το one piece απο την αλλη τα σπαει!! το εχω αρχισει εδω και κατι μερες και ειναι ΦΟΒΕΡΟ!!!
μμμμ...δεν ξερω πιο να ψηφισω. αυτη τη στιγμη μ'αρεσουν και τα δυο

Posted 16 March 2008 - 19:18
Posted 16 March 2008 - 19:25
Posted 16 March 2008 - 22:58
Posted 17 March 2008 - 00:39
Posted 22 March 2008 - 00:36
Posted 01 April 2008 - 20:33
Posted 01 April 2008 - 20:38
Posted 02 April 2008 - 15:28
Posted 02 April 2008 - 15:57
Παιδια να σας ρωτησω λιγο 2 πραγματα:
Δεν ειμαι φαν του Ναruto για την ωρα αν κ σχεδιαζω οσο πιο συντομα μπορω να το αρχισω...
Καθως σπουδαζω στην ιταλια,εδω το δειχνουν στην TV kαι που και που το βλεπω..
Τωρα,καθως ακουσα οτι τα fillers του Naruto ειναι απαισια,αναρωτιομουν αν μπορουσατε να μου πειτε αν οι σκηνες που θα περιγραψω ειναι απο filler ή απο κανονικο...(το λεω αυτο επειδη τα επεισοδια που ειδα στην τηλεοραση δεν μου πολυαρεσαν κι αναρωτιεμαι αν ειναι επειδη ειναι filler,επειδη γενικα δεν ειναι του στυλ μου το Naruto ή επειδη δεν εχω δει τα 1α επεισοδια και δεν καταλαβαινω την ιστορια)...
Τεσπα,στο σημερινο επεισοδιο πχ ειχε να κανει με εναν τυπο που μπορουσε να δημιουργει κεραυνους και ειχε νευριασει με ενα αλλο "παλικαρι" γιατι κατι επαθε ενας (μικρος) φιλος του...αλλα εμφανιστικε μια κοπελα και αρχισε να τον πολεμαει(τον τυπο με τους κεραυνους) με αλυσιδες...αφου τον εδεσε με τις αλυσιδες αυτος καλεσε τους κεραυνος και τις εσπασε...
Αν καταλαβατε που ειναι,ειναι filler ή οχι?
Επισης περισυ ειχα δει κατι επεισοδια οπου οι Naruto & Co. ηταν σε ενα δασος και υπηρχε μια γυναικα-φιδι που θυμαμαι τους ειχε ακινιτοποιησει σε μια σκηνη αλλα ο Naruto(μου φαινετε)απελευθερωθηκε λαβωνοντας τον εαυτο του...μετα αν θυμαμαι καλα ηρθε ο Gaara,αρα υποθετω οτι αυτο δεν ειναι filler ε?
σ'αυτα τα επεισοδια δεν μου πολυαρεσαν οι μαχες...αναρωτιεμαι αν ετυχε και δεν ηταν καλες ή γενικα προφανως το Naruto δεν ειναι του γουστου μου...
Επισης,τι ειναι το Kakashi Gaiden?
Posted 02 April 2008 - 15:59
Posted 02 April 2008 - 16:04
Σε σειρες οπως one piece Ναρουτο και bleach
Τουλαχιστον συμφωνα με εμενα επειδη ειναι τεραστιες σειρες πρπεει να δεις πολλα επισοδεια για να σχηματισεις γνωμη και οχι διασπαρτες σκηνες
Εμενα κανενα απο τα τρια αυτα δεν μου αρεσε απο τα πρωτα επισοδεια
η για να το θεσω πιο απλα δεν με πορωσε
Posted 02 April 2008 - 16:09
Ναι,εχεις δικιο σ'αυτο...arigato:)
παντως αυτα τα επεισοδια που δειχνουν τωρα στην TV δεν βλεπονται,αρα μαλλον ειναι fillers...(πριν μια βδομαδα ειχε ενα με 2 χοντρους διδυμους και ο Naruto τους πολεμησε με την ικανοτητα του πολαπλασιασμου που εχει αλλα αυτοι αντεξανε κ τους νικισανε μου φαινετε..κι αυτο ειναι filler?γιατι δεν μ'αρεσε...)
Τελικα παντως τι ειναι το Kakashi Gaiden?
Posted 02 April 2008 - 16:15
κανονικα θα επρεπε να ειχε βγει animated ηδη αλλα αυτο δεν εχει γινει ακομα
Ελπιζω να το δω συντομα
Posted 02 April 2008 - 16:20
Posted 02 April 2008 - 16:24
αυτα τα επισοδεια ειναι μετα το τελος του παρτ1 και οχι shippuden