Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#3526 shinijimmy

shinijimmy

κι ο Orochimaru ΠΑΟΚ;

• Members
  • 20 posts

Posted 06 June 2008 - 18:56

Έχει μια παραξενιά που δεν το κάνει ομαλό (το animation)

Συμφωνώ, άσχημο δεν ήταν, σε κάποιες φάσεις μόνο παράξενο. Κατά τ' άλλα το επεισόδιο είτε το είδα είτε όχι, το ίδιο και το αυτό. Και έχω βαρεθεί επαναστάτες χωρίς αιτία τύπου Sasuke, Sora κτλ κτλ. Έχεις ρε φίλε ένα στόχο στη ζωή σου (π.χ. revenge) δεν είναι ανάγκη να είσαι και σπασαρχ...ας! Κούρασε το concept, μια δυο τρεις, φτάνει...

Posted Image

SAKURA MY ASS, HINATA ΕΧΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ...

#3527 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 06 June 2008 - 19:04

νσι εκει ειδικα που σχεδον ειχανε ενωσει μουρες ο akamaru με τον Sora.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3528 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 posts

Posted 07 June 2008 - 00:16

Για μένα ήταν ένα ανούσιο επισόδιο μέσα στο ήδη υπάρχον filler-story (όπως είπε και κάποιος πιο πάνω, ήταν filler των fillers). Δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο και τίποτα το συγκλονιστηκό και συνταρακτικό. :hahaha:

Όσο για τα γραφικά εγώ δεν παρατήρησα καμία διαφορά (οποτέ για να μην παρατήρησα καμία αλλαγή, λογικά δεν θα τα χάλασαν τόσο πολύ όσο λέτε μερικοί πιο πάνω).

#3529 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 07 June 2008 - 11:32

Δεν ηταν και τελειως ανούσιο...
Spoiler:

Και μου αρεσε που ξαναεμφανιστηκαν οι αλλοι χαρακτηρες ( Shikamaru:wooi2:). Μια απορία ομως.. Ο Akamaru δεν σας φανηκε ποιο μικρος σε σχεση με την προηγουμενη φορα που τον εδειξε????
Posted Image

#3530 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 07 June 2008 - 11:43

Για τον akamaru δε προσεξα και δε νομιζω οτι εχει και καμια σημασια :P

Spoiler: asuma

#3531 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 07 June 2008 - 11:48

Για τον akamaru δε προσεξα και δε νομιζω οτι εχει και καμια σημασια :P

Spoiler: asuma

Ναι αυτό λεω και εγω

Spoiler:

Οσο για τον Ακαμαρού , την προηγούμενη φορά τον καβαλούσε το αφεντικό του και εμοιαζε μεγαλυτερος και απο αλογο ... τωρα σαν κανονικό σκυλι μου φανηκε...
Posted Image

#3532 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 07 June 2008 - 11:52

lol ναι, ακριβως το ιδιο με σενα ειπα, o well μολις ξυπνησα οποτε ... :)

για τον akama ειτε καποιο ability η βαρεμαρα των σχεδιαστων. Αλλα και παλι και εδω ηταν αρκετα μεγαλοσωμος.

#3533 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 07 June 2008 - 13:32

Αστοχία των σχεδιαστών ήταν. Οταν ο Κiba πήγε πιο κοντά του, φάνηκε πιο μικρός (ενώ κανονικά ο Κiba τον καβαλάει κιόλας).

Βασικά για αυτό που λέτε κατα πάσα πiθανότητα συμβαίνει αυτό που λέει ο donald
Spoiler:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#3534 Antitermon94

Antitermon94

これは愛の歌では

• Members
  • 3 posts

Posted 07 June 2008 - 20:27

Ας ελπίσουμε πάντως να τελειώσουν αυτά τα filler episodes, να μπούμε στη δράση. Ευτυχώς που υπάρχει και αυτό το manga που σώζει ζωές :ureshii:

#3535 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 08 June 2008 - 10:59

Έχοντας να postάρω λίγο καιρό εδώ (βλέπετε τα fillers δεν βοηθάνε καθόλου) έχω να πω πως το τελευταίο επεισόδιο δεν μου άρεσε... Δηλαδή ειδικά εκεί που μπήκαν όλοι για να παλέψουν ήταν έλεος :sigh2: Όσο για τον Jiraiya Clone των εχθρών, αν είναι δυνατόν πήγε και φώναζε μέσα στην νύχτα ότι όλοι θα πεθάνουν.

