Σκεψου το σαν να το κανει αλλo studio. Ο λογος που δε δουλεουν και στη σειρα λογικα ειναι οτι θα ηταν εξτρα εξοδο για το studio πραμα που δε το θελει
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 23 April 2008 - 18:11
Σκεψου το σαν να το κανει αλλo studio. Ο λογος που δε δουλεουν και στη σειρα λογικα ειναι οτι θα ηταν εξτρα εξοδο για το studio πραμα που δε το θελει
Posted 23 April 2008 - 19:23
sorry... αλλα ο υπλογιστησ μου πλλεσ φορεσ δεν κανει αυτα που θελς εγω...
δεν τα κατεβασα επειδι η μανα μου δεν μ'αφινει να κατεβαζω... την τελευταια φορα που με ειδε να κατεβαζω κατι επισοδια απο αλλη σειρα πηγε να πεταξει τον υπολογιστη μου...
αντε πρεπει να φιγω... ειμαι καλεσμενη σε μια φιλι μου =)
τα λεμε το βραδυ!!
Posted 23 April 2008 - 19:30
@ Seraphimon:
sorry... αλλα ο υπλογιστησ μου πλλεσ φορεσ δεν κανει αυτα που θελς εγω...
δεν τα κατεβασα επειδι η μανα μου δεν μ'αφινει να κατεβαζω... την τελευταια φορα που με ειδε να κατεβαζω κατι επισοδια απο αλλη σειρα πηγε να πεταξει τον υπολογιστη μου...καλα που δεν το εκανε ΧDD
τα λεμε το βραδυ!!
καλα ρε σοβαρα μιλας????
Posted 23 April 2008 - 19:55
Posted 23 April 2008 - 20:08

Posted 23 April 2008 - 20:11
Να σε ρωτησω κατι?Ποσο χρονων εισαι?@ Seraphimon:
sorry... αλλα ο υπολογιστης μου πολλες φορες δεν κανει αυτα που θελς εγω...
δεν τα κατεβασα επειδι η μανα μου δεν μ'αφινει να κατεβαζω... την τελευταια φορα που με ειδε να κατεβαζω κατι επισοδια απο αλλη σειρα πηγε να πεταξει τον υπολογιστη μου...καλα που δεν το εκανε ΧDD
τα λεμε το βραδυ!!
Posted 24 April 2008 - 01:49
βγηκε και η ταινια... οι αθεοφοβοι ανεβασαν ολοκληρο το dvd!!!!!! 7 κατι giga...
παντως τωρα στο site τους δεν υπαρχει ουτε στο bittorent ουτε στα latest, ουτε στα news. Μηπως καναν αλλη μια φορα πλακα και ανεβασαν στην αρχη ενα release που απλως ειχε τεραστιο μεγεθος?? ( τη κανονικη ταινια απλως με τετοιο encoding που να βγει 7GB)
Posted 24 April 2008 - 13:45
Λογικά από βδομάδα θα είναι έτοιμη η ταινία (Την ταινία του Bleach το Σεπτέμβρη την είχαν βγάλει 4-5 μέρες από το DVD Release Date).
Πάντως την επόμενη βδομάδα έχει break το Bleach και μάλλον και το Naruto οπότε παίζει να την βγάλουν Τετάρτη-Πέμπτη για να μην τους πρήζουν για την ελληψη επεισοδίων.
Posted 24 April 2008 - 19:30
http://fullmoviestop.com/naruto_shippudden_movie.html
Δεν εχει υποτιτλους!!!!!
το ανιμεσιον τα σπαει!!!!!!!!!!!
Posted 25 April 2008 - 10:27
Ήταν αρκετά καλό.
Posted 25 April 2008 - 11:16

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 25 April 2008 - 12:58
καλό ήταν αν και περίμενα να συνδέσουν αλλιώς την ιστορία (animation μέτριο αλλά δεν μας χαλάει ^^) ελπίζω να μην κάνουνε (πολλές) παύσεις μέχρι να τελειώσει το arc xD Το καινούργιο opening τα σπάει!!
εν αναμονή και της subbed ταινίας λοιπόν \o/
btw
... kai auto me ton zabuza... pe8ana sto gelio XDD
what, the fuck,
(excuse my language please xD)
Posted 25 April 2008 - 13:44
απλα δεν μου αρεσει η μεταβαση που πανε να κανουνε για να μπουνε στα φιλλερ αλλαζουν τελειως την ιστορια στο manga
Posted 25 April 2008 - 21:37
Την άλλη βδομάδα έχει διάλειμμα και στις 8 Μαίου διπλό επεισόδιο.

This topic is locked