Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ιαπωνικά
Started By
shinobi-13
, Jun 06 2006 15:48
1812 replies to this topic
Posted 01 February 2007 - 19:07
Τo boku (僕) δεν είναι βλάχικο... για την ακρίβεια είναι αυτό που χρησιμοποιείται περισσότερο από αγόρια. Απλά δεν είναι επίσημο, όπως το watashi (私). Το ore (俺) είναι πιο "άγριο" και χρησιμοποιείται συνήθως από ενήλικες.
Posted 07 February 2007 - 17:19
Οι Ιάπωνες έχουν πάρα πολλές λέξεις για τα "Εγώ" κι "Εσύ"! Μόνο και μόνο για το "εγώ" υπάρχουν γύρω στις 50 σύμφωνα με έναν καθηγητή του πανεπιστημίου της Osaka. Τα ποιο συνηθισμένα βέβαια μετά το watashi και anata είναι το boku και kimi. Το boku δεν χαρακτηρίζεται βλάχικο, απλά λέγεται μόνο από άντρες και δεν χρησιμοποιήτε από γυναίκες, ίσως γι αυτό να είναι "κάπως" όταν χρησιμοποιήτε!
Posted 07 February 2007 - 18:03
το japaneseonline δεν το εψαξα και πολυ.τι χρειαζομαι;δωρεαν ειναι;πως κανεις μαθηματα;δεν υπαρχει καια σχολη στην αθηνα;
Posted 08 February 2007 - 11:11
Ρίξε μια ματιά και στο japanesepage.com . Κατά την άποψή μου πρόκειται για μια πολύ καλή σελίδα, ιδίως σε ότι έχει να κάνει με την γραμματική.
Posted 14 February 2007 - 19:34
εμενα παντως με λενε Kumanosuke Isozaki(Μανος ***** δεν κανει να πω για ευνοητους λογους)στα ιαπωνικα
και ενδιαφερομαι πολυ να μαθω ιαπωνικα μιας και δεν κανω τπτ αλλο απο το να καθομαι ολη μερα να βλεπω anime...μηπως ξερετε αν εχει κανενα φροντιστηριο ιαπωνικα εδω στην αθηνα?και αν γινετε πειτε μου αν αυτα τα site που βαλατε links ειναι εμπιστα..
αυτα ευχαριστω..
και ενδιαφερομαι πολυ να μαθω ιαπωνικα μιας και δεν κανω τπτ αλλο απο το να καθομαι ολη μερα να βλεπω anime...μηπως ξερετε αν εχει κανενα φροντιστηριο ιαπωνικα εδω στην αθηνα?και αν γινετε πειτε μου αν αυτα τα site που βαλατε links ειναι εμπιστα..
αυτα ευχαριστω..

I must be God.Because every time I pray to him I am talking to myself.
Posted 14 February 2007 - 22:25
ρε συ qajafrie που μπορω να βρω ιαπωνικα fonts?
αν γινεται μπορεις να μου τα στειλεις απο msn η οποιος τα εχει τελοσπαντων?
αν γινεται μπορεις να μου τα στειλεις απο msn η οποιος τα εχει τελοσπαντων?

Posted 15 February 2007 - 20:14
Κάνεις install τις east asian languages από τα regional settings στο control panel, και μετά τα προσθέτεις στις γλώσσες σου.
Posted 15 February 2007 - 23:59
arigatou gozaimasu(ありがとう ございます)
quajafrie-kun...το καταφερα πριν δω το ποστ σου
quajafrie-kun...το καταφερα πριν δω το ποστ σου

Posted 16 February 2007 - 00:20
αν δεν εχεις το cd των Windows,τι μπορεις να κανεις τοτε?
*yes,i wanna install them too*

*yes,i wanna install them too*
Posted 16 February 2007 - 00:24
Αν δεν έχεις το CD των Windows πρέπει να πάς να το βρείς... XD
Έχω ψάξει άλλες μεθόδους και νομίζω οτι μόνο με το CD γινετε, sorry.
Έχω ψάξει άλλες μεθόδους και νομίζω οτι μόνο με το CD γινετε, sorry.
Posted 16 February 2007 - 02:45
ποπο με βλεπω να λιωνω με thejapanesepage.com!!!!
domou arigatou gozaimasu
domou arigatou gozaimasu
Posted 19 March 2007 - 17:53
Ως λάτρεις των anime πιστεύω πως σε πολλούς από εδώ θα αρέσουν και τα ιαπωνικά σαν γλώσσα.Για να δούμε λοιπόν πόσοι ξέρετε να μιλάτε.(όχι κάποιες μόνο λέξεις αλλά πλήρης γνώση).
Spoiler:
Posted 20 March 2007 - 14:49
Εγω θα ήθελα να μάθω