Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#3586 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 15 June 2008 - 23:03

Blue Bird
YouTube - Ikimono Gakari - Blue Bird

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3587 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 16 June 2008 - 00:57

ρε παιδια 3ερει κανεις πως λενε το τραγουδι στους τιτλους των shippuuden που λεει aoi aoi ano sora?

και επισης το αλλο π λεει iku ze 3,2,1 make some noise?

ειναι το OP1 απο shippuunden το Hero's Come Back.

Μπορεις να το βρεις /msg Nippon|zongzing xdcc send #1232

channel #nipponsei @ rizon

η αμα θες σαπια ποιοτητα ( aka ~9kbps) ---> YouTube - Naruto Shippuuden OP 1 (Naruto OP 10) - "Hero's Come Back"

#3588 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 16 June 2008 - 12:40

Λοιπόν αν δεν μιλάω συχνά εδώ λέω να πω την αποψή μου για κατί!
Θεωρώ πως το Naruto Shipuuden είναι καλύτερο από το Naruto!
Μπορεί τα επισόδεια που έχουν βγει να είναι λίγα όμως βλέπω πως η σειρά έχει τις βάσεις για να προσφέρει περισσότερα πράγματα!Επίσης οι ωραίοι χαρακτήρες αυξήθηκαν τουλάχιστον μέχρι τώρα στο manga και βλέπω πως κάποιοι απ'αυτούς έχουν περισσότερο βάθος απ'ότι είχαν χαρακτήρες της πρώτης σειράς!
Επίσης εμένα μου αρέσει να βλέπους μεγάλους ηλικιακά χαρακτήρες,άρα το ότι τώρα πια μεγαλοδείχνουν οι χαρακτήρες με ικανοποιεί περίσσοτερο!
Αυτά,εγώ απλά είπα την γνώμη μου,δεν ξέρω αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί,ή αν έχει ξανασυζητηθεί!
Posted Image

#3589 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 16 June 2008 - 12:51

Λοιπόν αν δεν μιλάω συχνά εδώ λέω να πω την αποψή μου για κατί!
Θεωρώ πως το Naruto Shipuuden είναι καλύτερο από το Naruto!
Μπορεί τα επισόδεια που έχουν βγει να είναι λίγα όμως βλέπω πως η σειρά έχει τις βάσεις για να προσφέρει περισσότερα πράγματα!Επίσης οι ωραίοι χαρακτήρες αυξήθηκαν τουλάχιστον μέχρι τώρα στο manga και βλέπω πως κάποιοι απ'αυτούς έχουν περισσότερο βάθος απ'ότι είχαν χαρακτήρες της πρώτης σειράς!
Επίσης εμένα μου αρέσει να βλέπους μεγάλους ηλικιακά χαρακτήρες,άρα το ότι τώρα πια μεγαλοδείχνουν οι χαρακτήρες με ικανοποιεί περίσσοτερο!
Αυτά,εγώ απλά είπα την γνώμη μου,δεν ξέρω αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί,ή αν έχει ξανασυζητηθεί!

Εδω ειναι το ανιμε section
οποτε εγω θα σου απαντησω με βαση το ανιμε...

το Ναρουτο Σιππυντεν εως εδω που εχει φτασει δεν ειναι καλυτερο κατα την αποψη μου...πραγματη ομως με βαση το μανγκα εχει προωπτικες...ως εκει ομως...ακομα δν μπορεις να συγκρινεις το Ανιμε ΝΑΡΟΥΤΟ με το ανιμε Ναρουτο Σιπουντεν.

Posted Image

#3590 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 16 June 2008 - 13:00

Εδω ειναι το ανιμε section
οποτε εγω θα σου απαντησω με βαση το ανιμε...

το Ναρουτο Σιππυντεν εως εδω που εχει φτασει δεν ειναι καλυτερο κατα την αποψη μου...πραγματη ομως με βαση το μανγκα εχει προωπτικες...ως εκει ομως...ακομα δν μπορεις να συγκρινεις το Ανιμε ΝΑΡΟΥΤΟ με το ανιμε Ναρουτο Σιπουντεν.

