Δυστυχώς το θέμα των επεισοδίων του Naruto είναι ότι έχουν κακό σχεδιασμό-οργάνωση.Αλλά μιλάμε για πολύ κακό (εφάμιλο του Bleach).
Tρέξανε πάρα πολύ το Part 1 (καλό για τους fan) και βαλάνε 80+ filler μονοκοπανία (κακό για τους fan).Πηδήξαν 5-6 κορυφαία για μένα chapter με την ιστορία του Kakashi (που πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τα βάλουν σαν flashback,απλά ήταν πολύ καλή η στιγμή που τα έβαλε ο Kishimoto).Κάναν το κορυφαίο και βγάλαν το Gaara Arc σε 30 eps (32 chapters σχεδον 1/1) και καπάκι τρεξαν τα επόμενα 30 chapter (Sai & Sasuke) σε 22-23 eps (που βέβαια 30 chps σε 22-25 eps είναι κατά την γνώμη μου καλό βήμα).
Το αποτέλεσμα είναι και να έχουν τρελαθεί και οι fans και να μην φαίνεται και καλό το anime τελικά (ακόμα και χωρίς να έχω διαβάσει manga καταλάβαινα πόσο άθλια σερνόταν το Gaara Arc).Αν κάναν "1,κάτι" /1 τότε χωρίς πολλά filler θα είχαμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χωρτάτο.
Το πρόβλημα είναι ότι το επόμενο κομμάτι του manga το ψιλοτρέχει ο Kishimoto(τουλάχιστον μου φάνηκε έτσι) και ή που με καλό animation θα διατηρήσουν κάποιο ρυθμό ή του χρόνου τέτοια εποχή θα έχουμε και αλλα fiiler arc.Πιστεύω ότι τα επόμενα chapter μπορεί αν δεν τα κάνουν σωστα να καταντήσουν σαν το Gaara Arc (οι ήρωες θα τρέχουν...και θα τρέχουν...και θα τρέχουν.....)
Δυστυχώς το Pierrot δείχνει ότι κάνει ότι του κατέβει ώρες-ώρες...Ανάλογα με την season διαλέγει και πόσο θα τρέξει το manga.Ελπίζω μόνο να συνεννοείται με τον Kishi και να μην χρησιμοποιούν με κακό τρόπο στοιχεία του story σε filler κομμάτια.
ΥΓ : Αν το filler arc καταντήσει τόσο καλό όσο οι ταινίες του Naruto,μπορούμε να ελπίζουμε και σε μια επανάσταση λαού.Naruto fans ξεσηκωθείτε!!!!
ΥΓ2: Ένα σχετικά καλό filler arcaki του Part 1 ήταν αυτό με τον δρομέα (επς 100 κατι). Μπορεί αν το ξαναδείς να καταλάβεις ότι η ιστορία είναι ψιλοlame (ιδιαίτερα το Thunderοσπαθο) αλλά τουλάχιστον έδωσε μια επιπλέον πρόφαση στην οργή του Sasuke εναντιον του Naruto με επακόλουθο την σκηνή στο νοσοκομείο (οπου φυσικά ο Naruto τον ξέσκισε

).Τέτοιο arc είναι αποδεκτό.