Tι να κανω τωρα τα διαβασα...
Δεν μπορω να μην απαντησω ...
Seraphimon ειναι πολυ καλο το naruto 1 Επ. 1-153 (-15 επισοδεια filler), αλλα ...αυτο ηταν!
Το shipunden ειναι μια κοινως ομολογουμενος ''μπουρδα'' ασχετα αν το manga ειναι καλυτερο, το anime ειναι μια βλακεια.
Δηλαδη αν συνγκρινουμε Ναρουτο 1 - 153 με One piece (1-439!!!):
Soundtrack:Εδω θα πω ναρουτο, αν και το OP εχει πολυ καλο
Animation: Το πρωτο Ναρουτο ειχε απιθανο εξ αρχης - Το one piece εχει φτασει και αυτο πλεον σε τρομερα επιπεδα αν και στην αρχη δεν ηταν τοσο καλο.
Μαχες:Οι μαχες του Ναρουτο ειχαν τρομερο σχεδιασμο και περιπλοκοτητα (τακτικη) - Στο one piece ειναι ποιο ωμες και λιγοτερες αλλα αν κρινουμε απο την μαχη (luccy -luffy) το Ναρυτο εδω εφαγε πλεον χωμα...
Συναισθημα και γελιο :Αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι το One piece δεν εχει ρομαντζα, σε αυτον τον τομεα απλα δεν συγκρινονται...το ναρουτο ειναι να συναισθηματικα ρηχο anime κατι που γινεται ολοφανερο και στην συνεχεια αφου αναλωνεται στα ιδια και στα ιδια...και για γελιο στο Οp μονο ο ussop φτανει .
ΣΕΝΑΡΙΟ: και εδω ερχεται το μεγαλο χασμα ...εχουμε δει το hunterxhunter to basilisk και ενα σωρο αλλα, το ναρουτο απλα τα συνεθεσαι με εναν πολυ ομορφο τροπο... τιποτα παραπανω...
Τωρα το ΟP ...εχει την μεγαλυτερη φαντασια που εχω δει ποτε μου σε anime (απλα).
Αλλα οτι δεν συγκρινονται ειναι πλεον εμφανες ...διοτι το ενα ειχε 153 αξιολογα επεισοδια και τελος ενω το αλλο χωρις filler εχει καμια 350+ και προχωρα ακαθεκτο .
Το ναρουτο ηταν πολλα υποσχομενο αλλα δυστηχως μας προδωσε και με την ασυνεπια του anime αλλα και με το manga που κανει κυκλους...
Αυτα...τα ειπα (βραδυατικα) και ησυχασα !!!
Συμφωνω με soundtrack kai animation
Μαχες:η μαχη του lucci με luffy ναι ηταν πολυ καλη και απο τις αγαπημενες μου.αλλα γιατι δεν λεμε για προηγουμενες μαχες
μαχες?Τι θελω να πω?οι μαχες με την καμηλοπαρδαλη ξιφομαχος η o sanji που χανει γιατι αν ειναι δυνατον του αρεσουν οι γυναικες
και εχει κομπλεξ OMFG,η τις μαχες με τον Ταρανδο και τον ussop που πολεμανε τυφλοποντικες.Και δεν μιλαω για μαχες της πλακας,αλλα
για μαχες που καθοριζουν την πλοκη αν ειναι ποτε δυνατον!!!!!Γιατι ΔΕΝ ψοφαει ποτε κανεις?ΠΟΤΕ!!!!!κομματιαζονται,
τους σαπακιαζουν αλλα δεν πεθαινει κανεις ποτε.ΚΑΚΟ ΨΩΦΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!
Δεν ισοπεδωνω το One piece,εμενα μου αρεσει πολυ και το βλεπω,αλλα το σχολιο για τις μαχες δεν στεκει πουθενα
Συναισθημα και γελιο:Το Naruto συναισθηματικα ρηχο ανιμε?αν το συγκρινεις με δραμα σειρα,ναι εχεις δικιο.αν το συγκρινεις με
one piece με τιποτα,και τα δυο μου αρεσουν το one piece εχει περισσοτερο γελιο,το ναρουτο περισσοτερο συναισθημα
ΣΕΝΑΡΙΟ:Εμενα toy naruto Μου αρεσει περισσοτερο,σε ανατροπες ειναι απλα κορυφαιο,το one piece απο την αλλη εχει ενα εξαιρετικο κοσμο στον οποιο ειναι φτιαγμενο
Επισης ενα αλλο που με χαλαει ειναι οτι δεν βλεπω εξελιξη των χαρακτηρων,εδω και 400+ επισοδεια ειναι ιδιοι το μονο που εχει αλλαξει επανω τους ειναι οτι εχουν γινει πιο δυνατοι
αλλα ειναι το ιδιο ανωριμοι,αυτο με χαλαει αρκετα.
τεσπα για να τελιωνουμε(οχι οτι αυτο καθοριζει τι ειναι πιο καλο)
Στην ιαπωνια to one piece ειναι more popular απο naruto
Στον κοσμο αντιθετα το Ναρουτο ειναι το νουμερο 1
ggthanksbye