Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Berserk

• Please log in to reply
1073 replies to this topic

#616 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 06 March 2010 - 13:01

Έχω σταματήσει να ακολουθώ το manga από το vol33. Φωνάξτε με όταν o Zod κάνει κομματάκια τη loli-witch, το teenage-sidekick και τους καπετάνιους του γλυκού νερού.

In dream, i dream.

Καλα θα ηταν αλλα δεν .. :P

#617 luci

luci

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 07 April 2010 - 22:52

μια μερα αυτο το sacrifice mark θα το χτυπησω τατου. οτι και να πω για αυτο το manga ειναι λιγο. απιστευτη ιστορια,βαθος χαρακτηρων,τρομερες μαχες με μπολικη δοση βιας,σαπιλας και τρομου. και εχει και τα τρυφερα-χαριτωμενα σημεια του για να το εξισορροπει λιγο και να μην γινεται μονοτονο τελειως. το v.313 ομως ακομα δν εχει βγει η τουλαχιστον εγω δν το βρισκω. ξερει κανενας αν κ ποτε θα το ανεβασουν??

#618 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 19 May 2010 - 19:41

Διάβασα τον δεύτερο τόμο. Τελικά όντως ο Guts είναι τρομερός ξιφομάχος, που λέει κι ο Πακ. Πολύ μου άρεσαν οι μάχες που 'χε αυτός ο τόμος, είμαι περίεργος να δω τι κατάληξη θα έχει ο κόμης και η κόρη του. Πρόβλεψη: θα φτάσει η κόρη του στο δωμάτιο που παλεύει με τον guts, θα δει ότι είναι τέρας, θα αρχίσει να κλαίει κτλ, και μετά θα πεθάνει; xD Γιατί, κρίνοντας από το λόλι του 2ου κεφαλαίου, δεν τη βλέπω να γλυτώνει...:whistling:

Επι τη ευκαιρία, είναι ιδέα μου ή ο Guts έβγαλε κάτι σαν δόντια τέρατος οταν τον κύκλωσαν τα πνεύματα; Έγινε ώστε να δοθεί έμφαση στο ότι είχε νευριάσει ή είναι κάτι άλλο;

Υ.Γ. LoL, στην αρχή έγραψα Gantz αντί για Guts. xD Τι σου κάνουν τα πολλά manga...

Edited by ZeLiGa, 19 May 2010 - 19:52.

#619 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 19 May 2010 - 19:56

Η κόρη ενός κόμη; Κάτι μου θυμίζει αυτό... το είχα διαβάσει σε ένα manga εάν δε κάνω λάθος... :nosey:

Zeliga, είσαι στ'αλήθεια ξεκαρδιστικός. Με έκανες να θυμηθώ τα πρώτα chapters Berserk τα οποία διάβαζα... δύο χρόνια πριν;

Posted Image

#620 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 19 May 2010 - 20:30

Well done ZeLiGa-kun, άλλο ένα βήμα στον φανταστικό κόσμο της σειράς... και ακόμα δεν έχεις δει τίποτα®. :P

Για την πρόβλεψή σου με τον κόμη θα πω απλά ότι έπεσες κοντά, όσο για τον Guts ενώ είναι απλώς η τυπική animanga τακτική, τόσο ώστε να δοθεί έμφαση όταν νευριάζει που είπες, όσο και... κάτι άλλο που παίζει σε κάποιες άλλες στιγμές αλλά θα το μάθεις πιο κει - spoiler. Btw προς το τέλος του Volume 3, αν δεν με απατά η μνήμη, θα δεις μια από τις (πολλές) αγαπημένες μου στιγμές της σειράς.

Και κι εμένα μου θύμησες τους παλιούς καλούς καιρούς όταν το πρωτοξεκίνησα πριν 2 χρόνια... :nanteee:

In other news... there are no news, just Miura on his everlasting hiatus. :wet2: Μακάρι να μας δώσει κανένα chapter μέσα στο καλοκαίρι τουλ και όχι προς Σεπτέμβρη μεριά.

Έχω πετύχει και άπειρα polls σε άλλα sites που ρωτάνε αν θα προλάβει να το τελειώσει πριν πεθάνει και οι απόψεις είναι πιο πολύ αρνητικές παρά θετικές, δικαιολογημένα δλδ... *σταυρώνει τα χέρια του*.

#621 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 19 May 2010 - 22:04

Zeliga, είσαι στ'αλήθεια ξεκαρδιστικός. Με έκανες να θυμηθώ τα πρώτα chapters Berserk τα οποία διάβαζα... δύο χρόνια πριν;

Καταλαβαίνω τι εννοείς, μου έχει τύχει και εμένα όταν βλέπω άτομα να μιλάνε για την αρχή κάποιου ongoing(ή και όχι) anime/manga που ξεκίνησα πριν πολύ καιρό. :)

όσο για τον Guts ενώ είναι απλώς η τυπική animanga τακτική, τόσο ώστε να δοθεί έμφαση όταν νευριάζει που είπες, όσο και... κάτι άλλο που παίζει σε κάποιες άλλες στιγμές αλλά θα το μάθεις πιο κει - spoiler. Btw προς το τέλος του Volume 3, αν δεν με απατά η μνήμη, θα δεις μια από τις (πολλές) αγαπημένες μου στιγμές της σειράς.

Και κι εμένα μου θύμησες τους παλιούς καλούς καιρούς όταν το πρωτοξεκίνησα πριν 2 χρόνια... :nanteee:

Πες πες, σε πόσα volumes!?:hiding_something:

Έχω πετύχει και άπειρα polls σε άλλα sites που ρωτάνε αν θα προλάβει να το τελειώσει πριν πεθάνει και οι απόψεις είναι πιο πολύ αρνητικές παρά θετικές, δικαιολογημένα δλδ...

In that case, what happens? Λυπόμαστε, αλλά άντε γεια; Θα 'ταν μεγάλη ξενέρα, ειδικά για όσους το διαβάζουν πολύ καιρό(σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι που θα το διαβάζουν από τότε που βγήκε).

Υ.Γ. Μιας και τα έχετε ξεχάσει, και περιμένετε που περιμένετε, δεν το παίρνετε μία από την αρχή να θυμηθείτε τα παλιά και να πάρετε τη δόση σας(έστω και (x*προ)περσινή); xD

#622 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 May 2010 - 22:17

Και θα είναι και ακόμη πιο άσχημο από την άποψη ότι το έργο ζωής του Miura θα μείνει ατελείωτο.

Αλλά να σου πώ κάτι Zeliga? Δεν θα τον λυπηθώ καθόλου που το μόνο πράγμα που θα έχει κάνει στην ζωή του και στην καριέρα του ως δημιουργός εκτός του Japan θα είναι ένα ατελείωτο και μισό από κάθε άποψη πράγμα (γιατί στην φάση που είναι το Berserk atm κάθε άλλο παρά ολοκληρωμένο το λες). Για τον απλούστατο λόγο ότι πιστεύω ότι πρώτα από όλα ο ίδιος δεν σέβεται το έργο του και τους ανθρώπους που το έχουνε στηρίξει.

Πέρα από το ότι το έχει ξεχειλώσει μέχρι εκεί που δεν πάει φαίνεται ότι ο άνθρωπος βαριέται να το συνεχίσει. Εκατό διαλείματα και 20-30 σελίδες ανά μήνα. Συγγνώμη αλλά με τέτοιους ρυθμούς και τέτοια πρόοδο πλοκής όχι μία, δύο ζωές δεν του φτάνουν αν θέλει να δώσει μια ωραία κατάληξη.

#623 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 19 May 2010 - 23:19

Πες πες, σε πόσα volumes!?:hiding_something:

Βασικά άκυρο, δεν θυμόμουν ότι το έδειχνε ήδη από εκεί που είσαι εσύ, αλλά εννοούσα το possession που του έκαναν τα πνεύματα όταν μπήκαν μέσα του... η τερατομορφή που παίρνει τότε απλά υποδηλώνει ότι εκείνη την στιγμή ο Guts έγινε κάτι μη ανθρώπινο (και γεμάτο μίσος), όμως είναι και μια μορφή που παίρνει όταν μπαίνει κυριολεκτικά σε berserk mode, που ήταν και αυτό που νόμιζα εννοούσες έγινε με τα πνεύματα (δεν τον περικύκλωσαν απλά δλδ, αλλά μπήκαν και μέσα του).