Θα μπορούσα να πω όμως ότι σίγουρα μου δίνει μια κάλη προαίσθηση ότι θα το ξεπεράσει!Όντως είναι νωρίς κι εμένα δεν μου άρεσει να συγκρίνω γρήγορα αλλά πιστεύω πως όλα εκεί δείχνουν τελικά!
Posted Image

#3591 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 16 June 2008 - 14:56

Και εγω θα συμφωνησω με τον Φραουλιτσα! Σε overal rating το shippuden προς το παρόν κινηται λιγο ψηλότερα απο το αρχικό ! Το γεγονός όμως οτι στο αρχικό γνωρίσαμε την ιστορία και τους χαρακτήρες και ειδαμε 136 επεισόδια μας κανει να το θεωρούμε καλυτερο! Νομιζω οτι οταν στο shippuden εχουν συμπληρωθει 136 κανονικά επεισόδια θα ειναι συνολικα καλυτερο!
Posted Image

#3592 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 posts

Posted 16 June 2008 - 21:39

Και μένα στο shippuuden μ' αρέσει που οι χαρακτήρες είναι πιο μεγάλοι. Ωστόσο, δεν έχω δει ακόμα καμία τρελή μάχη (υψηλού επιπέδου) όπως μερικές θρυλικές μάχες στα παλιά Naruto επεισόδια (η πιο καλή μάχη μέχρι στιγμής στα Shippuden για μένα ήταν Sakura-Chiyo vs Sasori). Επίσης τα τραγούδια που υπήρχαν στις μάχες στα πρώτα επεισόδια μ' άρεσαν πολύ περισσότερο από αυτά που έχουν τώρα στα Shippuuden (χωρίς να λέω ότι δεν υπάρχουν μερικά καλά τώρα). Ίσως αν βγουν και άλλα επεισόδια στην συνέχεια θα δούμε μερικές μάχες 'υψηλού επιπέδου'(που σίγουρα θα δούμε, αφού μας είπατε μερικοί τι να περιμένουμε με spoilers :tongue: ). Εγώ ακόμα περιμένω πολλά πράγματα από τα shippuuden να δω για να κρίνω αν θα μου αρέσουν περισσότερο από τα παλιά episodes.

#3593 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 16 June 2008 - 21:49

1 thx στη Loke αν και δν καταλαβα καλα καλα αυτο το

''Μπορεις να το βρεις /msg Nippon|zongzing xdcc send #1232

channel #nipponsei @ rizon''

αα ναι κι εγω συμφωνω πως τα shippuuden ειναι κλασσης ανωτερα των παλιων naruto.. εγω βεβαια το λεω αυτο που τα ειδα ολα μαζεμενα σε 3 μερες 62 επεισοδεια.. Ο κολλητος μ ομως που τα εβλεπε ενα ενα κα8ε βδομαδα δεν πορω8ηκε και τοσο...και συνεχιζει να λεει πως δεν τ αρεσουν κα8ολου... αγορια...βγαλε ακρη χιχιχι!

Edited by Kenny, 18 June 2008 - 12:19.
merged

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#3594 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 16 June 2008 - 21:56

Αφου σε καλοσωρίσω και εγω επισημα , θα σε συμβουλεψω να ενωσεις τα δυο ποστ σε ενα αφου διπλα ποστ απαγορεύονται! Κaι συμγωνω οτι για να εχεις ολοκληρωμενη αποψη πρεπει να δεις τα επεισόδια ολα μαζι αλλιως ειναι λιγικό να σου φαίνεται κατωτερο το shippuden!

Edited by donald13, 16 June 2008 - 22:13.

Posted Image

#3595 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 16 June 2008 - 22:09

H μαχη orochimaru :orly: vs jinchuriki ηταν α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-η.Εστω και μικρη.Βασικα ολες σχεδον οι μαχες μου αρεσοαν στο shippuuden ακομα και αυτη με τον gaara και τον deidara που δεν αρεσε σε πολλους...

