Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Ιαπωνικά

• Please log in to reply
1812 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Μιλάτε ιαπωνικά; (741 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Μιλάτε ιαπωνικά;

1. Ναι μιλάω (119 ψήφοι [16.06%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.06%

2. Όχι,αλλά σκοπεύω να μάθω (520 ψήφοι [70.18%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 70.18%

3. Όχι και ούτε σκοπεύω να μάθω (102 ψήφοι [13.77%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 13.77%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#166 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2007 - 22:59

σκοπευω να μαθω ειχα δει κ κανα 2 επεισοδια απο εκεινη τη σειρα στο animeupload ομως την εχασα...
τωρα η youtube η θα δουμε...

#167 spyo

spyo

Το αρνι τσιμπιτσι

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2007 - 23:24

βασικα με τοσα anime που εχω δει εχω φτασει σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο .

#168 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 06:03

Δυστυχώς το ίδιο νόμιζα και εγώ μέχρι που έτυχε να συννενοηθώ πραγματικά. Είναι πραγματικά απίστευτο το πως και πόσο εύκολα καταρρίφθηκε αυτή η εντύπωσή μου...:nanana:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#169 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 08:20

Η μόνη λέξη που είπα ποτέ σε Ιαπωνέζα τουρίστρα ήταν Kontsioua και No Kone όταν μου έβαλε να μου δώσει λεφτά για το εισιτήριο στο λεωφορείο.

#170 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 10:04

Δεν την ομιλώ την ιαπωνική και δεν έχω σκοπό να μάθω γιατί πολύ απλά βαριέμαι. 'Οτι λέξεις κ εκφράσεις ξέρω από τα άνιμε.

#171 tokyo pig

tokyo pig

Attorney at LoL

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 11:09

βασικα με τοσα anime που εχω δει εχω φτασει σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο .

....nope....αν ήταν έτσι τότε τι τρέχαμε για φροντιστήριο στα αγγλικά τόσα χρονια...απλά σινεμά τρις φορες την εβδομάδα και καθαρίσαμε...

σκοπεύω κάποτε αν με φωτίσει ο θεός να κάτσω να ασχοληθώ...αν και μάλλον δεν το βλέπω..
Δημοσιευμένη  εικόνα
For teh nigra brothers, for teh pool, for teh aids...i was there.
Teh BloG si teh BacK
---------------------------------------------------------------------------

#172 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 12:28

....nope....αν ήταν έτσι τότε τι τρέχαμε για φροντιστήριο στα αγγλικά τόσα χρονια...απλά σινεμά τρις φορες την εβδομάδα και καθαρίσαμε...

Αναλογα την περιπτωση pig-chan. Πηγα και εκανα διαλογο με καθηγητρια Ιαπωνικων εχωντας μονο τις γνωσεις απο anime/jap. movies και η ετυμηγορια της ηταν πως μπορω ανετα να κανω βασικη επικοινωνια στα Ιαπωνικα και δεν θα εχω προβλημα με απλη κουβεντα.

Οσο αγγλικα...απο ταινιες εμαθα και το πηρα το lower με A...ειναι αναλογως το ατομο

#173 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 15:08

Αναλογα την περιπτωση pig-chan. Πηγα και εκανα διαλογο με καθηγητρια Ιαπωνικων εχωντας μονο τις γνωσεις απο anime/jap. movies και η ετυμηγορια της ηταν πως μπορω ανετα να κανω βασικη επικοινωνια στα Ιαπωνικα και δεν θα εχω προβλημα με απλη κουβεντα.

Οσο αγγλικα...απο ταινιες εμαθα και το πηρα το lower με A...ειναι αναλογως το ατομο

Αυτός ή πολύ καμένος είναι ή ιδιοφυΐα.

{εδώ παίζει μουσική απο το twilight zone)

#174 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 15:34

Ειλικρινά εγώ αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω πάντως... Πως γίνεται να "μπορείς να μιλάς" σωστά Ιαπωνικά όταν τα ακούς από anime στα οποία : α) τα subs πολλές φορές είναι στην κυριολεξία τρισάθλια (κάτι το οποίο έχει παρατηρηθεί και σε R1 dvd) β) η γλώσσα που χρησιμοποιήτε στα anime είναι η λεγόμενη αργκό, αν γνωρίσεις Ιάπωνα ο οποίος σε ρωτήσει ευγενικά "κάτι" κι εσύ του απαντήσεις έτσι όπως τα ακούμε στα anime, μάλλον θα προσβληθεί!
Όταν δε εσύ κάποια στιγμή αναγκαστείς να μιλήσεις με κάποιον ξέροντας λέξεις κι όχι κανόνες (γραμματική - συντακτικό) το μόνο που θα καταφέρεις να πεις θα είναι αυτές οι λέξεις αλλά θα ακούγονται στον άλλο όπως μίλαγε ο Markarian κάποτε στις Συνεντεύξεις Τύπου! Μπορείς να κάνεις copy/paste εκφράσεις-προτάσεις από anime αλλά δεν μπορείς να δημιουργήσεις! Έχει διαφορά το ξέρω Ιαπωνικά από το μιλάω Ιαπωνικά.
Το Konnichiwa μέχρι και ο Katman το ξέρει πλέον...

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif

#175 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 15:43

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ ότι αποκλείετε να μιλάν έτσι οι τόσο συνεσταλμένοι Ιάπωνες. Άσε που αν τους πεις Mpaka!! μπορεί να προσβληθούν τόσο που να πάνε να κάνουν χαρακίρι.

#176 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 15:57

Άμα κάνουν αυτοί καλά είναι! Μη κάνουν σε σένα κάνα γρήγορο harakiri... :deadga6:

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif

#177 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2007 - 16:24

εν τω μεταξυ τοσες φορες π ακους το baka κ το kuso αν πας να μιλησεις ιαπωνικα θα τα λες συνεχεια...
εβλεπα one piece κ ο sanji οτι κ να πει λεει απο μπροστα kuso!
δλδ ελεος!!!

#178 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2007 - 00:18

εν τω μεταξυ τοσες φορες π ακους το baka κ το kuso αν πας να μιλησεις ιαπωνικα θα τα λες συνεχεια...
εβλεπα one piece κ ο sanji οτι κ να πει λεει απο μπροστα kuso!
δλδ ελεος!!!

Ναι είναι κάτι λέξεις/φράσεις που τις ακούς 50 φορές σε κάθε επεισόδιο.Αφού μετά από τόσα επεισόδια που έχω δει μερικές φορές προβλέπω τι θα πουν παρακάτω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#179 misuzu

misuzu

dance is everything...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2007 - 11:47

θα ήθελα να μάθω αλλα στην Ελλαδα ειναι κομματακι δυσκολο

Μπορείς να κάνεις μαθήματα μέσω internet όπως κάνω κι εγώ!!!:byejg9:

#180 gorillazz

gorillazz

Anime Fan