Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#1681 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 16 December 2007 - 16:06

Τσέκαρε κανείς το Naruto Abridged που το παρωδεί άγρια;

#1682 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 16 December 2007 - 16:41

Τσέκαρε κανείς το Naruto Abridged που το παρωδεί άγρια;

Lol, δεν το είχα υπ όψιν μου. Όντως το ξεφτιλίζει αρκετά καλά:hahaha:
phmava.php

#1683 Kallia

Kallia

漢字を勉強しなが

• Members
  • 85 posts

Posted 17 December 2007 - 01:21

20 Δεκέμβρη το επόμενο? Γιατί ρε γ*****, κοίτα να δεις που πορώθηκα πάλι, απίστευτο ήταν το καινούριο επεισόδιο. Μα βαλτοί είναι αυτοί οι άνθρωποι, μας ξενερώνουν κι εκεί που δεν το περιμένουμε πετάνε το μαργαριτάρι από το πουθενά και μας κόβουν στο καλύτερο σημείο με τη γλώσσα στο πάτωμα και να μας τρέχουν τα σάλια... Τς τς τς τς...

:deadga6:

Ρε, λέτε να καταφύγω στο manga τελικά; Αλλά κράτησα τόσο καιρό, κρίμα να κατρακυλήσω τώρα... Άσε που είμαι ικανή με την τρέλα που με βαράει να το κατεβάσω raw και μετά να κάνω 2 μέρες να μεταφράσω μια σελίδα...

#1684 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 17 December 2007 - 02:58

20 Δεκέμβρη το επόμενο? Γιατί ρε γ*****, κοίτα να δεις που πορώθηκα πάλι, απίστευτο ήταν το καινούριο επεισόδιο. Μα βαλτοί είναι αυτοί οι άνθρωποι, μας ξενερώνουν κι εκεί που δεν το περιμένουμε πετάνε το μαργαριτάρι από το πουθενά και μας κόβουν στο καλύτερο σημείο με τη γλώσσα στο πάτωμα και να μας τρέχουν τα σάλια... Τς τς τς τς...

:deadga6:

Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει..Αλλα 20 Δεκεμβριου ειναι αυτη τη βδομαδα ημερα Πεμπτη...Οπως καθε πεμπτη δλδ εχει Ναρουτο.Δεν εγραψε 20/12/2008 για να κανετε τετοια σχολια... Το ειδα που το εγραψε ενας ακομα στη προηγουμενη σελιδα γι'αυτο το αναφερω... Κοιταξτε λιγο το ημερολογιο (αν εχετε χασει την αισθηση του χρονου των ημερομηνιων/ημερων) κ μετα αρχιστε τα παραπονα..:nosey:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1685 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 17 December 2007 - 03:03

^ LOL. pwed.

#1686 Kallia

Kallia

漢字を勉強しなが

• Members
  • 85 posts

Posted 17 December 2007 - 03:58

Ναι, ναι, το ξέρω, sorry αν έδωσα την εντύπωση ότι παραπονιέμαι ότι θα αργήσουν, είχα μόλις δει την ημερομηνία και μου κόλλησε... απλά δεν μπορώ να περιμένω ολόκληρη εβδομάδα (γιατί θα πάει ΣΚ πάλι μέχρι να το μεταφράσουν κιόλας)! ^_^ Θέλω το καινούριο επεισόδιο τώρα! :Ρ
Japanese fiction books, here I come! :burningbe3:

#1687 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 17 December 2007 - 05:26

Ναι, ναι, το ξέρω, sorry αν έδωσα την εντύπωση ότι παραπονιέμαι ότι θα αργήσουν, είχα μόλις δει την ημερομηνία και μου κόλλησε... απλά δεν μπορώ να περιμένω ολόκληρη εβδομάδα (γιατί θα πάει ΣΚ πάλι μέχρι να το μεταφράσουν κιόλας)! ^_^ Θέλω το καινούριο επεισόδιο τώρα! :Ρ

δεν ξερω απο που το κατεβαζεις αλλα οι DB το μεταφραζουν πολυ γρηγορα 10-12 ωρες μετα του raw realease εγω καθε παρασκευη πρωι το κατεβαζω και το απογευμα το κοιταω :D

#1688 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 17 December 2007 - 10:14

η ταινια ποτε παιζει να βγει σε raw εχει βγει?

#1689 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 17 December 2007 - 11:44

η ταινια ποτε παιζει να βγει σε raw εχει βγει?

Κοιταξτε λιγο πριν ρωτησετε...Οπως ειπα στη ΑΚΡΙΒΩΣ προηγουμενη σελιδα

Το DVD της 4ης ταινιας θα κυκλοφορισει (οπως ολοι περιμεναν) 23 Απριλιου 2008

Νομιζω δεν χρειαζεται να μπω στον κοπο να πω τπτ για το RAW...:fromabove:

Επισης κοιταξε τη προηγουμενη σελιδα,καθως υπαρχει σκαν με την επομενη ταινια... (σε περιπτωση που δεν το ξερετε φυσικα):nosey:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1690 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 20 December 2007 - 00:47

Μπορει να μου πει καποιος ποια επισοδεια ειναι τα fillers?
Καθως και αν αξιζει να κατσει να τα δει κανεις...

Posted Image

#1691 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 posts

Posted 20 December 2007 - 01:54

Eίναι τα επεισόδια 137-228-230,ή όπου τελειώνει το
naruto πριν ξεκινήσει το shippuden τελοσπάντων.....

Και όχι,δεν αξίζει.....είναι χαμένος χρόνος....:wis:
Posted Image

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#1692 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 20 December 2007 - 17:24

Μερικες pictures απο το special 40-41
Spoiler:

βγηκε το raw

40-41 RAW - http://naruto.animetengoku.com/anime...den_40-41.html

Απο οτι διαβασα

Spoiler:

Τα επομενα επισοδεια
1/10、「大蛇丸VS人柱力」
Orochimaru VS Jinchuuriki
1/17、「サクラの涙」
Sakura's tears

OMG μεχρι τις 10 δεν εχει επεισοδιο απλα ελεος

#1693 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 20 December 2007 - 17:55

την τύχη μου την χορεύτρια! ποιος περιμένει μέχρι της δέκα του μηνός!

#1694 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 20 December 2007 - 18:06

Ειπα και εγω τοσα special μαζεμενα κατι παιζει,αλλα δεν ειναι απλα μια βδομαδα break ειναι ακριβως 21 μερες και το κακο ειναι οτι μετα το 40-41 πιστευω θα θες να δεις την συνεχεια αμεσα,ακομα και το μανγκα να διαβαζεις θα θες να την δεις και το βαζουν μετα απο 21 μερες τα λαμογια:hahaha::hahaha:

#1695 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 20 December 2007 - 19:51

οσο νανε ολες η μεγαλες σειρες θα παρουν ενα χριστουγενιατικο break τους αξιζει αλωστε :D