Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Bleach, naruto or one piece

• Please log in to reply
733 replies to this topic

Poll: 3 Shounen giants (574 member(s) have cast votes)

3 Shounen giants

1. Bleach (120 votes [20.91%])

Percentage of vote: 20.91%

2. Naruto (153 votes [26.66%])

Percentage of vote: 26.66%

3. One Piece (301 votes [52.44%])

Percentage of vote: 52.44%

Vote Guests cannot vote

#166 kingdomhearts_maniac

kingdomhearts_maniac

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 16 March 2008 - 19:18

μεχρι τωρα ημουν ΤΡΕΛΗ για το naruto, τωρα τελευταια ομως εχω ξενερωσει με τα καινουργια επεισοδια.. πανε πολυ αργα. τα πρωτα πιστευω ειχαν περισσοτρη δραση και γελιο.
το one piece απο την αλλη τα σπαει!! το εχω αρχισει εδω και κατι μερες και ειναι ΦΟΒΕΡΟ!!!
μμμμ...δεν ξερω πιο να ψηφισω. αυτη τη στιγμη μ'αρεσουν και τα δυο:blurah5:
Posted Image

chuu~:lovulovu:

#167 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 16 March 2008 - 19:25

Απλα Τα πραγματα εδω....
ONE PIECE....
Μα πραγματικα ειναι εκτος συναγονισμου..:hahaha::hahaha:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#168 grandLuffy

grandLuffy

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 16 March 2008 - 22:58

Βleach or Naruto or One Piece;;

Επειδή παρακολουθώ και τα 3 anime,θα πω πως περισσότερο με έχει κερδίσει το One Piece..:hahaha:.Eχει δράση-γέλιο-και κάποιες πολύ δυνατές σκήνες που σε κάνουν να ανατριχιάζεις(κυρίως πριν αρχίσει η μάχη που δείχνουν γιατί πολεμούν,τις υποσχέσεις που έχουν δώσει κλπ.)
Σαν δεύτερο στην σειρά προτίμησης βάζω το Νaruto

#169 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 17 March 2008 - 00:39

Ειπα να ξαναπερασω εδω (μετα απο αρκετο καιρο) κ ως συνηθως...one piece is no.1(oπως κ παλια)!

Ετσι!Συνεχιστε ετσι!:D

#170 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 22 March 2008 - 00:36

One piece μακράν όμως....
Δεν τολμάω να το συγκρίνω με το Naruto(Bleach δεν έχω δει)

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#171 Ror0noa_Zoro

Ror0noa_Zoro

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 01 April 2008 - 20:33

ONE PIECE

#172 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 01 April 2008 - 20:38

Ρε bleachtards καντε κατι!!:df13952b:Θελω να δω το naruto τελευταιο:hahaha:

Spoiler:

Εχω δει ελαχιστο Bleach και ακομα πιο λιγο naruto.Παντως με αυτα που ακουω δεν παιζει να δω ποτε μου naruto.Το πασχα θα αρχισω και bleach να δω τι λεει:wooi2:.
Καταλαβατε τι ψηφισα:congrats:

#173 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 02 April 2008 - 15:28

Παιδια να σας ρωτησω λιγο 2 πραγματα:

Δεν ειμαι φαν του Ναruto για την ωρα αν κ σχεδιαζω οσο πιο συντομα μπορω να το αρχισω...

Καθως σπουδαζω στην ιταλια,εδω το δειχνουν στην TV kαι που και που το βλεπω..

Τωρα,καθως ακουσα οτι τα fillers του Naruto ειναι απαισια,αναρωτιομουν αν μπορουσατε να μου πειτε αν οι σκηνες που θα περιγραψω ειναι απο filler ή απο κανονικο...(το λεω αυτο επειδη τα επεισοδια που ειδα στην τηλεοραση δεν μου πολυαρεσαν κι αναρωτιεμαι αν ειναι επειδη ειναι filler,επειδη γενικα δεν ειναι του στυλ μου το Naruto ή επειδη δεν εχω δει τα 1α επεισοδια και δεν καταλαβαινω την ιστορια)...

Τεσπα,στο σημερινο επεισοδιο πχ ειχε να κανει με εναν τυπο που μπορουσε να δημιουργει κεραυνους και ειχε νευριασει με ενα αλλο "παλικαρι" γιατι κατι επαθε ενας (μικρος) φιλος του...αλλα εμφανιστικε μια κοπελα και αρχισε να τον πολεμαει(τον τυπο με τους κεραυνους) με αλυσιδες...αφου τον εδεσε με τις αλυσιδες αυτος καλεσε τους κεραυνος και τις εσπασε...

Αν καταλαβατε που ειναι,ειναι filler ή οχι?

Επισης περισυ ειχα δει κατι επεισοδια οπου οι Naruto & Co. ηταν σε ενα δασος και υπηρχε μια γυναικα-φιδι που θυμαμαι τους ειχε ακινιτοποιησει σε μια σκηνη αλλα ο Naruto(μου φαινετε)απελευθερωθηκε λαβωνοντας τον εαυτο του...μετα αν θυμαμαι καλα ηρθε ο Gaara,αρα υποθετω οτι αυτο δεν ειναι filler ε?

σ'αυτα τα επεισοδια δεν μου πολυαρεσαν οι μαχες...αναρωτιεμαι αν ετυχε και δεν ηταν καλες ή γενικα προφανως το Naruto δεν ειναι του γουστου μου...

Επισης,τι ειναι το Kakashi Gaiden?

#174 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 02 April 2008 - 15:57

Παιδια να σας ρωτησω λιγο 2 πραγματα:

Δεν ειμαι φαν του Ναruto για την ωρα αν κ σχεδιαζω οσο πιο συντομα μπορω να το αρχισω...

Καθως σπουδαζω στην ιταλια,εδω το δειχνουν στην TV kαι που και που το βλεπω..

Τωρα,καθως ακουσα οτι τα fillers του Naruto ειναι απαισια,αναρωτιομουν αν μπορουσατε να μου πειτε αν οι σκηνες που θα περιγραψω ειναι απο filler ή απο κανονικο...(το λεω αυτο επειδη τα επεισοδια που ειδα στην τηλεοραση δεν μου πολυαρεσαν κι αναρωτιεμαι αν ειναι επειδη ειναι filler,επειδη γενικα δεν ειναι του στυλ μου το Naruto ή επειδη δεν εχω δει τα 1α επεισοδια και δεν καταλαβαινω την ιστορια)...

Τεσπα,στο σημερινο επεισοδιο πχ ειχε να κανει με εναν τυπο που μπορουσε να δημιουργει κεραυνους και ειχε νευριασει με ενα αλλο "παλικαρι" γιατι κατι επαθε ενας (μικρος) φιλος του...αλλα εμφανιστικε μια κοπελα και αρχισε να τον πολεμαει(τον τυπο με τους κεραυνους) με αλυσιδες...αφου τον εδεσε με τις αλυσιδες αυτος καλεσε τους κεραυνος και τις εσπασε...

Αν καταλαβατε που ειναι,ειναι filler ή οχι?

Επισης περισυ ειχα δει κατι επεισοδια οπου οι Naruto & Co. ηταν σε ενα δασος και υπηρχε μια γυναικα-φιδι που θυμαμαι τους ειχε ακινιτοποιησει σε μια σκηνη αλλα ο Naruto(μου φαινετε)απελευθερωθηκε λαβωνοντας τον εαυτο του...μετα αν θυμαμαι καλα ηρθε ο Gaara,αρα υποθετω οτι αυτο δεν ειναι filler ε?

σ'αυτα τα επεισοδια δεν μου πολυαρεσαν οι μαχες...αναρωτιεμαι αν ετυχε και δεν ηταν καλες ή γενικα προφανως το Naruto δεν ειναι του γουστου μου...

Επισης,τι ειναι το Kakashi Gaiden?