Πιστευω πως το shippuuden εχει πολλα να δωσει αλλα εν τελει θα αδικηθει η σειρα λογω των πολλων φιλλερς του πρωτου Part...να μου το θυμηθειτε...
Posted Image

#3596 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 16 June 2008 - 22:19

Και εγω θα συμφωνησω με τον Φραουλιτσα! Σε overal rating το shippuden προς το παρόν κινηται λιγο ψηλότερα απο το αρχικό ! Το γεγονός όμως οτι στο αρχικό γνωρίσαμε την ιστορία και τους χαρακτήρες και ειδαμε 136 επεισόδια μας κανει να το θεωρούμε καλυτερο! Νομιζω οτι οταν στο shippuden εχουν συμπληρωθει 136 κανονικά επεισόδια θα ειναι συνολικα καλυτερο!

Πιστεψε με οχι απλα καλυτερο;)

Τωρα αμα πανε και το γεμισουν φιλλερ οι μακακες...

Ειδικα το μεγεθος του τωρινου φιλλερ με τρελαινει.

Posted ImagePosted Image

#3597 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 16 June 2008 - 22:24

1 thx στη Loke αν και δν καταλαβα καλα καλα αυτο το

''Μπορεις να το βρεις /msg Nippon|zongzing xdcc send #1232

channel #nipponsei @ rizon''

εγραψε το καναλι στο irc για να το κατεβασεις (αν δεν κανω λαθος βεβαια..) Επισης Loke is he,not she:hahaha:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#3598 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 16 June 2008 - 22:29

Πιστευω πως το shippuuden εχει πολλα να δωσει αλλα εν τελει θα αδικηθει η σειρα λογω των πολλων φιλλερς του πρωτου Part...να μου το θυμηθειτε...

Μπα δεν το νομίζω. Προλαβαίνει να αδικηθεί και με τα δικά του filler, δεν χρειάζεται του Part 1.

Συμφωνείτε ή διαφωνείτε ακόμα θεωρώ άχρηστα τούτα τα filler, παρόλο που δεν έιναι άσχημα. Χάνουμε έδαφος στο να γίνει το Shippuuden καλύτερο του Part 1.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#3599 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 16 June 2008 - 23:14

πολυ πεσιμισμος ρε παιδια, καλα ηταν και τα 2... ναι στο part I πολλα απο τα fillers ηταν οντως αθλια αλλα στο shippuunden εχουμε παντα καλα επισοδεια και το filler arc αυτο ειναι πραγματικα καλοφτιαγμενο.

ps. @ °•πίΟu-πίΟu•°™ αμα θες βοηθεια με το irc περνα απο http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/1529-xdcc-guide-%C2%EF%DE%E8%E5%E9%E1-%E3%E9%E1-downloads-%E1%F0%EF-irc.html
και οπως ειπαν double post σε μικρο χρονικο διαστημα απαγορευεται, κανε edit το 1ο post και προσθεσαι οτι εγραψες στο 2ο.

#3600 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 17 June 2008 - 01:16

@RideLub

Τα φιλλερς σε ΟΛΑ τα shonen ειναι απαραιτητα,παραδοξως δε αχρηστα.Το θεμα ειναι να βλεπονται.Και αυτα βλεπονται.Το θεμα ειναι οτι η χρονικη στιγμη ηταν ατυχής.Βεβαια υπαρχει ο αντιλογος που λεει οτι ηταν χρυση ευκαιρια να μπουν εδω φιλλερς και μιας πιο μετα συμφωνα με Manga-readers δεν υπαρχει αλλο ανοιγμα...Και ποτε δεν περιμενα απο καποιον που λατρευει τα shonen και φανατικο θαυμαστη του OP -master των καλων φιλλερς:wooi2:- να θεωρει τα φιλλερς αχρηστα...:hahaha: αμα ηταν ετσι απο την αρχη ολα τα shonen θα επρεπε να πιανουν πατο και να μην ασχολουμασταν καθολου, αν δλδ ενα shonen Κρινεται απο τις φιλλεριες που εχει για να δωσει τον χρονο στον συγγραφεα να αναπτυξει την ιστορια του -ασχετα αν αυτη ειναι αρεστη ή οχι.
Posted Image