο αντιθετα το Ναρουτο ειναι το νουμερο 1

Ναι,αλλα στο site μας νικαει το One Piece!!

Αυτα περι της συζητησης...την θαβω εδω...(αν καποιος την ξεθαψει δικη του ευθυνη...δεν προσπαθουσα να πω οτι το OP ειναι καλυτερο απο το naruto,απλα ξεκαθαρισα 1-2 πραγματα που πιστευω ηθελαν ξεκαθαρισμα..)

(παρακαλω και τους mods να δειξουν λιγη επιεικια,αν γινετε, καθως αν κ OT αυτο ειναι ενα καπως λεπτο θεμα για μενα...μετα εννοειτε οτι παραμενει στην κριση σας..εγω οπως ειπα παντως κλεινω εδω)...

EDIT:Τελικα η μεταφορα σ'αυτο το thread ισως να ταν και η καλυτερη ιδεα:P(ουτε γατα ουτε ζημια)

#213 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 03 April 2008 - 13:31

Luffy vs. Kuro,Arlong,Crocodile k Enel

Η μάχη με τον Enel ήταν τρελή μούφα.ΧΑΛΙΑ.Περίμενα πως και πως να τη δω και τελικά έμεινα με το τέτοιο στο χέρι.Ξενέρωσα απίστευτα.

Posted Image

#214 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 03 April 2008 - 14:43

Η μάχη με τον Enel ήταν τρελή μούφα.ΧΑΛΙΑ.Περίμενα πως και πως να τη δω και τελικά έμεινα με το τέτοιο στο χέρι.Ξενέρωσα απίστευτα.

Για την ολη μαχη μπορω να σε καταλαβω(εμενα μ'αρεσε παντως:P),αλλα η 1η κλωτσια που του ριξε ο Luffy δεν σ'αρεσε?!?!?!?!

Μεχρι τοτε τον Enel καλα καλα δεν ειχαν καταφερει να τον αγκιξουν,ας αφησω το να τον χτυπισουν(κατι εκανε ο Wiper αλλα τεσπα)...εμοιαζε ανικητος,μετα ερχεται κανονικα ανεμελος ο Luffy και αρχιζει να του λεει πραγματα οπως:

"What Makes You God?!"

"Just Because You Are God it Means You Have the Right to Do Anything You Want?"

"I'm Going to Kick Your Ass...!!!"

Και κλασικα ελεγα Luffyς ειναι και γινετε σοβαρος στις μαχες,τι θα κανει αφου την
" φαει"?

Και πραγματικα εμεινα οταν ειδα το αποτελεσμα...(ειχα κολλησει τοσο πολυ στο οτι ο Enel ηταν ανικητος που δεν ειχα σκεφτει την περιπτωση του Luffy)...

Να ναι ο Luffy με μια εκφραση

"Μου κανες κατι τωρα?"

"Ηθελες να με χτυπισεις,γιατι με γαργαλησες!"...

και μετα ο Enel για 1η φορα κανει μια φατσα να(το πηγουνι του κατεβηκε αρκετα πιο κατω)...απο την αλλη τον Enel δεν μπορουσαν και να τον αγκιξουν οι αλλοι αρα ηταν ακομη ηρεμος...

και να ομως που ο Luffy "παφ" τον κλωτσαει μια στην κοιλια!!

Αυτο ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου τελη σε επεισοδια!(Η υπολοιπη μαχη καλη ηταν αλλα αυτο το επεισοδιο τα εσπασε για μενα...ειχα μεινει γιατι δεν το περιμενα)..

Ουτε αυτο δεν σ'αρεσε δλδ?(Τι να πω,ειναι γουστα οπως ειπα:P)

#215 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 03 April 2008 - 14:48

Oi maχες στο Ναρουτο, χωρις καμια υπερβολη ΟΛΕΣ ειναι απο πολυ καλες εως ΑΡΙΣΤΕΣ με εξαιρεση 2-3 στις 100 που εχει.Δεχομαι να επικρινεις τον κοσμο του Ναρουτο γιατι δεν σου αρεσει (αυτο παει γενικα σε ολους),δεχομαι οτι μπορει να σου φαινεται συναισθηματικα ρηχο γιατι δεν σου παει ή βρε αδερφε shounen ειναι δεν θελει να αποκτησει δαφνες στο δραμα,δεχομαι τα παντα τελος παντων,αλλα συγγνωμη στις μαχες θετω ΒΕΤΟ (lol).Αντικειμενικοτατα.Ακομα και φιλοι μου που τους αρεσει το One Piece,μια φορα για τις μαχες ομολογησαν τοαυτονοητο.Αυτα :)
Posted Image

#216 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 03 April 2008 - 20:24

το γεγονος δλδ οτι το Naruto anime ξεκινησε 3 χρονια (2002) μετα το One Piece anime(1999) δε μας απασχολει?
'nough said...
btw συγκρινεις τα ΟΡ τσαπτερς τωρα ή τα επεισοδια? γιατι τα επεισοδια ειναι γυρω στα 340+...

Nαι Sorry...μπερδευτικα 340 επισοδεια ενοουσα...και ναρουτο 1-135 (μανταρα τα εκανα...)

Βασικα δεν με απασχολει η χρονολογια εκκινησης για τον απλο λογο οτι το naruto εχει σβησει για μενα ως anime...ολοι παραδεχονται οτι το shinpuden ειναι μακραν κατωτερο.

Μην νομιζεις οτι ειμαι χαρουμενος με αυτο το γεγονος ?Μετα την πορωση του ναρουτο 1....και εγω ξενερα εφαγα,
Μαλιστα δοκιμασα να τα δω και μαζεμενα αλλα παλι δεν βλεπονται !!!ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ flash back ΠΑΡΑ πολλες στατικες σκηνες καθολου καλο soundtrack και γενικα το shipunden ειναι μια πικρη ιστορια...

Μαχες:Οι μαχες του Ναρουτο ειχαν τρομερο σχεδιασμο και περιπλοκοτητα (τακτικη) - Στο one piece ειναι ποιο ωμες και λιγοτερες αλλα αν κρινουμε απο την μαχη (luccy -luffy) το Ναρυτο εδω εφαγε πλεον χωμα... Συγκρινεις δλδ τις ΤΟΣΕΣ καλες μαχες που εχει το Ναρουτο με μια,ΜΟΝΟ ΜΙΑ του ΟΡ?

Oxi ...

Προφανος δεν μιλουσα μονο για αυτη την μαχη, μηπως δεν εχεις δει one piece?
TΟ one piece εχει τρομερες μαχες απλα ηθελα να πω οτι με την τελευταια μαχη που εδειξε πλεον ξεπερναει και την αλλη κορυφαια μαχη naruto vs sasuke .

Παντως σε γενικες γραμμες δεν συγκρινονται γιατι οπως ειπα και πριν το ναρουτο εχει πολυ τακτικη στις μαχες, οποτε ειναι θεμα γουστου...για μενα μεχρι στιγμης ειναι ισοπαλια αλλα το one piece σε λιγο καιρο θα το ξεπερασει φανερα και σ'αυτο τον τομεα (οταν τελειωσει το thriller bark arc π.χ.)

Οσο αναφορα το σεναριο δεν υπαρχουν λογια (μακαρι η disney να ειχε τετεια φαντασια ,ειδικα τα τελευταια χρονια)...μιλαμε για μια ιστορια η οποια σιγα σιγα γινεται ολο και καλυτερη και μια αλλη η οποια εφτασε σε ενα σεναριακο επιπεδο και τωρα ψαχνεται.

και το οτι πεθαινουν οι χαρακτηρες δεν σημενει κατι για μενα...

Δυνατο manga spoiler προσοχη !!!!

Spoiler:

ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΣ
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ANIME.GR
ΨΙΦΗΣΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ONE PIECE οποτε ολα τ'αλλα περισσευουν!!

#217 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 03 April 2008 - 20:37

Ουτε αυτο δεν σ'αρεσε δλδ?(Τι να πω,ειναι γουστα οπως ειπα:P)

Βασικά το περίμενα αυτό που θα γίνει και απλά όταν είδα τη πρώτη σκηνή της μάχης το επιβεβαίωσα:emptyonexg1:

Posted Image

#218 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 03 April 2008 - 21:37

σιγα μην βαλω εγω μυαλο στον jiraiya η αυτος σε μενα...
ειμαστε fanboys ολοι μας...

#219 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 04 April 2008 - 00:49

Αμα θελω να δω σεναριο με φαντασια βλεπω κ ταινιες τις Disney (αν κ εχει χαλασει κ αυτη) που μεχρι κ εκει πεθαινουν χαρακτηρες :wis: ή τους πειρατες της καραϊβικης που εχει κ δραση κ γελιο...

