Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#3061 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 09 May 2008 - 19:10

ep 57 πολυ φαση, ενταξει ο sai με αυτο το βιβλιο ειναι κινουμενη καταστροφη. Ο μικρος με το wind element νομιζω τον εδειξαν τοσο ισχυρο για να δουμε ποσο ακριβως δυνατο ειναι το wind element και πως θα μπορει να βελτιωθει ο naruto ;)

ep 58 λιγο flying dutschman δεν την ειδαν οι κακοι ?? και για 64 φορα ανακαλυπτουμε ενα χαρακτηρα που μας την σπαει (στον naruto βασικα) αρχικα μονο για να ανακαλυψουμε αργοτερα οτι εχει περασει/ περναει τη ταδε τραγωδια. Αλλα αυτο ειναι κομματι του Naruto anime οποτε δε πειραζει ;)

η ακριβης περιγραφη της καταστασης ειναι το " Α αυτος εχει τα ιδια ματια με μενα"
" Α αυτος ειναι οπως και εγω"
εγινε με τον γκαραααααα, εγινε με τη ΣΙΟΝ , εγινε με τον χικαρου (αν ετσι λεγανε το γαμωπαιδο στην ταινια_) , εγινε με το αλλο το βλαμμενο στην 1η ταινια εγινε και με την ΜΙΛΦ στη 2η..
Αρχιζω να πιστευω οτι το τελος του ανιμε θα ειναι να δουμε τον ναρουτο στυλ "ταυτοτητα" αν εχετε δει την ταινια...
Signature Removed

#3062 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 09 May 2008 - 20:03

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ακριβώς!!! Μαζική παραγωγή απο Narutους κάνουν σε αυτό το άνιμε!!!:hahaha:

#3063 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 09 May 2008 - 21:33

lol δεν έχω ξαναδεί naruto filler, πάντως μου θύμισε πολύ naruto movie style η όλη φάση (φταίει και το widescreen) και μου άρεσε λίγο, νταξ καλό είναι αλλά ελπίζω να μην είναι μεγάλο

p.s. είδαμε και τον naruto να κάνει και κάτι βρε αδερφέ xD surikens κλπ

p.s.2 παίζουνε την υπερμουσική στα fillers και στο main την παίζουνε κάθε του αγίου ποτέ ανήμερα xD

#3064 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 10 May 2008 - 02:33

Ντάξη δε λέω το πρώτο μέρος είχε την φάση του (αν και το θεώρησα υπερβολική έμφαση στα Ναρουτοαστεία σχεδόν αχρείαστη).
Στο δεύτερο μισό έδωσε μια πιστική (κατά την γνώμη μου) δικαιολόγιση στους 12 guardians που ο Kishi κυριολεκτικά ανέφερε ονομαστικά.Από 'κει και πέρα είδαμε το παλικάρι που πάσχει από Ναρουτισμό και τα κλισέ που το τριγυρνούν.Αξιοσημίωτο πιστεύω είναι το δεξί δεμμένο χέρι του Sora (if you know what I mean)

Γενικά (όπως ειπώθηκε) το επεισόδιο φάνηκε περισσότερο σαν κομμάτι μιας ταινίας του Naruto (ιδιαίτερα από την μάχη στον τάφο και μετά) πάρα σαν επεισόδιο της σειράς.

ΥΓ: Το πιο χαζό κομμάτι κατά την γνώμη μου είναι το Coffinboarding στην βουνοπλαγιά.Σε συνδοιασμό με το "ξερό" άνοιγμα πόρτας με το οποίο τελείωσε το επ, ξενέρωσα.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#3065 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 10 May 2008 - 11:45

Kalo ηταν το διπλο,με ωραια αστεια, αλλα η ιστορια του φιλλερ δεν με πειθει πολυ ακομα....ειδωμεν.Κακώς πάντως δεν ξεκίνησε.
Posted Image

#3066 Stileto

Stileto

Ice God

• Members
  • 4 posts

Posted 10 May 2008 - 13:34

emena to mono pou mou arese apo to 1 episode itan to astio me ton sai ( autot o biblio theli kapsimo ) ke i maxi ston tafo

#3067 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 10 May 2008 - 13:54

η μαχη στον ταφο δε μου φανηκε σπουδαια καθως ο ναρουτο ηταν σαν να δισταζε, δεν αντεδρασε οπως θα εκανε με κανονικο εχθρο.

1 επειδη δεν ηταν στη πραγματικοτητα εχθρος το παιδι και
2 οπως ειπα και πριν επειδη πιστευω οτι μας εδειξαν με αυτο το τροπο διαφορες τεχνικες wind element για να δουμε τη δυναμη του.
(πχ ουτε καν δοκιμασε να βγαλει το μαχαιρι του να περασει chakra οπως του εδειξε ο asuka ωστε να μπορεσει να blockarei το hand knife ( οπως λεγεται αυτο με τις 3 λεπιδες) του παιδιου.

Btw welcome το the forum ( και τα greeklish απαγορευονται ;) )

#3068 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 10 May 2008 - 14:41

Δεν ξερω για σας αλλα εχω λιωσει το τραγουδακι απο το νεο opening.Δυστυχως δεν εχω βρει την full version του ακομα,αλλα που θα μου παει.Παιζει να ειναι αν οχι το καλυτερο,σιγυρα απο τα καλυτερα,τραγουδι σε ολο το Ναρουτο.

Εμενα μου αρεσε το surfing με τους κακους.Ερχονταν πολυ δυναμικα!Αυτος που δεν μου αρεσει ειναι το παιδι,η φωνη του κυριως.Ρε παιδια η δυναμη του που ειχε ξαποστειλει το χερι απο τσακρα (που ηταν μπλε) δεν σας θυμισε τρελα τον Nero απο το Devil May Cry;;;
Posted Image

#3069 Stileto

Stileto

Ice God

• Members
  • 4 posts

Posted 10 May 2008 - 15:10

file simfono to blue bird to tragoudi einai fobero to exo liosi ke ego an ke epsaksa ligo ke den brika kaia full version ti einai ta greeklish? oeo!

#3070 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 10 May 2008 - 15:51

Ναι ξέχασα να το σχολίασω αλλά το τραγουδάκι τα ψιλοσπάει.Τουλάχιστον το αγαπημένο μου και ίσως το καλύτερο από Shippuuden(γιατί το Part 1 είχε πολλά καλά και το Haruka Kanata το θεωρώ best-γούστα...).
Από wiki βλέπω ότι το full single του τραγουδιού θα βγεί 9 Ιουλίου :(
Τώρα αν βγει νωρίτερα....

@Stileto
greeklish είναι ο τρόπος που γράφεις (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες).Σε αυτό το forum τα greeklish δεν επιτρέπονται.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#3071 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 10 May 2008 - 17:29

το τραγουδι τα σπαει βλεπω οτι το θελετε οποτε ... ;)

ripped for you Blue Bird - Shippuuden 3rd Opening.mp3

μεχρι να βγει το single .....

#3072 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 posts

Posted 10 May 2008 - 17:38

Κι εγώ συμφωνώ ότι τα σπάει....είναι άκρως κολλητικό!! Το είχα βάλει στο repeating και το άκουγα για και γω δεν ξέρω πόση ώρα! Και δεν το βαρέθηκα στην τελική:wooi2:

Spoiler:

#3073 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 10 May 2008 - 17:38

Το είδα κι εγώ το επεισόδιο. Μέτριο ήταν σχετικά, όσο για το arc αν και έχει potential να γίνει καλό, άντε να δούμε πως θα το χειριστούν.

Γενικά (όπως ειπώθηκε) το επεισόδιο φάνηκε περισσότερο σαν κομμάτι μιας ταινίας του Naruto (ιδιαίτερα από την μάχη στον τάφο και μετά) πάρα σαν επεισόδιο της σειράς.

+1

Απλά γιατί θα πρέπει πάντα στα fillers να "χαζεύουν" τους χαρακτήρες :sigh2: Πχ δεν είναι και καθυστερημένο ο Sai να μην καταλαβαίνει πως ο Naruto δεν έτρεμε από φόβο...

Πάντως αυτό με το "βρήκα έναν άνθρωπο που μου μοιάζει και θα τον στηρίξω" το έχουμε δει τόσες φορές που πλέον έχει γίνει κάπως lame. Θα μπορούσαν να σκεφτούν κάτι διαφορετικό, for crying out loud :sigh2:
phmava.php

#3074 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 10 May 2008 - 18:40

Σηρα μου λοιπον!!!

Το 57 ηταν πολυ καλο ειχε γελιο και απο animation εεε καλο!!!
Το 58 ηταν αποσπασμα απο ταινια naruto με ενα παλικαρη που ειναι πονεμενο και ολοι τον εχουν σε κακια μηρα!!!
Ε ο naruto θα του δηξει το σωστο δρομο ενος νιντζα και το παιδι θα γηνει φιλος του και αγαπητος σε ολους και αμεσος μετα θα επηστπεψουμε στην κανονικη ροη του manga...
Ας επλισουμε μονο να βαλουνε ετσι καμια σαλτσα τπτ καινουργια στιχεια μπας και απολαυσουμε καλο filler arc εγω παντως απο αυτα τα επεισοδια ειναι αρκετα καλυμενος απο πλευρας story τωρα απο animation......αστω ποναι!!!

Οριστε τα 4 κομματια τα οπια κατα την γνωμη μου ειναι τα καλυτερα απο ολο το Naruto.H σειρα ειναι αναλογα με το πιο κομματι ερχετε πρωτο, δευτερο, τριτο και τεταρτο στην πρωτιμιση μου:

1.NarutoShippuden-Distance
2.Far Off Distance
3.Naruto Shippuuden OP - BLUE BIRD
4.Naruto Opening 2 - Haruka Kanata

Aπλα ειναι τα καλυτερα απλα τα σπανε!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#3075 serenity_chan

serenity_chan

~anime is life~

• Members
  • 45 posts

Posted 10 May 2008 - 18:48

μμμ... εγω 8α εβαζα:

1)naruto 1st end - akeboshi
2)naruto shippuden end - nagareboshi
3)naruto shippuden - blue bird
4)naruto 2nd op - haruka kanata
5)naruto shippuden - 1st op