Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 20:44

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 20:53
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 21:01
Εντάξει ντε! Καλά με πέρασες για άτομο που θίγεται εύκολα. Η κολλητή μου όλη μέρα βρίζει τον sasuke (και εγώ βρίζω αυτήν!)
Spoiler:
Ερώτηση: κάθε πότε βγαίνει καινούριο επεισόδιο στο shippuuden?
καθε βδομαδα,καθε μεμπτη

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 21:08
Βασικά δεν νομίζω να είναι πιο ώριμος ο Naruto (τουλάχιστον αρχικά), και αυτός μια χαρά κολλημένος είναι... Απλά ο Sasuke είναι κολλημένος με το παρελθόν και ο Naruto με το μέλλονO Naruto είναι πολύ πιο ώριμος από τον Sasuke, πάντα ήτανε. Και πρόσεξε πως άλλαξε και τον Gaara και τον Neji. Κάτι που ο Sasuke δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει, απλά επειδή είναι τελείως κολλημένος.
Όσο για τον Kakashi, όπως και ο Jiraiya δεν είμαι ακόμα πεισμένη ότι μας τα έχουν δείξει όλα. Αυτοί οι δύο πρέπει να έχουν πολύ περισσότερο Power.
Οσο για τον Kakashi εμένα μου άρεζε πολύ στην αρχή (αν και όντως από άποψη δύναμης δεν μου γέμιζε τόσο το μάτι) αλλά μόλις είδα τον Jiraiya άλλαξα γνώμη
Όσο για τα pairings εγώ θα προτιμούσα χαλαρά NaruSaku αλλά μου φαίνεται κάπως δύσκολο να γίνει... Μπορεί να την θέλει ο Naruto αλλά αμφιβάλω πολύ αν η Sakura μπορεί να τον δει ερωτικά... Θα δείξει
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 21:22
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 21:28
Και συμφωνώ ότι ο Jiraiya είναι από τους καλύτερους χαρακτήρες. Still, Kakashi gets my vote:Blissfull:
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 21:50
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 22:03
Όσο για τα pairings εγώ θα προτιμούσα χαλαρά NaruSaku αλλά μου φαίνεται κάπως δύσκολο να γίνει... Μπορεί να την θέλει ο Naruto αλλά αμφιβάλω πολύ αν η Sakura μπορεί να τον δει ερωτικά... Θα δείξει
στα νεα επισοδια δεν εχει δειξει ουτε 1 γραμμη που να υπονοει κατι μεταξυ naruto και sakuras. Πιστευω πως ο Naruto την ξεπερασε η απλα δεν εστιαζουν σε αυτο το θεμα.
Αν και η Sakura αρχισε να βλεπει πολυ αλλιως τον naruto (ποιο ωριμο ποιο αντρα) θα δουμε... καιμενη Hinata :-(
τωρα στο βασικο θεμα... ο naruto δεν εχει τπτ ιδιαιτερο και αυτο ειναι που τον κανει πρωταγωνιστη, χωρις τον Nine tails δεν εχει τπτ ιδιαιτερο και το ξερει αυτο αλλα συνεχιζει να προσπαθει για το μελλον (ο τελειος ηρωας για τους ιαπωνες ..)
ελπιζω να μην αρχισουν filler συντομα ...
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 22:24
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 22:47
Βασικά εγώ δεν θα το έλεγα τόσο ωριμότητα αυτό, είναι θέμα επιλογής. Απλά ο Naruto είναι πιο ηθικός. Απλά αυτό που κάνει τον Naruto λιγότερο ώριμο είναι ότι βλέπει τα πράγματα αρκετά απλά... Βέβαια εδώ που τα λέμε ο Naruto κατάφερε να αλλάξει τον εαυτό του ενώ ο Sasuke έμεινε κολλημένος στην εκδίκηση.O Naruto έχει ένα όνειρο που θέλει να πραγματοποιήσει. Ένα όνειρο για το μέλλον. Αυτό δεν είναι κόλλημα. Όλοι μας έχουμε κάποια όνειρα που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε και δουλεύουμε πάνω σε αυτά. Αλλά ο Naruto δεν θα πατήσει πάνω σε άλλους, για να το πραγματοποιήσει. Κι εκεί φαίνεται η ωριμότητα που έχει ο Naruto. Στον δρόμο που διαλέγει και στον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να πραγματοποιήσει το ονειρό του. O Sasuke αντίθετα θα πατήσει επί πτωμάτων για να πάρει εκδίκηση, δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά να σκοτώσει τον Itachi. Κι εκεί φαίνεται η ανωριμότητά του. Το ότι ο Sasuke μένει κολλημένος στο παρελθόν, και στο ότι δεν κοιτάζει το μέλλον.
Και συμφωνώ ότι ο Jiraiya είναι από τους καλύτερους χαρακτήρες. Still, Kakashi gets my vote:Blissfull:
Γενικά όμως είναι θέμα τι θέλει να κάνει ο καθένας... Ο Sasuke καλώς η κακώς αυτό που θέλει πραγματικά είναι να σκοτώσει τον αδερφό του για να ξεκαθαρίσει την τιμή του. Απλά αν θα το κάνει μετά μάλλον θα νιώσει άδειος... Δεν θα μου φανεί παράξενο αν προκειμένου να σκοτώσει τον αδερφό του δώσει την ζωή του... Τέλος πάντων θα δείξει
Όσο για την Sakura (που btw είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες από το Naruto), όντως βλέπει τον Naruto ότι έχει ωριμάσει κλπ, πλέον τον σέβεται, αλλά αυτό απέχει από το να τον βλέπει ερωτικά. Πάντως η Sakura είναι κατά την γνώμη μου ο πιο ρεαλιστικός χαρακτήρας από το team 7 και η αλλαγή της από το part I στο partII ήταν πολύ μεγάλη, με έκανε εντύπωση
Πάντως η Hinata χρειάζεται σοβαρά κάποιος να την βοηθήσει. Δηλαδή το να ντρέπεται ΤΟΣΟ πολύ είναι πρόβλημα
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 22:48
super spoiler
Spoiler:
Eh? δεν καταλαβα τι εννοεις... σε ποιο επισοδιο?
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 22:52
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 22:55
Πάντως η Hinata χρειάζεται σοβαρά κάποιος να την βοηθήσει. Δηλαδή το να ντρέπεται ΤΟΣΟ πολύ είναι πρόβλημα
ερωτας βλεπεις .... μην ξεχνας οτι ειναι ακομα μικρα παιδια δεν ειναι 20+ ετων οποτε να ειναι ολα οριμα και καλα.
καλη η sakura αλλα μου την σπασε οι ψυλομητες .... και ολες οι ηρωιδεσ στα anime που δινουν ξυλο σε αγορια που τις αγαπανε στο τελος πανε μαζι τους...
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 23:06
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2007 - 23:11
Ε Λ Ε Ο Σ
Διαβάζετε αυτά που γράφετε??
Nauro Sasuke Sasuke Naruto
Έλεος πια με αυτούς τους 2.Φτάνει πια το ψωμοτύρι.
Ο Sasuke είναι κωλόπαιδο και θέλει πολλές μπούφλες και ο Naruto δεν είναι ικανός ούτε ραδίκι να νικήσει μια και το ραδίκι έχει περισσότερο iq.
Shikamaru & Rock Lee for NEW LEADING STARS!

.::My Cartoon List::.

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο