Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#3421 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 02:19

Φυσικά!Αλλωστε αν ηταν διαφορετικά δεν θα τραβουσε το ματι του τυπάρα του Σικαμαρού!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3422 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 02:24

Τωρα αν την πω την κακια μου, οτι εφοσον τον νικησε στο Chuunin exam λογικο ειναι, θα με παρεξηγησετε?

#3423 donald13

donald13

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 02:30

Δεν τον νικησε.. Απλά ο Shikamaru οταν πηγαινε σχολειο ηταν αναμεσα σε αυτους που έπαιζαν μπασκετ στο μπουφαν του Neji... Και οποιος καταλαβε καταλαβε...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3424 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 02:34

αποσυρθηκε ο Shiki? Aυτο μετραει..........Και τον ξελασπωσε κιολας οταν παραλιγο να τον κανει φετες η ψυχανωμαλη με το φλαουτο. Οι κακιες που του πεταει ενιοτε (πχ που τον φωναζει κλαψιαρη)ειναι κορυφαιες........Temari rules!!!! oντως αυτη ειναι σωστη γυναικα shinobi ΧDDDDD

#3425 donald13

donald13

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 02:39

Ο Shikamaru δεν κοντεψε να γινει φετες...... Απλά εκανε τοο αδυναμο για να δωσει μια αφορμη στην Temari που ειχε λυσσαξει, να ερθει να τον βοηθησει...:wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3426 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 02:42

To ιδιο anime βλεπουμε????Ενταξει καλε μην τσιμπας. Και εμενα ο Shikamaru ειναι απο τους αγαπημενους μου και πιο πολυ απο τον Neji μπορω να σου πω. Οντως ειναι πανεξυπνος. Και εχει πολυ πλακα...Και μπορω να σου πω και χιλιους δυο λογους ακομα αλλα θα μου την πουν οτι fangirlιζω

#3427 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 04:09

Και μένα μ αρέσει πολύ ο Shikamaru. Για δύο λόγους:

1. Μ αρέσει που στις μάχες του πάντα πολεμάει στρατηγικά. Και 'αδύναμος' να ήταν κάποιος στην θέση του με το μυαλό που έχει φαίνεται παντοδύναμος.

2. Έχω πολλά κοινά με αυτόν. Κυρίως την τεμπελιά και την βαρεμάρα να κάνουμε ανούσια πράγματα. Έκανα και ένα τεστ σε ένα site που ανάλογα με τις απαντήσεις σου, σου βγάζει με ποιον χαρακτήρα από το Naruto 'ταυτίζεσαι' περισσότερο. Πρωτού το κάνω ήξερα ότι περισσότερο κολούσα με τον Shikamaru. Ύστερα που το έκανα και απάντησα με την μέγιστη ειλικρίνια δυνατή, τότε πράγματι με έβγαλε Shikamaru. :hahaha::hahaha:

Beware my Mind!! :hahaha: and my Boredom... :emptyonexg1:

#3428 shinijimmy

shinijimmy

κι ο Orochimaru ΠΑΟΚ;

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 10:11

Περί Shikamaru: Στρατηγική και λαλακίες, με ένα καδρόνι στο κεφάλι θα σου πω εγώ... Μόνο για τη βαρεμάρα τον παραδέχομαι!

Περί Neji: Φοράει ρόμπα γιατί τα παντελόνια τον στενεύουν πια, if you know what I mean... Εξάλλου όχι μόνο έφτασε, αλλά ξεπέρασε τον Shika (junin πια, για πλάκα τον έχει...)

Περί Hinata: Την πάω με τα χίλια, μέσα της κοιμάται ένα sex-beast (Kyuubi και τρίχες...). Ξύπνα το ρε Mashashi, ξύπνα το!!!

Περί Ino: Ποια είπαμε είναι αυτή???

Περί Sakura: Σε λίγο έτσι όπως πάει ούτε τον καθυστερημένο το Naruto δε θα συγκινεί. Τον Sai ίσως, αν διαβάσει το κεφάλαιο "Περί ξινής και άβυζης" σε κανα βιβλίο...

Δημοσιευμένη  εικόνα

SAKURA MY ASS, HINATA ΕΧΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ...

#3429 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 10:20

H ιδια δεν ζητησε απο τον Neji να της χαριστει.Παλεψε με οτι ειχε και δεχτηκε πολυ θαρραλεα τα χτυπηματα. Το να σου χαριζεται ο αντιπαλος ειναι η χειροτερη προσβολη...
:hahaha:

ειναι οντως η χειροτερη προσβολη. μου το εχουν κανει στο Magic ( σε boosterdraft, επαιξα με τον Judge ) και πιστεψτε με, τσουζει.

Η Σακουρα εχει βαθια πληγη για το μελαχρινο αγορι...

σοζ κιολας ρε μαστορα, but that was sooooooooo gay...:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

ontopic: this is a huge Hinata fan speaking...

Ino does not exist. Kurenai-sensei on the other hand is way the best of the best chick in this Shounen anime ( so plz don't dwell on who might date who, and why there are no girl char development ).

παντως προτεινω να αλλαξουμε τον τιτλο σε αυτο : " Με ποιον χαρακτηρα απο το Ναρουτο ανιμε, θα θελατε να τη βρειτε σημερα το βραδυ"

Edit: I forgot about Temari. she is soooo cool. ειναι τοσο καλη ( απο ολες τις αποψεις ), που ειναι απολυτα λογικο να καταληξει με ενα σωστο αντρα ( με βαση και καποια πραγματα απο το manga ) οπως ο θεος Shikamaru

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Melkor1431: 03 Ιούνιος 2008 - 10:36

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3430 shinijimmy

shinijimmy

κι ο Orochimaru ΠΑΟΚ;

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 10:31

sooooooooo gay indeed...

Κοιτάξτε επειδή είμαι καινούριος και βαριέμαι φρικτά να ψαχτώ, ας ανοίξει κάποιος ένα poll αν γίνεται:

ΠΟΙΑ από τίς παρακάτω θα θέλατε να "περιποιηθείτε" με ένα θεσπέσιο spanking?

a. Sakura
b. Hinata
c. Sasuke
d. Kurenai
e. Temari

Υ.Γ. Τώρα διάβασα το post για κάποιον που στο σχολέιο του παίζαν μπάσκετ στις κουκούλες τύπων σαν τον "φλώρο" Neji. Να σου πω παλήκαρε, στο σχολείο αυτό κατουρούσατε, η μόνο μαμούσατε και δέρνατε???

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3431 dennisuke

dennisuke

Fall nRoll & Scroll nCall

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 11:27

Με στεναχωρεί που αφήνετε την Ten-Ten απ'έξω. Εγώ εκείνη συμπαθώ περισσότερο από τις Kunoichi. Βασικά, αν θέλαμε να κάνουμε αντιστοιχίες από τους άντρες shinobi στις kunoichi, τότε είναι απαραίτητη η εισαγωγή στην Konoha νέου αίματος από άλλες περιοχές.

..Απορώ ..τι προτιμούν τα ψυχρά παιδιά της Uchiha clan
..και ποια θέλει ο Yamato:oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3432 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 11:45

ten ten = αχρηστη ¨Δ oλο ξυλο τρωει...
Signature Removed

#3433 shinijimmy

shinijimmy

κι ο Orochimaru ΠΑΟΚ;

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 11:53

Ποια Ten-ten ρε γιαπωνέζικο something? Αυτή τη σαπίζει και το βλαμμένο γουρουνάκι της Tsunade!!! Ο χαρακτήρας της δημιουργήθηκε για να συμπληρώνονται τριάδες! Και δεν εννοώ τριάδες as in parties avec de ouzo-meze...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3434 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 11:58

Aν και σε γενικες γραμμες η 10-10 ειναι πολυ συμπαθητικη, οφειλω να ομολογησω οτι ηταν πραγματικα χρησιμη μονο οταν βοηθουσε τον Neji με την προπονηση του......Δεν υπαρχει ουτε ενα επεισοδιο που να εχει παιξει σημαντικο ρολο δυστυχως........

#3435 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 12:05

Βασικά για το ότι ο Neji έχει τον Shikamaru, χμ δεν το νομίζω. Ο Shikamaru έχει μία τεχνική που δεν μπορεί να την σταματήσει ο στροβιλισμός(δεν θυμάμαι πως λέγεται) του Neji(αναφέρομαι στην κλασσική σκιά). Ο Neji είναι για σώμα με σώμα μάχη, ενώ ο Shikamaru επιτήθεται από απόσταση. Πιστεύω πως ειδικά στην περίπτωση μάχης μεταξύ τους ο Shikamaru έχει τραγικό πλεονέκτημα.

Ουαο, ζει ακόμα η Ten-ten;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ptomahawk: 03 Ιούνιος 2008 - 12:21

Δημοσιευμένη  εικόνα