Αυτό που θα πω τώρα (αφορά τα πνεύματα) δεν έχει ειπωθεί ακόμη εκεί που είσαι εσύ και εξηγείται αρκετά πιο κει, οπότε το βάζω σε spoiler, αλλά δεν μιλάμε για τεράστιο γεγονός, ίσα ίσα είναι ψιλοαυτονόητο με βάση το σκηνικό που ανέφερες, οπότε δες το αν θες:

Spoiler:

In that case, what happens? Λυπόμαστε, αλλά άντε γεια; Θα 'ταν μεγάλη ξενέρα, ειδικά για όσους το διαβάζουν πολύ καιρό(σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι που θα το διαβάζουν από τότε που βγήκε).

Εντελώς μεταξύ μας (μην το πεις σε κανέναν άλλο :P) o Miura γίνεται 44 ετών αυτόν τον Ιούλη, οπότε ΟΚ μεγάλος είναι αλλά όχι παππούς ακόμη και πιστεύω μπορεί ακόμα να δώσει ψωμί για 15 χρονάκια τουλάχιστον. Οπότε όλα τα σχόλια, παράπονα και polls που γίνονται κατά του είναι κυρίως λόγω γκρίνιας για τον τεμπέλικο ρυθμό που βγάζει πια το κάθε chapter (κι εγώ ότι θα πεθάνει πριν το ολοκληρώσει ψήφισα btw :P), αλλά δεν νομίζω πως ισχύουν απαραίτητα... αν διατηρεί ακόμη τουλάχιστον το 1/10 της όρεξης που είχε όταν ξεκίνησε την σειρά, πιστεύω μπορεί άνετα να την τελειώσει στο χρονικό περιθώριο αυτό που είπα και απλός αποφάσισε να το κάνει με το πάσο του (δεν είναι κι άσχημα να έχεις μια σταθερή πηγή εσόδων για μπόλικα χρόνια, ne?).

Όλα αυτά υποθέσεις είναι βέβαια, αλλά αν το θελήσει και ο Θεός και δεν πάθει τίποτα στο διάστημα αυτό, θέλω να πιστεύω πως θα το ολοκληρώσει τελικά (άλλωστε αν δεν ήθελε ή είχε χάσει εντελώς το ενδιαφέρον του σε αυτό θα το είχε ντροπάρει ή τελειώσει με πιο γρήγορο/πρόχειρο τρόπο και όχι με το αργό, αλλά σταθερό που το πάει τώρα).

Και επειδή θα έχεις ακούσει 1002 στο θέμα, να ξέρεις ότι από ένα σημείο και πέρα η σειρά παίρνει μια στροφή από dark fantasy και horror που ξεκίνησε, σε πιο πολύ fantasy, magic και αρκετά comedy πιο κει. Αν και σίγουρα μου άρεσε πιο πολύ στην αρχή (το flashback που πλησιάζεις και κρατάει από το volume 4 ως το 13 είναι το αγαπημένο μου arc της σειράς) την θεωρώ ακόμα πολύ καλή και παραμένω fan της. Δεν πιστεύω πως χάλασε δηλαδή, αλλά πως απλά άλλαξε ελαφρώς.

Αυτό για να σου πω ότι αν υπάρχει κάτι να γκρινιάξεις πιο κει όταν το ολοκληρώσεις είναι ο ρυθμός που βγαίνουν τα chapters, αλλά σαν ιστορία μου δίνει ακόμα την εντύπωση ότι ξέρει τι κάνει και γράφει και κυρίως ξέρει τι σχεδιάζει (πάει από το καλό στο καλύτερο το σχέδιο), οπότε οι ελπίδες να μην δούμε απλά ένα τέλος στην σειρά, αλλά και ένα "καλό" τέλος συνεχίζουν να υπάρχουν imo. :gotit:

Edited by Zoro, 19 May 2010 - 23:58.

#624 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 19 May 2010 - 23:32

Ε ! σιγά τώρα και ο Oda για πόσα χρόνια πάει...ή ο Togashi στο Hunter x Hunter....
Posted Image

#625 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 19 May 2010 - 23:36

πες οτι πεθαινει, κοβεις το manga στο τελος του Golden Arc και εχεις ενα πολυ καλο ημιτελες manga and screw him ;)

#626 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 19 May 2010 - 23:41

D.Dragon: Ο Miura όμως έχει ήδη α) 10 χρονάκια προβάδισμα έναντι του Oda, β) μη σταθερό (και σπάνιο πια) ρυθμό έκδοσης των chapters σε αντίθεση με το εβδομαδιαίο του Oda και γ) δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το πότε θα τελειώσει (πάλι σε αντίθεση με Oda), ούτε δίνει η ιστορία στοιχεία για κάτι τέτοιο εκεί που είναι τώρα.

Οπότε μάλλον τον έχει κι αυτόν... :P δεν ξέρω για τον Togashi βέβαια.

Loke: Totally agree!

#627 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 May 2010 - 00:03

Lol η συζήτηση απέκτησε ξαφνικά μια πολύ μακάβρια χροιά. Αρχίσαμε να υπολογίζουμε όλοι lifespans λες και αυτό είναι το μόνο που παίζει ρόλο για έναν mangaka και το αν θα μπορεί να δουλέψει.

Loke αυτό που λες θα είναι η καλύτερη λύση για τον αναγνώστη σε περίπτωση που ο Miura για τον χι ψι ωμέγα λόγο σταματήσει. Βέβαια αυτό και πάλι δεν θα αναιρεί ότι θα μείνει μισό και με κουλή ή βεβιασμένη κατάληξη.

Anw my point is ότι ο mangaka σαν δημιουργός πήρε ένα τεράστιο ρίσκο όταν αποφάσισε να κάνει το Βerserk έργο ζωής και έπος. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ίσως θα έπρεπε να δώσει περισσότερη σημασία σε αυτό εάν φυσικά τον νοιάζει το τι θα αφήσει στον χώρο.

#628 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 20 May 2010 - 00:06

Screw your Oda, and screw your Miura, too. Η Suzue Miuchi γράφει το Glass Mask από τον Ιανουάριο του 1976 μέχρι σήμερα, χαίρει άκρας υγείας, και δεν έχει βαρεθεί. Και έχει επίσης δηλώσει ότι έχει ήδη σκεφτεί το τέλος, κάτι το οποίο αμφιβάλλω ότι το έχουν σκεφτεί οι άλλοι 2.

Δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο, αρκεί να έχεις θέληση και κότσια. Just saying.

[/offtopic]

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#629 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 20 May 2010 - 00:20

Και έχει επίσης δηλώσει ότι έχει ήδη σκεφτεί το τέλος, κάτι το οποίο αμφιβάλλω ότι το έχουν σκεφτεί οι άλλοι 2.

Ο Oda προσωπικά έχει δηλώσει πως ξέρει ήδη πως θα τελειώσει το OP και η πορεία του ως τώρα δείχνει ότι μάλλον όντως ξέρει. [/offtopic]

Δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο, αρκεί να έχεις θέληση και κότσια. Just saying.

Είναι και το όνομα του πρωταγωνιστή άλλωστε, μακάρι να έχει και την θέληση ο Miura οπότε. :P

#630 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 20 May 2010 - 00:59

Και θα είναι και ακόμη πιο άσχημο από την άποψη ότι το έργο ζωής του Miura θα μείνει ατελείωτο.

[...]Για τον απλούστατο λόγο ότι πιστεύω ότι πρώτα από όλα ο ίδιος δεν σέβεται το έργο του και τους ανθρώπους που το έχουνε στηρίξει[...]

Πέρα από το ότι το έχει ξεχειλώσει μέχρι εκεί που δεν πάει φαίνεται ότι ο άνθρωπος βαριέται να το συνεχίσει. Εκατό διαλείματα και 20-30 σελίδες ανά μήνα. Συγγνώμη αλλά με τέτοιους ρυθμούς και τέτοια πρόοδο πλοκής όχι μία, δύο ζωές δεν του φτάνουν αν θέλει να δώσει μια ωραία κατάληξη.

[...]δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το πότε θα τελειώσει (πάλι σε αντίθεση με Oda), ούτε δίνει η ιστορία στοιχεία για κάτι τέτοιο εκεί που είναι τώρα.[...]

[...]Και έχει επίσης δηλώσει ότι έχει ήδη σκεφτεί το τέλος, κάτι το οποίο αμφιβάλλω ότι το έχουν σκεφτεί οι άλλοι 2.[...]

WRONG όλοι σας, δεν έχετε ιδέα πόσο λάθος κάνετε :hehehe: :hiding_something: Η απάντηση σε ξεχωριστό thread εντός ολίγου.

Επίσης πληροφοριακά το Berserk πάντα με αυτούς τους ρυθμούς πήγαινε, επομένως ας μην παραπονιόμαστε. Για την ακρίβεια τα τελευταία χρόνια βγαίνει πολύ πιο γρήγορα απ' ό,τι όταν πρωτοξεκίνησε.

E5VV38U.jpg