Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#3016 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 01:40

@sefiroth
Actually τα 3 τελευταία επεισόδια έβγαλαν 5,5 chapter.Δλδ ~1,83 ch/ep.The numbers are with me :P

Έγω πάντος έσπασα, διάβασα manga και δεν καταλαβαίνω πώς οι άλλοι αντέχουν με 17 σελ/βδομάδα.

@Hatake Kakashi
Δεν θυμάμαι ακριβώς το preview του επεισοδίου αλλά
Spoiler:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3017 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 01:44

Ridelub

Aυτη την απορια εχω και εγω :P

#3018 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 08:57

O Άζουμα συμφωνα με την Τσουνάντε πάει στα σύνορα, κ όχι στον ναό... Γιατι να μην ξαναγινει μαχη στον ναό? Μπρορει να μην προλαβαν να παρουν τα Ryo απο το παγκάρι >.<
Επισης δεν ειναι κατι που θα "πειράξει" τη ιστορια,μιας κ ο Ναρουτο δεν θα ξαναπαει εκει...Η βλακεία θα ειναι οτι μολις θα τον εχουν ξανα φτιαξει τον ναό , θα ερθουν να τον διαλύσουν ξανα :oo:
Εγω πάντως προτιμώ φιλλερ ΑΡΚ παρά φιλλερ ιστοριες των τριων επεισοδιων ή κ ακομα χειροτερα του ενος επεισοδιου (εκτος αν ειναι αστεια :3)...

Btw Kakashi, το παιδι στο οπενινγκ (ο Σόρα) ηταν λογικο να μην ειναι Τζιντσουρικι, αφου ειναι απο τη Fire Country...!

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#3019 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 10:48

Ridedub, εγω αυτο που ξερω ειναι οτι σε 1 χρονο και 2-3 μηνες καλυψανε γυρω στα 90 τσαπτερ (238- 315 καπου εκει,εσεις θα μας πειτε οι μανγκα readers).Pvw to kataferane αυτο μην με ρωτας.Απλα πολλα επεισοδια δεν ηταν 1/1 αλλα παραπανω.Αρα λοιπον για να φτασουμε το μανγκα χρειαζομαστε 1 χρονο.Τελος παντων το θεμα ειναι οτι το φιλλερ αρκ ειναι εδω και σταυρωστε τα χερια-ποδια σας να ειναι τουλαχισοτν αξιοπρεπες.Γιατι εγω οσα ειχα δει απο τα παλια (2-3) δεν αντεχονται.Ελπιζω αυτο εδω που θα εχει μια συμπαγης ιστορια να ειναι αρκετα καλυτερο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3020 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 12:39

Δυστυχώς το θέμα των επεισοδίων του Naruto είναι ότι έχουν κακό σχεδιασμό-οργάνωση.Αλλά μιλάμε για πολύ κακό (εφάμιλο του Bleach).
Tρέξανε πάρα πολύ το Part 1 (καλό για τους fan) και βαλάνε 80+ filler μονοκοπανία (κακό για τους fan).Πηδήξαν 5-6 κορυφαία για μένα chapter με την ιστορία του Kakashi (που πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τα βάλουν σαν flashback,απλά ήταν πολύ καλή η στιγμή που τα έβαλε ο Kishimoto).Κάναν το κορυφαίο και βγάλαν το Gaara Arc σε 30 eps (32 chapters σχεδον 1/1) και καπάκι τρεξαν τα επόμενα 30 chapter (Sai & Sasuke) σε 22-23 eps (που βέβαια 30 chps σε 22-25 eps είναι κατά την γνώμη μου καλό βήμα).

Το αποτέλεσμα είναι και να έχουν τρελαθεί και οι fans και να μην φαίνεται και καλό το anime τελικά (ακόμα και χωρίς να έχω διαβάσει manga καταλάβαινα πόσο άθλια σερνόταν το Gaara Arc).Αν κάναν "1,κάτι" /1 τότε χωρίς πολλά filler θα είχαμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χωρτάτο.

Το πρόβλημα είναι ότι το επόμενο κομμάτι του manga το ψιλοτρέχει ο Kishimoto(τουλάχιστον μου φάνηκε έτσι) και ή που με καλό animation θα διατηρήσουν κάποιο ρυθμό ή του χρόνου τέτοια εποχή θα έχουμε και αλλα fiiler arc.Πιστεύω ότι τα επόμενα chapter μπορεί αν δεν τα κάνουν σωστα να καταντήσουν σαν το Gaara Arc (οι ήρωες θα τρέχουν...και θα τρέχουν...και θα τρέχουν.....)

Δυστυχώς το Pierrot δείχνει ότι κάνει ότι του κατέβει ώρες-ώρες...Ανάλογα με την season διαλέγει και πόσο θα τρέξει το manga.Ελπίζω μόνο να συνεννοείται με τον Kishi και να μην χρησιμοποιούν με κακό τρόπο στοιχεία του story σε filler κομμάτια.

ΥΓ : Αν το filler arc καταντήσει τόσο καλό όσο οι ταινίες του Naruto,μπορούμε να ελπίζουμε και σε μια επανάσταση λαού.Naruto fans ξεσηκωθείτε!!!!
ΥΓ2: Ένα σχετικά καλό filler arcaki του Part 1 ήταν αυτό με τον δρομέα (επς 100 κατι). Μπορεί αν το ξαναδείς να καταλάβεις ότι η ιστορία είναι ψιλοlame (ιδιαίτερα το Thunderοσπαθο) αλλά τουλάχιστον έδωσε μια επιπλέον πρόφαση στην οργή του Sasuke εναντιον του Naruto με επακόλουθο την σκηνή στο νοσοκομείο (οπου φυσικά ο Naruto τον ξέσκισε :nod:).Τέτοιο arc είναι αποδεκτό.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3021 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 12:46

Πριν περιπου 2 χρονια Ο Κισι ειχε δηλωσει σε συνεντευξη οτι δεν εχει κανεναν λογο πανω στο ανιμε

Οσο για την ιστορια του Κακασι κατα γενικη ομολογια ειναι ενα απο τα καλυτερα story που υπαρχουν στο μανγκα και ελπιζω να το δουμε animated καποτε

#3022 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 13:07

Ρε παιδια μονο σε μενα φανηκε οτι το gaara arc δεν ηταν τοσο αργο οσο ειναι;;Ειδικα τα πρωτα 16 επεισοδια φυγαν σαν αερας.Βεβαια για να πω την μαυρη την αληθεια οταν ξεκινησα να δω το σιπουντεν ,αυτο ειχε ηδη φτασει στο -θεικό- επεισοδιο 26, οποτε το ειδα μονοκοπανια και δεν με πειραξε καθολου,ισα-ισα που μου αρεσε γιατι ως στορυ ηταν πολυ καλο.Αυτο που μου φανηκε αιωνας (αν και δεν ηταν) ηταν τα επεισοδια 32-39....και απο το 43-49.....τα οποια ηταν αρκετα εως πολυ βαρετα...δηλαδη 12 επεισοδια που τρεχαν στους λαβυρινθους και στα δαση για να βρουν τον Σασουκε.Βεβαια επρεπε καποτε να γινει αυτο αλλα ετσι οπως το απεδωσε ο κισι ήταν λιγο ψιλο-βαρετο....Anyway τhe judgement day ερχεται και θα εχουμε πλεον κια μια πρωτη καλη γευση για το ποσο καλα ή χαλια θα ειναι τα φιλλερς!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3023 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 15:15

παιδια τα φιλλερς θα ειναι για 5 εβδομαδες;

#3024 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 15:19

δε ξερουμε ακομα ακριβως. Νομιζω σιγουρα θα ειναι παραπανω απο 6 επισοδεια δλδ πανω απο 5-6 εβδομαδες (με το special) ισως και πολυ περισσοτερο.

#3025 kingdomhearts_maniac

kingdomhearts_maniac

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 15:35

E ειναι μερικα παλικαρια εδω που γουσταρουνε αυτους τους δυο χαρακτηρες!!!

Θελεις να συμμετασχεις????

Λεω να κανω και topic το οπιο θα διαγραφει σε 5mins και δικαιο θα εχουν κιολας!!:hahaha:

Eτσι το λεω ρε συ!!!

Και κατι ακομα θελεις το avatar τις υπογραφεις σου σε κηνουμενο???

Εαν ναι....:
Posted Image

αμε^^

ο kakashi ειναι ο αγαπημενος μου απο naruto.

α! για την εικονα..thnX so cute:P
Δημοσιευμένη  εικόνα

chuu~:lovulovu:

#3026 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 15:55

Mallon μιλαμε για 16 επεισοδια φιλλερ+ την υπολοιπη προπονηση του Ναρουτο+ την εμφανιση των νεων ακατσουκι που το κοψανε πιο πριν...Αρα ολα αυταμεχρι Σπτεμβρη-Οκτωβρη οπωσδηποτε...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3027 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 15:56

Βασικα kingdomhearts_maniac NP την ειχα βρει πριν κανα δυβδομαδο αλλα ξεχνουσα να στην δειξω!!!!:P

Κakashi βασικα o Chiruku στο chapter 318 και σελιδα 17 οπως αναφερετε ειναι ο φιλος και ο κατοχος ενος ακομη τζ____ οποτε ιδου γιατι το νεο φιλλερ αρκ οτι ακριβος υποψιαζομασταν!!!

Οποτε according to these το φιλλερ αρκ μπορουν να το κανουν παααρα πολυ καλο εαν θελεουν!!!

Αν και πιστευω οτι παλεωτερα φιλλερ αρκ τους μαθανε να μην κανουν πια τα ιδια λαθει!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#3028 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 17:10

Κakashi βασικα o Chiruku στο chapter 318 και σελιδα 17 οπως αναφερετε ειναι ο φιλος και ο κατοχος ενος ακομη τζ____ οποτε ιδου γιατι το νεο φιλλερ αρκ οτι ακριβος υποψιαζομασταν!!!

Οποτε according to these το φιλλερ αρκ μπορουν να το κανουν παααρα πολυ καλο εαν θελεουν!!!

Αν και πιστευω οτι παλαιότερα φιλλερ αρκ τους μαθανε να μην κανουν πια τα ιδια λάθει!!!

Δεν θυμάμαι (κ για να πω την αλήθεια τσεκαρα το τσαπτερ που λες,αλλα κ αλλα που εχουν μεσα τον Τσιρουκου κ δεν αναφέρεται πουθενα αυτο που λες...)...Και νομιζω ειμαστε στο ανιμε θρεντ οποτε αναφορες στο μανγκα δεν επιτρεπονται :Ρ
Δεν ειναι ακριβως σποϊλερ το παρακατω,αλλα ειναι κατι που μονο αν εχει διαβασει καποιος το μανγκα θα το καταλαβει,αλλα κ καποιος που βλεπει το ανιμε να το διαβασει δεν θα καταλαβει για τι εγραψα, οποτε νομιζω δεν υπαρχει φοβος για σποϊλερ...αλλα εγω για καλο κ κακο εβαλα σποϊλερ ταγκς.
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#3029 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 18:37

Δεν θυμάμαι (κ για να πω την αλήθεια τσεκαρα το τσαπτερ που λες,αλλα κ αλλα που εχουν μεσα τον Τσιρουκου κ δεν αναφέρεται πουθενα αυτο που λες...)...Και νομιζω ειμαστε στο ανιμε θρεντ οποτε αναφορες στο μανγκα δεν επιτρεπονται :Ρ
Δεν ειναι ακριβως σποϊλερ το παρακατω,αλλα ειναι κατι που μονο αν εχει διαβασει καποιος το μανγκα θα το καταλαβει,αλλα κ καποιος που βλεπει το ανιμε να το διαβασει δεν θα καταλαβει για τι εγραψα, οποτε νομιζω δεν υπαρχει φοβος για σποϊλερ...αλλα εγω για καλο κ κακο εβαλα σποϊλερ ταγκς.

Spoiler:

Εισαι σωστος δεν πρεπει να κανω εδω ποστ το εχω ξαναπαθει μπερδευομαι ωρες ωρες!!!
A επεισης στην σελιδα ηταν εαν θυμαμαι καλα η πρωτη φορα που ακοστικε το ονομα του τσιρουκου:P

Kατσε δλδ θελεις να πεις οτι δεν ειχαν παι για ... αλλα για money??

Κριμα μαλλον δεν θα δουμε τπτ να γουσταρουμε!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#3030 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 21:17

παιδια ειμαι λιγο ακυρος αλλα εχω μια απωρια

Αν ο Κονοχαμαρου = Εγκονος του Σαρουτομπι

και ο Αζουμα = Γιος του Σαρουτομπι

τοτε Κονοχαμαρου = Γιος του Αζουμα??????????????

και αν ναι γτ ποτε μα ποτε δεν τους εχω δει ουτε καν να λενε ενα ΟΧΑΓΙΟ...του κερατα πατερας και γιος ουτε καλημερα...αλλα δν ειμαι σιγουρος γιαφτο ροταω
ενας φιλος μου ειπαι οτι οι γονοις του Κονοχαμαρου ψωφισαν??.. αυτα xD

Δημοσιευμένη  εικόνα