Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#1321 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 23:15

καλη η sakura αλλα μου την σπασε οι ψυλομητες .... και ολες οι ηρωιδεσ στα anime που δινουν ξυλο σε αγορια που τις αγαπανε στο τελος πανε μαζι τους...

Spoiler:

Βασικά η Sakura δεν είναι ψηλομύτα, αν κάποια είναι ψηλομύτα αυτή είναι η Ino:nosey: Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή είναι όντως σπαστικιά, αλλά εντάξει λογικό είναι για την ηλικία της να φέρεται έτσι. Αλλά μετά όπως φάνηκε πραγματικά έγινε άλλος άνθρωπος.

Όσο για το επεισόδιο 109 που κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Sasuke, είναι ίσως το αγαπημένο μου επεισόδιο σε όλο το Naruto, με συγκίνησε πολύ.
phmava.php

#1322 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 23:19

εγω βλεπω οτι εσεις ειστε κολιμενοι και οχι ο naruto και ο sasuke :oo::deadga6:

#1323 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 23:20

:congrats::wooi2:ίσως πρέπει να αλλάξουμε θέμα. Τι λέτε για το gaara vs deidara, εεε?Θα ήθελα να πω ότι συνφωνώ με τον phm και ότι η sakura θα τους λιώσερι όλους!!!!!!!!!

#1324 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 23:43

:congrats::wooi2:ίσως πρέπει να αλλάξουμε θέμα. Τι λέτε για το gaara vs deidara, εεε?Θα ήθελα να πω ότι συνφωνώ με τον phm και ότι η sakura θα τους λιώσερι όλους!!!!!!!!!

Για την μάχη Gaara vs Deidara (τουλάχιστον στο anime που έχω δει, το manga δεν το διαβάζω) έχω να πω ότι έτσι πως την κάνανε με άφησε κάπως αδιάφορο... Αλλά ας ελπίσουμε ότι από εδώ και πέρα οι μάχες θα είναι πιο προσεγμένες.

Άντε επειδή βλέπω έγινε μεγαλούτσικη συζήτηση σήμερα μου ανοίξατε την όρεξη να βάλω 2-3 fanart :wooi2:
Spoiler:

phmava.php

#1325 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 23:54

Shikamaru & Rock Lee for NEW LEADING STARS!

Θα έλεγα Shikamarou και Shino αλλά και ο Lee εντάξει είναι...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1326 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2007 - 00:07

:congrats:Η μάχη gaara vs deidara όντως δεν ήταν τόσο καλή πρώτον και δεύτερον ο gaara έχασε αμέσως. Πάντως ένα απο τα καλύτερα σημεία των μέχρι τώρα επεισοδίων ήταν όταν ο kakashi έκοψε το χέρι του deidara.ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ!

#1327 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2007 - 00:27

ρε σεις SPOILERS ρεεεεεεεεεεεεεε

#1328 Kamme

Kamme

*Don't be like me*

• Banned
  • 104 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2007 - 06:09

Οτι κιαν πειτε το Naruto θα επεφτε χωρις Itachi ολοι ξερουμε ποσο δημοφιλης ειναι.
No Itachi = No Naruto
o Itachi ειναι η βαση της Ναρουτηκις πυραμιδας-το ολο story σε αυτο βασιζεται
O Sasuke τον κυνηγαει τον Itachi O naruto τον Sasuke κ.λ.π.

Φανταζεστε τον Shino ( Naruto) και Shikamaru ( Sasuke) Πρωταγονιστες

xDDDDDDDDDDDD
Οχι πως εχω προβλημα μαζι τους.

Και εξαλου ο itachi παραμενει ο πιο μυστηριος char. του Naruto ,Xωρις να χανει
σε προσωπο μπροστα στους Tobi,Pain .Που ακομα και ο Pain φαινετε πιο λιγος.

#1329 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2007 - 14:43

Φανταζεστε τον Shino ( Naruto) και Shikamaru ( Sasuke) Πρωταγονιστες

Ρε συ εννοείται ότι το story θα άλλαζε...

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1330 Kamme

Kamme

*Don't be like me*

• Banned
  • 104 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2007 - 15:29

Ρε σεις δεν εχετε καταλαβει τι ειναι sploiler.
Spoil=χαλαω
Δηλαδη spoiler ειναι κατι που εγινε στην πραγματικοτητα σε μια ταινια,anime κ.λ.π και μετα εσυ το λες στο φιλο σου που δεν εχει δει το ταδε anime και του το "χαλας"
Kαι να λες οπως απο πανω ο κοσμας για δικα του φανταστικα πραγματα Δεν ειναι Spoiler. Kατι δικο σου ΔΕΝ ειναι spoiler.

Επισης ουτε οι εικονες του phm . Τις ειδα και δεν εγιναν αυτα στο κανονικο Naruto
απλα ειναι fanart( ζωγραφιες απο φαν).Και κατι αλλα που βλεπω σε πολλα threads

Φιλικη Συμβουλη ηταν ;)

#1331 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2007 - 16:04

Πιστεύω ότι ξέρω και εγώ και ο phm τι είναι spoiler. Αλλά αν εσύ διάβαζες γενικά το forum θα έβλεπες ότι δεν χρησιμοποιείται μόνο για το σκοπό που αναφέρεις αλλά για να κάνεις πλάκες (που μπορεί και να μην αρέσουν κιόλας) ή και για να δείξεις εικόνες που στο κάτω-κάτω οι άλλοι μπορεί να μην γουστάρουν να τις δουν. 'Επίσης μπαίνουν και σε sigs όπως της Εrisabetsu-san. (sry αν μπαίνω στα <χωράφια> του phm και της Erisabetsu)

Πάντα φιλικά χωρίς να έχω σκοπό να κάνω flame...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1332 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2007 - 21:18

:oo:Παιδια το anime naruto χωρις τον naruto και τον sasuke δε γινεται. Ειναι αναντικαταστατοι!!! Δε λεω οτι δε μπορει να γινει anime με άλλους χαρακτηρες απο το naruto (π.χ. kakashi,orochimaru,shikamaru,neji και jyraiya) αλλα θα ηταν τελείως διαφορετικο και οχι τοσο ωραιο οσο το NARUTO!!!!!!!!!!

#1333 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2007 - 22:12

:oo:Παιδια το anime naruto χωρις τον naruto και τον sasuke δε γινεται. Ειναι αναντικαταστατοι!!! Δε λεω οτι δε μπορει να γινει anime με άλλους χαρακτηρες απο το naruto (π.χ. kakashi,orochimaru,shikamaru,neji και jyraiya) αλλα θα ηταν τελείως διαφορετικο και οχι τοσο ωραιο οσο το NARUTO!!!!!!!!!!

Πως να γίνει anime Naruto χωρίς το Naruto;Είναι σαν να λες ότι θα κάνεις μακαρόνια με κιμά χωρίς να χρησιμοποιήσεις μακαρόνια.Γίνεται;:uhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1334 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2007 - 22:27

Όταν λέω anime naruto χωρίς naruto θέλω να πω ότι το anime χωρίς τον naruto θα έχει λογικά άλλο όνομα. Παρόλα αυτά αν θέλατε να κάνετε ένα δικό σας anime ποιον θα διαλέγατε για πρωταγωνιστή και γιατί?(από το anime naruto μόνο).Ακόμη και αν ο sasuke είναι ο αγαπημένος μου εγώ θα διαλέγα και πάλι τον naruto γιατί αυτός έχει αυτή τη μοναδική βλακεία που τον ξεχωρίζει από όλους τους άλλους.

#1335 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2007 - 00:16

Ειδα το 135
Spoiler:

/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something: