Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#421 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2007 - 15:12

Ρε παιδια μπορεί να μου εξηγήσει καποιος τι εννοει με το "Fillers"?
Σε λίγο καιρό θα μάθουμε Ιαπωνέζικα με το Naruto

#422 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2007 - 15:19

To naruto anime βασίζεται στο naruto manga. Δηλαδή είναι οι εικόνες και το story του βιβλίου animated. Για διάφορους λόγους (πχ το manga δεν εκδίδει releases αρκετά γρήγορα, λεφτά:bleh: , κλπ) στα επισόδεια φτιάχνουν stories μόνοι τους με επισόδεια που αν τα συγκρίνεις με αυτά που βασίζονται στο manga, είναι λίγο πολύ άθλια. (εδώ και καιρό έβγαζαν μόνο τέτοια επισόδεια: )Αυτά λέγονται fillers και τα μισούμε γιατί καθυστερούν την πλοκή:tongue:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#423 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2007 - 15:20

κοιταξτε τα τελευταια fillers δεν ηταν και τοσο ασχημα αλλα anyway
ας καλωσορισουμε το Naruto shippuuden(Hurricane Chronicles)
ανυπομονω να δω αν θα βαλουν μια σιγκεκριμενη σκηνη απο το manga:P

TI akribos tha ine diladi??

To naruto anime βασίζεται στο naruto manga. Δηλαδή είναι οι εικόνες και το story του βιβλίου animated. Για διάφορους λόγους (πχ το manga δεν εκδίδει releases αρκετά γρήγορα, λεφτά:bleh: , κλπ) στα επισόδεια φτιάχνουν stories μόνοι τους με επισόδεια που αν τα συγκρίνεις με αυτά που βασίζονται στο manga, είναι λίγο πολύ άθλια. (εδώ και καιρό έβγαζαν μόνο τέτοια επισόδεια: )Αυτά λέγονται fillers και τα μισούμε γιατί καθυστερούν την πλοκή:tongue:

Και εγώ πώς θα καταλάβω αν είναι Filler???(Είμαι στο 146 Επισόδειο γι'αυτό)

#424 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2007 - 15:40

Βασικά ένας τρόπος είναι να αρχίσεις το manga. To Νaruto τελείωσε κάπου στο επισόδειο 136 και επειδή μετά ο Naruto θα πήγαινε για να δυναμώσει έβαλαν fillers μέχρι το επισόδειο 220(το τελευταίο του πρώτου κύκλου) όπου συνδίασαν fillers και κανονικά για μπορέσουν να βγάλουν το Naruto Hurricane Chronicles. (btw πολύ off βγήκαμε:tongue: )

Δημοσιευμένη  εικόνα

#425 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2007 - 15:44

Δηλαδή τόρα χάνω το χρονο μου?

#426 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2007 - 15:52

Όχι ρε συ, αν σου αρέσουν δε σε σταματάει κανείς από το να τα δεις.

Και για να μείνω on topic ανυπομονώ για την

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#427 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2007 - 15:54

Θα είναι καλο αυτο(to spolier haha)

#428 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2007 - 15:57

NineTailsNaruto, κάνε edit τα μηνύματα σου για να τα γράψεις με ελληνικούς χαρακτήρες, μιας και τα greeklish έχουν απαγορευτεί :greece:

PS: Είδα το τέλος του 220....
1

#429 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2007 - 20:16

Εγώ είδα όλο το 220 στο youtube :D Επιτέλους αρχίζει :D :D . Πορώθηκα πάλι! Στα comments οι DB έγραφαν ότι θέλει άλλα 3 επεισόδια αλλά καθώς έβλεπα το ep δεν μου φαινόταν έτσι. Και όντως στο τέλος λέει ότι στο επόμενο ep αρχίζει η νέα season :D . Επιτέλους...

#430 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2007 - 20:29

επειδη θελω να δω το 220, μπορει καποιος να μου πει με ποια αλλα παει πακετο? γιατι απο οτι καταλαβα το 220 ειναι (ας πουμε) το τελος μιας ιστοριας απο fillers...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#431 b4h4mu7

b4h4mu7

m_m

• Members
  • 113 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2007 - 21:11

δεν ειναι αναγκη να παει πακετο..αλλα νομιζω πρεπει να συνδεεται με τα 3 προηγουμενα ή και 4 δεν ειμαι σιγουρος...
anyway δεν νομιζω να ενθουσιαστεις ετσι κι αλλιως δεν εχει και τπτ
κατεβασε κατυθειαν το 221-222-223 οταν βγει
Δημοσιευμένη  εικόνα
I must be God.Because every time I pray to him I am talking to myself.

#432 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2007 - 01:09

Ero Sennin is back.Αν εχετε δει καθολου σκηνες απο το παιχνιδι ο NARUTO μπορει και κανει odama rasengan που παρεπιπτοντος σπερνει και θεριζει!!!!!!!!!!!!!!

#433 b4h4mu7

b4h4mu7

m_m

• Members
  • 113 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2007 - 01:24

man ποιο παιχνιδι ενοεις?
και να χρισημοποιεις spoilers αμα ειναι γιατι καποιοι δεν ξερουν καποια πραγματα σαν κι εμας που εχουμε ψιλοδιαβασει manga
Δημοσιευμένη  εικόνα
I must be God.Because every time I pray to him I am talking to myself.

#434 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2007 - 03:03

Δηλαδή τόρα χάνω το χρονο μου?

Όχι χάνεις την ψυχή σου :(

επειδη θελω να δω το 220, μπορει καποιος να μου πει με ποια αλλα παει πακετο? γιατι απο οτι καταλαβα το 220 ειναι (ας πουμε) το τελος μιας ιστοριας απο fillers...

Ναι είναι το τέλος του τελευταίου filler arc που αρχίζει με το 216.

δεν ειναι αναγκη να παει πακετο..αλλα νομιζω πρεπει να συνδεεται με τα 3 προηγουμενα ή και 4 δεν ειμαι σιγουρος...
anyway δεν νομιζω να ενθουσιαστεις ετσι κι αλλιως δεν εχει και τπτ
κατεβασε κατυθειαν το 221-222-223 οταν βγει

Μπα... να μην περιμένει το 221 δεν θα έρθει ποτέ. Γιατί το Naruto Shippuuden θεωρείτε καινούρια σειρά και αρχίζει από το 1 :)

man ποιο παιχνιδι ενοεις?
και να χρισημοποιεις spoilers αμα ειναι γιατι καποιοι δεν ξερουν καποια πραγματα σαν κι εμας που εχουμε ψιλοδιαβασει manga

Θα βγουν 2 νέα παιχνίδια για την νέα σειρά Naruto:

-Naruto Shippuuden: Narutimate Accel (για PS2)
video preview (έχει spoilers):http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=35911

-Naruto Shippuuden: Gekitou Ninja Taisen EX (για Wii)
screenshots (έχουν ίσως κάποια spoilers):http://www.jeux-france.com/news18311_naruto-wii-premieres-images.html

Κάπου είχα δει και ένα βίντεο για το δεύτερο παιχνίδι αλλά αυτή την στιγμή δεν το βρήκα.

#435 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2007 - 11:29

Σορυ αλλα επειδη το σποιλερ ηταν στα αγγλικα σκεφτηκα οτι αν καποιος δεν θελει να μαθει τι γινεται παρακατω δεν προκειται να ψαξει για να μαθει τι ειναι Od. Ras.