Θυμιθηκα και αυτο το comment και εχω να πω κι εδω κατι:

Η συγκριση του One Piece με αυτον τον τροπο,λες και οι ταινιες της Disney ειναι ακομη πιο βιαιες("μεχρι και εκει πεθαινουν χαρακτηρες") ειναι "ακυρη" καθως καταρχας πεθαινουν κυριως 2οντες χαρακτηρες εκει(αν πεθαινουν γενικα,τελευταια ποσο γινεται αυτο?),ενω οι main χαρακτηρες δεν πεθαινουν σχεδον ποτε...

Τον μοναδικο που θυμαμαι ειναι ο Mufasa στο Lion King(προφανως και ο πιο γνωστος θανατος σε ταινια της Disney..εχει μεινει σε πολλους μικρους..και σε μενα στην εποχη ειχε μεινει) και δεν ηταν απο τους κυριους!

Στο OP τωρα σχηματισατε λαθος εντυπωση...

Καταρχας σχεδον σε ολα τα Flashbacks που εχουμε δει μεχρι τωρα υπαρχει και τουλαχιστον ενας θανατος(μεχρι και αυτο της Robin που εχουμε τον θανατο ολου του πλυθυσμου ενος νησιου)..

Οσο για τους main χαρακτηρες,αυτοι δεν πεθαινουν σχεδον σε καμια σειρα(και οταν λεω main,εννοω main...δλδ απο One Piece το πληρωμα του Luffy,απο Naruto αυτος και οι φιλοι που τον ακολουθουν[βασικα δεν ξερω αν εχει πεθανει κανενας απ αυτους]..απλα ηθελα να εξηγησω ποιοι εννοουνται main...δασκαλοι,μεντορες,γονεις,συγγενεις κτλ δεν θεωρουνται main...main ειναι σχεδον παντα αυτοι που ακολουθουν και συμπαραστεκονται τον κεντρικο χαρακτηρα στο ταξιδι/ζωη του..)

Τελος,οι κακοι ναι ειναι γεγονος οτι σχεδον κανεις δεν εχει πεθανει στο ΟP(αν και εχουμε μερικες εξαιρεσεις),αλλα υπαρχει λογος,ο Oda ειχε δηλωσει σε συνεντευξη οτι προτιμαει πολυ περισσοτερο να αφηνει τον εχθρο ζωντανο να παρατηρει την ηττα του,(πιθανον να μπαινει στην φυλακη) και γενικα να βλεπει τα ονειρα και τις φιλοδοξιες του να καταρρεουν...

Αυτα απο μενα:D

#220 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 04 April 2008 - 11:22

Ναι αλλά κανένας θάνατος;
Και εντάξει στο background των περισσοτέρων χαρακτήρων του Naruto κάποιος έχει πεθάνει κλπ.
Συμφωνώ ότι το Shippuuden δεν είναι σαν την πρώτη σειρά και ότι θα μπορούσανε να το κάνουνε πολύ καλύτερο. Άλλωστε υλικό έχουνε, και θα μπορούσανε να το πηγαίνουνε πιο γρήγορα.
Τέλος πάντων, κι εγώ με τον Jiraiya είμαι...

#221 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 08 April 2008 - 01:26

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ flash back ΠΑΡΑ πολλες στατικες σκηνες καθολου καλο soundtrack και γενικα το shipunden ειναι μια πικρη ιστορια...

Εμενα προσωπικα η μουσικη στο ναρουτο μαρεσε...ισως γιατι μαρεσουν κ τετοιου ειδους κομματια (βλπ παρομοια στο Kingdom Hearts τα οποια με τρελενουν).Ειναι αληθεια οτι στη σειρα δεν εχουν χρησιμοποιησει ουτε τα μισα κ αυτα που χρησιμοποιουν δεν τα βαζουν παντα σε καταλληλη στιγμη.Στα υπολοιπα δεν θα διαφωνησω...

Προφανος δεν μιλουσα μονο για αυτη την μαχη, μηπως δεν εχεις δει one piece?
TΟ one piece εχει τρομερες μαχες απλα ηθελα να πω οτι με την τελευταια μαχη που εδειξε πλεον ξεπερναει και την αλλη κορυφαια μαχη naruto vs sasuke .

Αυτο νομιζω δεν θα επρεπε να το πεις... Το να συγκρινω μια σειρα με μια αλλη χωρις να τις εχω δει ειναι τελειως ανοητο κ παιδαριωδες θα ελεγα... Ειναι λογικο να μη δω την παραπανω μαχη που λες γιατι δεν παρακολουθω την σειρα πλεον οποτε εχω μεινει στα παλια.Εχω δει μεχρι κ λιγο πιο μετα απο την Αραμπαστα κ μετα απο εκει το παρατησα γιατι το βαρεθηκα...Εδω να σημειωσω οτι στην αρχη μου αρεσε η σειρα...