Ελπίζω να τελειώσουν σύντομα τα fillers. Αλλιώς σκέφτομαι αν δεν έχουν τελειώσει μέχρι μέσα καλοκαιριού να αρχίσω το manga...
phmava.php

#3536 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 08 June 2008 - 11:10

Τι περιμένεις και δεν τα ξεκινάς.
Ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί δεν θα έχουμε την άλλη εβδομάδα ep?
Posted Image

#3537 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 08 June 2008 - 11:18

λογω της νεας ταινιας αν δε κανω λαθος.

#3538 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 08 June 2008 - 11:27

Τι περιμένεις και δεν τα ξεκινάς.

Πρώτον να τελειώσει η εξεταστική και δεύτερον να τελειώσει κάθε ελπίδα ότι μπορεί να σταματήσουν τα fillers soon (ναι το ξέρω είμαι λίγο αγύριστο κεφάλι στο συγκεκριμένο θέμα :P ).
phmava.php

#3539 Naurgul

Naurgul

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 08 June 2008 - 11:44

Εγώ όταν έμαθα ότι θα ξανάρχιζαν filler, πριν ακόμα το επεισόδιο με την ανεμοεκπαίδευση του Ναρούτο, έριξα μια ματιά σε μερικά επόμενα κεφάλαια του manga και σκέφτηκα "α, καλά". Μερικές ημέρες αργότερα (ή ήταν η επόμενη ημέρα μόλις; ) τα διάβασα όλα, μονορούφι. :wacko:

Βέβαια τώρα μπήκα στο βύσμα να περιμένω μία εβδομάδα για να δω ένα κεφάλαιο που α) καλύπτει λιγότερο έδαφος από ένα επεισόδιο στο anime, β) είναι ασπρόμαυρο και γ) δεν έχει κίνηση (που σημαίνει ότι στις μάχες χάνεσαι λίγο-πολύ). Παρόλα αυτά, δεν το μετάνιωσα. Ίσως προσπαθώ εκ των υστέρων να δικαιολογήσω μια παρορμητική απόφαση, αλλά τουλάχιστο δε χρειάζεται να υπομένω το επαίσχυντο pacing του anime ούτε τα άθλια fillers.

Anyway, το anime σταμάτησα να το βλέπω στο 56, από εκεί και πέρα είναι fillers, έτσι; Ίσως το ξαναρχίσω για να δω σε κίνηση κάποιες καλές στιγμές που έρχονται...

Edited by Naurgul, 08 June 2008 - 19:49.

#3540 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 08 June 2008 - 11:57

To καλο που σου θελω φιλε μου μην ειναι αυτη η εικονα απο το manga στην υπογραφη σου.Το καλο που σου θελω!

phm θα σου ελεγα να συγκρατηθεις και να μην το ξεκινησεις....εξαλλου καλοκαιρι ειναι,οποτε λιγο τα μπανια-διακοπες μπορεις μεχρι τα τελη Αυγουστου να δεις ολα τα φιλλερς μαζεμενα να ξεμπερδευεις και να μπεις κατευθειαν ξανα στο manga story...αν δεν συγκρατηθεις θα διαβαζεις 17 σελιδουλες ανα εβδομαδα και θα γκρινιαζεις οτι το anime ειναι πισω και ποτε θα δειξουν τις τρομερες μαχες που εχω δει ασπρομαυρες στο Manga.Για αυτο σου λεω αστο καλυτερα...
Posted Image