Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Ιαπωνικά

• Please log in to reply
1812 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Μιλάτε ιαπωνικά; (741 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Μιλάτε ιαπωνικά;

1. Ναι μιλάω (119 ψήφοι [16.06%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.06%

2. Όχι,αλλά σκοπεύω να μάθω (520 ψήφοι [70.18%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 70.18%

3. Όχι και ούτε σκοπεύω να μάθω (102 ψήφοι [13.77%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 13.77%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#121 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2007 - 14:58

Και εγω θα ηθαλα να μαθω αλλα δεν εχει εδω που ειμαι!!:(

#122 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2007 - 00:33

ειχα διαλεξει για λιγους μηνες ετσι για να δω πως ειναι.

Το αλφάβητο τους το ξέχασα τελείως, μόνο μερικές φράσεις μου έμειναν.

Εχοντας συνηθίσει στην εκμάθηση των ινδο-ευρωπαικών γλωσσών μου είναι δύσκολο να μπω στο κλιμα της γλώσσας. Ασε που τώρα βαριέμαι να μαθαίνω αλλη ξένη γλώσσα.

#123 Chaos

Chaos

Starting...

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2007 - 01:51

θα ήθελα να μάθω αλλα στην Ελλαδα ειναι κομματακι δυσκολο

#124 Majin_PSiKapaMi

Majin_PSiKapaMi

Σχιστοματισμος FTW

• Members
  • 123 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2007 - 01:57

Μαγκες mark my words.

Aφηστε τα φροντιστηρια κ τα υπολοιπα [που κοστιζουν κιολα] εγω κατεληξα στο εξης, ο καλυτερος τροπος να μαθεις ιαπωνικα ειναι να παντευτεις γιαπωνεζα. Ασε που ειναι κ καλοβολες καθονται χαμε, οπου τις αφησεις κοιμουνται κ πολλα αλλα που νυσταζω να τα αναφερω τωρα. Αρα και οικονομικες. Σκεφτειτε το
Δημοσιευμένη  εικόνα
AGA.P.E. ><

#125 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2007 - 03:27

Μαγκες mark my words.

Aφηστε τα φροντιστηρια κ τα υπολοιπα [που κοστιζουν κιολα] εγω κατεληξα στο εξης, ο καλυτερος τροπος να μαθεις ιαπωνικα ειναι να παντευτεις γιαπωνεζα. Ασε που ειναι κ καλοβολες καθονται χαμε, οπου τις αφησεις κοιμουνται κ πολλα αλλα που νυσταζω να τα αναφερω τωρα. Αρα και οικονομικες. Σκεφτειτε το

Φιλαράκι συμφωνώ μαζί σου.Και να σου πω την αλήθεια αν μου δινόταν η ευκαιρία δεν θα είχα πρόβλημα να παντρευτώ Ιαπωνέζα και να πάω να μείνω Ιαπωνία.Έχω έναν γνωστό(Νορβηγός είναι τον γνώρισα από το WoW) ο οποιός σπουδάζει Ιαπωνικά στο πανεπιστήμιο και τα έχει με μια Ιαπωνέζα και μου έχει πει πολλά καλά για τις Ιαπωνέζες μερικά από τα οποία αναφέρεις και εσύ.Βέβαια είναι λίγο άτυχος γιατί αυτή μένει Ιαπωνία και αυτός Νορβηγία αλλά μόλις τελειώσει τις σπουδές θα πάει να μείνει μόνιμα εκεί.Όμως που να βρεις Ιαπωνέζα στην Ελλάδα λίγο δύσκολο.:cry:

#126 Majin_PSiKapaMi

Majin_PSiKapaMi

Σχιστοματισμος FTW

• Members
  • 123 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2007 - 15:11

Όμως που να βρεις Ιαπωνέζα στην Ελλάδα λίγο δύσκολο.:cry:

Μου εδωσες ωραια ιδεα για μπιζνα bro..
Να παρω ενα καικι να παω Ιαπωνια κ να φορτωσω καμια 15αρια γιαπωνεζες να τις κουβαλησω εδω για πουλημα κ ετσι. Ουτως ή αλλως, με τον τροπο που αντιμετωπιζουν στην Ιαπωνια τις γυναικες θα μου τις δωσουν κοψοχρονια.. σε καμια φαρμα θα τις εχουν να βοσκουνε χορταρι! :laugh:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
AGA.P.E. ><

