Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 30 June 2007 - 13:45
επιπλέον να έχεις και τους DB να σου κάνουν πλάκα! Έξάλλου είναι τόσο μεγάλο το
κοινό που παρακολουθεί την σειρά ,που απευθείας θεωρώ θα βρεθεί group για το
fansubbing της σειράς
Posted 30 June 2007 - 14:06
[offensive mode]Είναι πολύ σπαστικό να περιμένεις κάθε εβδομάδα να βγει το νέο επεισόδιο
go pay studio pierrot to hire more animators to give you episodes daily... >.>;;
or better why don't u animate the episodes yourself? >.>
and then sub them too...>_>
[/offensive mode]
σοβαρα τωρα,που ειναι το κακο να κανουν και λιγη πλακα οι DB?O_o
i find it amusing
επισης το γεγονος οτι δεν ξαναεχει Naruto αυτη τη βδομαδα το βρισκω λογικο...αφου στην αρχη του Shippuden ειχαν βαλει 2 διπλα επς(στη σειρα κιολας,δηλ 4 eps σε 2 βδομαδες)...
so ppl...stop complaing,coz it's becoming annoying...
Posted 30 June 2007 - 14:47
Ρε yami-chan ας μην γινομαστε Χαζοαμερικανοι....................Τι κακο εχουν τα ελληνικα και προτιμας τα αμερικανικα??? Σοβαρα μιλαω,περιμενω να μου πεις.....γιατι ωρες-ωρες παραπαει και δεν καταλαβαινω τον λογο....................
Posted 01 July 2007 - 22:03
+ 1Ρε yami-chan ας μην γινομαστε Χαζοαμερικανοι....................Τι κακο εχουν τα ελληνικα και προτιμας τα αμερικανικα??? Σοβαρα μιλαω,περιμενω να μου πεις.....γιατι ωρες-ωρες παραπαει και δεν καταλαβαινω τον λογο....................
Και εννοείται πως αγαπητή yami_chan δεν είναι προσωπικό, απλά ούτε σε εμένα αρέσει ιδιαίτερα αυτή η τάση που επισήμανε ο freak27.
Posted 01 July 2007 - 22:25
"Αγγλική γλώσσα", is that what you mean? ~_^

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 01 July 2007 - 22:38
Όχι, εννοεί τα Κογκολέζικα και είπε να τα γράψει Αμερικάνικα.Δεν υπάρχει "αμερικάνικη γλώσσα", last time I checked... -_-
"Αγγλική γλώσσα", is that what you mean? ~_^
Posted 01 July 2007 - 22:58
Γράφω και μιλάω, πότε στα ελληνικά, πότε στα αγγλικά, as I see fit (Είδες; Πάλι συνέβη.), διότι γράφω με ταχύτητα σκέψης. Είναι φορές που μου έρχεται η φράση στα αγγλικά προτού μου έρθει η αντίστοιχη στα ελληνικά. Από κει και πέρα, μπορεί να βαριέμαι να το μεταφράσω στο μυαλό μου πριν το γράψω, ή, υπάρχουν και οι περιπτώσεις όπου "μπλοκάρει" το μυαλό μου και δεν μπορώ να θυμηθώ πως λέγεται αυτό το πράγμα στα ελληνικά, οπότε γράφω τον αγγλικό όρο και πάω παρακάτω. Δηλαδή, δεν το κάνω από ξιπασιά ή από επιδειξιομανία, όντως είμαι fluent σ' αυτήν την γλώσσα.
Από κει και πέρα, what's the big deal, animeόφιλοι είμαστε όλοι εδώ, εξυπακούεται ότι έχετε κάποια άνεση στα αγγλικά, αφού διαβάζετε τόσα fansubs (εκτός κι αν ξέρετε ιαπωνικά και βλέπετε raws
*OFFTOPIC TRANSMISSION TERMINATED*

