Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 20:36
Το καλο ειναι οτι εχει βελτιωθει αρκετα το animation,ειδαλλως απο ιστορια σκιζει και εχει αρκετο ενδιαφερον το canon story...
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 02:34
@sefiroth
About Gaara and his fans...
Εγώ θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Ο Gaara πάει πέθανε (ως προς την δύναμή του). Όσοι πιστεύουν ότι θα επανέλθει, είναι σαν πιστεύουν ότι υπάρχει ο Άγιος Βασίλης. Παιδία ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει (όπως δεν θα επανέλθει και ο Gaara). Στοπ ντρίμινγκ...
:df13952b:οχι ρε man!!ο gaara ζει και θα συνεχισει να ζει για να ριχνει ξυλο. αν νομιζεις οτι θα βγαλουν εκτος μαχων εναν χαρακτηρα σαν τον gaara πλανασαι.1ον διοτι ο εχει μεγαλο κοινο και 2ον διοτι και που εχασε το jinchuuriki σιγα το πραμα.αντιθετως,θα κοιμαται θα προπονειται και θα γινει μεγαλυτερο τουμπανο απο πριν..
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 04:44
Οπότε ναι, αφού ρίξει το κακόμοιρο έναν well deserved ύπνο κανένα χρόνο και μας γυρίσει ξεκούραστος, μπορεί με εκπαίδευση να μαμεί και να δέρνει πάλι!
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 09:26
Οσο για τον Gaara καποτε θα γυρισει δε μπορει και συμφωνω οτι οπως και ο naruto ( αν και σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο ^^ ) και χωρις το kyuuni, κοβει!
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 10:05
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 11:50
yup συμφωνω.Xexe ωραια φραση το ''απο αλλο πλανητη''!Ένταξη το παραδέχομαι ότι αυτά τα επεισόδια δεν έχουν τόσο ομαλή κίνηση όσο ας πούμε είχε με την μάχη ενάντιο Orochimaru αλλά εκεί το animation ήταν σχεδόν από άλλο πλανήτη
:nbleed:
και πιστεύω θα περιμένουμε να δούμε ξανά τόσο καλό animation:emptyonexg1:. Αλλά παρόλο αυτό δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι χαλιά και άμα το συγκρίνεις με αλλά anime παρόλο που έχει πέσει κάπως η ποιότητα είναι ακόμα ανώτερο
.
Τον gaara θα αργησουμε να τον δουμε, αλλα καλο ειναι αυτο μιας και ΠΡΕΠΕΙ να δουμε και αλλους πιο σημαντικους χαρακτηρες στην ιστορια.... Τεσπα για αυτην την εβδομαδα η αγωνια ειναι στα υψη δεν μπορω να περιμενω για το
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 15:12
yup συμφωνω.Xexe ωραια φραση το ''απο αλλο πλανητη''!
Τον gaara θα αργησουμε να τον δουμε, αλλα καλο ειναι αυτο μιας και ΠΡΕΠΕΙ να δουμε και αλλους πιο σημαντικους χαρακτηρες στην ιστορια.... Τεσπα για αυτην την εβδομαδα η αγωνια ειναι στα υψη δεν μπορω να περιμενω για τοSpoiler:
Σοβαρά μιλάς πάμε για τέλος σεζόν?
Οχι ρε γαμωτο ολοκληρο καλοκαιρι πως θα βγει
Τουλάχιστον να κάνανε το Naruto 45 λεπτο...
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 18:44
Σωστά, σωστά
Και ο Naruto δέρνει μια χαρά χωρίς βοήθεια απο το Kyuubi.
Ποτε εγινε καλε τετοιο πραγμα και το εχασα???
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 19:59
Ωστοσο εχει νικησει neji,kabuto (sxedon) και εχει κανει τεραστια προοδο σε σχεση με τον αχρηστο που ηταν στην αρχη της καριερας του
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 20:23
nai αλλα και ο sasuke συγγνωμη αλλα εχει το -διαλαω πλανητη, μαμαω τους παντες, ειμαι Imba,ειμαι θεος- sharingan.Kai exei kai cursed seal,....
kameha δεν εχει αρα he fails
Σοβαρα τωρα σωστα τα λεει ο sefiroth και οπως ειπαμε απο τη μαχη με τον orochimaru εχουμε δει οτι ο naruto δε θα εξαρταται πια τοσο απο το kyuubi. Στη τελικη εχει ενα τεραστιο αποθεματικο απο chakra που αμα χρησιμοποιηθει σωστα βγαζει πολυ δυνατες και πολυ ' high class' τεχνικες που αλλοι δε μπορουν ( αμα βεβαια καθοταν να τις μαθει
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 20:33
και μην ξεχνατε, οτι για να κανει suppress το chakra του Kuubi, μαλλον πρεπει να εχει απειρο δικο του
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 20:35
nai αλλα και ο sasuke συγγνωμη αλλα εχει το -διαλαω πλανητη, μαμαω τους παντες, ειμαι Imba,ειμαι θεος- sharingan.Kai exei kai cursed seal,ε δλδ τι να κανει και ο Ναρουτο να μην εχει κατι και αυτο;
Ωστοσο εχει νικησει neji,kabuto (sxedon) και εχει κανει τεραστια προοδο σε σχεση με τον αχρηστο που ηταν στην αρχη της καριερας του
Spoiler:
Βασικα τον neji με το chakra του kyuubi τον νικησε........ ο kabuto παραλιγο να τον στειλει στα θυμαρακια και οσον αφορα τον sasuke τι να κανουμε δεν ειναι ολοι ισα και ομοια. Που μεταξυ μας και το sharingan να μην ειχε ο sasuke, μια φορα τον Naruto τον εκανε καλα ανετα. Γενικα o naruto εχει προοπτικες. Αλλα αν οπως εχω ξαναπει το ρετιρε ειναι ακατοικητο, τι να την κανεις και την αντοχη και την ταχυτητα και το chakra και ολα.2 τεχνικες ξερει ολες κι ολες rasengan kai kage bunshin και τις εχουμε δει τοσες φορες που στο τελος θα τις μαθουμε κι εμεις (βρε λες?)...
ΥΓ και συγγνωμη ο sasuke ουτε ο θεος του πλανητη ουτε ο διαλαω τα παντα ειναι.Μπροστα στον μεγαλο του αδερφο δεν πιανει μια.....
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 20:35
μιας και ειδε προσφατα το tsunade arc...o jiraiya η ο orochimaru ειναι δυνατοτερος..?
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 20:40
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 20:42
τεσπα, , προτροπη: δεν εχετε δει ακομα παρακτω, μην εικαζετε για το ποιος ειναι πιο δυνατος.
κα ιστην τελικη, η δυναμη του ναρουτο εινα ιοτι μπορει να φαει πααααααααρα πολυ ξυλο πριν πεσει

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο