Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#3181 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 20:36

Λες για το 44 το οποιο ειναι αθλιο.Κοιτα την μαχη δεν την εχω διαβασει στο Manga οποτε μου φανηκε παααααρα πολυ καλη (ειναι κια ο οροτσιμαρου που τον παω με τα χιλια) και κυριως επικη και εντυπωσιακοτατη.Οσον αφορα γενικα το σιπουντεν ναι εχει χειροτερο animation.Παρολο αυτα τα επεισοδια απο το 1-16 ειναι αρκετα καλα.Μετα χαλαει μεχρι το 26,μτα καποια ειναι καλα και καποια οχι, αλλα μετα το 39 με εξαιρεση το 44 ειναι σαφως καλυτερα απο τα επεισοδια με τον sasori.Τελος παντων.

Το καλο ειναι οτι εχει βελτιωθει αρκετα το animation,ειδαλλως απο ιστορια σκιζει και εχει αρκετο ενδιαφερον το canon story...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3182 morison

morison

Starting...

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 02:34

@sefiroth

About Gaara and his fans...
Εγώ θα είμαι ειλικρινής μαζί σας :twisted:. Ο Gaara πάει πέθανε (ως προς την δύναμή του). Όσοι πιστεύουν ότι θα επανέλθει, είναι σαν πιστεύουν ότι υπάρχει ο Άγιος Βασίλης. Παιδία ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει (όπως δεν θα επανέλθει και ο Gaara). Στοπ ντρίμινγκ...

:df13952b:οχι ρε man!!ο gaara ζει και θα συνεχισει να ζει για να ριχνει ξυλο. αν νομιζεις οτι θα βγαλουν εκτος μαχων εναν χαρακτηρα σαν τον gaara πλανασαι.1ον διοτι ο εχει μεγαλο κοινο και 2ον διοτι και που εχασε το jinchuuriki σιγα το πραμα.αντιθετως,θα κοιμαται θα προπονειται και θα γινει μεγαλυτερο τουμπανο απο πριν..:hahaha::riiight:

#3183 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 04:44

Σωστά, σωστά :drink: Και ο Naruto δέρνει μια χαρά χωρίς βοήθεια απο το Kyuubi. Και για να του λένε συνεχώς τελευταία πράγματα του στυλ "Κάντο με τη δική σου δύναμη" και "Μπορείς", σημαίνει οτι τέτοια άτομα έχουν μαμάτη δύναμη και γι'αυτό αντέξανε και τα jinchuuriki. Ή λόγο αυτών αποκτήσανε καλή αντοχή.

Οπότε ναι, αφού ρίξει το κακόμοιρο έναν well deserved ύπνο κανένα χρόνο και μας γυρίσει ξεκούραστος, μπορεί με εκπαίδευση να μαμεί και να δέρνει πάλι!:hahaha: Τουλάχιστον να δέρνει :orly:

#3184 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 09:26

ep60: φοβερο filler επισοδειο, δεν υπηρξε κατι που να μη μου αρεσει και το σχεδιο ηταν ικανοποιητικο και βαλε. Στο επομενο θα γινει η μαχη με τον γερο που απο το preview μου θυμιζε λιγο jiraiya σε συμπεριφορα xD

Οσο για τον Gaara καποτε θα γυρισει δε μπορει και συμφωνω οτι οπως και ο naruto ( αν και σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο ^^ ) και χωρις το kyuuni, κοβει!

#3185 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 10:05

Ένταξη το παραδέχομαι ότι αυτά τα επεισόδια δεν έχουν τόσο ομαλή κίνηση όσο ας πούμε είχε με την μάχη ενάντιο Orochimaru αλλά εκεί το animation ήταν σχεδόν από άλλο πλανήτη:nbleed::nbleed::nbleed: και πιστεύω θα περιμένουμε να δούμε ξανά τόσο καλό animation:emptyonexg1:. Αλλά παρόλο αυτό δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι χαλιά και άμα το συγκρίνεις με αλλά anime παρόλο που έχει πέσει κάπως η ποιότητα είναι ακόμα ανώτερο:riiight:.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3186 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 11:50

Ένταξη το παραδέχομαι ότι αυτά τα επεισόδια δεν έχουν τόσο ομαλή κίνηση όσο ας πούμε είχε με την μάχη ενάντιο Orochimaru αλλά εκεί το animation ήταν σχεδόν από άλλο πλανήτη:nbleed::nbleed::nbleed: και πιστεύω θα περιμένουμε να δούμε ξανά τόσο καλό animation:emptyonexg1:. Αλλά παρόλο αυτό δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι χαλιά και άμα το συγκρίνεις με αλλά anime παρόλο που έχει πέσει κάπως η ποιότητα είναι ακόμα ανώτερο:riiight:.

yup συμφωνω.Xexe ωραια φραση το ''απο αλλο πλανητη''!

Τον gaara θα αργησουμε να τον δουμε, αλλα καλο ειναι αυτο μιας και ΠΡΕΠΕΙ να δουμε και αλλους πιο σημαντικους χαρακτηρες στην ιστορια.... Τεσπα για αυτην την εβδομαδα η αγωνια ειναι στα υψη δεν μπορω να περιμενω για το
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3187 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 15:12

yup συμφωνω.Xexe ωραια φραση το ''απο αλλο πλανητη''!

