Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#1276 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 posts

Posted 11 November 2007 - 00:04

Oh yeah babe, Sasuke ftw:D
Posted Image

#1277 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 11 November 2007 - 09:01

Στην αρχή συμπαθούσα τον Sasuke αλλά αποδείχτηκε πολύ κολλημένος... Είναι από τους χαρακτήρες που θέλω πάρα μα πάρα πολύ να σπάσω στο ξύλο μπας και καταλάβουν 1-2 πράγματα.

#1278 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 11 November 2007 - 12:14

Παιδια σορρυ που θα σας την χαλασω αλλα hate me, detest me, Itachi ftw! :roar:
Posted Image

#1279 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 11 November 2007 - 13:35

Δεν ξέρω, δεν με πολυενοχλεί ο ρυθμός που έχει βάλει το naruto. Αποφεύγουμε έναν χρόνο πάλι fillers με αυτόν τον τρόπο και μου φτάνει. Τώρα το τελευταίο επισόδειο, πλάκα είχε :D
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#1280 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 11 November 2007 - 14:09

παιδια χθες το βραδυ ειδα το επεισοδιο 33 και εσκασα στα γελια. Τωρα στο θεμα μας ο sasuke ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας. Δε λεω οτι δεν τα πηρα μαζι του οταν μαλωσε με τον naruto αλλα ειχε τους λογους του, ο καθενας στη θεση του το ιδιο θα εκανε. Δεν ειναι και λιγα αυτα που επαθε. Τελως παντων τον λυπηθηκα λιγακι τον sino.Να ρωτησω τωρα αυτο το starting κατω απο το ονομα μου τι δειχνει?

#1281 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 11 November 2007 - 15:10

Μέχρι ένα σημείο όμως. Ο Sasuke αν και στην αρχή φάινεται πιο ώριμος από τον Naruto, αργότερα καταλαβαίνεις το πόσο πραγματικά ώριμος είναι ο Naruto και πόσο ανώριμος είναι ο Sasuke.

Αγαπημένος χαρακτήρας από το Naruto για μένα είναι ο Kakashi.

Επίσης το pace στα τελευταία 2-3 επεισόδια είναι καλό. Κι εγώ ελπίζω να μην ξανακάνουν τις πατάτες με τα fillers που κάνανε στην πρώτη σειρά, ούτε να ξαναδείξουν κάτι στυλ μάχες Team Gai Που δείξανε στο Shippuuden. Προτιμώ να βγάινει κάθε 15 μέρες παρά να έχει φιλλεριές.

@nasia27: Το πρώτο starting Κάτω από το ονομά σου μπορείς να το αλλάξεις, και το κουτάκι με το starting αλλάζει σύμφωνα με τον αριθμό των Posts που έχεις κάνει.

#1282 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 11 November 2007 - 15:36

Όντως το 33 είναι πολύ καλό επεισόδιο. Ωραία η συνάντηση Naruto Tsunade.
This is my way of the ninja.

#1283 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 11 November 2007 - 15:39

Η αρχη με τον gai, τον kakashi και τον lee δεν ηταν κορυφαια! Ο kakashi ειναι θεος και μου αρεσει γιατι ειναι εξυπνος με εναν τροπο ξεχωριστο χωρις να γινεται φλουφλης, γι'αυτο και ο masashi διαλεξε αυτον για να δωσει τη φωνη του.Δε λεω οτι ο sasuke δε φερθηκε ανωριμα αλλα ηταν παιδι τοτε(οχι πως τωρα που μεγαλωσε εγινε καλυτερος). Ομως ουτε ο naruto ειναι ωριμος, με καμια Παναγια!

#1284 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 11 November 2007 - 15:44

O Naruto είναι πολύ πιο ώριμος από τον Sasuke, πάντα ήτανε. Και πρόσεξε πως άλλαξε και τον Gaara και τον Neji. Κάτι που ο Sasuke δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει, απλά επειδή είναι τελείως κολλημένος.

Όσο για τον Kakashi, όπως και ο Jiraiya δεν είμαι ακόμα πεισμένη ότι μας τα έχουν δείξει όλα. Αυτοί οι δύο πρέπει να έχουν πολύ περισσότερο Power.

#1285 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 11 November 2007 - 16:00

Σωστά, ο Kakashi πρέπει να ζήσει κιάλλο, έχει ένα μάθημα ακόμα να δώσει...

Spoiler:

:kakashithumbup:

#1286 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 11 November 2007 - 16:01

Όσο για τον Kakashi, όπως και ο Jiraiya δεν είμαι ακόμα πεισμένη ότι μας τα έχουν δείξει όλα. Αυτοί οι δύο πρέπει να έχουν πολύ περισσότερο Power.

Ντάξει ο Kakashi έχει δείξει αρκετά επειδή έχει πάρει μέρος σε αρκετές μάχες όμως ο Jiraiya πραγματικά δεν έχει δείξει ΤΙΠΟΤΑ.Όσον αφορά τον Kakashi δε ξέρω γιατί αλλά δε μου γεμίζει το μάτι να πάρει.Δε λέω είναι δυνατός αλλά σε κάθε μάχη μου φαίνεται οριακά νικάει δε μου βγάζει πχ το σεβασμό που βγάζουν τα μέλη της Akatsuki.

Posted Image

#1287 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 11 November 2007 - 18:12

Ο kakashi οπως και ενοειτε ο Jiraiya,εχουν πολυ ψωμι να μας δειξουν ακομα.

προσοχη!! μην ανοιξετε αν δεν διαβαζετε το μανγκα
Spoiler:

#1288 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 11 November 2007 - 18:12

O kakashi πολλα μα παρα πολλα ακομα να μας δειξει απο τη δυναμη του ιδιαιτερα μετα το καινουριο sharigan που εκανε τοτε με τον deidara.Παρολα αυτα ολα θα κριθουν στη μαχη sasuke vs kakashi οταν και αμα γινει(ελπιζω να γινει). Κατα τη γνωμη μου ο αγαπημενος μαθητης του kakashi ηταν, ειναι και θα ειναι ο sasuke.

#1289 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 11 November 2007 - 18:15

O kakashi πολλα μα παρα πολλα ακομα να μας δειξει απο τη δυναμη του ιδιαιτερα μετα το καινουριο sharigan που εκανε τοτε με τον deidara.Παρολα αυτα ολα θα κριθουν στη μαχη sasuke vs kakashi οταν και αμα γινει(ελπιζω να γινει). Κατα τη γνωμη μου ο αγαπημενος μαθητης του kakashi ηταν, ειναι και θα ειναι ο sasuke.

Δεν πιστευω οτι θα γινει τετοια μαχη και αν γινοταν τετοιο Sasuke θα την κερδιζε ευτυχως η δυστυχως.Παντως θα ηθελα να δω την αντιδραση του Sasuke εαν μαθaiνε οτι ο Kakashi εχει ms

#1290 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 11 November 2007 - 18:22

Καλα αν ο sasuke μαθαινε οτι ο kakashi εχει ms νομιζω οτι αγριευε παρα πολυ γιατι πιστευω οτι αυτος δεν το εχει αναπτυξει πληρως και με τα κολληματα που εχει ο sasuke θα σκοτωνε τον kakashi μονο γι'αυτο το λογο( μηπως τον εθαψα πολυ? Ειναι και ο αγαπημενος μου παναθεμα τον!)