Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ιαπωνικά
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2007 - 14:58

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2007 - 00:33
Το αλφάβητο τους το ξέχασα τελείως, μόνο μερικές φράσεις μου έμειναν.
Εχοντας συνηθίσει στην εκμάθηση των ινδο-ευρωπαικών γλωσσών μου είναι δύσκολο να μπω στο κλιμα της γλώσσας. Ασε που τώρα βαριέμαι να μαθαίνω αλλη ξένη γλώσσα.
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2007 - 01:51
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2007 - 01:57
Aφηστε τα φροντιστηρια κ τα υπολοιπα [που κοστιζουν κιολα] εγω κατεληξα στο εξης, ο καλυτερος τροπος να μαθεις ιαπωνικα ειναι να παντευτεις γιαπωνεζα. Ασε που ειναι κ καλοβολες καθονται χαμε, οπου τις αφησεις κοιμουνται κ πολλα αλλα που νυσταζω να τα αναφερω τωρα. Αρα και οικονομικες. Σκεφτειτε το
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2007 - 03:27
Μαγκες mark my words.
Aφηστε τα φροντιστηρια κ τα υπολοιπα [που κοστιζουν κιολα] εγω κατεληξα στο εξης, ο καλυτερος τροπος να μαθεις ιαπωνικα ειναι να παντευτεις γιαπωνεζα. Ασε που ειναι κ καλοβολες καθονται χαμε, οπου τις αφησεις κοιμουνται κ πολλα αλλα που νυσταζω να τα αναφερω τωρα. Αρα και οικονομικες. Σκεφτειτε το
Φιλαράκι συμφωνώ μαζί σου.Και να σου πω την αλήθεια αν μου δινόταν η ευκαιρία δεν θα είχα πρόβλημα να παντρευτώ Ιαπωνέζα και να πάω να μείνω Ιαπωνία.Έχω έναν γνωστό(Νορβηγός είναι τον γνώρισα από το WoW) ο οποιός σπουδάζει Ιαπωνικά στο πανεπιστήμιο και τα έχει με μια Ιαπωνέζα και μου έχει πει πολλά καλά για τις Ιαπωνέζες μερικά από τα οποία αναφέρεις και εσύ.Βέβαια είναι λίγο άτυχος γιατί αυτή μένει Ιαπωνία και αυτός Νορβηγία αλλά μόλις τελειώσει τις σπουδές θα πάει να μείνει μόνιμα εκεί.Όμως που να βρεις Ιαπωνέζα στην Ελλάδα λίγο δύσκολο.

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2007 - 15:11
Όμως που να βρεις Ιαπωνέζα στην Ελλάδα λίγο δύσκολο.
Μου εδωσες ωραια ιδεα για μπιζνα bro..
Να παρω ενα καικι να παω Ιαπωνια κ να φορτωσω καμια 15αρια γιαπωνεζες να τις κουβαλησω εδω για πουλημα κ ετσι. Ουτως ή αλλως, με τον τροπο που αντιμετωπιζουν στην Ιαπωνια τις γυναικες θα μου τις δωσουν κοψοχρονια.. σε καμια φαρμα θα τις εχουν να βοσκουνε χορταρι!

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2007 - 17:36

άλλ'αντ'άλλων θα φέρνεις

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 04:04
Ε καλα τωρα αμα φερουμε κ καμια Κορεατισα δεν χαθηκε κ ο κοσμος.. Ποιος θα το καταλαβει στη τελικη?
Ο καλός ο πελάτης το εξετάζει το προιόν πριν το αγοράσει οπότε θα το καταλάβει.Άσε που θα φανεί και από το όνομά τους.
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 05:00

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 10:33
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 12:52
Ο καλός ο πελάτης το εξετάζει το προιόν πριν το αγοράσει οπότε θα το καταλάβει.Άσε που θα φανεί και από το όνομά τους.
Ε καλα δεν θα γινει κ με απολυτη διαφανεια η δουλεια, οποτε δεν θα σου δειξω κ ληξιαρχικες πραξεις γεννησης κτλ. Αλλα μην αναφερεις ετσι δημοσια τροπους για να τις ξεχωρισουν! Μου χαλας την μπιζνα! Οποτε.. no J-chick for you, 'καλε πελατη'

Majin, αν ειναι να φερεις ιαπωνεζες να φερεις πανω απο 15..Εχουν ζητηση η Ασιατισες γενικα
LOL
Ε μεχρι καικι διαθετουμε ρε φιλε.. Ποσες να χωρεσουνε? Εκτος αν τις βαλω σε τπτ πλαστικες θηκες που αφαιρεις τον αερα για εξοικονομιση ογκου.
btw, οταν το διαβασα νομιζα πως εννοουσες να ειναι πανω απο 15 χρονω , το οποιο ειναι οντως θεμα στην Ιαπωνια [νομιζω

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 15:21
Οποτε, Majin_Psikapami, τρεις ιαπωνεζες (original, οχι τσιγκουνιες) με το καικι για μενα . Τις δυο να μου τις συσκευασεις, γιατι τις θελω για δωρο

Οσο για τη γλωσσα, θα μου αρεσε να μαθω, αλλα που χρονος...
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 16:47
[τρομερό ποστ. on + off topic ταυτόχρονα

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 17:12