Μπορείς να κάνεις μαθήματα μέσω internet όπως κάνω κι εγώ!!!
κ εγω ετσι μαθαινω...
μπορειτε κ απο youtube απλα χαλια αναλυση...
το animeupload ειχε μια ωραια σειρα αλλα την εβγαλε κ εβαλε κατι αλλα που δεν εχω κοιταξει για να πω μια γνωμη

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2007 - 19:59
Μπορείς να κάνεις μαθήματα μέσω internet όπως κάνω κι εγώ!!!
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2007 - 20:16
εν τω μεταξυ τοσες φορες π ακους το baka κ το kuso αν πας να μιλησεις ιαπωνικα θα τα λες συνεχεια...
εβλεπα one piece κ ο sanji οτι κ να πει λεει απο μπροστα kuso!
δλδ ελεος!!!
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2007 - 09:49
πχ, πας να φάς κάπου...
Kuso, hara heta... Oi, baka yarou! Nanika tabe run ka...? Korosu zo! κτλπ
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2007 - 12:00
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2007 - 12:02
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2007 - 17:04
Υπάρχουν πολλα links από τα ποια μπορεις να μάθεις Ιαπωνέζικα. Δεν έχω σημειώση κάποιο συγκεκρημένο, πάντως εγώ τα βρίσκω μέσω google.Για δώσε μας κάποιο link misuzu να δούμε τι παίζει..
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2007 - 11:33
Υπάρχουν πολλα links από τα ποια μπορεις να μάθεις Ιαπωνέζικα. Δεν έχω σημειώση κάποιο συγκεκρημένο, πάντως εγώ τα βρίσκω μέσω google.
![]()
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2007 - 11:39
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2007 - 11:53
Μαγκες mark my words.
Aφηστε τα φροντιστηρια κ τα υπολοιπα [που κοστιζουν κιολα] εγω κατεληξα στο εξης, ο καλυτερος τροπος να μαθεις ιαπωνικα ειναι να παντευτεις γιαπωνεζα. Ασε που ειναι κ καλοβολες καθονται χαμε, οπου τις αφησεις κοιμουνται κ πολλα αλλα που νυσταζω να τα αναφερω τωρα. Αρα και οικονομικες. Σκεφτειτε το
Αν βρισκεστε στην αθηνα, αρκετα φθηνη λυση και με καλα αποτελεσματα, ειναι η λεσχη του καποδιστριακου πανεπιστημιου. Οι φοιτητες του καποδιστριακου πληρωνουν 280 ευρω, για ΟΛΟ το χρονο, οι φοιτητες αλλων σχολων 300 ευρω, ενω οι μη φοιτητες 380 ευρω. Η πληρωμη βεβαια γινεται στην εγγραφη, αλλα οπως και να το δεις, ειναι μια πολυ φθηνη λυση...σε φροντιστηριο για αγγλικα πληρωνεις τουλαχιστον 160 ευρω το μηνα..φανταστειτε για Ιαπωνικα. Επισης, για τους μη κατοικους αθηνας, λογικα σκεπτομενη, σε ολα τα πανεπιστημιακα ιδρυματα της χωρας πρεπει να εχει λεσχη ξενων γλωσσων, αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν περιεχεται η γλωσσα σαν επιλογη. Παντως η ιστοσελιδα της Ιαπωνικης πρεσβειας, περικλυει ενα καταλογο με ξενογλωσσα φροντιστηρια, που διδασκεται η Ιαπωνικη, σε ολη την ελλαδα. Επισης κυκλοφορουν ελευθερες στην Ελλαδα, πολλες γιαπωνεζουλες, οι οποιες κανουν ιδιαιτερα- συνηθως ειναι παντρεμενες με ελληνες ναυτικους και εχουν ξεμεινει εδω- αλλα αυτο θελει πολλη δικτυωση για να τις βρεις. Παντως οι περισσοτερες μεταξυ τους γνωριζονται, οποτε αν εντοπισετε μια, θα τις εντοπισετε ολες...Τωρα βεβαια πλησιαζει καλοκαιρι, απο σεπτεμβριο οποιος θελει να γραφτει στην Λεσχη στο καποδιστριακο, πρεπει να κανει μια βολτα στη γραμματεια, να ενημερωθει για τον τροπο εγγραφης, γιατι ειναι κομματακι περιεργος...τα μαθηματα ξεκινανε οκτωβριο..ελπιζω να δω πρωτακια!Μπορείς να κάνεις μαθήματα μέσω internet όπως κάνω κι εγώ!!!
Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2007 - 12:04
Ο πιο ανούσιος συλλογισμός που έχω διαβάσει στη ζωή μου.Εμεινα και την κοιτουσα, προσπαθωντας να σκεφτω, αν σοβαρολογει, ή κανει πλακα για να περασει η ωρα στη βαρετη τραπεζα...εντρομη συνειδητοποιησα οτι σοβαρολογουσε...αλλα μια δευτερη ματια πανω της δικαιολογουσε ολο της το σκεπτικο..δακτυλογραφηση με ενα χερι, και συγκεκριμενα ενα δαχτυλο, κατσιασμενο μαλλι, αβαφτη, με κατι ελιες στη μουρη με τις κατσαριδοτριχες να πεταγονται απο πανω τους...σκεφτηκα, ενα ατομο που δεν προσεχει καν πως βγαινει απο το σπιτι να παει στη δουλεια, σιγα μην εσκαγε λεφτα και ξοδευε χρονο, σε μια δυσκολη ξενη γλωσσα...
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2007 - 12:06
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2007 - 12:08
Kι εσύ έτσι πολύ σκέφτεσαι κάθε βλακεία που πετάει o κάθε καημένος;Ναι, αλλα οταν ειναι 8 η ωρα το πρωι, και βλεπεις ενα τετοιο ατομο να σου λεει τετοια πραγματα, ειναι πολυ ουσιωδης και λογικος συλλογισμος...
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2007 - 12:12
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2007 - 12:20
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2007 - 12:41
Αν βρισκεστε στην αθηνα, αρκετα φθηνη λυση και με καλα αποτελεσματα, ειναι η λεσχη του καποδιστριακου πανεπιστημιου. Οι φοιτητες του καποδιστριακου πληρωνουν 280 ευρω, για ΟΛΟ το χρονο, οι φοιτητες αλλων σχολων 300 ευρω, ενω οι μη φοιτητες 380 ευρω. Η πληρωμη βεβαια γινεται στην εγγραφη, αλλα οπως και να το δεις, ειναι μια πολυ φθηνη λυση...σε φροντιστηριο για αγγλικα πληρωνεις τουλαχιστον 160 ευρω το μηνα..φανταστειτε για Ιαπωνικα. Επισης, για τους μη κατοικους αθηνας, λογικα σκεπτομενη, σε ολα τα πανεπιστημιακα ιδρυματα της χωρας πρεπει να εχει λεσχη ξενων γλωσσων, αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν περιεχεται η γλωσσα σαν επιλογη. Παντως η ιστοσελιδα της Ιαπωνικης πρεσβειας, περικλυει ενα καταλογο με ξενογλωσσα φροντιστηρια, που διδασκεται η Ιαπωνικη, σε ολη την ελλαδα. Επισης κυκλοφορουν ελευθερες στην Ελλαδα, πολλες γιαπωνεζουλες, οι οποιες κανουν ιδιαιτερα- συνηθως ειναι παντρεμενες με ελληνες ναυτικους και εχουν ξεμεινει εδω- αλλα αυτο θελει πολλη δικτυωση για να τις βρεις. Παντως οι περισσοτερες μεταξυ τους γνωριζονται, οποτε αν εντοπισετε μια, θα τις εντοπισετε ολες...Τωρα βεβαια πλησιαζει καλοκαιρι, απο σεπτεμβριο οποιος θελει να γραφτει στην Λεσχη στο καποδιστριακο, πρεπει να κανει μια βολτα στη γραμματεια, να ενημερωθει για τον τροπο εγγραφης, γιατι ειναι κομματακι περιεργος...τα μαθηματα ξεκινανε οκτωβριο..ελπιζω να δω πρωτακια!