Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#1306 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 11 November 2007 - 20:44

Συνήθως κάθε εβδομάδα.Μερικές φορές και κάθε 2 αλλά συνήθως κάθε εβδομάδα.

Posted Image

#1307 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 11 November 2007 - 20:53

Thanks! Παιδιά αν ο shikamaru τα φτιαξει με την temari η ino με ποιον θα τα φτιάξει?
Spoiler:

#1308 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 11 November 2007 - 21:01

Εντάξει ντε! Καλά με πέρασες για άτομο που θίγεται εύκολα. Η κολλητή μου όλη μέρα βρίζει τον sasuke (και εγώ βρίζω αυτήν!)

Spoiler:

Ερώτηση: κάθε πότε βγαίνει καινούριο επεισόδιο στο shippuuden?

καθε βδομαδα,καθε μεμπτη
Posted Image

#1309 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 11 November 2007 - 21:08

O Naruto είναι πολύ πιο ώριμος από τον Sasuke, πάντα ήτανε. Και πρόσεξε πως άλλαξε και τον Gaara και τον Neji. Κάτι που ο Sasuke δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει, απλά επειδή είναι τελείως κολλημένος.

Όσο για τον Kakashi, όπως και ο Jiraiya δεν είμαι ακόμα πεισμένη ότι μας τα έχουν δείξει όλα. Αυτοί οι δύο πρέπει να έχουν πολύ περισσότερο Power.

Βασικά δεν νομίζω να είναι πιο ώριμος ο Naruto (τουλάχιστον αρχικά), και αυτός μια χαρά κολλημένος είναι... Απλά ο Sasuke είναι κολλημένος με το παρελθόν και ο Naruto με το μέλλον:wis: Και πληροφοριακά ποτέ δεν τον πολυπήγαινα τον Sasuke:Blissfull:

Οσο για τον Kakashi εμένα μου άρεζε πολύ στην αρχή (αν και όντως από άποψη δύναμης δεν μου γέμιζε τόσο το μάτι) αλλά μόλις είδα τον Jiraiya άλλαξα γνώμη:hahaha: Ο άνθρωπος τα σπάει:hero:

Όσο για τα pairings εγώ θα προτιμούσα χαλαρά NaruSaku αλλά μου φαίνεται κάπως δύσκολο να γίνει... Μπορεί να την θέλει ο Naruto αλλά αμφιβάλω πολύ αν η Sakura μπορεί να τον δει ερωτικά... Θα δείξει:hihi2:
phmava.php

#1310 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 11 November 2007 - 21:22

Αν ο naruto σκοτώσει τον sasuke(ελπίζω όχι) τότε η sakura θα τα φτιάξει μαζί του. Βέβαια υπάρχει και η hinata, οπότε η sakura μπορεί να τα φτιάξει με κάποιον άλλο π.χ. sasuke( impossible)
Spoiler:

#1311 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 11 November 2007 - 21:28

O Naruto έχει ένα όνειρο που θέλει να πραγματοποιήσει. Ένα όνειρο για το μέλλον. Αυτό δεν είναι κόλλημα. Όλοι μας έχουμε κάποια όνειρα που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε και δουλεύουμε πάνω σε αυτά. Αλλά ο Naruto δεν θα πατήσει πάνω σε άλλους, για να το πραγματοποιήσει. Κι εκεί φαίνεται η ωριμότητα που έχει ο Naruto. Στον δρόμο που διαλέγει και στον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να πραγματοποιήσει το ονειρό του. O Sasuke αντίθετα θα πατήσει επί πτωμάτων για να πάρει εκδίκηση, δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά να σκοτώσει τον Itachi. Κι εκεί φαίνεται η ανωριμότητά του. Το ότι ο Sasuke μένει κολλημένος στο παρελθόν, και στο ότι δεν κοιτάζει το μέλλον.

Και συμφωνώ ότι ο Jiraiya είναι από τους καλύτερους χαρακτήρες. Still, Kakashi gets my vote:Blissfull:

#1312 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 11 November 2007 - 21:50

Συμφωνώ με οσα είπε η darkchilde αλλά ένα πράγμα που με εκνευρίζει στη σείρα οτι όλοι στο τέλος καταλήγουν στο ότι ο naruto είναι ο καλύτερος και ότι τους έσωσε όλους.Δε λέω καλά κάνει όμως δε χρειάζεται να τον επαινούν τόσο. Ο sasuke όμως έχει αύτο το κόλλημα γιατί ο αδερφός του είναι ζωντανός, πράγμα που δεν τον αφήνει να προχωρήσει και να κοιτάξει το μέλλον.

#1313 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 11 November 2007 - 22:03

Όσο για τα pairings εγώ θα προτιμούσα χαλαρά NaruSaku αλλά μου φαίνεται κάπως δύσκολο να γίνει... Μπορεί να την θέλει ο Naruto αλλά αμφιβάλω πολύ αν η Sakura μπορεί να τον δει ερωτικά... Θα δείξει:hihi2:

στα νεα επισοδια δεν εχει δειξει ουτε 1 γραμμη που να υπονοει κατι μεταξυ naruto και sakuras. Πιστευω πως ο Naruto την ξεπερασε η απλα δεν εστιαζουν σε αυτο το θεμα.