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 01 July 2007 - 23:01
@Kenny: Με πρόλαβες στο post...
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 01 July 2007 - 23:04
x2OK, κανονική απάντηση τώρα. Θα μιλήσω για μένα, αν και υποθέτω ότι το ίδιο θα ισχύει για την Yami.
Γράφω και μιλάω, πότε στα ελληνικά, πότε στα αγγλικά, as I see fit (Είδες; Πάλι συνέβη.), διότι γράφω με ταχύτητα σκέψης. Είναι φορές που μου έρχεται η φράση στα αγγλικά προτού μου έρθει η αντίστοιχη στα ελληνικά. Από κει και πέρα, μπορεί να βαριέμαι να το μεταφράσω στο μυαλό μου πριν το γράψω, ή, υπάρχουν και οι περιπτώσεις όπου "μπλοκάρει" το μυαλό μου και δεν μπορώ να θυμηθώ πως λέγεται αυτό το πράγμα στα ελληνικά, οπότε γράφω τον αγγλικό όρο και πάω παρακάτω. Δηλαδή, δεν το κάνω από ξιπασιά ή από επιδειξιομανία, όντως είμαι fluent σ' αυτήν την γλώσσα.
Από κει και πέρα, what's the big deal, animeόφιλοι είμαστε όλοι εδώ, εξυπακούεται ότι έχετε κάποια άνεση στα αγγλικά, αφού διαβάζετε τόσα fansubs (εκτός κι αν ξέρετε ιαπωνικά και βλέπετε raws), άρα μπορείτε να μας καταλάβετε κι εμάς μια χαρά.
*OFFTOPIC TRANSMISSION TERMINATED*
*ας γυρισουμε on topic παντως...απαντησα και με pm στον freak27 απο χτες και του λυθηκε η απορια
Posted 01 July 2007 - 23:43
Δυστυχώς ούτε στο επόμενο θα δούμε κάποια αξιόλογη μάχη.Μάλλον θα δείξουν πολύ μπλα μλπά και λίγο Gai team.Στο δε μάνγκα η μάχη της Gai team δεν εμφανίζεται.Επομένως το 19 θα είναι filleriko με αρκετό Gai (το οποίο δεν είναι και τόσο κακό) αλλά στο ψητό θα μπούμε από το 20 επισόδειο.
Εκτός και αν σκοπεύουν να μπουν στο ψητό μόνο αν βγει special 1 hour επισόδειο.
Τι λες ρε καμμένε ??Αφού όλοι ξέρουμε ότι οι παραγωγοί μπορούν να αλλάξουν την όλη ιστορία και να διαφέρει από το manga.Οπότε μην περιμένεις να είσαι σίγουρος για το αν θα παλέψει ο Gai.Αν δεν είδες το 18ο επεισόδιο τότε είσαι σκέτος μπελάς.
[offensive mode]
go pay studio pierrot to hire more animators to give you episodes daily... >.>;;
or better why don't u animate the episodes yourself? >.>
and then sub them too...>_>
[/offensive mode]
σοβαρα τωρα,που ειναι το κακο να κανουν και λιγη πλακα οι DB?O_o
i find it amusing
επισης το γεγονος οτι δεν ξαναεχει Naruto αυτη τη βδομαδα το βρισκω λογικο...αφου στην αρχη του Shippuden ειχαν βαλει 2 διπλα επς(στη σειρα κιολας,δηλ 4 eps σε 2 βδομαδες)...
x2 με την γλυκεία καλλιόπη...
Έχει δίκιο η κοπέλα...Λογικό είναι να μην έρθει την επόμενη βδομάδα...Μάλλον αυτοί σε όλα τα studios ετοιμάζουν 2η ή 3η σειρά επεισόδιων.Μάλιστα στο παλιό Naruto έβγαλαν στον αέρα 3 επεισόδια σε μία φορά.
Ρε yami-chan ας μην γινομαστε Χαζοαμερικανοι....................Τι κακο εχουν τα ελληνικα και προτιμας τα αμερικανικα??? Σοβαρα μιλαω,περιμενω να μου πεις.....γιατι ωρες-ωρες παραπαει και δεν καταλαβαινω τον λογο....................
Ο λόγος που το είπε είναι ότι οι Ελληνικοί υπότιτλοι χαλάνε την γνησιότητα των anime και χειρότερα μετά από re-subbing να χαλάσει και η ποιότητα της εικόνας.Για τέτοια γνησιότητα προσφέρουν οι αγγλικοί υπότιτλοι από τους ίδιους τους Ιάπωνες.
Don't get near of me!I'm a shark!
Posted 02 July 2007 - 00:23
Τι λες ρε καμμένε ??Αφού όλοι ξέρουμε ότι οι παραγωγοί μπορούν να αλλάξουν την όλη ιστορία και να διαφέρει από το manga.Οπότε μην περιμένεις να είσαι σίγουρος για το αν θα παλέψει ο Gai.Αν δεν είδες το 18ο επεισόδιο τότε είσαι σκέτος μπελάς.
Spoiler:
.
Οτι θα δουμε μαχη του Gai και της ομαδας του ,θα δουμε.Εκτος αν ο τιτλος "Trap Operation! Team Gai's Enemy" που ειναι του επεισοδιου 19 ειναι λιγο off.
Posted 02 July 2007 - 00:43
Ρε yami-chan ας μην γινομαστε Ελληνοαμερικανού....................Τι κακο εχουν τα ελληνικα και προτιμας τα αμερικανικα??? Σοβαρα μιλαω,περιμενω να μου πεις.....γιατι ωρες-ωρες παραπαει και δεν καταλαβαινω τον λογο....................
Ο λόγος που το είπε είναι ότι οι Ελληνικοί υπότιτλοι χαλάνε την γνησιότητα των anime και χειρότερα μετά από re-subbing να χαλάσει και η ποιότητα της εικόνας.Για τέτοια γνησιότητα προσφέρουν οι αγγλικοί υπότιτλοι από τους ίδιους τους Ιάπωνες.
Ρε DjDragon ο freak27 τη ρώτησε γιατί γράφει Αγγλικά στο forum αντί να γράφει Ελληνικά.Που κολλάνε τα fansubs;

Posted 02 July 2007 - 00:49
Τι είπε το παλικάρι!!!!!!!
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 02 July 2007 - 01:19

This topic is locked