Ta Fillers Τελειωνουν στο 199 Και ξεκινα η Κανονικη ιστορια στο 200
Καλά θα ήταν αν ήταν έτσι. Διστυχώς αν είμαστε πολύ τυχεροί το τελευταίο filler, θα είναι το 203. Έχω αρχίσει να ανυσηχώ, πάντως γιατί το πιο λογικό (αν θεωρήσουμε ότι τα fillers θα τελιώσουν γρήγορα) είναι το part 2 να αρχίσει με το 205 σε συνδιασμό με το καινούριο opening, όπου το καλό που του θέλω, καλήτερα να δείχνει τους χαρακτήρες μεγαλομένους. Παρόλα αυτά πρέπει με αυτή την λογική να δείξει μέχρι το 204 το Kakashi Gaiden, το οποίο 8α πρέπει να κρατάει τουλάχιστον 2 επισόδεια. Επίσης πρέπει να μας δείξουν και την σκηνή όπου ο Naruto φεύγει με τον Jiraiya για προπόνηση. Οπότε πρέπει στο τέλος του 202 να μας δείξει κάτι τέτοιο, μόνο που δεν βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο.
¶λλη πιθανότητα είναι το part 2 να αρχίσει στο 208, όπου αρχίζει η νέα season αλλά από εκεί και πέρα αρχίζει το χάος. Πραγματικά ελπίζω να μην έχουμε fillers μέχρι τον Απρίλιο, αλλά πλέον τίποτα δεν αποκλίεται.
Επίσης αν το δει το θέμα κανεις από την σκοπιά την δικιά μας, θα πει ότι καμιά 70 επεισόδια τουλάχιστον θα μπορούν να γίνουν οπότε, πολλά fillers είδαμε πρέπει να σταματήσουν. Όμως πρέπει να το δούμε και από την σκοπιά της εταιρίας παραγωγής. Πρώτον, αυτό που την ενδιαφέρει είναι να βγάλει όσο πιο πολλά λεφτά μπορεί. Με λίγα λόγια, αν τα filler πουλάνε (και από ότι έχω ακούσει δεν πάνε και τόσο άσχημα) δεν υπάρχει λόγος να βιάζονται. Δεύτερον είναι το θέμα του αν μπορούν να φτιάξουν 70+ επισόδεια αν τώρα τελιώσουν τα fillers. Δεν διαβάζω το manga, αλλά από ότι έχω ακούσει έχουν ολοκληρωθεί 2 arcs στο part 2. Το θέμα είναι, μετά πχ το δεύτερο arc, θα μπορέσουν από άποψη υπόθεσης να βάλουν fillers; Αυτό δεν το ξέρω, αλλά αν δεν μπορούν, πρέπει να περιμένουν να τελιώσει και το επόμενο arc. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το σημείο της πλοκής που αποφάσισαν να βάλουν fillers, δηλαδή ανάμεσα στο part 1 και part 2, όχι μόνο προσφέρει μεγάλη ελευθερία στο να βάλουν μπόλικα fillers (οπότε είναι πιο ασφαλές να βάλουν τώρα τα fillers που θα χρειάζονταν να βάλουν αργότερα), αλλά μπορούν να το εκμεταλευτούν εμπορικά και να παρουσιάσουν το part 2 σαν μια ανανέωση του Naruto, μέχρι και να το παρουσιάσουν ως μια νέα σειρά.
Οπότε έχοντας λάβει υπόψιν αυτά, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε να τελιώσουν το συντομότερο δυνατό.