Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#3271 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 14:48

Άλλωστε τα εκτεταμένα backflash αποφεύγονται στο Naruto γενικά!!

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:καλο!!!!!καλο!!! Αυτο ηταν το συντομοτερο ανεκδοτο σχετικο με το naruto ετσι??????:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

#3272 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 23:34

μετα απο αυτό το arc θα δούμε αλλο filler?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 29 Μάιος 2008 - 00:29

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3273 dennisuke

dennisuke

Fall nRoll & Scroll nCall

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 23:50

Έχω αγωνία να δω τι τεχνικές χρησιμοποιούν τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης Akatsuki, για την οποία προετοιμάζει ο Kakashi τον Naruto, δηλαδή εκείνοι οι περίεργοι. :terror2:Το ίδιο απορία έχω και για το δικό του ultimate Ninjutsu.
Επίσης, πόσο πιστεύετε ότι θα την κοπανάει ο Orochimaru από τον Naruto; Εγώ θέλω να δω ξεκαθάρισμα λογαριασμών. (Αν κάποιος θέλει μπορεί να μου πει αν νομίζει ότι θα πετύχαινε το Harem no Jutsu στον Orochimaru):emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3274 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 23:52

Πίσω στο θέμα μας, μετα απο αυτό το arc θα δούμε αλλο filler?

Στο θέμα μας τώρα. Πιστεύω πως μετά από αυτό το arc δεν θα εμφανιστεί κατευθίαν ένα νέο arc fillers με την λογική ότι ο Naruto πρέπει να γυρίσει πίσω για να τελειώσει αυτό που έκανε.

Spoiler:

Πάντως δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να εμφανιστούν στο μέλλον και άλλα fillers με την ίδια διάρκεια όπως αυτά τώρα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 29 Μάιος 2008 - 00:29

#3275 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2008 - 23:58

Έχω αγωνία να δω τι τεχνικές χρησιμοποιούν τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης Akatsuki, για την οποία προετοιμάζει ο Kakashi τον Naruto, δηλαδή εκείνοι οι περίεργοι. :terror2:Το ίδιο απορία έχω και για το δικό του ultimate Ninjutsu.
Επίσης, πόσο πιστεύετε ότι θα την κοπανάει ο Orochimaru από τον Naruto; Εγώ θέλω να δω ξεκαθάρισμα λογαριασμών. (Αν κάποιος θέλει μπορεί να μου πει αν νομίζει ότι θα πετύχαινε το Harem no Jutsu στον Orochimaru):emptyonexg1:

Wait for eternity or read the manga:gotit:. και σιγα μην πετυχενε αυτο το Jutsu στον Oro, τοσο κρυος που ειναι αυτος ο ανθρωπος.

Καλα αμα εχει αλλο φιλλερ θα αυτοκτονησω.:despair:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#3276 shinijimmy

shinijimmy

κι ο Orochimaru ΠΑΟΚ;

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 00:04

το HAREM NO JUTSU αγαπητέ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ SOMETHING δε θα έπιανε πιστεύω στον Orochimaru, γιατί ο Naruto παίρνει μορφή νυμφιδίου. Ο Θεός Orochimaru θέλει SUPER γυναικάρα για να νιώσει!

#3277 donald13

donald13

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 00:05

Εγω σκεφτόμουν κάτι άλλο, θυμαστε τη σκηνη μετα το chunin exam οπου ο Kabuto ξεφευγει απο τον Kakashi? Σε κάποια φάση λιγο πριν η λιγο μετα εχει εμφανιστει ο Orchi μπροστα του και ο Kakashi ειχε πει οτι πρεπει να δυναμώσει για να μπορεί να σταθεί απέναντι του. Ρωτώ λοιπόν τι έκανε ο Kakashi αυτό το καιρό? Μόνο αυτό το κόλπο με τις διαστάσεις η λέτε να δούμε και άλλα?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3278 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 00:11

Sorry που το λέω αλλά αυτό το κόλπο για να το κάνει άνοιξε Mangekyu Sharingan. Δεν είναι και λίγο αυτό. Άσε που μετά από αυτό έκατσε κάτι αιώνες στο νοσοκομείο (= ήταν δυνατή επίθεση και τον κατέβαλε). Δεν είναι και άσχημα για 2,5 χρονάκια.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3279 donald13

donald13

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 00:19

Ναι δεν λεω μαμούσε και εδερνε το κόλπο ( αληθεια πως ενεργοποίησε το sharingan σε τετοιο επίπεδο,ο Ιtachi δεν ελεγε κατι για απολυτη θυσία κ.τ.λ.?). Αλλα οπως ειδαμε σε ολες τις μαχες του Orchi δν μπορεις να τον νικίσεις χρησιμοποιόντας ΜΙΑ μονο τεχνική ( που τον κάνει και πτωμα συν της αλλης). Βεβαια θα μου πεις ότι ο Κakashi ειναι ηδη σε πολυ υψηλό επίπεδο όσον αφορα βασικές τεχνικές , αυτό ομως που δεν ξερουμε είναι ποιο είναι αυτό το επίπεδο. Zabuza? Kabuto? Jiraya?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3280 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 00:22

Ναι δεν λεω μαμούσε και εδερνε το κόλπο ( αληθεια πως ενεργοποίησε το sharingan σε τετοιο επίπεδο,ο Ιtachi δεν ελεγε κατι για απολυτη θυσία κ.τ.λ.?). Αλλα οπως ειδαμε σε ολες τις μαχες του Orchi δν μπορεις να τον νικίσεις χρησιμοποιόντας ΜΙΑ μονο τεχνική ( που τον κάνει και πτωμα συν της αλλης). Βεβαια θα μου πεις ότι ο Κakashi ειναι ηδη σε πολυ υψηλό επίπεδο όσον αφορα βασικές τεχνικές , αυτό ομως που δεν ξερουμε είναι ποιο είναι αυτό το επίπεδο. Zabuza? Kabuto? Jiraya?

Επιπέδου Jiraya έ?Heh,no way....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3281 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 00:29

Και εγώ έχω απορία να δω το ultimate ninjutsu του Naruto αλλά τα fillers μας καθυστερούν την αποκάλυψη! :hahaha:
Επίσης, ούτε εγώ πιστεύω ότι ο Orochimaru θα έπεφτε θύμα της 'πρόστυχης' τεχνικής του Naruto. Ο τύπος δεν φαίνεται να πολυ-ενδιαφέρεται για αυτά τα πράγματα. (Φαίνεται ότι τόσο καιρό που έζησε με το forbidden-technique τα έχει δει όλα! :wis: ) Τώρα έχει ανώτερους σκοπούς στην ζωή του όπως να καταστρέψει το Konoha Village.

Εγω σκεφτόμουν κάτι άλλο, θυμαστε τη σκηνη μετα το chunin exam οπου ο Kabuto ξεφευγει απο τον Kakashi? Σε κάποια φάση λιγο πριν η λιγο μετα εχει εμφανιστει ο Orchi μπροστα του και ο Kakashi ειχε πει οτι πρεπει να δυναμώσει για να μπορεί να σταθεί απέναντι του. Ρωτώ λοιπόν τι έκανε ο Kakashi αυτό το καιρό? Μόνο αυτό το κόλπο με τις διαστάσεις η λέτε να δούμε και άλλα?

Χωρίς να έχω διαβάσει το manga πιστεύω πως ο kakashi λογικά μπορεί να χρησιμοποιήσει και άλλη τεχνική με το καινούργιο του sharingan. Εμένα περισσότερο με καίει το πως το απόκτησε. Αφού ο τρόπος που μπορείς να τα αποκτήσεις μάθαμε ποιος είναι..

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jimaruto: 29 Μάιος 2008 - 00:36

#3282 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 00:32

Oντως τωρα που το λες...........Ποια ψυχη την πληρωσε για να ξυπνησει ο kakashi το ms?και εδω που τα λεμε λογικο που τον εξαντλει. O kakashi δεν γεννηθηκε με sharingan...Κιαι το MS απο μονο του εχει τρομερες επιπτωσεις ακομη και για τους uchiha (βλ itachi) Σιγουρα ειναι πιο κατω απο τον Jiraya και δεν εχει πιθανοτητες μπροστα στον Orochi . Αλλα τον kabuto πιστευω τον εχει (εδω o naruto μπορει να τον κανει καλα). Οσο για τον zabuza ο kakashi ηταν πολυ πιο δυνατος αλλα επρεπε να προστατεψει και την υπολοιπη ομαδα οχι μονο τον εαυτο του κατι που εκανε την μαχη πολυ πιο δυσκολη. Γενικα δεν μπορεις να ιεραρχησεις απολυτα τους χαρακτηρες γιατι οτι και να πεις μενει σε θεωρητικο επιπεδο........
Oσο για το sexy no jutsu μπορει και να επιανε (ποτε δεν ξερεις)....αλλα σιγουρα οχι με ξανθες τυπισσες........

#3283 donald13

donald13

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 00:35

Oντως τωρα που το λες...........Ποια ψυχη την πληρωσε για να ξυπνησει ο kakashi το ms?και εδω που τα λεμε λογικο που τον εξαντλει. O kakashi δεν γεννηθηκε με sharingan...Κιαι το MS απο μονο του εχει τρομερες επιπτωσεις ακομη και για τους uchiha (βλ itachi) Σιγουρα ειναι πιο κατω απο τον Jiraya και δεν εχει πιθανοτητες μπροστα στον Orochi . Αλλα τον kabuto πιστευω τον εχει (εδω o naruto μπορει να τον κανει καλα). Οσο για τον zabuza ο kakashi ηταν πολυ πιο δυνατος αλλα επρεπε να προστατεψει και την υπολοιπη ομαδα οχι μονο τον εαυτο του κατι που εκανε την μαχη πολυ πιο δυσκολη. Γενικα δεν μπορεις να ιεραρχησεις απολυτα τους χαρακτηρες γιατι οτι και να πεις μενει σε θεωρητικο επιπεδο........

Mε το που βλεπω πως εχεις κανει ποστ λεω απο μεσα μου " τωρα θα μου πει την ιστορια για το πως το ενεργοποίησε και χαρηκα....':orly:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3284 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 00:41

Kαι να με κυνηγαει μετα ο moderator με την παντοφλα:redcard2: επειδη εδωσα spoiler:hahaha:?????? δεν το ρισκαρω:uhh::OMG3:.......

περα απο την πλακα υπαρχουν καποια πραγματα στο naruto τα οποια δεν εχουν ξεκαθαριστει ακομη....Αυτο ειναι ενα απο αυτα( μαζι με το πραγματικο προσωπο του kakashi) δυστυχως..:canthelp:.......

#3285 donald13

donald13

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 00:47

Παντως τον Kabuto μη τον εχετε τοσο για τον π... Στη μαχη με τη Βυζοχοκαγε ηταν πολυ καλός, σιγουρα ανωτερος των προσδοκιων...
Δημοσιευμένη  εικόνα