Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Berserk

• Please log in to reply
1073 replies to this topic

#631 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 20 May 2010 - 01:10

WRONG όλοι σας, δεν έχετε ιδέα πόσο λάθος κάνετε :hehehe: :hiding_something: Η απάντηση σε ξεχωριστό thread εντός ολίγου.

Δεν υπάρχει κανένα λάθος στο δικό μου post. Εγώ για την Suzue Miuchi μίλησα με σιγουριά, όχι για τον Miura ("αμφιβάλλω"). Εκτός κι αν έκανα λάθος για την Suzue Miuchi και δεν το ξέρω.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#632 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 20 May 2010 - 02:26

Όχι για τον Miura αναφερόμουν, ο οποίος έχει πει πως έχει σκεφτεί το τέλος του Berserk :gotit:. Οι υπόλοιπες απαντήσεις εδώ.

E5VV38U.jpg

#633 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 10 June 2010 - 23:26

25 τους μηνός το επόμενο.
Spoiler:

Posted Image

#634 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 11 June 2010 - 22:02

berserk? τιν αυτο? τρωγεται? ...

#635 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 11 June 2010 - 22:16

^Ναι κάνε και ότι ξέχασες, που με το που βγει προβλέπω rally για το ποιος θα διαβάσει/ποστάρει πρώτος. :P

Πάντως ρε Dragon που βρήκες αυτή την εικόνα και που λέει για 25; Σίγουρα είναι επίσημο;

Δεν βρήκα τίποτα στα γνωστά sites, γι' αυτό λέω.

#636 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 11 June 2010 - 22:43

Το χω δει σε γενικές συζητήσεις manga σε πολλα σαιτ του One Piece, του Naruto κ.α
Posted Image

#637 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 June 2010 - 07:34

Ιn case anyone still remembers this series chapter 313 spoilers and pics are out! yaay :P

Spoiler: 313 pics

Spoiler: script

Πηγή

Spoiler: thoughts

Edited by iristella, 23 June 2010 - 07:44.

#638 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 23 June 2010 - 21:53

Ειπα να το ξεκινησω αργα και εγω,μιας και ηταν ongoing.Που να ξερα τι παιζει ομως??:if:
Διαβασα αρκετα απτα ποστ του θρεντ,αν και θελω να κοιταξω και την συνετευξη που μας παρειχε ο κυριος Duck για μια πιο ολοκληρωμενη εικονα.
Δεν ειμαι απογοητευμενος αλλα ουτε και τρελαμενος απτο berserk.Αναγνωριζω την κλαση του,και το πολυ καλο του σχεδιο,ομως σιγουρα κατι του λειπει.Δεν το συγκρινω με αλλα,ομως αρκετα στοιχεια παρατηρησα που εχω ξαναδει και αλλου και μου φανηκαν πολυ κλισε.Οι μαχες μπορω να πω ηταν φοβερες,και η ιστορια με griffith/gutts ηταν καλογραμμενη.Και τα εξωπραγματικα που συναντουσα σιγα σιγα δεν με παραξενευσαν,αλλα απο ενα σημειο και μετα ολο και απλωνοταν η πλοκη,σαν κουβαρι που δυσκολα ξαναμαζευεται.Εχει παρει πλεον επικες διαστασεις το πραγμα,και πραγματικα απορω πως θα καταληξει.
Τελος παντων,τα περισσοτερα εχουν ειπωθει για τα 35 πρωτα volumes,περιμενω απλα την συνεχεια τωρα υπομονετικα αλλα οχι με εξαιρετικη αγωνια....

Edited by Punisher_P.E.F., 26 June 2010 - 02:06.
testing

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#639 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 25 June 2010 - 00:58

A quick read για τους ανυπόμονους! as to say: it's out, at long last!! :wooi2:

http://depositfiles.com/en/files/zux8n9dj7

Spoiler:
PS: Punisher_P.E.F. welcome aboard!

#640 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 25 June 2010 - 01:10

προσπαθω να μη διαβασω τα σποιλερς

>.<

ελπιζω μην αργησουν οι Evil_Genius,δεν μπορω να τα διαβαζω σε χαλια ποιοτητα.

#641 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 26 June 2010 - 01:35

Θελω να ξεκινησω το manga. Μπορει να μου πει καποιος που μπορω να το βρω?

Edited by vladx, 24 January 2011 - 17:19.

#642 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 June 2010 - 01:48

Για τα volumes έως το 34 από εδώ σε torrent. Kαι από εκεί και πέρα από εδώ.

Στα του chapter τώρα

Spoiler: 313

#643 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 26 June 2010 - 10:36

Για τα volumes έως το 34 από εδώ σε torrent. Kαι από εκεί και πέρα από εδώ.

Ευχαριστω πολυ! :thumbup:

Μολις διαβασα το πρωτο vlolume. Κατι μου λεει οτι θα μ'αρεσει περισσοτερο και απο το Gantz!
Και ο Gatts ειναι αρρωστια. :head:

Edited by iristella, 26 June 2010 - 17:17.
double post

#644 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 07 July 2010 - 15:12

It's out from our favorite group! :8):

Και το σχόλιο στην σελίδα τους:

Sons of Berserk! Of Zetman! My brothers! I see in your eyes the same fear that would take the heart of me.
A day may come when the courage of men fails, when we forsake our mangakas, and break all bonds of fellowship, but it is not this day.
An hour of wolves and shattered shields when the Age of Berserk comes crashing down, but it is not this day! This day we READ!
By all that you hold dear on this good earth, I bid you download, Fans of the Berserk!

So true! :P

Anyhow, ήταν ωραίο και πάλι που ο Guts παίρνει την όλη κατάσταση σαν ρουτίνα πια, η ηρεμία της Isma για τους κατοίκους του νησιού δεν μου πολυκάθεται πάλι επίσης και σε μόλις 2 μέρες έχει συνέχεια, enjoy. :gotit:

PS: vladx welcome, συνέχισέ το και θα δεις ότι ο Guts είναι μάλλον ότι καλύτερο μπορούσε να τύχει σε αυτή την σειρά και το κλίμα της. Πέρα από μάχες και splatter έχει και καλό βάθος, για τα δεδομένα του.

#645 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 07 July 2010 - 15:26

καλο ηταν.

αν κ το release απο EG νομιζω σαν συνολο δεν ηταν ποιοτικοτερο τελικα απο FUCS αν εξαιρεσουμε την μεταφραση...

anywayz!

σε 2 μερες προβλεπεται περισσοτερο σφαξιδι.