Ένας απο τους μοναδικούς λόγους που μετανοιώνω που σπουδάζω στην Μυτιλήνη είναι το ότι δεν έχω την δυνατότητα να κάνω σωστά μαθήματα Ιαπωνικών.
MSN Lesson ftw ^-^
Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2007 - 23:36
Ένας απο τους μοναδικούς λόγους που μετανοιώνω που σπουδάζω στην Μυτιλήνη είναι το ότι δεν έχω την δυνατότητα να κάνω σωστά μαθήματα Ιαπωνικών.
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2007 - 10:35
Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2007 - 11:33
και μετα μεταξυ τους οι καθηγητριες φερνουν γλυκα και φαγητα που εχουν φτιαξει συνηθως με τα χερακια τους.
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2007 - 12:05
in a few years i want to be one of those few too >.<1kyuu(0-3 άτομα)
αυτο δε μου φανταζει και τοσο απιστευτο..could be the sad truth..Εκτός αν το anime fad των τελευταίων ετών οδήγησε σ' ένα κούφιο nihongo boom.
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2007 - 14:04
Χαχαχαχα... Ελλαδάρα!Αν και δεν έχω πατήσει απ' το 2004(νομίζω) στο speech contest, μου έχουν πει ότι δεν υπάρχει πια buffet εξαιτίας των άσχετων τζαμπατζήδων που εμφανίζονταν απ' το πουθενά για να μασαμπουκώσουν(δε με εκπλήσσει αν σταμάτησαν να έχουν buffet, το θέαμα θύμιζε χοιροστάσιο μόλις τελείωναν οι εκδηλώσεις). [...]
Ποιο anime fad ρε παιδιά; Anime στην Ελλάδα βλέπει μόνο ένα ποσοστό νέων που α) έχει ADSL και β) με κάποιο τρόπο έμαθε για τα anime και έχει "ψηθεί". Μιλάμε για το υποσύνολο του υποσυνόλου. Συνολικά δεν πρέπει να ξεπερνάμε ούτε το 5% επί του συνολικού πληθυσμου. Υπολόγισε τώρα ότι από αυτό το 5% ακόμα λιγότεροι έχουν φάει την πετριά: "θέλω να μάθω ιαπωνικά"... μια τόση μικρή ομάδα ανθρώπων δεν ορίζει με τίποτα fad.[...] Εκτός αν το anime fad των τελευταίων ετών οδήγησε σ' ένα κούφιο nihongo boom. [...]
Yo, same here (συνάδελφοι στην τρέλαin a few years i want to be one of those few too >.<
*yami is seriously gonna study japanese even if it kills her*
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 10:49
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 11:13
Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 11:34
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 12:32
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 16:28
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 17:14
Συνολικά δεν πρέπει να ξεπερνάμε ούτε το 5% επί του συνολικού πληθυσμου.
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 19:08
Πάντως δεν έχει να κάνει με τη διδασκαλία ιαπωνικών καθαρά, καθηγητές υπάρχουν και μάλιστα πολύ καλοί (δεν είναι και πολλοί αλλά αρκετοί για να εξυπηρετήσουν αυτούς που είναι σίγουροι ότι θέλουν να φτάσουν σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο ιαπωνικών). Εγώ ίσα ίσα πιστεύω πως η όλη ιστορία με τα anime μειώνει το επίπεδο των εξεταστέων παρά το αυξάνει, απλά αυξάνει πάρα πολύ τον αριθμό των εξεταστέων, κυρίως στα διπλώματα 3&4, τα 2 πρώτα ελάχιστοι από εκείνους θα τα πλησιάσουν, όσο καμένοι και να είναι με τα anime, γιατί θέλει ταλέντο και χρόνο.
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 19:32
απο όσους εχω συναντήσει μέχρι τώρα, όλοι τις έχουν παρατήσει επειδή οι ρυθμοί της διδασκαλίας ήταν πολύ έντονοι και δεν προλάβαιναν.
δεν θέλω να αρχίσω κάτι και να το παρατήσω επειδή δεν θα προλαβαίνω να διαβάσω.
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 21:16
Πόσο φρενήρεις μπορεί να είναι οι ρυθμοί? Εκτός αν έχεις άλλες παράλληλες σπουδές και δουλειά, δε θα έχεις πρόβλημα. Τα ομαδικά(εκτός αν είναι κάτω των 3 ατόμων) μαθήματα δε φημίζονται για την εντατικότητά τους. Ένα φυσιολογικό πρόγραμμα(ούτε χαλαρό, ούτε κι εξοντωτικο) θα ήταν 2kyuu σε 3-4 διδακτικά έτη.
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2007 - 15:28
Πόσο φρενήρεις μπορεί να είναι οι ρυθμοί? Εκτός αν έχεις άλλες παράλληλες σπουδές και δουλειά, δε θα έχεις πρόβλημα. Τα ομαδικά(εκτός αν είναι κάτω των 3 ατόμων) μαθήματα δε φημίζονται για την εντατικότητά τους. Ένα φυσιολογικό πρόγραμμα(ούτε χαλαρό, ούτε κι εξοντωτικο) θα ήταν 2kyuu σε 3-4 διδακτικά έτη.