Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#3091 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 13:01

Το ΗΔ των rumbel ειναι το ιδιο με των DB παντως. ισως μικρη διαφορα αλλα κ παλι HD δεν ειναι.. η αναλυση μιλαει.
μαλλον ναι, δεν βγαινουν ακομα σε HD.
Signature Removed

#3092 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 15:20

Μα να συγκρήνεις τα ασύγκρητα? Τα Naruto και Bleach είναι τόσο υποδεέστερα από το OP που δεν μπαίνουν καν στον κόπο να τα βγάλουν σε HD :bleh::bleh::bleh:

Πέρα από την πλάκα σε αυτό μπορεί να παίζει ρόλο και το TV Tokyo.Μπορεί να μην μεταδήδει σε HD (όπως το Fuji TV με το OP). Ούτως ή άλλος τα δύο show μόλις πρόσφατα τα γύρησαν σε widescreen!!!!
Πιστεύω ότι αν βγούν 720p raws θα είναι σίγουρα upscale.
Όσο για την απεικόνηση των DB μην το ψάχνεις.Αυτοί στοχεύουν στο compatibility όσο περισσότερων ατόμων.Αφού και τώρα που γύρισαν σε h264 video codec ακόμα χρησιμοποιούν mp3 για τον ήχο.
Υπήρχε κάποιος ανώνημός που έβγαζε κάποια στιγμή h264 me ac3 ηχο και subs από DB αλλά δεν τον παρακολούθησα τελευταία.
Επίσης ένα αξιόλογο group είναι το ΑΚΗ.Σουηδικό αλλά βγάζει και αγγλικούς υποτιτλους.Συγκρίνοντας τα πρώτα τους επεισόδια με τα αντιστοιχα των DB μου φάνικαν πολύ καλύτεροι με μόνο 1-2 μερες διαφορα από DB. Ελαττώματα: χρήση κάποιων επίσημων λέξεων (μάλλον λόγω του ότι είναι Σουηδοί και δεν ξέρουν τα πιασαρικα αγγλικά των DB) και το ότι δεν μετέφραζαν κάποια signs.

Το πρόβλημα με τις 2 σειρές είναι ότι είναι licenced στην Αμερική και μηραία δεν υπάρχουν πολλά group (εκτός από DB που δεν τους νοιάζει αυτό) που να κάνουν καλή δουλεία.Εκτός αυτού οι DB έχουν και την καλύτερη ποιότητα σε σχέση με την ταχύτητά τους (υπάρχει επεισόδιο πριν από τους DB που είναι άσχημο-very-low quality) και δεν πρόκειται να κάνουν drop ποτέ.

Επειδή είπα πάρα πολλά ας μπω και στο σημερινό.Ένα απλό επεισόδιο με τουλάχιστον λίγο καλύτερο επίπεδο από το προηγούμενο(για μένα).Τουλάχιστον κρατάει το arc σε καλά επίπεδα (όχι σαν κάτι bleac..γκουχ..γκουχ) και δεν το ρίχνει στην ηλιθιότητα.Εν αναμονή κάποιων μαχών λοιπών....

ΥΓ: Μα γιατί όλοι οι εχθροι να ξεκινάνε από Fu...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3093 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 15:48

Το Ναρουτο κ το Bleach δεν ειναι HD..Απλα widescreen ειναι. Το Tv Tokyo εχει HD σειρες,απλα αυτα τα 2 δεν ειναι HD:oo:

Το επεισοδιο (για φιλλερ) ηταν αρκετα καλο,κ σε σχεδιο κ ανιμεϊσιον. Σε αντιθεση με τα φιλλερ της πρωτης σειρας που δεν φτανει που σε αυτα τα 2 ηταν χαλια,ηταν κ το σεναριο χαλια :Ρ Τουλαχιστον αυτο το εμπλεξαν με κανονικους χαρακτηρες οποτε το αποτελεσμα για μενα ειναι καλο.
Ελπιζω να δουμε κ αλλες Mokuton κινησεις απο τον Γιαματο/Τενζο. Απο το επομενο μαχες λοιπον, κ ο Ναρουτο τελικα θα πολεμήσει με την κοπελια εκεινη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#3094 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 16:10

ep59: για filler αρκετα καλο, οι χαρακτηρες φαινονται και εξυπνοι και δυνατοι. Επομενο επισοδειο θα εχει πολυ μαχη. Animation μια χαρα ηταν.

Το μονο που με ξινισε λιγο ηταν το μεγεθος του earth element που εκανε.

#3095 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 18:17

Μόλις τελείωσα το νέο επεισόδιο. Εχω την εντύπωση ότι ήταν πολύ καλό. Μου άρεσε :

Spoiler:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από donald13: 17 Μάιος 2008 - 13:27

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3096 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 19:53

το ειδα το καινουριο απεισοδιο αλλα δεν ηταν πολλυ ενδιαφερον, μολις τελειωσε δεν μου εμενε τπτ σαν αναμνηση.....

**μολις τελειωσε το επεισοδιο εδειξε ενα αποσπασμα απο το επομενο**(look at spoiler)
Spoiler:

#3097 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 21:23

Χα χα. Ωραία φάτσα!:hahaha:

#3098 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 22:42

δεν ξερω για εσας αλλα εμενα το επεισοδειο μου ανεβασε τις προσδοκιες για το Arc

Μα να συγκρήνεις τα ασύγκρητα? Τα Naruto και Bleach είναι τόσο υποδεέστερα από το OP που δεν μπαίνουν καν στον κόπο να τα βγάλουν σε HD :bleh::bleh::bleh:

Δεν ξερω αν κανεις πλακα, but have in mind that i am a very good flame starter. Ασε με να μαντεψω, βλεπεις μονο το ανιμε.

Τα torrent που εχει εδω: dattebayo fansubs, LLC, σε HD δεν ειναι?

@Donald13 ειναι Yamato και οχι Yamamato. Kαι επισης ξερω οτι στα αληθεια εισαι ο Phantom Duck

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ephialtes: 16 Μάιος 2008 - 23:06

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#3099 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 23:34

Δεν ειναι σε HD ... ουτε καν η ταινια.
Signature Removed

#3100 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 23:39

δεν ξερω για εσας αλλα εμενα το επεισοδειο μου ανεβασε τις προσδοκιες για το Arc

Δεν ξερω αν κανεις πλακα, but have in mind that i am a very good flame starter. Ασε με να μαντεψω, βλεπεις μονο το ανιμε.

Τα torrent που εχει εδω: dattebayo fansubs, LLC, σε HD δεν ειναι?

@Donald13 ειναι Yamato και οχι Yamamato. Kαι επισης ξερω οτι στα αληθεια εισαι ο Phantom Duck

E?????:hahaha:

Όσο για τα ονόματα αμα προσέξεις όλα λάθος τα γράφω σε όλες τις σειρές ( μερικά απο βιασύνη αλλα επειδή δεν θυμάμαι πως ακριβώς είναι)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3101 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 23:45

Πολυ καλο το επεισοδιο!!! Λυπαμαι που θα το πω αυτο, αλλα ηταν καλυτερο και απο επεισοδια canon... Δεν ξερω, απλα μου αρεσε το animation,μου αρεσε πολυ ο τροπος και οι στιγμες που χρησιμοποιησαν την μουσικη, γενικα ηταν πολυ καλοστημενο αφου να φανταστειτε μεχρι και το story μου ηταν αρκετα ενδιαφερον.

Υ.Γ.Ολοι oi ΟP fans αλλη δουλεια δεν εχουν, παρα να ασχολουνται μονο με αλλα anime και να ριχνουν μπηχτες ;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3102 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 00:00

Πολυ καλο το επεισοδιο!!! Λυπαμαι που θα το πω αυτο, αλλα ηταν καλυτερο και απο επεισοδια canon... Δεν ξερω, απλα μου αρεσε το animation,μου αρεσε πολυ ο τροπος και οι στιγμες που χρησιμοποιησαν την μουσικη, γενικα ηταν πολυ καλοστημενο αφου να φανταστειτε μεχρι και το story μου ηταν αρκετα ενδιαφερον.

Υ.Γ.Ολοι oi ΟP fans αλλη δουλεια δεν εχουν, παρα να ασχολουνται μονο με αλλα anime και να ριχνουν μπηχτες ;

+1000
οπως ειπα κ παραπανω ηταν πολυ καλο το 59,κ ενας λογος ειναι επειδη δεν ξερω τι θα γινει (στο περιπου τουλαχιστον) οποτε εχει καποιο ενδιαφερον.

Btw ειδα σημερα το "Ευτυχισμενοι μαζι" (σειρα στο μεγκα)
και ειχαν παλι σε καποιο σημειο μουσικη απο το πρωτο OST Ναρουτο :drink:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#3103 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 00:14

Συμβουλή:Διαβάστε τα manga!!!Ta fillers δεν παύουν να είναι fillers.

#3104 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 00:21

Oxi δεν θελουμε.Μπορουμε να κανουμε υπομονη....αμεσως ''διαβαστε το Manga''!! lol.Γιατι να το κανω αυτο; Για να καταληξω μετα να διαβαζω 17 σελιδες την εβδομαδα (τουτεστιν 3 λεπτα) και να γκρινιαζω μετα για το ποσο αργει το anime να φτασει τις προωτικες μαχες του manga; Να μου λειπει το βυσσινο.

Κατι που περασε απαρατηρητο: Ο Danzou ρε παιδια, πολυ καλη προσθηκη κατ' εμε τουλαχιστον να αξιοποιηθει εδω σωστα και οχι οπως στο Manga (σποντιτσα Lol), που τον ανεπτυξαν τοσο βεβιασμενα!

Και δυστυχως απο οτι παρατηρησα το επομενο επεισοδιο θα εχει χαλια animation μιας και η ομαδα που το κανει φαινεται απο χιλιομετρα μακρυα πως ειναι αυτη που εχει κανει τα ανεκδιηγητα 28,44 και 50-51.Θα καταλαβετε το στυλ τους,χαρακτηριστικο ειναι κατι ακυρα σπασιματα χεριων,κατι γραμμες ζωγραφισμενες ασχετες διπλα απο μια κινηση...γενικα αχρηστοι.Και δυστυχως τα πανεξυπνα αφεντικα του Pierrot τους εβαλαν να κανουν τις μαχες...εκει που λες οτι Ok Καλα το πανε, ερχεται αυτο...γμ την Παναχαικη μου.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3105 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 00:32

δε περιμενα να το πω αλλα το 59 για filler ηταν "τουμπανο".