Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#3001 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 22:19

E ειναι μερικα παλικαρια εδω που γουσταρουνε αυτους τους δυο χαρακτηρες!!!

Θελεις να συμμετασχεις????

Λεω να κανω και topic το οπιο θα διαγραφει σε 5mins και δικαιο θα εχουν κιολας!!:hahaha:

Eτσι το λεω ρε συ!!!

Και κατι ακομα θελεις το avatar τις υπογραφεις σου σε κηνουμενο???

Εαν ναι....:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#3002 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 22:30

πλακα πλακα το φιλλερ αρκ φαινεται να ειναι μικρο...
εχουν ηδη συμαζεψει οσους θα συμετασχουν.
Signature Removed

#3003 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 22:32

εγω ακουσα για 16 επισοδεια. Αυτο δε μου ακουγεται πολυ μικρο.

Επισης το γεγονος οτι εχει δικο του opening το κανει σιγουρα μεγαλυτερο απο τα κλασικα 4-6 episode fillers.

Ετσι νομιζω τουλαχιστον ^^

#3004 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 22:37

Τουλαχιστον δεν ειναι σαν το ΒΛΕΑΤΣ να μας λεει "ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΡΚ ΜΕ ΜΟΝΟ ΦΙΛΛΕΡΣ!!!!"
Signature Removed

#3005 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 22:49

Καλα οπωσδιποτε αλλα ας μην ξεχναμε και της δικιες μας μελανες σελιδες 84επεισοδια fills αυτο και εαν ειναι θεαματικο 136(για εμενα μεχρι εκει ειναι το απλο το Naruto) και μετα μεχρι το τελος πριν τον gaara χτυπουσες πρεζα εεεε δεν ειμαστε και αγγελουδια!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#3006 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 00:02

εγω ακουσα για 16 επισοδεια. Αυτο δε μου ακουγεται πολυ μικρο.

You better be wrong... αλλιως 4 μηνες φιλλερ...

Γιατι βαζουν φιλλερ ρε γαμωτο αφου το μανγκα εινια ετη φωτος μακρυα, αρα εχουν υλικο να δειξουν... WTF?

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#3007 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 00:28

Τουλαχιστον δεν ειναι σαν το ΒΛΕΑΤΣ να μας λεει "ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΡΚ ΜΕ ΜΟΝΟ ΦΙΛΛΕΡΣ!!!!"

Σιχαίνομαι τον εαυτό μου που το λέω, αλλά χαίρομαι που έχει κάπου τώρα βάλαν filler αρψ στο Bleach.Ήταν δραματικά κοντά με το manga και δεν θα έχουν ξανά ευκαιρία να βάλουν άλλα. Καμία σχέση με το Naruto που έχει σχεδόν 90 τεύχη διαφορά από το manga (πρακτικά κοντά 2 χρόνια).

Πίσω στα on-topic πιστεύω ότι τα 10-15 επεισόδια δεν είναι πολλά για αυτό το filler sequence.Άλλωστε έχουμε ξεμπερδέψει με τα 3 πρώτα (που δεν είναι filler) από τότε που ξεκίνησε το opening και θα φάμε άλλα 2 την Παρασκευή.
Το θέμα είναι ότι από το opening λοίπουν οι κεντρικοί εχθροί (του manga) του arc αυτό.Το ότι δεν εμφανίζονται και πολύ και οι Akatsuki μάλλον δίχνει ότι πάνε να πνίξουν όλη την σεζόν (~22-25 eps) στο filler με δώσεις από manga.Ελπίζω να μήν γίνει αυτό.

Ακύρο αλλά δεν είχα προσέξει (προ ολίγου τσέκαρα κάτι) ότι το 1o opening του Shippuuden αλλάζει.Δεν μιλάω για τις σκηνές που βάλάν από την πρώτη ταινία,αλλά για τα eps 28 και 29-30.
Λέτε να αλλάξουν και εδώ αλλά προς τα μέσα της σεζον ώστε να μπούν πρόσωπα που λοίπουν;

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3008 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 00:30

Ακύρο αλλά δεν είχα προσέξει (προ ολίγου τσέκαρα κάτι) ότι το 1o opening του Shippuuden αλλάζει.Δεν μιλάω για τις σκηνές που βάλάν από την πρώτη ταινία,αλλά για τα eps 28 και 29-30.
Λέτε να αλλάξουν και εδώ αλλά προς τα μέσα της σεζον ώστε να μπούν πρόσωπα που λοίπουν;

Καθόλου απίθανο το έχουν κάνει αρκετές φορές.
phmava.php

#3009 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 00:32

You better be wrong... αλλιως 4 μηνες φιλλερ...

