Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#3556 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 09 June 2008 - 20:01

Ολες οι τανιες που βασιζονται σε shounen ειναι προχειροφτιαγμενες... Σκεψου οτι ειναι σαν ενα σπεσιαλ φιλλερ επεισοδιο με μαγαλυτερη διαρκεια... Σεναριο μηδεν ουσια υπο το μηδεν...
Το animation μως ηταν ανωτερο της σειρας( χωρις να ειναι τιποτα το φοβερο ωστοσο)
Μαλλια σαν του Neji:oo:?
Posted Image

#3557 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 10 June 2008 - 00:36

Το κακο με τις ταινιες του ναρουτο ειναι οτι ειναι ολες ιδιες,
btw ακουω αποψεις για το νεο σιγκ ¨Δ
εγω το φτιαξα σε paint (των windows lol)
Signature Removed

#3558 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 10 June 2008 - 01:27

Οντως ετσι και οι 3 προηγουμενες ταινιες ειχαν το ιδιο ακριβως 8εμα ο ναρουτο παει να βοη8ησει καποιον και εκει βρισκει εναν κακομαθημενο/η που εχει ψυχολογικα προβληματα και ειναι ετσι και ο ναρουτο σαν καλος σαμαρειτης αποφασιζει να τον βοη8ησει να μπει στον ισιο δρομο:puke:ελεος δηλαδη νισαφι πια με το ιδιο σεναριο....Τουλαχιστον η 5η ταινια δν νομιζω να ειναι ετσι αφου ειναι ο Σασουκε μεσα!!!!!:8):
Posted Image

#3559 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 10 June 2008 - 01:31

γιατι στην 2η δεν ηταν?
Signature Removed

#3560 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 10 June 2008 - 02:51

Στην πρωτη ηταν αλλα εκει ηταν ακομη φλωρος:hahaha:¨.Τωρα θα παιζει κατι διαφορετικο λογικα και απ'οτι ειδα δεν νομιζω να υπαρχει το κλασσικο προβληματικο παιδακι στην ταινια αυτη οποτε μακαρι να βγει καλη:congrats:
Posted Image

#3561 hell_lord

hell_lord

Ψυχάκιας

• Members
  • 44 posts

Posted 11 June 2008 - 16:39

Κλασικά όλες οι anime ταινίες δεν έχουν καμία σχέση με το σενάριο της σειράς.Είναι όλες ίδιες με τον πρωταγωνίστη της σείρας να είναι ο "καλός σαμαρείτης" και να βοηθά "κακομαθημένα"(όπως λέει και η Yu_Kanda).Από τα anime που έχω δει η μόνη ταινία anime που σχετίζεται με το σενάριο της σειράς είναι η ταινία:Fullmetal Alchemist the Movie: Conqueror of Shamballa.

#3562 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 posts

Posted 12 June 2008 - 12:16

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εμένα η ταινία Shippuuden μ' άρεσε πολύ περισσότερο από τις προηγούμενες ταινίες. Εγώ την συγκεκριμένη ταινία την είδα αρκετό καιρό μετά απ' όταν βγήκε (και μεταγλωτίστηκε), οπότε δεν χρειάστηκε να την περιμένω μερικούς μήνες πιο πριν μέχρι να βγει (όπως οι περισσόρεροι εδώ μέσα) έτσι ώστε να έχω τρελές προσδοκίες για την ταινία. Όταν ξανα-είδα τις 3 πρώτες ταινίες Naruto (επειδή δεν τις θυμόμουν) και μετά για 1η φορά την ταινία Shippuuden μου φάνηκε αυτή αρκετά καλύτερη από τις προηγούμενες.
Τι να πω, ίσως επειδή την περιμένατε τόσο καιρό, ανέβαιναν και οι προσδοκίες σας μέρα με την μέρα με αποτέλεσμα να φτάσουν τελικά σε 'τρελά' επίπεδα. :hahaha:

Για μένα η χειρότερη ταινία Naruto ήταν η 2η. :stubborn:

#3563 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 12 June 2008 - 13:06

h 3h σκεψου ξανα το τσιρκο με τα ζωα ( ναρουτο, χικαρου )
Signature Removed

#3564 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 13 June 2008 - 01:46

Περιλήψεις επεισοδίων 63-65

Spoiler: 63 19/06/2008 (air date)

Spoiler: 64-65 σπέσιαλ (λέμε τωρα

Όπως καταλαβατε μετα το επεισοδιο της επομενης βδομαδας υπαρχει ακομα ένα κενο,και μετα το "σπέσιαλ" επεισοδιο θα εχει ενα αφιερωμα για τη ταινια ή κατι τετοιο οπου μάλλον δεν θα εχει κ επεισόδιο μιας κ θα προβληθει 10/07/08 οπου ειναι η μερα εχει Ναρούτο (πέμπτη δλδ :fromabove:)...

Για τις περιληψεις τωρα,η ιστορια μαλλον θα εξελιχθει ωραια (εκτος αν τα preview ειναι παραπλανητικά "λολ")... Προβλέπω το φιλλερ οτι θα τελειωσει γύρω στο 67-68...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#3565 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 13 June 2008 - 01:57

tank you tank you seraph-kun! αν και οι περιληψεις ειναι λιγο spoilerz but ok :P.

Μαλιστα λοιπον λιγα κενα οκ θα αντεξουμε δεν εγινε και τπτ τραγικο. Αρα το filler arc κρατησε ~10-11 επ.

#3566 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 13 June 2008 - 02:06

tank you tank you seraph-kun! αν και οι περιληψεις ειναι λιγο spoilerz but ok :P.

Μα γιαυτο τα εχω και σε spoiler tagz :beaten:

Μαλιστα λοιπον λιγα κενα οκ θα αντεξουμε δεν εγινε και τπτ τραγικο. Αρα το filler arc κρατησε ~10-11 επ.

Φοβαμαι πως θα υπαρξουν και αλλα κενα αργότερα....Μην ξεχνατε οτι το μπέιζμπολ ειναι ενα απο τα αγαπημενα τους αθληματα (αμερικανιες ftw :sigh2:) νομιζω πως πρέπει να αλλαξει μέρα το Ναρούτο:df13952b:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#3567 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 13 June 2008 - 08:59

Lol οι dattebayo έβγαλαν νέο troll (όχι θα έχαναν την ευκαιρία) με τίτλο Naruto Soulpuuden 63! Αν κάποιος το κατεβάσει ας ενημερώσει τι δείχνει αυτή τη φορά:hahaha:
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#3568 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 13 June 2008 - 09:25

το 8ο επισοδειο του soul eater, η 9 δε ξερω, λογικα το κανουν για εκδικιση μιας και οι rumbel ( βγαζουν το soul eater) μπηκαν στα λιμανια τους και subbaroyn τα φιλλερ του bleach
Εννοειται οτι παντα κατεβαζω τα τρολλς!
ΕΙναι τοσο ευχαριστα αν δεν ειναι κατι σοβαρο..
Signature Removed

#3569 shinijimmy

shinijimmy

κι ο Orochimaru ΠΑΟΚ;

• Members
  • 20 posts

Posted 13 June 2008 - 13:06

τι είναι αυτο το Naruto Soulpuuden ρε παιδιά?? Δεν έχω ιδέα!

Posted Image

SAKURA MY ASS, HINATA ΕΧΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ...

#3570 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 13 June 2008 - 14:09

Και ναι λοιπον.... Η δικαιωση για οσα ειχα προβλεψει για τον Asuma...:kakashithumbup:
Posted Image