Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Greek book for manga


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Prince Elrik

Prince Elrik

    Anime Freak

  • Members
  • 289 posts

Posted 10 March 2007 - 03:49

Πρόσφατα μια βόλτα στα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, είχε ως αποτέλεσμα να έρθει στα χέρια μου το βιβλίο της Μυρτώ Τσελέντη με τίτλο Manga: Μύθος και Πραγματικότητα. Το βιβλίο είναι αρκετά ενδιαφέρον και δίνει αρκετά ιστορικά στοιχεία για τα manga. Ξεκινά από την προέλευση της λέξης manga, συνεχίζει με την ιστορική εξέλιξη των manga και τελειώνει με παρουσιάσεις των κόσμων που αποτελούν τα γνωστότερα manga (για παράδειγμα Berserk). Υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό για όλα τα manga και κρατάει τις καλύτερες για τις τελευταίες σελίδες.
Επειδή υπάρχει τρόπος να τα πάρω με έκπτωση αν υπάρχει ενδιαφέρον μπορώ να οργανώσω μια ομαδική παραγγελία. Το βιβλίο είναι κοντά στα 20ευρώ (νομίζω ότι είναι 20,50 αλλά δεν έχω μπροστά μου την απόδειξη) και δίνεται από τις εκδόσεις αιγόκερως.

Το εξώφυλλο είναι αυτό:
Posted Image

#2 kienzan

kienzan

    Anime Elite

  • Members
  • 1,251 posts

Posted 10 March 2007 - 03:52

:oKαιρό είχαμε να σε δούμε elrick.
wellcome back


Μηπος ξέρεις τι έιναι η Μυρτο τσελέντη?
Δημοσιογράφος?
Posted Image


#3 Prince Elrik

Prince Elrik

    Anime Freak

  • Members
  • 289 posts

Posted 10 March 2007 - 04:15

Ας είναι καλά ο ΟΤΕ που φέρνει την τεχνολογία στο 2007. :(
Η Μυρτώ από ότι λέει στο βιβλίο έχει εξιδείκευση στην διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων. Επίσης αρθρογραφεί και στο www.comicdom.gr: ένα άρθρο της.

#4 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 March 2007 - 22:31

το ξεφύλλισα και το βρήκα ενδιαφέρον. Αναλύει σε 2-3 σελίδες μερικά από τα δημοφιλή μάνγκα που κυκλοφορούν στην αγορά (πχ CLAMP, Petshop of Horrors, Appleseed κλπ).

διπλα ηταν και ένα άλλο βιβλίο που ασχολήται με μάνγκα και εχει περισσότερες σελιδες αλλα ειναι ακριβότερο.

Οπως και ενα με την ιστορια των κομικς οπου αναφερει και μανγκα και αφιερωνει λιγο και στα κινουμενα σχεδια και τη σχεση τους με τα κομικς.

Ξεφύλλισα και ενα με την Ιστορια των κινουμενων σχεδιων, οπου μεταξυ αλλων αναφερει και ελληνες δημιουργούς, έστω και αν ολοι καναν πειραματικες ταινιες μικρου μηκους.

Οσοι ενδιαφερεστε για αυτα ριξτε τους μια ματια