Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#1606 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 08 December 2007 - 00:57

μόλις έχασα άλλα 25 λεπτά από τη ζωή μου. Αφήστε το μήνυμα σας μετά το χαρακτηριστικό ήχο...:emptyonexg1:

*Beep*

Συγχαρητήρια για άλλα χαμένα 25 λεπτά, καιρός να αρχίσετε να βλέπετε άλλα anime. :nosey:

*Click*

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1607 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 08 December 2007 - 01:15

*Beep*

Συγχαρητήρια για άλλα χαμένα 25 λεπτά, καιρός να αρχίσετε να βλέπετε άλλα anime. :nosey:

*Click*

Οσα anime και να βλεπεις ακομα και ενα μπορει να σε ξενερωσει μετα απο μια εβδομαδα αναμονη... :P
Posted Image

#1608 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 08 December 2007 - 01:30

Μια χαρά ηταν τεχνικως το επεισοδιο.Νταξει ηταν λιγο βαρετο προς το τελος αλλα σε αυτο δεν φταιει το ανιμε αλλα το μανγκα....Και γιατι να αλλαξουμε ανιμε,απο αυτα που κυκλοφορουν εκει εξω το Ναρουτο ειναι τουλαχιστον κατα πολυ πανω απο τον μεσο ορο...οση κοιλια και αν κανει σε μερικα σημεια του...Δεν γινεται να εχουμε μονο μαχες...καντε λιγη υπομονη.Σαμπως στον πρωτο κυκλο δεν ειχαμε τετοιες στιγμες;;Απλα τοτε τα βλεπαμε 50-50 τα επεισοδια,ολα μαζεμενα και τα λιγο βαρετα επεισοδια τα προσπερναγαμε σαν νερακι ή κανω λαθος;Εχω την εντυπωση οτι υπαρχει μια γενικοτερη αρνητικη προδιαθεση απο πολλους οσον αφορα αφορα το shippuden (οχι αδικαιολογητα) αλλα οταν τα πραγματα βελτιωνονται....

Oso για τον Sai τι να πω,παρα την απαισια εμφανιση του ο τυπος εχει πει τις μεγαλυτερες αληθειες εκει μεσα οσον αφορα τον Sasuke.Respect!

Υ.γ. Η μουσικη απλα τα σπαει.Στο σημειο πριν κανουν το ντου πανω στην γεφυρα...

#1609 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 08 December 2007 - 03:08

Μια χαρά ηταν τεχνικως το επεισοδιο.Νταξει ηταν λιγο βαρετο προς το τελος αλλα σε αυτο δεν φταιει το ανιμε αλλα το μανγκα....Και γιατι να αλλαξουμε ανιμε,απο αυτα που κυκλοφορουν εκει εξω το Ναρουτο ειναι τουλαχιστον κατα πολυ πανω απο τον μεσο ορο...οση κοιλια και αν κανει σε μερικα σημεια του...Δεν γινεται να εχουμε μονο μαχες...καντε λιγη υπομονη.Σαμπως στον πρωτο κυκλο δεν ειχαμε τετοιες στιγμες;;Απλα τοτε τα βλεπαμε 50-50 τα επεισοδια,ολα μαζεμενα και τα λιγο βαρετα επεισοδια τα προσπερναγαμε σαν νερακι ή κανω λαθος;Εχω την εντυπωση οτι υπαρχει μια γενικοτερη αρνητικη προδιαθεση απο πολλους οσον αφορα αφορα το shippuden (οχι αδικαιολογητα) αλλα οταν τα πραγματα βελτιωνονται....

Oso για τον Sai τι να πω,παρα την απαισια εμφανιση του ο τυπος εχει πει τις μεγαλυτερες αληθειες εκει μεσα οσον αφορα τον Sasuke.Respect!

Υ.γ. Η μουσικη απλα τα σπαει.Στο σημειο πριν κανουν το ντου πανω στην γεφυρα...

Εχεις απολυτο δικιο,τοτε τα βλεπαμε μονοκοπανιας,για μενα το χειροτερο ηταν οταν εφτασα στα fillers,μετα απο χρονια φιλλερ ευχαριστημενοι πρπει να ειμαστε.

#1610 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 posts

Posted 08 December 2007 - 07:46

Λίγο βαρετό το επεισόδιο.
Και Sefiroth έχεις απόλυτο δίκιο για την μουσική... πολύ καλή δουλειά... (Ας βρούμε και κάτι καλό να πούμε...)

