Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#451 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 13 February 2007 - 00:27

Δεν θα έχoυν καμιά σημασία στο Naruto Shinpuuden ta Fillers???

Οχι.

Τωρα για το θεμα των παιχνιδιων του naruto δεν θελω να επεκταθω-απλα θα πω δυο πραγματα:

1)Υπαρχουν-αντικειμενικα- beat 'em up για ps2 που μπροστα τους το οποιοδηποτε naruto game δεν πιανει μια.
2)Το παρον θεμα ειναι για το anime naruto.Αλλα μιας και επειδη βλεπω οτι υπαρχει κοσμος που ασχολειται και με τα αντιστοιχα παιχνιδια,ας παρει καποιος την πρωτοβουλια να ανοιξει ενα σχετικο thread στο ''Γενικα περι videogames''.
Σιγουρα θα εχει ''κινηση''.

#452 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 13 February 2007 - 14:42

Μπορεί να μου πεί κάποιος απο πού βρήσκουμε περιλήψεις επισοδείων???:despair:

#453 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 13 February 2007 - 14:52

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=45769#post45769 done
Posted Image

#454 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 13 February 2007 - 15:20

Cool!ρε παιδια απο το 153 εώς το 195 χανω τίποτα σπουδαίο???

#455 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 13 February 2007 - 19:16

Cool!ρε παιδια απο το 153 εώς το 195 χανω τίποτα σπουδαίο???

ΟΧΙ

Δεν χάνεις τίποτα σπουδαίο και το έχουμε πει πόσες φορές. Τα fillers είναι για τα μπάζα. Δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ στην ιστορία, έχουν ΧΑΛΙΑ γραφικά, οι μάχες τους είναι ΑΘΛΙΕΣ, οι ιστορίες είναι παδιάστηκες και ΑΝΟΗΤΕΣ. Οι χαρακτήρες ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ, και αντί να πάνε μπροστά, πάνε ΠΙΣΩ. Με τα fillers ΧΑΛΑΣ την αισθητική σου, ΧΑΝΕΙΣ τον χρόνο σου και γενικά είναι ΚΑΚΟΦΤΙΑΓΜΕΝΑ. Εκτός από το πρώτο filler arc που περιέχει κάποια λίγα στοιχεία από το manga και το τέλος το 220, όλα τα άλλα fillers είναι ΑΧΡΗΣΤΑ.

Αν δεν μας πιστεύεις, τότε κάτσε και δες τα για να κρίνεις μόνος σου. Αλλά εμένα η γνώμη μου είναι ότι χάνεις τον χρόνο σου. Ο λόγος που εγώ τα έβλεπα, είναι γιατί δεν είχα να δω τίποτα που να σχετίζεται με Naruto και σαν καλός καμμένος έκατσα και τα είδα. Αλλά εσύ που από εδώ και πέρα θα μπορείς να βλέπεις κανονικά επεισόδια, δεν έχεις λόγο να βλέπεις fillers.

#456 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 13 February 2007 - 19:24

ΟΧΙ

Δεν χάνεις τίποτα σπουδαίο και το έχουμε πει πόσες φορές. Τα fillers είναι για τα μπάζα. Δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ στην ιστορία, έχουν ΧΑΛΙΑ γραφικά, οι μάχες τους είναι ΑΘΛΙΕΣ, οι ιστορίες είναι παδιάστηκες και ΑΝΟΗΤΕΣ. Οι χαρακτήρες ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ, και αντί να πάνε μπροστά, πάνε ΠΙΣΩ. Με τα fillers ΧΑΛΑΣ την αισθητική σου, ΧΑΝΕΙΣ τον χρόνο σου και γενικά είναι ΚΑΚΟΦΤΙΑΓΜΕΝΑ. Εκτός από το πρώτο filler arc που περιέχει κάποια λίγα στοιχεία από το manga και το τέλος το 220, όλα τα άλλα fillers είναι ΑΧΡΗΣΤΑ.

Αν δεν μας πιστεύεις, τότε κάτσε και δες τα για να κρίνεις μόνος σου. Αλλά εμένα η γνώμη μου είναι ότι χάνεις τον χρόνο σου. Ο λόγος που εγώ τα έβλεπα, είναι γιατί δεν είχα να δω τίποτα που να σχετίζεται με Naruto και σαν καλός καμμένος έκατσα και τα είδα. Αλλά εσύ που από εδώ και πέρα θα μπορείς να βλέπεις κανονικά επεισόδια, δεν έχεις λόγο να βλέπεις fillers.

Αν είναι ετσι......Τοτε θα βλέπω ενα επεισόδιο καθε βδομαδα?!?!?!?!?!?!?

anyway....

#457 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 posts

Posted 13 February 2007 - 19:50

Αν είναι ετσι......Τοτε θα βλέπω ενα επεισόδιο καθε βδομαδα?!?!?!?!?!?!?

Όπως και με όλα τα ongoing anime...ΝΑΙ...δυστυχώς....:
Posted Image

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#458 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 13 February 2007 - 21:18

τουλάχιστον της παρασκευης το επεισοδιο θα ειναι special γυρω στα 45 λεπτα!!

#459 b4h4mu7

b4h4mu7

m_m

• Members
  • 113 posts

Posted 13 February 2007 - 23:30

γυρω στη μια ωρα θυμαμαι να ειδα εγω αλλα μπορει να κανω και λαθος:
Posted Image
I must be God.Because every time I pray to him I am talking to myself.

#460 Anakin

Anakin

Anime Fan

• Members
  • 196 posts

Posted 13 February 2007 - 23:38

οποτε καλα εκανα κ σταματησα στα fillers.ειχα βαρεθει απιστευτα.ηθελα με αλλες μεθοδους να ξεφυγω απ την καθημερινοτητα.ηθελα να φυγω καπου μακρια...ηθελα να μην υπαρχω...ηθελα τουλαχιστων να ειμαι ελευθερος.....<<---τι λεει ο τυπος;;

#461 TFORCE

TFORCE

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 15 February 2007 - 12:29

Για την ακρίβια το 220 λέει 1 ώρα...

#462 kenshin

kenshin

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 15 February 2007 - 12:50

1 Homecoming 25m 15.02.2007
2 Akatsuki, Action Starts 25m 15.02.2007
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4880
2 επεισοδια θα δειξει σημερα.50 λεπτα πρεπει να ειναι.αν ηταν μια ωρα θα εδειχναν λογικα 3 επεισοδια.
στο 220 που ελεγε 1 ωρα στο περιπου θα εννοουσαν...
Posted Image

#463 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 15 February 2007 - 13:19

οταν λενε 1 ωρα,εννοουν 1 τηλεοπτικη ωρα...@_@
που θα αποτελειται απο τα 45 λεπτα του 2πλου επεισοδιου και τα 15 λεπτα διαφημησεις που εμεις δε θα δουμε ποτε :bleh:

#464 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 15 February 2007 - 14:13

Σήμερα θα καταφέρουμε να δούμε Naruto ή αυριο:

#465 Majin_PSiKapaMi

Majin_PSiKapaMi

Σχιστοματισμος FTW

• Members
  • 123 posts

Posted 15 February 2007 - 14:18

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα, αλλα θα Βγαζει Sub κανα αλλο γκρουπ? οι DB θελουν ξυλο imo
Posted Image
AGA.P.E. ><