Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Ιαπωνικά

• Please log in to reply
1812 replies to this topic

Poll: Μιλάτε ιαπωνικά; (741 member(s) have cast votes)

Μιλάτε ιαπωνικά;

1. Ναι μιλάω (119 votes [16.06%] - View)

Percentage of vote: 16.06%

2. Όχι,αλλά σκοπεύω να μάθω (520 votes [70.18%] - View)

Percentage of vote: 70.18%

3. Όχι και ούτε σκοπεύω να μάθω (102 votes [13.77%] - View)

Percentage of vote: 13.77%

Vote Guests cannot vote

#181 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 03 May 2007 - 19:59

Μπορείς να κάνεις μαθήματα μέσω internet όπως κάνω κι εγώ!!!:byejg9:

κ εγω ετσι μαθαινω...
μπορειτε κ απο youtube απλα χαλια αναλυση...
το animeupload ειχε μια ωραια σειρα αλλα την εβγαλε κ εβαλε κατι αλλα που δεν εχω κοιταξει για να πω μια γνωμη :uhh:

#182 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 03 May 2007 - 20:16

εν τω μεταξυ τοσες φορες π ακους το baka κ το kuso αν πας να μιλησεις ιαπωνικα θα τα λες συνεχεια...
εβλεπα one piece κ ο sanji οτι κ να πει λεει απο μπροστα kuso!
δλδ ελεος!!!

πχ, πας να φάς κάπου...

Kuso, hara heta... Oi, baka yarou! Nanika tabe run ka...? Korosu zo! κτλπ :oo:

LfNX0dh.png

#183 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 04 May 2007 - 09:49

πχ, πας να φάς κάπου...

Kuso, hara heta... Oi, baka yarou! Nanika tabe run ka...? Korosu zo! κτλπ :oo:

μλκ μην το κοροιδευεις....
γιατι μερικες φορες πεταω κατι ιαπωνικα οταν μιλαω με τους φιλους μου...
ευτυχως οχι πολυ φωναχτα...

#184 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 May 2007 - 12:00

ναι όπως εχθές που η φίλη μου με φώναζε Otosa... ουτε κάν Οκαζα....

#185 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 04 May 2007 - 12:02

ε θα φταίνε οι ρετσίνες... :bleh:

#186 misuzu

misuzu

dance is everything...

• Members
  • 11 posts

Posted 04 May 2007 - 17:04

Για δώσε μας κάποιο link misuzu να δούμε τι παίζει..:smokingg:

Υπάρχουν πολλα links από τα ποια μπορεις να μάθεις Ιαπωνέζικα. Δεν έχω σημειώση κάποιο συγκεκρημένο, πάντως εγώ τα βρίσκω μέσω google.:nod:

#187 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 May 2007 - 11:33

Υπάρχουν πολλα links από τα ποια μπορεις να μάθεις Ιαπωνέζικα. Δεν έχω σημειώση κάποιο συγκεκρημένο, πάντως εγώ τα βρίσκω μέσω google.:nod:

Εντά δεν βοηθάς την κατάσταση.
Λοιπόν εγώ βρηκα ενα βλογκ είναι μια αρχική προσπάθεια θέλει λίγη στηριξη αλλά ειναι ελπιδοφόρα

http://aeonjin.blogspot.com/

#188 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 06 May 2007 - 11:39

Happy Reading....:d5f02ecd:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#189 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 06 May 2007 - 11:53

Μαγκες mark my words.

Aφηστε τα φροντιστηρια κ τα υπολοιπα [που κοστιζουν κιολα] εγω κατεληξα στο εξης, ο καλυτερος τροπος να μαθεις ιαπωνικα ειναι να παντευτεις γιαπωνεζα. Ασε που ειναι κ καλοβολες καθονται χαμε, οπου τις αφησεις κοιμουνται κ πολλα αλλα που νυσταζω να τα αναφερω τωρα. Αρα και οικονομικες. Σκεφτειτε το