#1611 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 08 December 2007 - 11:16

Ευτυχως εγω τα φιλλερς δεν τα πιασα καθολου....Οταν ξεκινησα να δω το Ναρουτο,τα φιλλερσ ειχαν τελειωσει ενω ειχε αρχισει ηδη το sihppuden και ειχε φτασει στο επεισοδιο 26...εδω και 13 επεισοδια ενα-ενα τα βλεπω... sniff....οπως λεει και ο κολλητος μου που το βλεπουμε μαζι ''Να,τωρα να μην ειχαμε 500 επεισοδια να τα βλεπαμε μονοκοπανια να τελειωνε η υποθεση;''.Ειμαι σιγουρος οτι αυτη την σκεψη την εχουμε κανει ολοι :)

#1612 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 08 December 2007 - 13:18

Όντως αυτή τη σκέψη έχουμε όλοι! Η μουσική τα σπάει πρεαγματικά και γενικά όλη η σειρά έχει καλή μουσική και στο δεύτερο κύκλο μου αρέσει περισσότερο!:wooi2: Ο sai με εκνευρίζει με αυτά που λέει και το παίζει λίγο δήθεν και αηδίες! Παρόλα αυτά όποιος διαβάζει το manga
Spoiler:

#1613 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 08 December 2007 - 20:05

ελπιζω τα αλλα επεισοδια να ειναι καλυτερα...ανιαρο το 38

#1614 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 08 December 2007 - 22:15

Δεν νομίζω ότι ήταν ανιαρό το 38, αντίθετα ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Ο Sai Μου την σπάει όσο τίποτε άλλο. Το animation ήταν αρκετά καλό, και η μουσική ήταν άριστη. Απλά οι περισσότεροι περιμένατε να πάει κατ'ευθείαν στην γέφυρα και στην μάχη. Αλλά το συγκεκριμένο επεισόδιο μας δείχνει πολλά πράγματα νομίζω, όπως το πόσο δεμένοι όχι μόνο σαν ομάδα αλλά και σαν φίλοι είναι η Sakura και ο Naruto.

#1615 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 08 December 2007 - 23:07

gou xou.................Η sakura γουσταρει το αγορι μας!!!!!!!!!!!!! Α ρε chicken lover naruto
Posted Image

#1616 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 09 December 2007 - 00:27

Το 38 ήταν μια χαρά.Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι γκρινιάζουν.Μετά το Sakura-Sasori arc το anime έχει πάρει τα πάνω του.Έχει λίγες έως ελάχιστες fillerικές σκηνές και δόξα το θεό έχει τον απίστευτο Yamato και τον αθυρόστομο Sai!Τι σας έχει πιάσει και συνέχεια ψωμοτύρι "μάχες,μάχες,μάχες"
Το Naruto έχει από τα καλύτερα σενάρια. (όσοι διαβάζουν manga είναι σίγουρο ότι σε κάθε νέο chapter μένουν μα****)
Τέλος πάντων η μάχη θα ξεκινήσει στο 40 από ότι φαίνεται,Θα είναι και διπλό επομένως super.Θα δούμε και τον Naruto επιτέλους να πετάει και φοβερή ατάκα και όχι μόνο.Αναμένω με τις καλύτερες σκέψεις τα επόμενα επισόδεια!

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#1617 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 09 December 2007 - 00:43

το οτι εχει καλο σεναριο...μαλλον οτι εχει σεναριο που σε κραταει σε αγωνια και σε γεμιζει περιεργεια, εχει να κανει οτι ειναι σειρα πολλων επεισοδιων χωρις να εχει οριστει το τελος της...με αποτελεσμα ο δημιουργος να χωνει οτι γουσταρει για να κρατησει το ενδιαφερον μας....
εδω ομως κρινουμε το ανιμε το οποιο στο 2ρο μερος του μας εχει ψιλοαπογοητευσει...

#1618 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 posts

Posted 09 December 2007 - 00:57

το οτι εχει καλο σεναριο...μαλλον οτι εχει σεναριο που σε κραταει σε αγωνια και σε γεμιζει περιεργεια, εχει να κανει οτι ειναι σειρα πολλων επεισοδιων χωρις να εχει οριστει το τελος της...με αποτελεσμα ο δημιουργος να χωνει οτι γουσταρει για να κρατησει το ενδιαφερον μας....
εδω ομως κρινουμε το ανιμε το οποιο στο 2ρο μερος του μας εχει ψιλοαπογοητευσει...

Όπως ειπώθηκε και πριν η σειρά μετά τη μάχη με sasori-deidara έχει πάρει τα πάνω της. Και αν και μάλλον θα έχετε βαρεθεί να το ακούτε αλλά θα τρίβετε τα μάτια σας με αυτά που έρχονται... Ειδικά το 40-41 θα είναι ,σεναριακά τουλάχιστον, τέλειο.
Posted Image

#1619 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 09 December 2007 - 02:34

To Νaruto κατα την δικια μου αποψη εχει τρομερο σεναριο,εχει παρει στοιχεια απο την μυθολογια και ο Κισι εχει φτιαξει εναν πολυ ωραιο κοσμο,ειναι μετρημενα στα δαχτυλα τα shounen που εχουν τετοιο βαθος,το μανγκα γενικως ειναι αριστο.

#1620 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 09 December 2007 - 02:38

To Νaruto κατα την δικια μου αποψη εχει τρομερο σεναριο,εχει παρει στοιχεια απο την μυθολογια και ο Κισι εχει φτιαξει εναν πολυ ωραιο κοσμο,ειναι μετρημενα στα δαχτυλα τα shounen που εχουν τετοιο βαθος,το μανγκα γενικως ειναι αριστο.

Πέστα πέστα.Ναι είμαι Narutard:wooi2:Naruto best shounen ever:respect:

Posted Image