Έχω σταματήσει να ακολουθώ το manga από το vol33. Φωνάξτε με όταν o Zod κάνει κομματάκια τη loli-witch, το teenage-sidekick και τους καπετάνιους του γλυκού νερού.
In dream, i dream.
Καλα θα ηταν αλλα δεν ..

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 13:01
Έχω σταματήσει να ακολουθώ το manga από το vol33. Φωνάξτε με όταν o Zod κάνει κομματάκια τη loli-witch, το teenage-sidekick και τους καπετάνιους του γλυκού νερού.
Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2010 - 22:52
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2010 - 19:41
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ZeLiGa: 19 Μάιος 2010 - 19:52
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2010 - 19:56
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2010 - 20:30
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2010 - 22:04
Καταλαβαίνω τι εννοείς, μου έχει τύχει και εμένα όταν βλέπω άτομα να μιλάνε για την αρχή κάποιου ongoing(ή και όχι) anime/manga που ξεκίνησα πριν πολύ καιρό.Zeliga, είσαι στ'αλήθεια ξεκαρδιστικός. Με έκανες να θυμηθώ τα πρώτα chapters Berserk τα οποία διάβαζα... δύο χρόνια πριν;
Πες πες, σε πόσα volumes!?όσο για τον Guts ενώ είναι απλώς η τυπική animanga τακτική, τόσο ώστε να δοθεί έμφαση όταν νευριάζει που είπες, όσο και... κάτι άλλο που παίζει σε κάποιες άλλες στιγμές αλλά θα το μάθεις πιο κει - spoiler. Btw προς το τέλος του Volume 3, αν δεν με απατά η μνήμη, θα δεις μια από τις (πολλές) αγαπημένες μου στιγμές της σειράς.
Και κι εμένα μου θύμησες τους παλιούς καλούς καιρούς όταν το πρωτοξεκίνησα πριν 2 χρόνια...
In that case, what happens? Λυπόμαστε, αλλά άντε γεια; Θα 'ταν μεγάλη ξενέρα, ειδικά για όσους το διαβάζουν πολύ καιρό(σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι που θα το διαβάζουν από τότε που βγήκε).Έχω πετύχει και άπειρα polls σε άλλα sites που ρωτάνε αν θα προλάβει να το τελειώσει πριν πεθάνει και οι απόψεις είναι πιο πολύ αρνητικές παρά θετικές, δικαιολογημένα δλδ...
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2010 - 22:17
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2010 - 23:19
Βασικά άκυρο, δεν θυμόμουν ότι το έδειχνε ήδη από εκεί που είσαι εσύ, αλλά εννοούσα το possession που του έκαναν τα πνεύματα όταν μπήκαν μέσα του... η τερατομορφή που παίρνει τότε απλά υποδηλώνει ότι εκείνη την στιγμή ο Guts έγινε κάτι μη ανθρώπινο (και γεμάτο μίσος), όμως είναι και μια μορφή που παίρνει όταν μπαίνει κυριολεκτικά σε berserk mode, που ήταν και αυτό που νόμιζα εννοούσες έγινε με τα πνεύματα (δεν τον περικύκλωσαν απλά δλδ, αλλά μπήκαν και μέσα του).Πες πες, σε πόσα volumes!?
Εντελώς μεταξύ μας (μην το πεις σε κανέναν άλλοIn that case, what happens? Λυπόμαστε, αλλά άντε γεια; Θα 'ταν μεγάλη ξενέρα, ειδικά για όσους το διαβάζουν πολύ καιρό(σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι που θα το διαβάζουν από τότε που βγήκε).
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 19 Μάιος 2010 - 23:58
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2010 - 23:36
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2010 - 23:41
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 00:03
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 00:06
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 00:20
Ο Oda προσωπικά έχει δηλώσει πως ξέρει ήδη πως θα τελειώσει το OP και η πορεία του ως τώρα δείχνει ότι μάλλον όντως ξέρει. [/offtopic]Και έχει επίσης δηλώσει ότι έχει ήδη σκεφτεί το τέλος, κάτι το οποίο αμφιβάλλω ότι το έχουν σκεφτεί οι άλλοι 2.
Είναι και το όνομα του πρωταγωνιστή άλλωστε, μακάρι να έχει και την θέληση ο Miura οπότε.Δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο, αρκεί να έχεις θέληση και κότσια. Just saying.
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 00:59
Και θα είναι και ακόμη πιο άσχημο από την άποψη ότι το έργο ζωής του Miura θα μείνει ατελείωτο.
[...]Για τον απλούστατο λόγο ότι πιστεύω ότι πρώτα από όλα ο ίδιος δεν σέβεται το έργο του και τους ανθρώπους που το έχουνε στηρίξει[...]
Πέρα από το ότι το έχει ξεχειλώσει μέχρι εκεί που δεν πάει φαίνεται ότι ο άνθρωπος βαριέται να το συνεχίσει. Εκατό διαλείματα και 20-30 σελίδες ανά μήνα. Συγγνώμη αλλά με τέτοιους ρυθμούς και τέτοια πρόοδο πλοκής όχι μία, δύο ζωές δεν του φτάνουν αν θέλει να δώσει μια ωραία κατάληξη.
[...]δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το πότε θα τελειώσει (πάλι σε αντίθεση με Oda), ούτε δίνει η ιστορία στοιχεία για κάτι τέτοιο εκεί που είναι τώρα.[...]
[...]Και έχει επίσης δηλώσει ότι έχει ήδη σκεφτεί το τέλος, κάτι το οποίο αμφιβάλλω ότι το έχουν σκεφτεί οι άλλοι 2.[...]