Δεν υπάρχει κανένα λάθος στο δικό μου post. Εγώ για την Suzue Miuchi μίλησα με σιγουριά, όχι για τον Miura ("αμφιβάλλω"). Εκτός κι αν έκανα λάθος για την Suzue Miuchi και δεν το ξέρω.WRONG όλοι σας, δεν έχετε ιδέα πόσο λάθος κάνετε
![]()
Η απάντηση σε ξεχωριστό thread εντός ολίγου.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Berserk
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 01:10
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 22:02
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 22:16

Πάντως ρε Dragon που βρήκες αυτή την εικόνα και που λέει για 25; Σίγουρα είναι επίσημο;
Δεν βρήκα τίποτα στα γνωστά sites, γι' αυτό λέω.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2010 - 21:53

Διαβασα αρκετα απτα ποστ του θρεντ,αν και θελω να κοιταξω και την συνετευξη που μας παρειχε ο κυριος Duck για μια πιο ολοκληρωμενη εικονα.
Δεν ειμαι απογοητευμενος αλλα ουτε και τρελαμενος απτο berserk.Αναγνωριζω την κλαση του,και το πολυ καλο του σχεδιο,ομως σιγουρα κατι του λειπει.Δεν το συγκρινω με αλλα,ομως αρκετα στοιχεια παρατηρησα που εχω ξαναδει και αλλου και μου φανηκαν πολυ κλισε.Οι μαχες μπορω να πω ηταν φοβερες,και η ιστορια με griffith/gutts ηταν καλογραμμενη.Και τα εξωπραγματικα που συναντουσα σιγα σιγα δεν με παραξενευσαν,αλλα απο ενα σημειο και μετα ολο και απλωνοταν η πλοκη,σαν κουβαρι που δυσκολα ξαναμαζευεται.Εχει παρει πλεον επικες διαστασεις το πραγμα,και πραγματικα απορω πως θα καταληξει.
Τελος παντων,τα περισσοτερα εχουν ειπωθει για τα 35 πρωτα volumes,περιμενω απλα την συνεχεια τωρα υπομονετικα αλλα οχι με εξαιρετικη αγωνια....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Punisher_P.E.F.: 26 Ιούνιος 2010 - 02:06
testing
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2010 - 00:58

http://depositfiles.com/en/files/zux8n9dj7
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2010 - 01:10
>.<
ελπιζω μην αργησουν οι Evil_Genius,δεν μπορω να τα διαβαζω σε χαλια ποιοτητα.
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2010 - 01:35
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vladx: 24 Ιανουάριος 2011 - 17:19
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2010 - 10:36
Για τα volumes έως το 34 από εδώ σε torrent. Kαι από εκεί και πέρα από εδώ.
Ευχαριστω πολυ!

Μολις διαβασα το πρωτο vlolume. Κατι μου λεει οτι θα μ'αρεσει περισσοτερο και απο το Gantz!
Και ο Gatts ειναι αρρωστια.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 26 Ιούνιος 2010 - 17:17
double post
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 15:12

Και το σχόλιο στην σελίδα τους:
So true!Sons of Berserk! Of Zetman! My brothers! I see in your eyes the same fear that would take the heart of me.
A day may come when the courage of men fails, when we forsake our mangakas, and break all bonds of fellowship, but it is not this day.
An hour of wolves and shattered shields when the Age of Berserk comes crashing down, but it is not this day! This day we READ!
By all that you hold dear on this good earth, I bid you download, Fans of the Berserk!

Anyhow, ήταν ωραίο και πάλι που ο Guts παίρνει την όλη κατάσταση σαν ρουτίνα πια, η ηρεμία της Isma για τους κατοίκους του νησιού δεν μου πολυκάθεται πάλι επίσης και σε μόλις 2 μέρες έχει συνέχεια, enjoy.

PS: vladx welcome, συνέχισέ το και θα δεις ότι ο Guts είναι μάλλον ότι καλύτερο μπορούσε να τύχει σε αυτή την σειρά και το κλίμα της. Πέρα από μάχες και splatter έχει και καλό βάθος, για τα δεδομένα του.
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 15:26
αν κ το release απο EG νομιζω σαν συνολο δεν ηταν ποιοτικοτερο τελικα απο FUCS αν εξαιρεσουμε την μεταφραση...
anywayz!
σε 2 μερες προβλεπεται περισσοτερο σφαξιδι.