Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Berserk

• Please log in to reply
1073 replies to this topic

#601 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 19:35

για καποιο ανεξηγητο λογο θα ηθελα ενα doujin με τη δεσποινιδα και τη casca .. :D

D'OH!

ωραιο κεφαλαιο και το ενδιαφερον μεγαλωνει.

Α ρε Miura κανε μας να θυμηθουμε για τα καλα γιατι αγαπαμε τοσο αυτο το επος!

*___*

#602 avaton

avaton

Quantum Personality

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2010 - 00:35

Ίσως το αγαπημένο μου μανγκα,το έχω λατρέψει....Ήθελα απλά να γράψω την γνώμη μου,δεν διαβάζω κανένα απ'τα ποστ σας γιατί είμαι στον 19ο τόμο ακομα xD
I'm coming to an end...Realize what i could've been! I can't sleep so i take a breath and hide behind my bravest mask...I mean,i've lost control....

#603 Michalis

Michalis

Animaddiction!!!!

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2010 - 22:07

312 is out... for online reading, that is...
http://www.mangahut.com/manga/m=fiLe/berserk/312/pg1
Δημοσιευμένη  εικόνα
Berserk. Απλά το καλύτερο manga που έχω διαβάσει ποτέ.

#604 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2010 - 22:32

Spoiler:
EDIT:

/ Miura takes another break.

:borednn9: :unlucky: :despair: :deadga6:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 27 Φεβρουάριος 2010 - 23:02

#605 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2010 - 23:00

Spoiler:

Γενικά μου άρεσε, αν και δε προχώρησε την ιστορία, ήταν αστείο (ξεκαρδιστικό, μάλλον :hahaha:) και φαίνεται ότι κάπου το πάει. Εδώ μάλλον είναι η αρχή νέου arc.

EDIT:

/ Miura takes another break.

:borednn9: :unlucky: :despair: :deadga6:

...

Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#606 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2010 - 23:30

Μην ειμαστε και απαιτητικοι.Ο αν8ρωπος εβγαλε 2 συνεχομενα chapter.Ξερετε ποσο χρονο απο το ps3 εχασε.Τελος παντων ωραιο τσαπτερ ηταν και γεματο γελιο.Αντε και με το καλο το καλοκαιρι να δουμε και καινουργια συνεχεια.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#607 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2010 - 00:21

Lol Ishidoro!

Spoiler: 312

Και καλό καλοκαίρι για το επόμενο chapter. :P

#608 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2010 - 14:31

Oντως, το 312 ειχε μπολικο γελιο :kakaka:, αν και νομιζω πως ο miura το παρακανε λιγο με τα boobies XD.
Κι εγω ηθελα να το δειρω το κ#λοπαιδο iri-sempai.

Spoiler:

Αυτο ομως που μου εμεινε απο αυτο το κεφαλαιο ηταν το υπεροχο artwork της τελευταιας σελιδας, πως στο καλο σε κανει να αισθανεσαι πως βρισκεσαι μεσα στο νερο χρησιμοποιωντας μονο ασπρο και μαυρο?
http://manga.animea.net/berserk-chapter-312-page-21.html

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#609 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 10:06

Lol Ishidoro!

Spoiler: 312

Spoiler:

Oντως, το 312 ειχε μπολικο γελιο :kakaka:, αν και νομιζω πως ο miura το παρακανε λιγο με τα boobies XD.
Κι εγω ηθελα να το δειρω το κ#λοπαιδο iri-sempai.

Spoiler:

Αυτο ομως που μου εμεινε απο αυτο το κεφαλαιο ηταν το υπεροχο artwork της τελευταιας σελιδας, πως στο καλο σε κανει να αισθανεσαι πως βρισκεσαι μεσα στο νερο χρησιμοποιωντας μονο ασπρο και μαυρο?
http://manga.animea.net/berserk-chapter-312-page-21.html

Spoiler:

#610 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 17:34

Χαρά στο κουράγιο σας που ασχολείστε ακόμα.

Εγώ βαρέθηκα από καιρό. (βέβαια ίσως φταίει ότι δεν έχω και ιδιαίτερα καλή σχέση με τα ongoing)
αλλά νομίζω και πάλι πως το άρμεγμα εδώ έχει πρωτοφανή διάσταση.
Και ξέρω πως θα σας ξενερώσω με αυτό που θα πω αλλά προσωπικά με έχει χαλάσει πολύ που έχει αφήσει τόσες τρύπες, δεν λέει να κλείσει καμία, και τέλος έχει πλέον απ'τα πιο αισχρά char.development που έχω πετύχει για μάνγκα τόσο μεγάλο και με τόσες δυνατότητες.

Sry που θα το πω, αλλά πλέον στα μάτια μου είναι ένα endless shounen που επιδέχεται άπειρο άρμεγμα.

Τώρα βρίστε όσο θέλετε.

PS : Ο μανγκάκα να πάρει κάνα παράδειγμα από 20th century boys έχω να πω για να δει πως γίνεται η ανάπτυξη χαρακτήρων.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 02 Μάρτιος 2010 - 17:55

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#611 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 17:37

Χαρά στο κουράγιο σας που ασχολείστε ακόμα.

Εγώ βαρέθηκα από καιρό. (βέβαια ίσως φταίει ότι δεν έχω και ιδιαίτερα καλή σχέση με τα ongoing)
αλλά νομίζω και πάλι πως το άρμεγμα εδώ έχει πρωτοφανή διάσταση.
Και ξέρω πως θα σας ξενερώσω με αυτό που θα πω αλλά προσωπικά με έχει χαλάσει πολύ που έχει αφήσει τόσες τρύπες, δεν λέει να κλείσει καμία, και τέλος έχει πλέον απ'τα πιο αισχρά char.development που έχω πετύχει για μάνγκα τόσο μεγάλο και με τόσες δυνατότητες.

Sry που θα το πω, αλλά πλέον στα μάτια μου είναι ένα endless shounen που επιδέχεται άπειρο άρμεγμα.

Τώρα βρίστε όσο θέλετε.

you are my Jesus.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#612 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 17:50

Δεν διαφωνω, μου λειπουν πολυ τα παλια arc απο το παρελθον των χαρακτηρων. Ελπιζω να βγαλει συντομα κατι καλο γιατι μονο με το καταπληκτικο artwork δεν θα φτασει στην κορυφη....

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#613 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 14:26

σκεφτομουν πως αυτο με τους συηντροφους εχει γινει λιγο εχμμμμ ωραιο ειναι , αλλα σαν πειρατικη περιπετεια ....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#614 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 19:39

K πανω που περιμενα να δω Guts, αρχισα να παρακαλω να τελειωνει το τσαπτερ. Δεν λεω, καλο ηταν, αλλα για τοσο καιρο αναμονη το βρισκω πολύ λιγο, οπως κ τα προηγουμενα (αν βγαινανε ολα μαζι τοτε μαλιστα !!!) Δηλαδη αν πει να κατσει να γραψει κατι με νοημα οπως τα παλια arc που λενε τα παιδια παραπανω, ποσο θα του παρει; Αν κ λατρης του συγκεκριμενου μανγκα, αρχιζει να με κουραζει λιγο με τις καθυστερησεις χωρις νοημα κ σκεφτομαι να το ξαναπιασω οταν βγουν καμια 30 chapters ( αφου ευχηθηκε κ η iri καλο καλοκαιρι, μας βλεπω να διαβαζουμε το επομενο στις παραλιες)
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#615 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 04:48

Έχω σταματήσει να ακολουθώ το manga από το vol33. Φωνάξτε με όταν o Zod κάνει κομματάκια τη loli-witch, το teenage-sidekick και τους καπετάνιους του γλυκού νερού.