#127 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2007 - 17:36

ναι αλλά με πρότυπο τον Harima Kenji δε σε βλέπω να κάνεις χαΐρι... :bleh:

άλλ'αντ'άλλων θα φέρνεις :D

#128 Majin_PSiKapaMi

Majin_PSiKapaMi

Σχιστοματισμος FTW

• Members
  • 123 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2007 - 17:40

Ε καλα τωρα αμα φερουμε κ καμια Κορεατισα δεν χαθηκε κ ο κοσμος.. Ποιος θα το καταλαβει στη τελικη? :hehe:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
AGA.P.E. ><

#129 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 04:04

Ε καλα τωρα αμα φερουμε κ καμια Κορεατισα δεν χαθηκε κ ο κοσμος.. Ποιος θα το καταλαβει στη τελικη? :hehe:

Ο καλός ο πελάτης το εξετάζει το προιόν πριν το αγοράσει οπότε θα το καταλάβει.Άσε που θα φανεί και από το όνομά τους.

#130 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 05:00

Εγω εχω σκοπο να μαθω. Majin, αν ειναι να φερεις ιαπωνεζες να φερεις πανω απο 15..Εχουν ζητηση η Ασιατισες γενικα :) LOL

#131 Shiba

Shiba

Newbie

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 10:33

i'd like to learn japaneese but i can't seem to find a teacher anyone who might know pm plz ;D

#132 Majin_PSiKapaMi

Majin_PSiKapaMi

Σχιστοματισμος FTW

• Members
  • 123 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 12:52

Ο καλός ο πελάτης το εξετάζει το προιόν πριν το αγοράσει οπότε θα το καταλάβει.Άσε που θα φανεί και από το όνομά τους.

Ε καλα δεν θα γινει κ με απολυτη διαφανεια η δουλεια, οποτε δεν θα σου δειξω κ ληξιαρχικες πραξεις γεννησης κτλ. Αλλα μην αναφερεις ετσι δημοσια τροπους για να τις ξεχωρισουν! Μου χαλας την μπιζνα! Οποτε.. no J-chick for you, 'καλε πελατη' :bleh:

Majin, αν ειναι να φερεις ιαπωνεζες να φερεις πανω απο 15..Εχουν ζητηση η Ασιατισες γενικα :) LOL

Ε μεχρι καικι διαθετουμε ρε φιλε.. Ποσες να χωρεσουνε? Εκτος αν τις βαλω σε τπτ πλαστικες θηκες που αφαιρεις τον αερα για εξοικονομιση ογκου.
btw, οταν το διαβασα νομιζα πως εννοουσες να ειναι πανω απο 15 χρονω , το οποιο ειναι οντως θεμα στην Ιαπωνια [νομιζω :shock:]
Δημοσιευμένη  εικόνα
AGA.P.E. ><

#133 Gatoulas

Gatoulas

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 15:21

Δεν μπορω παρα να συμφωνησω σχεδον απολυτα με τα λεγομενα του Majin_Psikapami. Οι ιαπωνεζες ειναι τρομερα καλοβολες (ετσι μαθαινουν απο μικρες) και καλες σε πολλους "σπιτικους" τομεις (το ξερω απο προσωπικη πειρα δυο ετων).

Οποτε, Majin_Psikapami, τρεις ιαπωνεζες (original, οχι τσιγκουνιες) με το καικι για μενα . Τις δυο να μου τις συσκευασεις, γιατι τις θελω για δωρο : :bleh:.

Οσο για τη γλωσσα, θα μου αρεσε να μαθω, αλλα που χρονος...

#134 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 16:47

άμα έφερνε ο majin λοιπόν γιαπωνεζούλες , τότε θα με ενδιέφερε να μάθω τη γλώσσα ώστε να μπορώ να συννενοηθώ...

[τρομερό ποστ. on + off topic ταυτόχρονα :D]

#135 Shiba

Shiba

Newbie

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 17:12

Yup Θα ταν σιγουρα ενα καλο κινητρο...