Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#1291 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 11 November 2007 - 18:25

Naaaaah Kakashi would just warp him to another dimension :hehehe:

#1292 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 11 November 2007 - 18:26

Παντως οι μαχες που ερχονται ειναι απλα ολα τα λεφτα,αν και βλεπω να αργουνε λιγο με ενα τσαπτερ το επεισοδειο

#1293 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 11 November 2007 - 18:26

Καλα αν ο sasuke μαθαινε οτι ο kakashi εχει ms νομιζω οτι αγριευε παρα πολυ γιατι πιστευω οτι αυτος δεν το εχει αναπτυξει πληρως και με τα κολληματα που εχει ο sasuke θα σκοτωνε τον kakashi μονο γι'αυτο το λογο( μηπως τον εθαψα πολυ? Ειναι και ο αγαπημενος μου παναθεμα τον!)

Δεν νομίζω να είχε πρόβλημα. Εγώ από τη μάχη Naruto-Sasuke κατάλαβα ότι ο Sasuke ΔΕΝ θέλει Mangekyou. Και καλά για να μη γίνει σα τον Itachi.

Posted Image

#1294 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 11 November 2007 - 18:27

Naaaaah Kakashi would just warp him to another dimension :hehehe:

Μην ξεχνας οτι σε περιπτωση που ο Sasuke χανει εχει το greater Jutsu of uchiha clan:: ART OF RUN FTW

#1295 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 11 November 2007 - 18:34

Χεχέ, the last survivor of Uchiha he is. Αμα ψοφήσει πέφτουν τα ρολά...:)

#1296 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 11 November 2007 - 18:47

Αν δεν υπαρξει και τριτος κύκλος το shippuuden θα πορωσει κοσμο και κοσμάκι με τις μάχες που ακολουθούν.Ιδιαιτερα με την sasuke vs naruto μάχη. Κανονικα θα έπρεπε να νικησει ο naruto αλλά πρώτον ο sasuke ειναι ακατανίκητος μέχρι ένα σημείο και δεύτερον το naruto πολύ ανατρεπτική σειρά( πραγμα που την κάνει ακόμα καλύτερη) και ετσι περιμένω τα πάντα από αυτήν( εκτός από το θάνατο του sasuke χα!χα!)

#1297 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 11 November 2007 - 18:56

Ιδιαιτερα με την sasuke vs naruto μάχη.

ΜΗ ΠΕΤΑΣ SPOILER.ΒΑΖΕ ΤΑ ΣΕ SPOILER TAG.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Sp.:deadga6:

Posted Image

#1298 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 11 November 2007 - 19:17

Συγγνώμη. Αλλά αυτή η μάχη δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει κάποτε ?Αυτό που είπα δεν ήταν spoiler.:emptyonexg1:

#1299 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 11 November 2007 - 19:40

Ρε δεν πεθενει ο Sasuske θα μας τα πριξει μεχρι το τελος...

το θεμα ειναι ποτε θα γινουν ζευγαρι Naruto - Hinata... ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες

ο χαζοsuske δεν θα πεθανει διοτι θα χαλασει η ολη naruto-sasuske ιστορια...

Spoiler:

#1300 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 11 November 2007 - 19:44

το θεμα ειναι ποτε θα γινουν ζευγαρι Naruto - Hinata... ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες

Επιτέλους, να και ένας που το έπιασε το νόημα του story:hihi2::cry5::hihi2:

#1301 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 11 November 2007 - 19:48

Aκριβώς!Ο sasuke δε θα πεθάνει!Εγώ θα ήθελα να γίνει καλός αλλά αδύνατο μου φαίνεται. Ομως δε θα ήταν ωραίο να πεθάνει στο τέλος! Στο κάτω κάτω τόσος χαμός έγινε και γίνεται για χάρη του και αυτός να πεθάνει, δε λέει! Εεε? Πάντως περιμένω πως και πως να τα φτιάξουν ο naruto και η hinata γιατί δεν μπορώ να τη βλέπω να λιποθυμάει κάθε λίγο και λιγάκι!

#1302 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 11 November 2007 - 19:51

Συγγνώμη. Αλλά αυτή η μάχη δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει κάποτε ?Αυτό που είπα δεν ήταν spoiler.:emptyonexg1:

Είχες πετάξει και πιο πριν γι'αυτό στο λέω και εκτός αυτού έτσι όπως το είπες ακούστηκε λες και θα συμβεί σίγουρα.Εγώ πχ νόμιζα ότι λες για εκεί
Spoiler:

Posted Image

#1303 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 11 November 2007 - 19:55

E καλά δεν λέμε να πεθάνει και μεθαύριο... και η ιστορία δεν είναι Naruto-Sasuke αλλά Νaruto-Hokage.....τουλάχιστον in the old days. Sasuke is just a tool in the plans of Naruto's domination :)

#1304 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 11 November 2007 - 19:59

Spoiler:

Spoiler:

#1305 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 11 November 2007 - 20:00

Εντάξει ντε! Καλά με πέρασες για άτομο που θίγεται εύκολα. Η κολλητή μου όλη μέρα βρίζει τον sasuke (και εγώ βρίζω αυτήν!)
Spoiler:

Ερώτηση: κάθε πότε βγαίνει καινούριο επεισόδιο στο shippuuden?