Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach, naruto or one piece
Posted 02 April 2008 - 16:26
Posted 02 April 2008 - 16:29
μαζι με fillers ειναι 225 (η 235). Αλλα αφου τα βλεπεις σε tv .... πες το τελευταιο που ειδες και θα κατσω να ψαξω να το βρω και να σου πω ακριβως σε πιο εισαι.
στο σημερινο ηταν ενας τυπος που μπορουσε να κανει summon τους κεραυνους...ηταν τσατισμενος με ενα "παλικαρι" γιατι κατι ειχε παθει ενας (μικρος) φιλος του και νομιζε πως αυτος ευθυνονταν...μετα ηρθε μια κοπελα και αρχισε να πολεμαει τον τυπο με τους κεραυνους..τον εδεσε με κατι αλυσιδες αλλα ελευθερωθηκε σπαζοντας τες με τους κεραυνους...
αν βρεις που ειναι πες μου και ποσα επεισοδια θελει για το shippuden...

Posted 02 April 2008 - 18:38
Tωρα νομιζω 225 επισοδεια ειναι το ναρουτο δλδ εχεις 69!! ακομα. γουδ λακ.
(δεν ειναι ολα φιλλερς θα κανω edit οταν θυμηθω/μαθω ποτε συνεχιζει κανονικα)
Posted 02 April 2008 - 18:53
Posted 02 April 2008 - 19:00
Τα fillers τελειώνουν μαζί με το Naruto στο 220 επεισόδιο άρα μιλάμε για 65 περίπου filler επεισόδια! Για την ακρίβεια το δεύτερο μισό του επεισοδίου 220 δεν είναι filler αφού δείχνει αυτό που έπρεπε να δείξει στο 136 όπου και τελειώνει η ιστορία του Naruto και ξεκινάει το Shippuuden στο manga.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 02 April 2008 - 19:34
Αν καταλαβα καλα δλδ:
-τα fillers ξεκινισαν στο επεισοδιο 136
-συνεχιστηκαν μεχρι το επεισοδιο 220(αν ειναι οντως ετσι,omg ποσα fillers,this is madness!)
-δεδομενου οτι δειχνουν ενα επεισοδιο την ημερα για 5 μερες,65 επεισοδια θα τελειωσουν σε 3 μηνες και μια βδομαδα περιπου εδω(omg,παλι καλα που το βλεπω μονο που και που και οχι fanατικα γιατι θα αυτοκτονουσα

-μετα απο το 220 θα πρεπε να ξεκινισει το shippuden
Διορθωστε με αν καταλαβα λαθος...
μετα που αλλου ειχε fillers?αυτα του shippuden ειναι παλι χαλια(τα fillers)?
παντως τρομερη οδυσσεια παθατε κι εσεις οι narutofans(κοινως narutards:D)...αυτα του one piece μοιαζουν αριστουργηματα μπροστα σ'αυτα...
Posted 02 April 2008 - 19:44
Πάντως γενικά καλά τα κατάλαβες.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 02 April 2008 - 21:16

Posted 02 April 2008 - 21:45
Καλα φίλε Zoro έπεσες και εσυ στη περίπτωση.... Μεγάλη πατατα αυτο το mini Arc , να φανταστεις πρέπει να εχω δει συνολικά 4-5 λεπτα σε σύνολο 5 επεισοδίων...
Οντως,παλι καλα που σας ρωτησα γιατι ετοιμαζομουν να παρατησω την ιδεα να δω το Naruto...αυτες οι πρωτες εντυπωσεις ειναι που καταστρεφουν τις σειρες...
Επεσα σε περιπτωση...
Τα "καλα" επεισοδια εχουν συναισθηματικη φορτωση σε θεματα οπως η φιλια(και απο την μερια "θλιβεροτητας") τοσο καλη οσο το One Piece?
επισης οι μαχες εχουν και χρησιμοποιηση στοιχειων(φωτια,νερο κτλ)?
γιατι μεχρι τωρα τους εχω δει μονο να χοροπηδανε απο δεντρο σε δεντρο,να πετανε μαχαιρια(kunai?) και να τρεχουν με τα χερια πισω απο την πλατη σαν retards(δεν ξερω αν γενικα τρεχουν ετσι,αλλα γελασα οταν το δα

