Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ιαπωνικά
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2007 - 22:59
τωρα η youtube η θα δουμε...
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2007 - 23:24
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 06:03

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 08:20
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 10:04
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 11:09
βασικα με τοσα anime που εχω δει εχω φτασει σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο .
....nope....αν ήταν έτσι τότε τι τρέχαμε για φροντιστήριο στα αγγλικά τόσα χρονια...απλά σινεμά τρις φορες την εβδομάδα και καθαρίσαμε...
σκοπεύω κάποτε αν με φωτίσει ο θεός να κάτσω να ασχοληθώ...αν και μάλλον δεν το βλέπω..

For teh nigra brothers, for teh pool, for teh aids...i was there.
Teh BloG si teh BacK
---------------------------------------------------------------------------
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 12:28
....nope....αν ήταν έτσι τότε τι τρέχαμε για φροντιστήριο στα αγγλικά τόσα χρονια...απλά σινεμά τρις φορες την εβδομάδα και καθαρίσαμε...
Αναλογα την περιπτωση pig-chan. Πηγα και εκανα διαλογο με καθηγητρια Ιαπωνικων εχωντας μονο τις γνωσεις απο anime/jap. movies και η ετυμηγορια της ηταν πως μπορω ανετα να κανω βασικη επικοινωνια στα Ιαπωνικα και δεν θα εχω προβλημα με απλη κουβεντα.
Οσο αγγλικα...απο ταινιες εμαθα και το πηρα το lower με A...ειναι αναλογως το ατομο
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 15:08
Αναλογα την περιπτωση pig-chan. Πηγα και εκανα διαλογο με καθηγητρια Ιαπωνικων εχωντας μονο τις γνωσεις απο anime/jap. movies και η ετυμηγορια της ηταν πως μπορω ανετα να κανω βασικη επικοινωνια στα Ιαπωνικα και δεν θα εχω προβλημα με απλη κουβεντα.
Οσο αγγλικα...απο ταινιες εμαθα και το πηρα το lower με A...ειναι αναλογως το ατομο
Αυτός ή πολύ καμένος είναι ή ιδιοφυΐα.
{εδώ παίζει μουσική απο το twilight zone)
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 15:34
Όταν δε εσύ κάποια στιγμή αναγκαστείς να μιλήσεις με κάποιον ξέροντας λέξεις κι όχι κανόνες (γραμματική - συντακτικό) το μόνο που θα καταφέρεις να πεις θα είναι αυτές οι λέξεις αλλά θα ακούγονται στον άλλο όπως μίλαγε ο Markarian κάποτε στις Συνεντεύξεις Τύπου! Μπορείς να κάνεις copy/paste εκφράσεις-προτάσεις από anime αλλά δεν μπορείς να δημιουργήσεις! Έχει διαφορά το ξέρω Ιαπωνικά από το μιλάω Ιαπωνικά.
Το Konnichiwa μέχρι και ο Katman το ξέρει πλέον...
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 15:43
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 15:57

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 16:24
εβλεπα one piece κ ο sanji οτι κ να πει λεει απο μπροστα kuso!
δλδ ελεος!!!
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2007 - 00:18
εν τω μεταξυ τοσες φορες π ακους το baka κ το kuso αν πας να μιλησεις ιαπωνικα θα τα λες συνεχεια...
εβλεπα one piece κ ο sanji οτι κ να πει λεει απο μπροστα kuso!
δλδ ελεος!!!
Ναι είναι κάτι λέξεις/φράσεις που τις ακούς 50 φορές σε κάθε επεισόδιο.Αφού μετά από τόσα επεισόδια που έχω δει μερικές φορές προβλέπω τι θα πουν παρακάτω.
Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2007 - 11:47
Μπορείς να κάνεις μαθήματα μέσω internet όπως κάνω κι εγώ!!!θα ήθελα να μάθω αλλα στην Ελλαδα ειναι κομματακι δυσκολο

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2007 - 19:27
Μπορείς να κάνεις μαθήματα μέσω internet όπως κάνω κι εγώ!!!
Για δώσε μας κάποιο link misuzu να δούμε τι παίζει..