Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 29 September 2007 - 14:49
το bleach κλασης ανωτερω απο naruto
του one piece τα filler ειναι καλυτερα απο το main story του naruto εκει καταντισε
Posted 29 September 2007 - 15:22
Ευχαριστω...
Posted 29 September 2007 - 15:24

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 29 September 2007 - 16:19
hail omnipresence....αναρωτιεμαι... ποσο να κανει το pc της lain?
Posted 29 September 2007 - 16:24
και άλλη μία

The revolution is near....
Posted 29 September 2007 - 19:00
Απαντήσεις στα spoilers
Posted 29 September 2007 - 19:48
Posted 29 September 2007 - 19:54
Episode 29-30 spoiler
Spoiler:
Υπάρχει εξήγηση.Ορίστε(δε ξέρω κατά πόσο ισχύουν αλλά φαίνονται αρκετά λογικά)

Posted 30 September 2007 - 11:12
ΕπομένωςΥπάρχει εξήγηση.Ορίστε(δε ξέρω κατά πόσο ισχύουν αλλά φαίνονται αρκετά λογικά)
Spoiler:
Θα δείξει κάποια στιγμή, αλλά σε 2-3 χρόνια πιστεύω.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 30 September 2007 - 11:32
γενικα για το ανιμε δεν το εχουν 'στησει' καθολου ωραια κατα τη γνωμη μου
ξερες σκηνες ειναι η μια μετα την αλλη,καμια σχεση με το ναρουτο των 135 επ.
πχ στο 29-30 αυτα τα ζουμ στο ματι του κακασι ηταν βαρετα και ανουσια
και το soundtrack δεν μου αρεσει καθολου
θα κανω σαν 5χρονο τωρα αλλα αν δεν σε πορωσουν οι μαχες με την εντονη μουσικη δεν λεει, προσωπικα αυτα ηθελα να δω και μετα τις ωραιες συναισθηματικα φορτισμενες σκηνες με την αναλογη μουσικη επενδυση
νομιζω δεν υπαρχει και κατι αλλο
Posted 30 September 2007 - 11:37
εγω το παραταω το naruto γιατι πολυ πατατα εγινε μονο το manga του αξιζει πια
το bleach κλασης ανωτερω απο naruto
του one piece τα filler ειναι καλυτερα απο το main story του naruto εκει καταντισε
I agree

Posted 01 October 2007 - 10:04
Τhe guy is a survivor:congrats:
Posted 01 October 2007 - 11:13
Μπορει καποιος που ξερει να ανεβασει μια εικονα που δειχνει στα credits ποια ομαδα ειναι υπευθυνη για το animation καθε επεισοδιου? Ενα οποιδηποτε επεισοδιο,αρκει καποιος να μου δειξει ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ??????????????????????????????????????????????????????????????
Ευχαριστω...
Καποιος????????
Posted 01 October 2007 - 11:34
Μόλις τελείωσα τα 135 επεισοδια και τα 30 του shippuden (ανάθεμα σε αυτόν που με έκαψε!).Πολύ ωραίο anime,με φοβερή ιστορία,πολύ ωραίο κόσμο και αρκετή φαντασία.Οι χαρακτήρες είναι ένας κι ένας πραγματικά!Μου αρέσει όταν είναι τραγελαφικό και μετά το γυρίζει στο σοβαρό.Επίσης μου αρέσει πολύ η στρόφη που έχει πάρει το Shippuden προ το πιο σοβαρό,με έναν πιο ώριμο (σχετικά) Naruto και μια Sakura που απλά μου έπεσε το σαγόνι κάτω από την αλλαγή αυτή.Στα θετικά της σειράς γενικά η μουσική και στα πρώτα επεισόδια αλλά και στο shippuden.Πρώτη φορά δένομαι με χαρακτήρες σε ένα anime τόσο πολύ.Φυσικά δεν διαβάζω το manga,γιατί δεν θέλω να γνωρίζω τπτ από τη συνέχεια μιας και θα σπαστώ με τις όποιες βλακείες κάνουν στο anime το Studio Pierrot.Προς το παρόν θα το αφήσω για να μαζευτούν καμία 10αριά επεισόδια και να τα δω όλα μαζί.Τώρα έχω πιο πολλή αγωνία για το τι θα συμβεί.Το σενάριο τα σπάει.
Το μόνο που θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι τα chapters με την Ιστορία του Kakashi (Kakashi Gaiden) για να τα κατεβάσω και επιτέλους να δω ποιος είναι ο obito και πώς απέκτησε ο Kakashi το ματάκι του αυτό!

This topic is locked