Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#2551 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 23 March 2008 - 04:28

YES :D
Signature Removed

#2552 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 23 March 2008 - 19:11

Θελετε δεν θελετε το Shippuuden μπορει να σερνεται...........60 chapters 50 επεισοδια αλλα η σκηνοθεσια μαμαει και δερνει....................Και καλυτερα που σερνεται....το Bleach καθε 20 eps χωνει 3 μηνες filler.............
Posted Image

#2553 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 27 March 2008 - 21:50

Νομίζω ότι εκει που υστερεί πραγμαυικά το Naruto είναι αυτό που ανέφερε και ένας φίλος σχετικά με νέα elements jutsu. Δηλαδή αν ξαναδώ τον Naruto na τρέχει και να δοκιμάζει για 12394η φορά να επιτεθέι με shadow replication και rasengun δεν θα το αντέξω....
Posted Image

#2554 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 27 March 2008 - 22:56

Oσο και να μην σας αρεσει, δεν παιζει να κανει κατι διαφορετικο απο ρασενγκαν .
εκτος αν το ονταμα ρασενγκαν σας φανηκε νεο σκιλλ.
Signature Removed

#2555 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 28 March 2008 - 17:45

Παιδια παιδια χαλαρωστε ουτε πρωτο ημιχρονο ημαστε.....
Στο μανγκα ακομα δεν εχει δηξει τι εμαθε ο Jiraya στο naruto ολα αυτα τα χρονια!!!!
Μην κρηνετε ακομα ο naruto εχει να μαθει ακομα πραγματα u will see...
Στο manga τωρα εδειξε την τεχνηκη του κλαψουκε και σας λεω απλα οτι ο τυπος ειναι σκετη απογωητευση μονο ποζεριες ξερει να κανει....
Μην ξεχνατε οτι ο Oro μπροστα στον Jiraya δεν λεει μια απλα ο Oro ειχε τον κλαψουκε και ο Jiraya τον naruto και οπως λεει και ο κανονας ο μαθητης καλυτερος απο τον δασκαλο....Και ο naruto ειναι σταθερη αξια!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2556 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 28 March 2008 - 17:48

Όντως, το κage bunshin no jutsu έχει αρχίσει να γίνεται βαρετό. Της κακιάς ώρας ninja είναι! Δε ξέρει να κάνει τίποτα άλλο! Όλοι οι εχθροί σε όλα τα κρυμμένα χωριά και οικισμούς θα το έχουνε μάθει πια!

Πάντως ο Sai, έγραψε! Νομίζω πως είμαι ερωτευμένη:awww:

Και τον Sasuke, τον απεχθάνομαι ακόμα βέβαια. Τώρα που τόλμησε να χτυπήσει τον Sai, ακόμα πιο πολύ. :madtodeath:

#2557 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 28 March 2008 - 18:16

Το πιο παραξενω πραγμα το ειδα υπαρχουν παιδια που τους αρεση ο sai οχι οτι εχω κανενα προβλημα με τον χαρακτηρα της σειρας απλος επειση ειναι ποοολυ φρεσκος!!!!Μωρε μπραβο κι επιτηχιες Nice!!!

Ειπα μην καταδηκαζετε το στορι του κλαψουκε το ξερουμε πανω κατο πρεπει να βρει τον αδερφο του και να τον killαρι το στορι του naruto ειναι να γηνει hokage ομως υπαρχουν πραγματα που πρεπει να μαθει εχει κατι akatsuki να εξοντωση εχει να επαναφερει τον κλαψουκε στα μυαλα του!!!Μην βιαζεσθε!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2558 Ror0noa_Zoro

Ror0noa_Zoro

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 28 March 2008 - 18:22

Γειά σε όλους.Πρώτη φορά γράφω στο forum.Αν και μπορεί να βγαίνω offtopic ενάς φιλος μου είπε ότι το anime είναι πίσω από το manga πάρα πολύ πισω.Από ότι υπολογίζει είναι κάπου 3 με 4 χρόνια πισω.Δεν είναι εκνεβριστικό?

#2559 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 28 March 2008 - 18:28

το ανιμε με αυτο τον ρυθμο θα φτασει το Μανγκα σε 2,5 το πολυ 3 χρονια

Πωπω ταραχτικα και μονο που το σκεφτηκα,το μανγκα εχει ακομα τοσα ερωτηματικα να λυσει και μεχρι να το φτασει το ανιμε θα ειμαστε παππουδες.

#2560 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 28 March 2008 - 18:36

Μην μου θυμηζεις της πραξεις που εκανα πριν κανα 2μηνο περνοντας 2chapter ανα ανιμε και τωρα επι μονιμου βασεως(οπως το κοβο) θα περνουν ενα ΕΛΕΟΣ ΑΡΩΣΤΕΝΩ!!!!
Posted Image

#2561 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 28 March 2008 - 18:41

ρε παιδια βγηκε το 53?

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#2562 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 28 March 2008 - 18:43

Next week man δυπλο 53-54 και special οπως ειπαν!!!
Posted Image

#2563 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 28 March 2008 - 21:12

βασικά το kage bunshin μας φένεται βαρετό γιατί το κάνει από την αρχή. Όμως θεωρείται Juunin επιπέδου τεχνική, άλλοι κάνουν χρόνια μέχρι να την μάθουν. Ας το θεωρήσουμε την ποζεριά του Naruto :P "Γεια σας, είμαι Genin αλλά κάνω Kage bunshin" :P
Posted Image

#2564 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 28 March 2008 - 21:39

μα ειναι δεν ειναι ? ^^ καθε φορα θυμαμαι που το εβλεπε καποιος αρχιζε τα : μα ειναι juunin jutsu και μπορει να το κανει Αυτος?? μηπως να αναθεωρησω ( καλα οχι ετσι αλλα με αυτο το σκεπτικο xD )

#2565 itachi_

itachi_

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 28 March 2008 - 22:55

Νομίζω ότι εκει που υστερεί πραγμαυικά το Naruto είναι αυτό που ανέφερε και ένας φίλος σχετικά με νέα elements jutsu. Δηλαδή αν ξαναδώ τον Naruto na τρέχει και να δοκιμάζει για 12394η φορά να επιτεθέι με shadow replication και rasengun δεν θα το αντέξω....

Αγαπητε φιλε μου ο naruto ειναι ενα τιποτα αμα δεν χρισιμοποιει το shadow replication, δεν εχει κανενα αλλο jutsu (εκτος απο το rasengun).
Παντα ο naruto χρισιμοποιει τους κλωνους για ξεγελασει τον αντιπαλο και να κανει rasengun. Ακομα θεωρω οτι ο naruto κανει μεγαλη βλακεια που κανει rasengun παντα με κλωνο ενω μπορει να κανει με ενα χερι,το εχει κανει στην δευτερη ταινια με ενα χερι (δεν ειμαι σιγουρος αμα ηταν στη 2!!!

Αχ ο naruto ομως εχει κανει τρελα πραγματα με τους κλωνους το θεωρω πολυ καλο jutsu .Οπως εχει πεταξει με την βοηθεια των κλωνων .
Τελος αμα δεις ολα τα επισοδια του naruto θα εκτιμισεις καλιτερα το shadow replication !!!!!
Finally τι σιμαινει το καθε ονομα στα naruto episodes:
Spoiler:

Βαριομουν να κανω την μεταφραση κιολας!!!
Posted Image