Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 15 June 2008 - 23:03
Posted 16 June 2008 - 00:57
ρε παιδια 3ερει κανεις πως λενε το τραγουδι στους τιτλους των shippuuden που λεει aoi aoi ano sora?
και επισης το αλλο π λεει iku ze 3,2,1 make some noise?
ειναι το OP1 απο shippuunden το Hero's Come Back.
Μπορεις να το βρεις /msg Nippon|zongzing xdcc send #1232
channel #nipponsei @ rizon
η αμα θες σαπια ποιοτητα ( aka ~9kbps) ---> YouTube - Naruto Shippuuden OP 1 (Naruto OP 10) - "Hero's Come Back"
Posted 16 June 2008 - 12:40
Θεωρώ πως το Naruto Shipuuden είναι καλύτερο από το Naruto!
Μπορεί τα επισόδεια που έχουν βγει να είναι λίγα όμως βλέπω πως η σειρά έχει τις βάσεις για να προσφέρει περισσότερα πράγματα!Επίσης οι ωραίοι χαρακτήρες αυξήθηκαν τουλάχιστον μέχρι τώρα στο manga και βλέπω πως κάποιοι απ'αυτούς έχουν περισσότερο βάθος απ'ότι είχαν χαρακτήρες της πρώτης σειράς!
Επίσης εμένα μου αρέσει να βλέπους μεγάλους ηλικιακά χαρακτήρες,άρα το ότι τώρα πια μεγαλοδείχνουν οι χαρακτήρες με ικανοποιεί περίσσοτερο!
Αυτά,εγώ απλά είπα την γνώμη μου,δεν ξέρω αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί,ή αν έχει ξανασυζητηθεί!
Posted 16 June 2008 - 12:51
Λοιπόν αν δεν μιλάω συχνά εδώ λέω να πω την αποψή μου για κατί!
Θεωρώ πως το Naruto Shipuuden είναι καλύτερο από το Naruto!
Μπορεί τα επισόδεια που έχουν βγει να είναι λίγα όμως βλέπω πως η σειρά έχει τις βάσεις για να προσφέρει περισσότερα πράγματα!Επίσης οι ωραίοι χαρακτήρες αυξήθηκαν τουλάχιστον μέχρι τώρα στο manga και βλέπω πως κάποιοι απ'αυτούς έχουν περισσότερο βάθος απ'ότι είχαν χαρακτήρες της πρώτης σειράς!
Επίσης εμένα μου αρέσει να βλέπους μεγάλους ηλικιακά χαρακτήρες,άρα το ότι τώρα πια μεγαλοδείχνουν οι χαρακτήρες με ικανοποιεί περίσσοτερο!
Αυτά,εγώ απλά είπα την γνώμη μου,δεν ξέρω αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί,ή αν έχει ξανασυζητηθεί!
Εδω ειναι το ανιμε section
οποτε εγω θα σου απαντησω με βαση το ανιμε...
το Ναρουτο Σιππυντεν εως εδω που εχει φτασει δεν ειναι καλυτερο κατα την αποψη μου...πραγματη ομως με βαση το μανγκα εχει προωπτικες...ως εκει ομως...ακομα δν μπορεις να συγκρινεις το Ανιμε ΝΑΡΟΥΤΟ με το ανιμε Ναρουτο Σιπουντεν.

Posted 16 June 2008 - 13:00
Θα μπορούσα να πω όμως ότι σίγουρα μου δίνει μια κάλη προαίσθηση ότι θα το ξεπεράσει!Όντως είναι νωρίς κι εμένα δεν μου άρεσει να συγκρίνω γρήγορα αλλά πιστεύω πως όλα εκεί δείχνουν τελικά!Εδω ειναι το ανιμε section
οποτε εγω θα σου απαντησω με βαση το ανιμε...
το Ναρουτο Σιππυντεν εως εδω που εχει φτασει δεν ειναι καλυτερο κατα την αποψη μου...πραγματη ομως με βαση το μανγκα εχει προωπτικες...ως εκει ομως...ακομα δν μπορεις να συγκρινεις το Ανιμε ΝΑΡΟΥΤΟ με το ανιμε Ναρουτο Σιπουντεν.
Posted 16 June 2008 - 14:56
Posted 16 June 2008 - 21:39
Posted 16 June 2008 - 21:49
''Μπορεις να το βρεις /msg Nippon|zongzing xdcc send #1232
channel #nipponsei @ rizon''
αα ναι κι εγω συμφωνω πως τα shippuuden ειναι κλασσης ανωτερα των παλιων naruto.. εγω βεβαια το λεω αυτο που τα ειδα ολα μαζεμενα σε 3 μερες 62 επεισοδεια.. Ο κολλητος μ ομως που τα εβλεπε ενα ενα κα8ε βδομαδα δεν πορω8ηκε και τοσο...και συνεχιζει να λεει πως δεν τ αρεσουν κα8ολου... αγορια...βγαλε ακρη χιχιχι!
Edited by Kenny, 18 June 2008 - 12:19.
merged