Οταν πηγα να πληρωσω για την εγγραφη στη λεσχη του Καποδιστριακου, για να ξεκινησω γιαπωνεζικα, η ταμειας της εμπορικης τραπεζας ειπε κατι παρομοιο...κοιταξε την αιτηση και με ρωτησε τι θα μαθω, και της απαντησα φουσκωμενη απο ψωνιλικι, "Ιαπωνικα!" και μου λεει..."Κοπελα μου, χανεις το χρονο σου..αν θες να μαθεις μια ξενη γλωσσα, να πας στη χωρα της, και να γινεις baby sitter"....:oo: :oo: :oo: Εμεινα και την κοιτουσα, προσπαθωντας να σκεφτω, αν σοβαρολογει, ή κανει πλακα για να περασει η ωρα στη βαρετη τραπεζα...εντρομη συνειδητοποιησα οτι σοβαρολογουσε...αλλα μια δευτερη ματια πανω της δικαιολογουσε ολο της το σκεπτικο..δακτυλογραφηση με ενα χερι, και συγκεκριμενα ενα δαχτυλο, κατσιασμενο μαλλι, αβαφτη, με κατι ελιες στη μουρη με τις κατσαριδοτριχες να πεταγονται απο πανω τους...σκεφτηκα, ενα ατομο που δεν προσεχει καν πως βγαινει απο το σπιτι να παει στη δουλεια, σιγα μην εσκαγε λεφτα και ξοδευε χρονο, σε μια δυσκολη ξενη γλωσσα...

Μπορείς να κάνεις μαθήματα μέσω internet όπως κάνω κι εγώ!!!:byejg9:

Αν βρισκεστε στην αθηνα, αρκετα φθηνη λυση και με καλα αποτελεσματα, ειναι η λεσχη του καποδιστριακου πανεπιστημιου. Οι φοιτητες του καποδιστριακου πληρωνουν 280 ευρω, για ΟΛΟ το χρονο, οι φοιτητες αλλων σχολων 300 ευρω, ενω οι μη φοιτητες 380 ευρω. Η πληρωμη βεβαια γινεται στην εγγραφη, αλλα οπως και να το δεις, ειναι μια πολυ φθηνη λυση...σε φροντιστηριο για αγγλικα πληρωνεις τουλαχιστον 160 ευρω το μηνα..φανταστειτε για Ιαπωνικα. Επισης, για τους μη κατοικους αθηνας, λογικα σκεπτομενη, σε ολα τα πανεπιστημιακα ιδρυματα της χωρας πρεπει να εχει λεσχη ξενων γλωσσων, αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν περιεχεται η γλωσσα σαν επιλογη. Παντως η ιστοσελιδα της Ιαπωνικης πρεσβειας, περικλυει ενα καταλογο με ξενογλωσσα φροντιστηρια, που διδασκεται η Ιαπωνικη, σε ολη την ελλαδα. Επισης κυκλοφορουν ελευθερες στην Ελλαδα, πολλες γιαπωνεζουλες, οι οποιες κανουν ιδιαιτερα- συνηθως ειναι παντρεμενες με ελληνες ναυτικους και εχουν ξεμεινει εδω- αλλα αυτο θελει πολλη δικτυωση για να τις βρεις. Παντως οι περισσοτερες μεταξυ τους γνωριζονται, οποτε αν εντοπισετε μια, θα τις εντοπισετε ολες...Τωρα βεβαια πλησιαζει καλοκαιρι, απο σεπτεμβριο οποιος θελει να γραφτει στην Λεσχη στο καποδιστριακο, πρεπει να κανει μια βολτα στη γραμματεια, να ενημερωθει για τον τροπο εγγραφης, γιατι ειναι κομματακι περιεργος...τα μαθηματα ξεκινανε οκτωβριο..ελπιζω να δω πρωτακια!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#190 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 06 May 2007 - 12:04

Εμεινα και την κοιτουσα, προσπαθωντας να σκεφτω, αν σοβαρολογει, ή κανει πλακα για να περασει η ωρα στη βαρετη τραπεζα...εντρομη συνειδητοποιησα οτι σοβαρολογουσε...αλλα μια δευτερη ματια πανω της δικαιολογουσε ολο της το σκεπτικο..δακτυλογραφηση με ενα χερι, και συγκεκριμενα ενα δαχτυλο, κατσιασμενο μαλλι, αβαφτη, με κατι ελιες στη μουρη με τις κατσαριδοτριχες να πεταγονται απο πανω τους...σκεφτηκα, ενα ατομο που δεν προσεχει καν πως βγαινει απο το σπιτι να παει στη δουλεια, σιγα μην εσκαγε λεφτα και ξοδευε χρονο, σε μια δυσκολη ξενη γλωσσα...

Ο πιο ανούσιος συλλογισμός που έχω διαβάσει στη ζωή μου.

#191 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 06 May 2007 - 12:06

Ναι, αλλα οταν ειναι 8 η ωρα το πρωι, και βλεπεις ενα τετοιο ατομο να σου λεει τετοια πραγματα, ειναι πολυ ουσιωδης και λογικος συλλογισμος...
Posted Image

#192 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 06 May 2007 - 12:08

Ναι, αλλα οταν ειναι 8 η ωρα το πρωι, και βλεπεις ενα τετοιο ατομο να σου λεει τετοια πραγματα, ειναι πολυ ουσιωδης και λογικος συλλογισμος...

Kι εσύ έτσι πολύ σκέφτεσαι κάθε βλακεία που πετάει o κάθε καημένος; :P

#193 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 06 May 2007 - 12:12

Ναι...στην ηλικια μου, χωρις καφε, το μυαλο κανει διαφορους σουρρεαλιστικους συλλογισμους, οταν ακουει κοτσανες απο ατομα που δε θα επρεπε καν να ρωτανε...βλεπεις μια εγγραφη, απλα δακτυλογραφησε τον λογαριασμο, παρε τα λεφτα, φερε το παραστατικο, να φυγω..σε τετοια περιπτωση, δε θα ειχα το χρονο να την παρατηρησω και να την περιεργαστω..αλλα οταν ανοιγεις συζητηση για κατι που στην ουσια δε σε αφορα, και πετας τετοια βατραχια, ε, λογικο ειναι...εντυπωνεται στην μνημη σαν εικονα, καταλαβες..?
Posted Image

#194 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 06 May 2007 - 12:20

OnTopic Onegai...:burningbe3:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#195 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 06 May 2007 - 12:41

Αν βρισκεστε στην αθηνα, αρκετα φθηνη λυση και με καλα αποτελεσματα, ειναι η λεσχη του καποδιστριακου πανεπιστημιου. Οι φοιτητες του καποδιστριακου πληρωνουν 280 ευρω, για ΟΛΟ το χρονο, οι φοιτητες αλλων σχολων 300 ευρω, ενω οι μη φοιτητες 380 ευρω. Η πληρωμη βεβαια γινεται στην εγγραφη, αλλα οπως και να το δεις, ειναι μια πολυ φθηνη λυση...σε φροντιστηριο για αγγλικα πληρωνεις τουλαχιστον 160 ευρω το μηνα..φανταστειτε για Ιαπωνικα. Επισης, για τους μη κατοικους αθηνας, λογικα σκεπτομενη, σε ολα τα πανεπιστημιακα ιδρυματα της χωρας πρεπει να εχει λεσχη ξενων γλωσσων, αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν περιεχεται η γλωσσα σαν επιλογη. Παντως η ιστοσελιδα της Ιαπωνικης πρεσβειας, περικλυει ενα καταλογο με ξενογλωσσα φροντιστηρια, που διδασκεται η Ιαπωνικη, σε ολη την ελλαδα. Επισης κυκλοφορουν ελευθερες στην Ελλαδα, πολλες γιαπωνεζουλες, οι οποιες κανουν ιδιαιτερα- συνηθως ειναι παντρεμενες με ελληνες ναυτικους και εχουν ξεμεινει εδω- αλλα αυτο θελει πολλη δικτυωση για να τις βρεις. Παντως οι περισσοτερες μεταξυ τους γνωριζονται, οποτε αν εντοπισετε μια, θα τις εντοπισετε ολες...Τωρα βεβαια πλησιαζει καλοκαιρι, απο σεπτεμβριο οποιος θελει να γραφτει στην Λεσχη στο καποδιστριακο, πρεπει να κανει μια βολτα στη γραμματεια, να ενημερωθει για τον τροπο εγγραφης, γιατι ειναι κομματακι περιεργος...τα μαθηματα ξεκινανε οκτωβριο..ελπιζω να δω πρωτακια!

Επειδή σκέφτομαι από Σεπτέμβριο να αρχίσω Ιαπωνικά ρώτησα μια φίλη μου που κάνει κινέζικα αν ξέρει πληροφορίες για τα μαθήματα που γίνονται στο Καποδιστριακό.Μου είπε ότι αρχικά είχε πάει εκεί να ρωτήσει,αλλά τελικά πήγε σε φροντιστήριο επειδή λέει ότι επειδή το πρόγραμμα στηριζόταν με βάση τους φοιτητές του Καποδιστριακού,τα μαθήματα έμπαιναν κάτι κουλές ώρες γι'αυτήν(πχ πρωινά που είχε μάθημα) + ότι δεν μπορείς να δώσεις για πτυχίο μέσω του Καποδιστριακού.Μου είπε και κάτι άλλο αλλά δεν το θυμάμαι.Ισχύουν όντως αυτά ή απλώς έτυχε σε αυτήν;Πάντος μπορεί από Σεπτέμβριο να είσαι η senpai μου:hihi2:

ΥΓ.Κάτι που ξέχασα να ρωτήσω.Πόσα άτομα είστε περίπου στην αίθουσα και οι διδάσκοντες είναι Έλληνες ή Ιάπωνες;

Posted Image