Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Μεγαλυτερη Βλακεια Που Εχεις Κανει Ποτε;

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#331 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 22:13

άρα σορρυ κιόλας αλλά η μεγαλύτερη βλακεία που έκανες ποτέ είναι που ήσουν με 16 κορίτσια 7 μέρες σε ένα δομάτιο και δεν έκανες "κάτι".....

μην μου το θυμιζεις και αυτο:deadga6::deadga6::deadga6::deadga6:

αλλα και παλι δεν τις ηξερα καθολου , γενικως δεν ηξερα κανεναν σε κεινη την εκδρομη απλα ετυχε και μπηκα σφηνα μια και αυτη ηταν εκδρομη γυμνασιου ενω εγω ειμαι λυκειο. (και τα 2 στεγαζονται στο ιδιο κτηριο) και μιας και με ξεραν με πηραν και μενα μαζι :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#332 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 22:59

ερρρ, τι θα μπορούσε να κάνει δλδ, μιλάμε για γυμνάσιο..

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#333 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 23:11

μην το λες πολλες απο αυτες ηταν αποφοιτες του γυμνασιου και πανε φετος 1η λυκειου ενω εγω παω 2α αλλα μην μου το θυμιζεις...:deadga6::deadga6::deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#334 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 23:15

χμμμ. i shouldn't be one to talk then xD

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#335 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 03:27

Η δικη μου μεγαλυτερη βλακεια ειναι οτι ξεκινησα να παιζω worldofwarcraft, και η ακομα μεγαλυτερη οτι επαιζα επι 4 σχεδον χρονια...!

#336 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 03:39

ερρρ, τι θα μπορούσε να κάνει δλδ, μιλάμε για γυμνάσιο..

Όχι μιλάμε για το ΣΗΜΕΡΙΝΟ γυμνάσιο.Μάλλον πρέπει να κάνεις update στη database σου:knock-knock:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#337 DRAGONBALL1985

DRAGONBALL1985

Self Imposed Ban

• Banned
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 04:08

Η μεγαλύτερη βλακεία της ζωής μου ήτανε να πάω να μείνω στο σπίτι ενός ΠΡΩΗΝ φίλου για σάββατο βράδυ στην πολυτελή έπαυλή του, ξέροντας ότι θα βρίσκονται και οι μικρές του αδερφές εκεί (η μία 15 και η άλλη 17). Εκτός του ότι με κοίμησε στο πάτωμα (παρ' όλο που έχουν δωμάτια και κρεββάτια για τυχόν φιλοξενούμενους), κοιμάμαι δύσκολα κι έτσι έμεινα ξύπνιος ως τις 2-3. Και κάπου στις 2:30 ακούω αχ βαχ και βογγητά κτλ. κι άρχισα να γελάω, σκεφτόμενος πως τα κορίτσια θα βάλανε τηλεόραση/DVD και θα βλέπουν τίποτα "εκπαιδευτικό κι ενημερωτικό". Το λοιπόν στις 8:30 με ξυπνάει ο φίλος μου βαρώντας με ελαφριές σφαλιάρες όπως όταν λιποθυμάς, και μου έβαλε τις φωνές που δεν πήρα είδηση πως μπήκε ξένος το βράδυ σπίτι και ήταν πιθανώς κλέφτης (τον τηλεφώνησε ένας γείτονας λέγοντας πως τα ξημερώματα είδε μια μαύρη σκιά να τρέχει έξω από το σπίτι, να μπαίνει σε ένα αμάξι και να εξαφανίζεται). Εγώ έβαλλα τα γέλια και λέω "δεν ήταν κλέφτης, ηρέμησε". Αλλά δεν του είπα τίποτε άλλο, όσο κι αν επέμενε, εκτός από το ότι "αν ήταν αυτό που νομίζω, θα έχει πολλή πλάκα". Τελικώς αποδείχτηκε μετά από μέρες ότι ήταν ένας συγχωριανός γκόμενος της μικρής (15), και πως εκτός του ότι δεν ήταν ο μόνος, την είχε δοκιμάσει και το μισό χωριό φάση... Το γελοίο της όλης υπόθεσης, ήταν ότι κανά δυο βδομάδες πιο πρίν, ο φίλος μου μισοαστεία μισοσοβαρά, μου την προξένευε την μικρή την αδερφή του. Αναρωτιέμαι μήπως τελικά τα θέλω και τα παθαίνω όλα όσα τραβάω και μήπως πάω γυρεύοντας κάθε φορά... :uhh:

#338 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 04:17

εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν πήγες και εσύ στο δομάτιο να περάσεις καλά....αφού η μικρή την ψήνει την δουλειά....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#339 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 04:28

η μεγαλυτερη βλακεια που εκανα ποτε, ηταν που τα εφτιαξα με τον κυρ-Μπαμπη το μπακαλη, για να μου δινει φτηνα τα προιοντα. αλλα με κακομεταχειριζεται και θα τον χωρισω. θα τα φτιαξω με τον κυρ-Νωντα τον χασαπη να με ταιζει κρεας.

κρεας κρεας??????
τι υπουλα πραγματα ειναι αυτα???

(ναι ναι....εχω να μπω κατι χρονια...κανω ενα ηλιθιο comment κ παω για υπνο......
καληνυχταααααααα...ill be back)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#340 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2008 - 16:26

μου εχει τυχει να πω στην μανα μου και στην γιαγια μου απο βιασυνη οταν μιλαμε γρηγορα για κατι.... ρε μ@λ@κ@ σοβαρα???τετοια ντροπη δεν εχς ξαναζησει...ειδικα απο την γιαγια μου.

#341 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2008 - 19:43

Εχω κανει γενικα πολλες βλακειες στην ζωη μου γενικα δεν παω καλα :P τωρα δεν μου ερχονται κ πολλες να πω :

1o) πηγα για σκι κατευενα με φορα , περασα τον φιλο μου δεν ειχαμε ξανα παει απο εκει κ ενο περνουσα τον κοροηδευα επιδι τον περασα κ εγω νομιζα οτι ειχε να παο αριστερα κ δεξια κ εγω πηγα δεξια κ ειδα τα δεντρα ... δεν εκανα κοντρα ο μλκας κ επεσα γιρισα πλατι κ επεσα κ χτιπισα με το κεφαλι ενα δεντρο ... μετα ειχα πονοκεφαλο κ εκανα καρουμπαλο
...

Εγώ πάλι όταν είχα πάει για σκι έπεσα και με κορόιδευε ενας συμμαθητής μου και τελικά έπεσε πάνω μου...
Αντε μετά να σηκωθείς με τα σκι

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#342 Uchiha_Tina

Uchiha_Tina

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 21:41

λοιπον!!!!
η μεγαλυτερη βλακεια που εχω κανει και γενικα συνεχιζω να την κανω:):D
ειναι να δενομαι πολυ με ατομα και μετα να τρωω την ΦΟΛΑ!!!!
αλλα δεν πειραζει καποτε θα σταματησω να το κανω!!!!
ελπιζω μονο να μην ειναι πολυ αργα!!!!!:):)

#343 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 21:53

μετα απο 2 χρονια ανεκπληρωτου γυμνασιακου ερωτα με τον κολλητο της κολλητης μου(τρεχα γυρευε),καταφερα να κανω κατι μαζι του και κολλησα λοιμωδη μονοπυρηνωση:sigh2:προς ενημερωση σας ειναι αυτο το πραγμα
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CF%8E%CE%B4%CE%B7%CF%82_%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%80%CF%85%CF%81%CE%AE%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7

και με ταλαιπωρισε για αρκετο καιρο σε ακαταλληλη περιοδο.ειναι στιγμες που αμφιβαλλω για την νοημοσυνη μου...
Δημοσιευμένη  εικόνα
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#344 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 23:53

αυτό που έπαθες είναι πολύ συνήθες φαινόμενο.
το παθαίνουν συχνά σε εφηβικές τηλεοπτικές σειρές. Τουλάχιστον στη δεκαετία του 80.
δεν χρειαζόταν να το μοιραστείς μαζί μας.
αλλά φαντάσου να έκανες βλακεία να κάνεις σεξ χωρίς προφύλαξη
θα το έγραφες και αυτό εδώ μέσα;

#345 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 17:22

εχω σβησει ενα τσιγκαρο στη πιτα με το σουβλακι ενωσ φιλλου μου που την ετρωγε ΧΔ
[δεν το σκεφτηκα εγω λολ]Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα