Άλλωστε τα εκτεταμένα backflash αποφεύγονται στο Naruto γενικά!!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 28 May 2008 - 14:48
Posted 28 May 2008 - 23:34
Edited by Kenny, 29 May 2008 - 00:29.
Posted 28 May 2008 - 23:50
Επίσης, πόσο πιστεύετε ότι θα την κοπανάει ο Orochimaru από τον Naruto; Εγώ θέλω να δω ξεκαθάρισμα λογαριασμών. (Αν κάποιος θέλει μπορεί να μου πει αν νομίζει ότι θα πετύχαινε το Harem no Jutsu στον Orochimaru)

Posted 28 May 2008 - 23:52
Στο θέμα μας τώρα. Πιστεύω πως μετά από αυτό το arc δεν θα εμφανιστεί κατευθίαν ένα νέο arc fillers με την λογική ότι ο Naruto πρέπει να γυρίσει πίσω για να τελειώσει αυτό που έκανε.
Πίσω στο θέμα μας, μετα απο αυτό το arc θα δούμε αλλο filler?
Πάντως δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να εμφανιστούν στο μέλλον και άλλα fillers με την ίδια διάρκεια όπως αυτά τώρα.
Edited by Kenny, 29 May 2008 - 00:29.
Posted 28 May 2008 - 23:58
Έχω αγωνία να δω τι τεχνικές χρησιμοποιούν τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης Akatsuki, για την οποία προετοιμάζει ο Kakashi τον Naruto, δηλαδή εκείνοι οι περίεργοι.
Το ίδιο απορία έχω και για το δικό του ultimate Ninjutsu.
Επίσης, πόσο πιστεύετε ότι θα την κοπανάει ο Orochimaru από τον Naruto; Εγώ θέλω να δω ξεκαθάρισμα λογαριασμών. (Αν κάποιος θέλει μπορεί να μου πει αν νομίζει ότι θα πετύχαινε το Harem no Jutsu στον Orochimaru)
Wait for eternity or read the manga:gotit:. και σιγα μην πετυχενε αυτο το Jutsu στον Oro, τοσο κρυος που ειναι αυτος ο ανθρωπος.
Καλα αμα εχει αλλο φιλλερ θα αυτοκτονησω.

Posted 29 May 2008 - 00:04
Posted 29 May 2008 - 00:05
Posted 29 May 2008 - 00:11
Posted 29 May 2008 - 00:19
Posted 29 May 2008 - 00:22
Επιπέδου Jiraya έ?Heh,no way....Ναι δεν λεω μαμούσε και εδερνε το κόλπο ( αληθεια πως ενεργοποίησε το sharingan σε τετοιο επίπεδο,ο Ιtachi δεν ελεγε κατι για απολυτη θυσία κ.τ.λ.?). Αλλα οπως ειδαμε σε ολες τις μαχες του Orchi δν μπορεις να τον νικίσεις χρησιμοποιόντας ΜΙΑ μονο τεχνική ( που τον κάνει και πτωμα συν της αλλης). Βεβαια θα μου πεις ότι ο Κakashi ειναι ηδη σε πολυ υψηλό επίπεδο όσον αφορα βασικές τεχνικές , αυτό ομως που δεν ξερουμε είναι ποιο είναι αυτό το επίπεδο. Zabuza? Kabuto? Jiraya?
Posted 29 May 2008 - 00:29
Έχω αγωνία να δω τι τεχνικές χρησιμοποιούν τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης Akatsuki, για την οποία προετοιμάζει ο Kakashi τον Naruto, δηλαδή εκείνοι οι περίεργοι.
Το ίδιο απορία έχω και για το δικό του ultimate Ninjutsu.
Και εγώ έχω απορία να δω το ultimate ninjutsu του Naruto αλλά τα fillers μας καθυστερούν την αποκάλυψη!
Επίσης, ούτε εγώ πιστεύω ότι ο Orochimaru θα έπεφτε θύμα της 'πρόστυχης' τεχνικής του Naruto. Ο τύπος δεν φαίνεται να πολυ-ενδιαφέρεται για αυτά τα πράγματα. (Φαίνεται ότι τόσο καιρό που έζησε με το forbidden-technique τα έχει δει όλα!
Εγω σκεφτόμουν κάτι άλλο, θυμαστε τη σκηνη μετα το chunin exam οπου ο Kabuto ξεφευγει απο τον Kakashi? Σε κάποια φάση λιγο πριν η λιγο μετα εχει εμφανιστει ο Orchi μπροστα του και ο Kakashi ειχε πει οτι πρεπει να δυναμώσει για να μπορεί να σταθεί απέναντι του. Ρωτώ λοιπόν τι έκανε ο Kakashi αυτό το καιρό? Μόνο αυτό το κόλπο με τις διαστάσεις η λέτε να δούμε και άλλα?
Χωρίς να έχω διαβάσει το manga πιστεύω πως ο kakashi λογικά μπορεί να χρησιμοποιήσει και άλλη τεχνική με το καινούργιο του sharingan. Εμένα περισσότερο με καίει το πως το απόκτησε. Αφού ο τρόπος που μπορείς να τα αποκτήσεις μάθαμε ποιος είναι..
Edited by Jimaruto, 29 May 2008 - 00:36.
Posted 29 May 2008 - 00:32
Oσο για το sexy no jutsu μπορει και να επιανε (ποτε δεν ξερεις)....αλλα σιγουρα οχι με ξανθες τυπισσες........
Posted 29 May 2008 - 00:35
Mε το που βλεπω πως εχεις κανει ποστ λεω απο μεσα μου " τωρα θα μου πει την ιστορια για το πως το ενεργοποίησε και χαρηκα....':orly:Oντως τωρα που το λες...........Ποια ψυχη την πληρωσε για να ξυπνησει ο kakashi το ms?και εδω που τα λεμε λογικο που τον εξαντλει. O kakashi δεν γεννηθηκε με sharingan...Κιαι το MS απο μονο του εχει τρομερες επιπτωσεις ακομη και για τους uchiha (βλ itachi) Σιγουρα ειναι πιο κατω απο τον Jiraya και δεν εχει πιθανοτητες μπροστα στον Orochi . Αλλα τον kabuto πιστευω τον εχει (εδω o naruto μπορει να τον κανει καλα). Οσο για τον zabuza ο kakashi ηταν πολυ πιο δυνατος αλλα επρεπε να προστατεψει και την υπολοιπη ομαδα οχι μονο τον εαυτο του κατι που εκανε την μαχη πολυ πιο δυσκολη. Γενικα δεν μπορεις να ιεραρχησεις απολυτα τους χαρακτηρες γιατι οτι και να πεις μενει σε θεωρητικο επιπεδο........
Posted 29 May 2008 - 00:41
περα απο την πλακα υπαρχουν καποια πραγματα στο naruto τα οποια δεν εχουν ξεκαθαριστει ακομη....Αυτο ειναι ενα απο αυτα( μαζι με το πραγματικο προσωπο του kakashi) δυστυχως..
Posted 29 May 2008 - 00:47

This topic is locked