Αν και η Sakura αρχισε να βλεπει πολυ αλλιως τον naruto (ποιο ωριμο ποιο αντρα) θα δουμε... καιμενη Hinata :-(

τωρα στο βασικο θεμα... ο naruto δεν εχει τπτ ιδιαιτερο και αυτο ειναι που τον κανει πρωταγωνιστη, χωρις τον Nine tails δεν εχει τπτ ιδιαιτερο και το ξερει αυτο αλλα συνεχιζει να προσπαθει για το μελλον (ο τελειος ηρωας για τους ιαπωνες ..)

ελπιζω να μην αρχισουν filler συντομα ...

#1314 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 11 November 2007 - 22:24

super spoiler
Spoiler:

#1315 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 11 November 2007 - 22:47

O Naruto έχει ένα όνειρο που θέλει να πραγματοποιήσει. Ένα όνειρο για το μέλλον. Αυτό δεν είναι κόλλημα. Όλοι μας έχουμε κάποια όνειρα που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε και δουλεύουμε πάνω σε αυτά. Αλλά ο Naruto δεν θα πατήσει πάνω σε άλλους, για να το πραγματοποιήσει. Κι εκεί φαίνεται η ωριμότητα που έχει ο Naruto. Στον δρόμο που διαλέγει και στον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να πραγματοποιήσει το ονειρό του. O Sasuke αντίθετα θα πατήσει επί πτωμάτων για να πάρει εκδίκηση, δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά να σκοτώσει τον Itachi. Κι εκεί φαίνεται η ανωριμότητά του. Το ότι ο Sasuke μένει κολλημένος στο παρελθόν, και στο ότι δεν κοιτάζει το μέλλον.

Και συμφωνώ ότι ο Jiraiya είναι από τους καλύτερους χαρακτήρες. Still, Kakashi gets my vote:Blissfull:

Βασικά εγώ δεν θα το έλεγα τόσο ωριμότητα αυτό, είναι θέμα επιλογής. Απλά ο Naruto είναι πιο ηθικός. Απλά αυτό που κάνει τον Naruto λιγότερο ώριμο είναι ότι βλέπει τα πράγματα αρκετά απλά... Βέβαια εδώ που τα λέμε ο Naruto κατάφερε να αλλάξει τον εαυτό του ενώ ο Sasuke έμεινε κολλημένος στην εκδίκηση.

Γενικά όμως είναι θέμα τι θέλει να κάνει ο καθένας... Ο Sasuke καλώς η κακώς αυτό που θέλει πραγματικά είναι να σκοτώσει τον αδερφό του για να ξεκαθαρίσει την τιμή του. Απλά αν θα το κάνει μετά μάλλον θα νιώσει άδειος... Δεν θα μου φανεί παράξενο αν προκειμένου να σκοτώσει τον αδερφό του δώσει την ζωή του... Τέλος πάντων θα δείξει:wooi2:

Όσο για την Sakura (που btw είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες από το Naruto), όντως βλέπει τον Naruto ότι έχει ωριμάσει κλπ, πλέον τον σέβεται, αλλά αυτό απέχει από το να τον βλέπει ερωτικά. Πάντως η Sakura είναι κατά την γνώμη μου ο πιο ρεαλιστικός χαρακτήρας από το team 7 και η αλλαγή της από το part I στο partII ήταν πολύ μεγάλη, με έκανε εντύπωση:respect:

Πάντως η Hinata χρειάζεται σοβαρά κάποιος να την βοηθήσει. Δηλαδή το να ντρέπεται ΤΟΣΟ πολύ είναι πρόβλημα:sigh2:
phmava.php

#1316 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 11 November 2007 - 22:48

super spoiler

Spoiler:

Eh? δεν καταλαβα τι εννοεις... σε ποιο επισοδιο?

#1317 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 11 November 2007 - 22:52

:emptyonexg1:δεν είναι από το anime.Sorry!!

#1318 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 11 November 2007 - 22:55

Πάντως η Hinata χρειάζεται σοβαρά κάποιος να την βοηθήσει. Δηλαδή το να ντρέπεται ΤΟΣΟ πολύ είναι πρόβλημα:sigh2:

ερωτας βλεπεις .... μην ξεχνας οτι ειναι ακομα μικρα παιδια δεν ειναι 20+ ετων οποτε να ειναι ολα οριμα και καλα.

καλη η sakura αλλα μου την σπασε οι ψυλομητες .... και ολες οι ηρωιδεσ στα anime που δινουν ξυλο σε αγορια που τις αγαπανε στο τελος πανε μαζι τους...

Spoiler:

#1319 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 11 November 2007 - 23:06

η sakura στο δεύτερο κύκλο έγινε ΦΟΒΕΡΗ!!! (μάχη με sasori). Νομίζω ότι στο τέλος θα τα φτιάξει με τον naruto(ελπίζω όχι γιατί όπως είπα και πριν το naruto έχει ανατρεπτικό σεναριο, εύχομαι να δικαιωθώ).

#1320 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 11 November 2007 - 23:11

Ε Λ Ε Ο Σ

Διαβάζετε αυτά που γράφετε??
Nauro Sasuke Sasuke Naruto
Έλεος πια με αυτούς τους 2.Φτάνει πια το ψωμοτύρι.
Ο Sasuke είναι κωλόπαιδο και θέλει πολλές μπούφλες και ο Naruto δεν είναι ικανός ούτε ραδίκι να νικήσει μια και το ραδίκι έχει περισσότερο iq.

Shikamaru & Rock Lee for NEW LEADING STARS!

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!