Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#901 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 06 July 2007 - 21:52

Γιατί θέλω να ξέρω αν κάτι που μου φάνηκε βλακεία ( ή έστω και αρκετά ωραίο) ήταν στο manga ή όχι... Ας πούμε
Spoiler:

phmava.php

#902 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 06 July 2007 - 22:10

Δεν εχω δει το 19 αλλα εκανε το ειδολο byakugan??? Δεν νομιζω να το παρατραβηξαν τοσο πολυ απ το manga
Posted Image

#903 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 06 July 2007 - 22:12

Ρε σεις οσοι δεν διαβαζετε manga γιατι σκαλωνετε να μαθετε ποιες σκηνες ηταν φιλερ?? Ποια λόγια ακριβώς είχαν πει στο manga και άλλες τέτοιες μπούρδες?? Αν δεν είχε 'φιλερ' σκηνές τότε οι μάχες θα ήταν ξενέρωτες γιατι στο manga σιγά να μην μπορεί να είναι τόσο wow όλες οι σκηνές........................Έλεος απλά δείτε το και απολαύστε το

x2:thumbup:
Άλλωστε...
this is animaaaaaaaaa section,
don't talk about the mangaaaaaaaa,
go to the mangaaaaaaaaaa section!!!!!!!!!
(300 Leonidas style):dwarf:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#904 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 06 July 2007 - 22:30

Δεν εχω δει το 19 αλλα εκανε το ειδολο byakugan??? Δεν νομιζω να το παρατραβηξαν τοσο πολυ απ το manga

Για την ακρίβεια δεν έκανε Byakugan (τα μπέρδεψα) αλλά χρησιμοποίησε Juuken fighting style που πρέπει να είσαι από Hyuuga Clan για να το κάνεις.
phmava.php

#905 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 06 July 2007 - 22:45

Πάντως μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είναι illusionary technique...με το επίπεδο του Itachi (ή και οποιουδήποτε μέλους του Akatsuki) όλα είναι πιθανά...
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#906 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 06 July 2007 - 22:51

χρησιμοποίησε Juuken fighting style που πρέπει να είσαι από Hyuuga Clan για να το κάνεις.

i think the sharingan ppl can copy Juuken...

Πάντως μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είναι illusionary technique...με το επίπεδο του Itachi (ή και οποιουδήποτε μέλους του Akatsuki) όλα είναι πιθανά...

ετσι οπως εμφανιζονται τα clones μου θυμιζει πολυ τον οποιο εμφανιζεται ο Zetsu ωρες ωρες...maybe it's his jutsu...

#907 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 08 July 2007 - 14:21

Ρε παιδιά, ξαναέβαλα το 19 και μα τον Όσιρι και μα τον Άπι, δεν με γελάνε τα μάτια μου. Και ο κλώνος του Neji έχει Byakugan.
Όχι οτι με εκπλήσει, μετά το Shouten του AL...:nosey:

#908 AkiraSato

AkiraSato

Anime Amateur

• Members
  • 67 posts

Posted 12 July 2007 - 00:11

Εχεται καμια πληροφορια για την νεα ταινια;Περιμενω να την δω σαν τρελος.Οι προηγουμενες πως σας φανηκαν;
Gyarikku Hou

#909 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 12 July 2007 - 00:16

Οι προηγουμενες πως σας φανηκαν;

Απο animation κομπλέ. Κατα τα άλλα, ούτε απο τα μωρουδιακά του "Λητώ" να ήταν...:terror2:
Αυτή η ρημάδα η 3η, ήταν το αποκορύφωμα.....

#910 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 12 July 2007 - 13:25

ΑΙΣΧΟΣ!!!

#911 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 15 July 2007 - 15:54

Καλά οι ταινίες ούτε για να περάσεις την ώρα σου δεν αξίζουν.Απορώ που τα γιαπωνεζάκια πάνε και πληρώνουν και εισητήριο για να τις δουν.Ούτε καν fillerikes δεν μπορείς να τις χαρακτηρήσεις..Είναι χειρότερες και από fillers!

Τι γκαντεμιά και αυτή.Άλλη μια βδομάδα χωρίς Ναρούτο.Τουλάχιστον το manga μας αποζημίωσε και με το παραπάνω!

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#912 AkiraSato

AkiraSato

Anime Amateur

• Members
  • 67 posts

Posted 18 July 2007 - 22:39

Αυριο θα προβληθει το επεισοδιο 20 στην Ιαπωνια.Περιμενω να δω τη συνεχεια.Κριμα ομως που δεν ειναι special(να δειξουν κανα δυο επεισοδια) αφου μεσολαβησαν 14 μερες απο το προηγουμενο.
Gyarikku Hou

#913 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 19 July 2007 - 04:31

Μωρέ εδω και πόσες βδομαδες περνάνε 14 μέρες για να βγάλει καινούργιο...Απλά δεν θέλουν να φτάσουν τα manga...Γιατί αναρωτιέμαι? Τα manga είνα αρκετά μπροστά απ οτι ξέρω...
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#914 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 19 July 2007 - 09:35

Το αρκετά παίζεται... Το Naruto είναι ένα μεγάλο manga οπότε κάποια στιγμή θα χρειαστεί να ξαναμπούν fillers. Οπότε προσπαθούν είτε να το αποτρέψουν, είτε τουλάχιστον να το καθυστερήσουν αρκετά.
phmava.php

#915 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 19 July 2007 - 12:38

Τουλάχιστον από το να δείχνουν filler καλύτερα να δείχνουν τα κανονικά επεισόδια κάθε 2 εβδομάδες.

Posted Image