Posted 16 June 2008 - 21:56
Edited by donald13, 16 June 2008 - 22:13.
Posted 16 June 2008 - 22:09
Πιστευω πως το shippuuden εχει πολλα να δωσει αλλα εν τελει θα αδικηθει η σειρα λογω των πολλων φιλλερς του πρωτου Part...να μου το θυμηθειτε...
Posted 16 June 2008 - 22:19
Και εγω θα συμφωνησω με τον Φραουλιτσα! Σε overal rating το shippuden προς το παρόν κινηται λιγο ψηλότερα απο το αρχικό ! Το γεγονός όμως οτι στο αρχικό γνωρίσαμε την ιστορία και τους χαρακτήρες και ειδαμε 136 επεισόδια μας κανει να το θεωρούμε καλυτερο! Νομιζω οτι οταν στο shippuden εχουν συμπληρωθει 136 κανονικά επεισόδια θα ειναι συνολικα καλυτερο!
Πιστεψε με οχι απλα καλυτερο
Τωρα αμα πανε και το γεμισουν φιλλερ οι μακακες...
Ειδικα το μεγεθος του τωρινου φιλλερ με τρελαινει.

Posted 16 June 2008 - 22:24
1 thx στη Loke αν και δν καταλαβα καλα καλα αυτο το
''Μπορεις να το βρεις /msg Nippon|zongzing xdcc send #1232
channel #nipponsei @ rizon''
εγραψε το καναλι στο irc για να το κατεβασεις (αν δεν κανω λαθος βεβαια..) Επισης Loke is he,not she:hahaha:

Posted 16 June 2008 - 22:29
Πιστευω πως το shippuuden εχει πολλα να δωσει αλλα εν τελει θα αδικηθει η σειρα λογω των πολλων φιλλερς του πρωτου Part...να μου το θυμηθειτε...
Μπα δεν το νομίζω. Προλαβαίνει να αδικηθεί και με τα δικά του filler, δεν χρειάζεται του Part 1.
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε ακόμα θεωρώ άχρηστα τούτα τα filler, παρόλο που δεν έιναι άσχημα. Χάνουμε έδαφος στο να γίνει το Shippuuden καλύτερο του Part 1.
Posted 16 June 2008 - 23:14
ps. @ °•πίΟu-πίΟu•°™ αμα θες βοηθεια με το irc περνα απο http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/1529-xdcc-guide-%C2%EF%DE%E8%E5%E9%E1-%E3%E9%E1-downloads-%E1%F0%EF-irc.html
και οπως ειπαν double post σε μικρο χρονικο διαστημα απαγορευεται, κανε edit το 1ο post και προσθεσαι οτι εγραψες στο 2ο.
Posted 17 June 2008 - 01:16
Τα φιλλερς σε ΟΛΑ τα shonen ειναι απαραιτητα,παραδοξως δε αχρηστα.Το θεμα ειναι να βλεπονται.Και αυτα βλεπονται.Το θεμα ειναι οτι η χρονικη στιγμη ηταν ατυχής.Βεβαια υπαρχει ο αντιλογος που λεει οτι ηταν χρυση ευκαιρια να μπουν εδω φιλλερς και μιας πιο μετα συμφωνα με Manga-readers δεν υπαρχει αλλο ανοιγμα...Και ποτε δεν περιμενα απο καποιον που λατρευει τα shonen και φανατικο θαυμαστη του OP -master των καλων φιλλερς

This topic is locked