α και επισης το μονο "extreme" που αξιζει καπως ειναι το multiply του naruto(εξηγειται γιατι μπορει να το κανει ε?),αλλα υποθετω υπαρχουν κι αλλα καλα ε?
τελος,αν καποιος εχει τον χρονο και την ορεξη να μου απαντησει τις προηγουμενες ερωτησεις,ας μου πει κιωλας:Τι ειναι το chakra?(ολο το ακουω και δεν εχω καταλαβει τι ειναι...κατι σαν το Mana/Magic Point?)
Posted 02 April 2008 - 21:52
Οντως,παλι καλα που σας ρωτησα γιατι ετοιμαζομουν να παρατησω την ιδεα να δω το Naruto...αυτες οι πρωτες εντυπωσεις ειναι που καταστρεφουν τις σειρες...
Επεσα σε περιπτωση...
Τα "καλα" επεισοδια εχουν συναισθηματικη φορτωση σε θεματα οπως η φιλια(και απο την μερια "θλιβεροτητας") τοσο καλη οσο το One Piece?
επισης οι μαχες εχουν και χρησιμοποιηση στοιχειων(φωτια,νερο κτλ)?
γιατι μεχρι τωρα τους εχω δει μονο να χοροπηδανε απο δεντρο σε δεντρο,να πετανε μαχαιρια(kunai?) και να τρεχουν με τα χερια πισω απο την πλατη σαν retards(δεν ξερω αν γενικα τρεχουν ετσι,αλλα γελασα οταν το δα)...κανουν και τιποτα πιο "cool"?
α και επισης το μονο "extreme" που αξιζει καπως ειναι το multiply του naruto(εξηγειται γιατι μπορει να το κανει ε?),αλλα υποθετω υπαρχουν κι αλλα καλα ε?
τελος,αν καποιος εχει τον χρονο και την ορεξη να μου απαντησει τις προηγουμενες ερωτησεις,ας μου πει κιωλας:Τι ειναι το chakra?(ολο το ακουω και δεν εχω καταλαβει τι ειναι...κατι σαν το Mana/Magic Point?)
μάλλον δεν έχεις δεί τα πρώτα 135 επεισόδια πριν τα filler.
Ναι υπάρχουν πολλές τεχνικές (jutsu) βασισμένα σε στοιχεία, στην μάχη με τον Zabuza, υπάρχει το στοιχείο του νερού (το πρώτο Arc στην πρώτη σειρά).
Το multiply του Naruto εξηγείτε στα πρώτα 2 επεισόδια της πρώτης σειράς.
Chakra: η εσωτερική ενέργεια που χρησιμοποιούν οι Ninja στον κόσμο του Naruto για να κάνουν τις τεχνικές.
Όλες οι ερωτήσεις σου και οι πλήρεις απαντήσεις βρίσκονται στην πρώτη σειρά του Naruto.
Posted 02 April 2008 - 22:04
οι μαχες ,επισης,ειναι πιο cool απο τα κλωτσομπουνιδια που εχω δει μεχρι τωρα ε?(συγκρινονται με το one piece?)
επισης,το chakra τελειωνει?αν ναι πως ξαναφορτιζει?
Posted 02 April 2008 - 22:20
Εσυ τι να λες να υπαρχουν τοσοι Narutards (including me ofc) και να μην εχει καλες μαχες; Τι περιμενες απο τα fillers, εγω καραπορωμενος με το Ναρουτο, μωλις αρχισε το 1ο φιλλερ αρκ, ειδαι το 1ο επεισοδειοοι μαχες ,επισης,ειναι πιο cool απο τα κλωτσομπουνιδια που εχω δει μεχρι τωρα ε?(συγκρινονται με το one piece?)
επισης,το chakra τελειωνει?αν ναι πως ξαναφορτιζει?

Το chakra γεμιζει οταν ξεκουραζονται και γενικως οταν δεν παλευουν, μην φανταστεις τπτ τρελα πραγματα
Posted 02 April 2008 - 22:30
Τελος,τα flashback και οι καταστασεις φιλιας ειναι εξισου καλα με το One Piece?
Posted 02 April 2008 - 22:35
Thanx,ενα βημα πιο κοντα...
Τελος,τα flashback και οι καταστασεις φιλιας ειναι εξισου καλα με το One Piece?
Απο flashback και τετοια αλλο τπτ
Posted 02 April 2008 - 22:40
Απο flashback και τετοια αλλο τπτ
Sorry που επιμενω(ειναι που μου χουν μεινει οι σκηνες απο φιλία κ flashbacks του One Piece και απλα θα θελα να ξερω αν κυκλοφορει κατι παρομοιο)αλλα τα θεωρεις εξισου καλα,κατωτερα ή καλυτερα απο το One Piece?