μιλαμε για μια ιστορια η οποια σιγα σιγα γινεται ολο και καλυτερη και μια αλλη η οποια εφτασε σε ενα σεναριακο επιπεδο και τωρα ψαχνεται.

Καθαρα αποψη σου για το σεναριο...Δεν μπορω να ξερω αν το σεναριο εχει αλλαξει κατα πολυ στην συνεχεια,λεω την αποψη μου μεχρι εκει που εχω δει κ γιαυτο μπορω να κρινω...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΟΪΛΕΡ-ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΝΓΚΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ...

Spoiler:

Spoiler:

ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΣ
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ANIME.GR
ΨΙΦΗΣΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ONE PIECE οποτε ολα τ'αλλα περισσευουν!!

Μετα απο αυτο απογοητευτικα αρκετα...Αν ειναι επειδη σε ενα πολλ εχει βγει ενα αποτελεσμα να σταματαμε καθε συζητηση νομιζω δεν υπαρχει τοτε λογος να συνεχιζουμε...Το λεει κ το πολλ "Μπεεε"...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#222 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 08 April 2008 - 01:42

Βασικα εφοσον εχεις δει μεχρι την αραμπαστα δεν εχουμε να πουμε κατι παραπνω διοτι ειναι η πρωτη saga στην οποια το one piece ουσιαστικα καταξιοθηκε σαν anime μετα αρχιζει το πανηγυρι...

Δες τα υπολοιπα και δεν θα χασεις, τοτε τα ξαναλεμε!!!

Η αληθεια ειναι πως η γνωμη του poll ειναι σημαντικη οπως και τα γκαλοπ...δεν εχει να κανει με την προβατοποιηση αλλα με την στατιστικη:tensai:

#223 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 08 April 2008 - 02:10

Βασικα εφοσον εχεις δει μεχρι την αραμπαστα δεν εχουμε να πουμε κατι παραπνω διοτι ειναι η πρωτη saga στην οποια το one piece ουσιαστικα καταξιοθηκε σαν anime μετα αρχιζει το πανηγυρι...

Δες τα υπολοιπα και δεν θα χασεις, τοτε τα ξαναλεμε!!!

Η αληθεια ειναι πως η γνωμη του poll ειναι σημαντικη οπως και τα γκαλοπ...δεν εχει να κανει με την προβατοποιηση αλλα με την στατιστικη:tensai:

Ο τροπος ομως που το ειπες αυτο εδειξε...σαν να μην μπορει να υπαρχει διαφορετικη αποψη επειδη υπαρχει το πολλ...
Το ανιμε δεν υπαρχει περιπτωση να το συνεχισω για τον απλο λογο οτι εχω ξεχασει τι γινεται στα επεισοδια (αν κ την κεντρικη ιδεα την θυμαμαι). Επισης θα πρεπει να βρω σε ποιο επεισοδιο ειχα μεινει μιας κ δεν υπαρχουν πλεον επειδη τα εσβησα (επιαναν χωρο:hahaha:). Αν δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ καλυτερο να κανω (που δυσκολα θα ερθει αυτη η στιγμη) ισως να του δωσω μια 2η ευκαιρια...απο κει κ περα δεν εχω να πω τιποτα αλλο... Την θεση μου πανω σε αυτο το θεμα την εχω πει κ ημουν κατανοητος πιστευω κ θα ηταν περιττο να συνεχιστει η συζητηση απο μερους μου...

ΥΓ: Αν φυσικα στη πορεια γραφτει κατι που στο οποιο εχω διαφορετικη αποψη θα ξανα γραψω εδω...μεχρι τοτε :fromabove:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#224 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 08 April 2008 - 09:17

Κι εγώ το έχω παρατήσει στο Arabasta Arc το One Piece από βαρεμάρα... Βαρέθηκα να βλέπω τον Luffy με την γλώσσα έξω, να παραπονιέται, και να χάνεται και να τον ξαναβρίσκουν, την Nami να κλαίει...
Στην αρχή κι εγώ βρήκα ενδιαφέρον το One Piece, αλλά στο Arabasta Arc, το σκυλοβαρέθηκα. Δεν ξέρω κι εγώ πόσα επεισόδια στην έρημο! Με τα ίδια και τα ίδια.

Οπότε Naruto for me...

#225 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 09 April 2008 - 01:13

Τελικα μονο εμενα μου αρεσε το Arabasta arc φαινετε...

Τεσπα,οπως ειπε και ο sgouver,πιο περα γινετε και καλυτερο..