Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 18 February 2008 - 18:30
Sorry!!!!
Kαταλαβα τι εννοεις!!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 18 February 2008 - 19:19
Posted 18 February 2008 - 19:21
Posted 18 February 2008 - 22:23
Σκεψου μονο οτι οταν gay-sasuke ελεγε για τον αδερφο του στη μαχη με τον Naruto ειχαμε 3 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ FLASHBACKS.......Να πω την αληθεια το εκανα forward....Φανταστειτε να τα βλεπαμε απο τοτε ενα ενα....Ψυχολογικα προβληματα θα ειχαμε
Εεεε, εκείνα δεν ήταν απλά flashbacks είχαν υλικό για το παρελθόν του Ιtachi και του Sasuke:nosey: Ήταν σημαντικά επεισόδια νομίζω.
Posted 18 February 2008 - 22:35
Σκεψου μονο οτι οταν gay-sasuke ελεγε για τον αδερφο του στη μαχη με τον Naruto ειχαμε 3 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ FLASHBACKS.......Να πω την αληθεια το εκανα forward....Φανταστειτε να τα βλεπαμε απο τοτε ενα ενα....Ψυχολογικα προβληματα θα ειχαμε
Μηπως ρε παιδια εχουμε χασει λιγο την μπαλα.....???Φυσικα και ηταν σημαντικα αυτα τα επεισοδια!!Μας αποκαλυπταν τι πραγματικα συνεβει τοτε,ποιες ηταν και ειναι οι πραγματικες προθεσεις του τοτε καλου αδερφου Itachi,μας δειχνουν το character profile του,μας δειχνουν πως παιρνει κανεις το mangekyu sharingan,πως ζουσε και τι εκανε στο τελος στο χωριο των uchiha,τι πραγματικα ειπε στον Sasuke.....να συνεχισω ή θελετε τωρα να ξαναδειτε τα επεισοδια για να καταλαβετε την σημασια τους....???
Posted 19 February 2008 - 01:02
Kοιτα οντως τα φλας ειχαν τοτε σημμασια....
Αλλα δεν καταλαβενω τι εννοεις με το Ψυχολογικα προβληματα ΘΑ ειχαμε εγω και τωρα εχω θελω δραση και περημενω......
Eμ τωρα εχουν μεγαλωσει και οι μαχες τους ειναι πιο ετσι pro οποτε κρατανε και λιγο και αντε να γουσταρεις εσυ.....
Αλλα ακομα το λεω αυτο το επεισοδιο μπορει να μην ειχε ξυλο και τετεια αλλα ηταν φανταστηκα σχεδιασμενο και διακοσμημενο με παρα πολυ καλη μουσικη.
Μακαρη ολα τα επεισοδια να τα κανουν......εεεεεε.....αυτοι που τα εκανα τελος παντων...

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 19 February 2008 - 01:26
Αυτα τα flashback ειχαν μεγαλη σημασια,Ο Sasuke εκτος ενας απο τους βασικους χαρακτηρες ειναι και ο Rival του main character
Posted 19 February 2008 - 01:31
Posted 19 February 2008 - 01:38

Posted 19 February 2008 - 01:41
Posted 19 February 2008 - 01:49
Posted 19 February 2008 - 04:07
Posted 19 February 2008 - 04:53
.......πολυ βαρετο, μαλλον............

This topic is locked