Τον gaara θα αργησουμε να τον δουμε, αλλα καλο ειναι αυτο μιας και ΠΡΕΠΕΙ να δουμε και αλλους πιο σημαντικους χαρακτηρες στην ιστορια.... Τεσπα για αυτην την εβδομαδα η αγωνια ειναι στα υψη δεν μπορω να περιμενω για το

Spoiler:

Σοβαρά μιλάς πάμε για τέλος σεζόν? :fromabove:
Οχι ρε γαμωτο ολοκληρο καλοκαιρι πως θα βγει:oo:
Τουλάχιστον να κάνανε το Naruto 45 λεπτο...:congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3188 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 18:44

Σωστά, σωστά :drink: Και ο Naruto δέρνει μια χαρά χωρίς βοήθεια απο το Kyuubi.:orly:

Ποτε εγινε καλε τετοιο πραγμα και το εχασα???:OMG3::hmmm: Δεν υπαρχει σημαντικος αντιπαλος τον οποιο να νικησε ο naruto χωρις το kyuubi....εκτος και αν υποφερω απο αλτζχαιμερ. Νομιζω στην μαχη με τον sasuke ειδαμε ακριβως ποιες ειναι οι δυνατοτητες του χωρις το αλεπουδακι,.,,,,,,

#3189 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 19:59

nai αλλα και ο sasuke συγγνωμη αλλα εχει το -διαλαω πλανητη, μαμαω τους παντες, ειμαι Imba,ειμαι θεος- sharingan.Kai exei kai cursed seal,ε δλδ τι να κανει και ο Ναρουτο να μην εχει κατι και αυτο;

Ωστοσο εχει νικησει neji,kabuto (sxedon) και εχει κανει τεραστια προοδο σε σχεση με τον αχρηστο που ηταν στην αρχη της καριερας του

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3190 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 20:23

nai αλλα και ο sasuke συγγνωμη αλλα εχει το -διαλαω πλανητη, μαμαω τους παντες, ειμαι Imba,ειμαι θεος- sharingan.Kai exei kai cursed seal,....

kameha δεν εχει αρα he fails :drink:

Σοβαρα τωρα σωστα τα λεει ο sefiroth και οπως ειπαμε απο τη μαχη με τον orochimaru εχουμε δει οτι ο naruto δε θα εξαρταται πια τοσο απο το kyuubi. Στη τελικη εχει ενα τεραστιο αποθεματικο απο chakra που αμα χρησιμοποιηθει σωστα βγαζει πολυ δυνατες και πολυ ' high class' τεχνικες που αλλοι δε μπορουν ( αμα βεβαια καθοταν να τις μαθει:wis:)

#3191 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 20:33

να δειτε που στο τελος θα αποδειχθει, οτι η πιο uber τεχνικη evahhhhh ειναι το kagebunshin. ειλικρινα θα γελασω μεχρι δακρυων
και μην ξεχνατε, οτι για να κανει suppress το chakra του Kuubi, μαλλον πρεπει να εχει απειρο δικο του

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3192 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 20:35

nai αλλα και ο sasuke συγγνωμη αλλα εχει το -διαλαω πλανητη, μαμαω τους παντες, ειμαι Imba,ειμαι θεος- sharingan.Kai exei kai cursed seal,ε δλδ τι να κανει και ο Ναρουτο να μην εχει κατι και αυτο;

Ωστοσο εχει νικησει neji,kabuto (sxedon) και εχει κανει τεραστια προοδο σε σχεση με τον αχρηστο που ηταν στην αρχη της καριερας του

Spoiler:

Βασικα τον neji με το chakra του kyuubi τον νικησε........ ο kabuto παραλιγο να τον στειλει στα θυμαρακια και οσον αφορα τον sasuke τι να κανουμε δεν ειναι ολοι ισα και ομοια. Που μεταξυ μας και το sharingan να μην ειχε ο sasuke, μια φορα τον Naruto τον εκανε καλα ανετα. Γενικα o naruto εχει προοπτικες. Αλλα αν οπως εχω ξαναπει το ρετιρε ειναι ακατοικητο, τι να την κανεις και την αντοχη και την ταχυτητα και το chakra και ολα.2 τεχνικες ξερει ολες κι ολες rasengan kai kage bunshin και τις εχουμε δει τοσες φορες που στο τελος θα τις μαθουμε κι εμεις (βρε λες?)...
ΥΓ και συγγνωμη ο sasuke ουτε ο θεος του πλανητη ουτε ο διαλαω τα παντα ειναι.Μπροστα στον μεγαλο του αδερφο δεν πιανει μια.....

#3193 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 20:35

προσφατα αρχισα παλι το ανιμε απο την αρχη...ειμαι στο 107...ακρως πορωτικο...
μιας και ειδε προσφατα το tsunade arc...o jiraiya η ο orochimaru ειναι δυνατοτερος..?

#3194 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 20:40

O Οrochimaru φυσικα!!!! ολοκληρο 3rd hokage ξεκανε........

#3195 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2008 - 20:42

αχ ρε γμτ με διαολιζει που εδω ειναι το 8ρεντ για το ανιμε...
τεσπα, , προτροπη: δεν εχετε δει ακομα παρακτω, μην εικαζετε για το ποιος ειναι πιο δυνατος.
κα ιστην τελικη, η δυναμη του ναρουτο εινα ιοτι μπορει να φαει πααααααααρα πολυ ξυλο πριν πεσει

1345977285497_zps066ae44a.jpg