Το πρωτο που ειδες ειναι φιλλερ γιατι δεν το θυμαμαι( δεν ειδα ολα τα φιλλερ)
σπανια σε οποιαδηποτε σειρα τα βλεπω

Του ναρουτο τα φιλλερ εκτος απο 2-3 τα αλλα ειναι αθλια

Το αλλο με gaara δεν ειναι φιλλερ σωστα καταλαβες

Το μονο που μπορω να σου πω ειναι αν το αποφασισεις να κατσεις να δεις αρκετα επισοδεια και μετα θα καταλαβεις αν ειναι του γουστου σου

Σε σειρες οπως one piece Ναρουτο και bleach
Τουλαχιστον συμφωνα με εμενα επειδη ειναι τεραστιες σειρες πρπεει να δεις πολλα επισοδεια για να σχηματισεις γνωμη και οχι διασπαρτες σκηνες
Εμενα κανενα απο τα τρια αυτα δεν μου αρεσε απο τα πρωτα επισοδεια
η για να το θεσω πιο απλα δεν με πορωσε

#175 hell_lord

hell_lord

Ψυχάκιας

• Members
  • 44 posts

Posted 02 April 2008 - 15:59

guys μισό τα filler...ειδικά το naruto shippuuden το έχουν γεμίσει με αυτά

#176 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 02 April 2008 - 16:04

Σε σειρες οπως one piece Ναρουτο και bleach
Τουλαχιστον συμφωνα με εμενα επειδη ειναι τεραστιες σειρες πρπεει να δεις πολλα επισοδεια για να σχηματισεις γνωμη και οχι διασπαρτες σκηνες
Εμενα κανενα απο τα τρια αυτα δεν μου αρεσε απο τα πρωτα επισοδεια
η για να το θεσω πιο απλα δεν με πορωσε

Ναι,εχεις δικιο σ'αυτο...arigato:)

παντως αυτα τα επεισοδια που δειχνουν τωρα στην TV δεν βλεπονται,αρα μαλλον ειναι fillers...(πριν μια βδομαδα ειχε ενα με 2 χοντρους διδυμους και ο Naruto τους πολεμησε με την ικανοτητα του πολαπλασιασμου που εχει αλλα αυτοι αντεξανε κ τους νικισανε μου φαινετε..κι αυτο ειναι filler?γιατι δεν μ'αρεσε...)

Τελικα παντως τι ειναι το Kakashi Gaiden?

#177 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 02 April 2008 - 16:09

Ναι,εχεις δικιο σ'αυτο...arigato:)

παντως αυτα τα επεισοδια που δειχνουν τωρα στην TV δεν βλεπονται,αρα μαλλον ειναι fillers...(πριν μια βδομαδα ειχε ενα με 2 χοντρους διδυμους και ο Naruto τους πολεμησε με την ικανοτητα του πολαπλασιασμου που εχει αλλα αυτοι αντεξανε κ τους νικισανε μου φαινετε..κι αυτο ειναι filler?γιατι δεν μ'αρεσε...)

Τελικα παντως τι ειναι το Kakashi Gaiden?

ΛΟΛ αυτο με τους χοντρους το ειχα δει χαχαχαχααχχααχαχαχ
τι μου θυμησες αισχος,ναι φιλλερ εννοειται

το Κακασι gaiden ειναι ενα στορυ που λαμβανει μερος οταν o Kakashi ηταν μικρος,δειχνει τι του συνεβη,το μεγαλο πολεμο που ειχε ξεσπασει τοτε στην κονοχα,τον τεταρτο και πολλα αλλα.κυριως ομως ειναι η ιστορια του κακασι
κανονικα θα επρεπε να ειχε βγει animated ηδη αλλα αυτο δεν εχει γινει ακομα
Ελπιζω να το δω συντομα

#178 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 02 April 2008 - 16:15

κανονικα θα επρεπε να ειχε βγει animated ηδη αλλα αυτο δεν εχει γινει ακομα
Ελπιζω να το δω συντομα

thanx για ολα,νομιζα οτι στο Naruto ολα τα επεισοδια ηταν ετσι οπως αυτο με τους χοντρους κι ελεγα:"μα καλα οι fans τα βλεπουν αυτα κ τους αρεσουν?"

θα αναθεωρησω να το δω,τωρα...

α,και κατι ακομη,αυτα τα επεισοδια ειναι το 1ο naruto και οχι το shippuden ετσι?

δλδ το kakashi gaiden ειναι manga για την ωρα?

#179 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 02 April 2008 - 16:20

Ναι ειναι μανγκα αναμεσα στο τελος του part 1 kai shippuden
αυτα τα επισοδεια ειναι μετα το τελος του παρτ1 και οχι shippuden

#180 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members