Γιατι βαζουν φιλλερ ρε γαμωτο αφου το μανγκα εινια ετη φωτος μακρυα, αρα εχουν υλικο να δειξουν... WTF?

Γιατι δεν θέλουνε να επαναλάβουν την σαχλαμάρα που κάνανε στην πρώτη σειρά.

LfNX0dh.png

#3010 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 00:36

Good point... Αντί να βάλουν δηλαδή 100 fillers μαζεμένα, τα βάζουν σιγά σιγά... Τουλάχιστον ας τα κάνουν bearable όμως :sigh2:
phmava.php

#3011 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 00:44

καταρχας 90 chapter den ειναι και μικρη διαφορα παιδες....Αν το επεισοδιο καλυπτει 2 τσαπτερ τοτε σε ενα χρονο το φτασαμε το μανγκα....αμα ειναι ετσι πραγματικα καλυτερα τον Σεπτεμβριο να ξεκινησουμε κανονικα το main story παλι.Εξαλλου τωρα ερχονται εξεταστικες + καλοκαιρι και μπανακια,αμα ειναι βλεπουμε τα φιλλερ μονοκοπανια στις αρχες Σεπτεμβρη και τελειωσε η υποθεση....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3012 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 00:57

Εδώ δεν συμφωνώ (στην επανάληψη της ίδιας βλακίας).Έχοντας διαβάσει τα 60 σχεδον επόμενα chp είδα ότι ακολουθόντας το βήμα που έχει το Shippuuden και καλύπτοντας κάποια κενάκια βγάζουν 1,5 χρονο επεισόδια.Σχεδον κανενα επεισόδιο Shipuuden δεν εβγαλε 2 ολόκληρα chapter.Η σχέση είναι 1/1.Καμία σχέση με το Part 1 που σε 130 eps βγάλανε 238 chapter.
Αυτή τη στιγμή ήθελε filler episodes και όχι ολόκληρο arc.

Γνώμη μου είναι οτι πάνε να κάνουν το Naruto σαν το Dragonball.Παρότι δεν το έχω (ξανα)δει όλο ξέρω ότι είχε filler arc ανάμεσα στα κανονικά (ιδιαίτερα στο Ζ) και ένα great filler στο τέλος.Έχουμε ήδη πνιγεί στα filler ώστε να ρουφίξουν όση περισσότερη Narutomania μπορούνε.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3013 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 01:03

Καλητερα να το σταματησουν για 1-2 χρονια και να το ξαναρχησουν, παρα ολα αυτα τα filler!ΗΜΑΡΤΟΝ πια
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#3014 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 01:04

στα τελευταια επεισοδια δεν ειναι 1/1,αλλα πολυ παραπανω.Αλλα τελος παντων,ετσι εχουν τα πραγματα τι να γινει,προσωπικα εγω το Ναρουτο το βλεπω για την main istoria του που ειναι εκπληκτικη,οποτε ας βαλλουν ο,τι θελουν η αξια του σεναριου του δεν μειωνεται.Εχετε λιγη υπομονη, αν οχι υπαρχει και το μανγκα που κι αυτο μεσα σε 2-3 μερες το τελειωνεις καιμετα περιμενεις καθε εβδοαμΑΔΑ ΓΙΑ 17 σελιδες...

να το σταματησουν;; χαζοι ειναι; Η μονη περιπτωση πυ ξερω που ειχα τα κοτσια να στματησουν πολυ επιτυχημενο σουνεν επειδη ειχαν φτασει το μανγκα ήταν το Inuyasha που εχουν δηλωσει οτι μολις τελειωσει το μανγκα θα το ξαναρχισουν (ελπιζω δλδ γιατι θα τους παρει ο διαολος),το οποιο τελειωνει σε 2-3 μηνες,το ειπε η ιδια η μανγκακα που το γραφει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3015 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 01:12

Eπειδη βλεπω φιλλεροσυζητηση

Κατι για τα επομενα επισοδεια,τελικα οπως φαινεται το παιδι που βλεπουμε στο οπενινγκ δεν ειναι jinchuuriki συμφωνα με την μεταφραση.

Το παρακατω αφορα 2 χαρακτηρες των νεων επισοδειων

Ο chiruku για οσους δεν τον ξερουν δεν ειναι φιλλερ χαρακτηρας αλλα υπαρχει και στο μανγκα.

Spoiler: