Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#2986 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 23:12

Οποιος ειναι δυνατοτερος ειναι και πιο ενδιαφερον χαρακτηρας για σας?
Απο αυτα που λετε αυτο τουλαχιστον φαινεται σε μενα

O Sasuke προς το παρων τουλαχιστον ειναι πιο ισχυρος απο τον Ναρουτο
Αυτο σημαινει ομως οτι ο Ναρουτο ειναι αδυναμος?

Ανωριμος ειναι αλλα αδυναμος σε καμια περιπτωση

Σοβαρο σεναριακο κενο ειναι οτι ο Ναρουτο δεν ειναι δυνατος οσο νομιζετε οτι επρεπε να ειναι?

Edit:Κατι ακομα για να ωριμασει ενας χαρακτηρας πρεπει και ιδιος να γνωριζει καποια πραγματα για το παρελθον του,
Εδω ακομα δεν ξερει πιοι ειναι οι γονεις του,πλακα κανουμε τωρα

H εγω δεν μιλάω καλά ελληνικά ή εσυ δεν με καταλαβαίνεις...
Το αν ένας χαρακτήρας είναι δυνατός η όχι δεν με απασχολεί ίσα ίσα που έχω μια αδυναμία σε χαρακτήρες που υστερούν σε δύναμη αλλα έχουν άλλα προσόντα ( π.χ. έχω μεγάλη συμπάθεια σε lee και shikamaru).
Αυτό που εγώ λέω είναι ότι υπάρχει μεγάλο σεναριακό κενό σε μια πολύ καλογραμμένη κατα τα άλλα ιστορία. Θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να δικαιολογήσουν το τι έγινε αυτά τα δυο χρόνια.

-Του έκανε ο Jiraya μαθήματα ιστορίας?
-Του μάθενε να κάνει καμάκι?
-Τον προετοίμαζε ψυχολογικά?
-Κάνανε έρευνα σχετικά με αφρικάνικο βάτραχο?
Οτιδήποτε βρε αδελφέ..

Η εξέλιξη των χαρακτήρων στα πρώτα 136 (τόσα δεν ήταν τα original?) ήταν πολύ καλή. Και αυτό που αναφέρεις για τον Kakashi είναι ακριβώς αυτό που λέω, είναι δυνατόν με μια βδομάδα εκπαίδευσης (όποια και αν είναι αυτή) να μετατρέπει αυτόν τον Naruto σε ισοδύναμο του Kakashi? Αμα είναι να τη μαμήσουμε την ιστορία...

Πάντως για να μην παρεξηγηθώ εγώ το λατρεύω αυτό το anime με τα καλά του και τα στραβά του όμως ενώ στα πρώτα επεισόδια του Shippuuden φάνηκε ότι θα απογειωθεί , στα τελευταία μάλλον φθήνει..

Anyway ευελπιστώ η σειρά να κρατηθεί σεναριακά σε ψηλό επίπεδο ( άλλωστε όπως λέτε όσοι έχετε διαβάσει to manga , η βάση είναι πολύ καλή ) και να μην το κάνουν ένα άλλο Bleach....:fromabove:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2987 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 01:38

Βασικα πολλοί που παρακολουθούν αυτη τη σειρα εχουν την ιδια απορία με εσενα: Τι στο καλο εκανε ο Ναρουτο 2,5 χρονια με τον Τζιραϊγια?
Για μενα η απαντηση βρίσκεται στο τεστ που εκανε με τον Κακασι. Προπονήθηκε στα βασικά,που οπως ολοι ξερουμε υστερούσε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2988 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 01:49

Δεν φθήνει,φτήνει...
Και μάλλον η απάντησή σου στο τι του έμαθε ο Jiraya είναι όλα (του έμαθε ιστορία ώστε να προετυμαστεί ψυχωλογικά ώστε να κάνει καμάκι σε βατράχους).

Πάντως εγώ δεν άντεξα και ψιλοέλιωσα το manga σήμερα το βράδυ (ως το 350) και έχω να πω ότι:
Ο Naruto έγινε λίγο πιο cool (έχει δρόμο ακόμα).
Ο Kishimoto τρέχει αρκετά την ιστορία και συμιουργει κενάκια.

Το τελευταίο δεν είναι κακό για το manga.O Kishi αφήνει ανεκμετάλευτα πολλά κομμάτια που αν οργανωθούν σωστά μπορούν να γίνουν πολύ καλό filler υλικό ( όπως ορθώς το σχολίασαν κάποιοι μερικές σελίδες πίσω για τα filler έρχονται).
Μέχρι εκεί που είμαι στο manga πιστέυω ότι με ένα καλό animation (Pierrot θέλωντος) το anime μπορεί να γίνει πολύ καλό

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2989 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 11:02

Βασικα πολλοί που παρακολουθούν αυτη τη σειρα εχουν την ιδια απορία με εσενα: Τι στο καλο εκανε ο Ναρουτο 2,5 χρονια με τον Τζιραϊγια?

Βλακειες εκανε...

Το Naruto 2 οπως ειχα και αναφερει σε αλλο thread επρεπε να ονομαστει uchiha chronicles!!

Eιναι μακραν ο ποιο αχρηστος πρωταγωνιστης σειρας που εχω δει...ειναι ηλιθιος και αδυναμος σε σχεση με τους αλλους.

Επαμε να φτιαξει εναν χαρακτηρα ''simple minded'' οπως ο luffy,goku,gon και ichigo αλλα απο το shimpundenn και μετα τον σκοτωσε!

Αποδειξη ειναι, το ποσο λιγο εχει ασχοληθει μαζι του, επικεντρονοντας το ενδιαφερον του σε ολους τους αλλους...

#2990 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 13:18

βασικα το ειχε πει οτι τωρα θα ασχοληθει με τον sasuke και τους αλλους πιο πολυ. (διορθωστε με αν κανω λαθος)

αλλα πως κανετε ετσι, το ναρουτο ειναι το ναρουτο ακριβως επειδη ειναι ηλιθιος αδυναμος, και οτι αλλο επιθετο θελετε να του δωσετε.

Και στα 2.5 χρονια μονο να βελτιωσε τα αρχικα του θα ηταν πολυ καλο ( σιγουρα ακομα και ο ναρουτο θα το εκανε πιο γρηγορα αλλα ενταξει)

Μπορει αργοτερα να δουμε οτι τελικα εκανε και αλλα πραματα, θα δειξει ( manga readers μη πειτε αν εχει / θα γινει ετσι η οχι)

#2991 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 13:33

Τα 2,5 χρονια που περασε με τον Jiraiya ειναι ενα μεγαλο ερωτηματικο

Θα αναφερω τα λιγα σημαντικα και ασημαντα πραγματα που γωριζουμε ως τωρα

Ο Jiraiya πειραματιστηκε με την σφραγιδα του Ναρουτο την ανοιξε περισσοτερο για να ανακαλυψει οτι ο Ναρουτο εχανε τον ελεγχο μετα απο 3 ουρες.

του εμαθε το odama rasengan

του εμαθε ενα jutsu που δεν το εχουμε δει ακομα,αλλα το ανεφερε στην αρχη και ειπε χαρακτηριστηκα στον Ναρουτο να μην το χρησιμοποιησει

Προσπαθησε να του μαθει κατι που ειναι παρα πολυ σημαντικο αλλα απετυχε.

O Kishi δεν εχει ασχοληθει λιγο με τον Narouto,αν θελετε μετρηστε τα arcs του part 2,

Για αυτο το Ναρουτο ειναι το κορυφαιο shounen στον κοσμο γιατι ο δημιουργος ασχολειται με τα παντα και δεν επικεντρωνεται σε 3-4 χαρακτηρες.

Αυτο που λες loke ειναι αληθεια,θελει να δωσει ενα τελιωσει με την ιστορια των uchiha και να συνεχισει με τα υπολοιπα οπως εχει δηλωσει.

#2992 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 13:43

να τος ο kakashi πιστευω η απαντηση σου καλυπτει τους παντες.

Αλλο θεμα ^^. Απο αυτη τη παρασκυεη ξεκιναει filler ark με 2πλο επισοδειο right ?

#2993 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 14:01

να τος ο kakashi πιστευω η απαντηση σου καλυπτει τους παντες.

Αλλο θεμα ^^. Απο αυτη τη παρασκυεη ξεκιναει filler ark με 2πλο επισοδειο right ?

Ναι,αυτη ειναι η μεγαλη μερα....για να δουμε πως θα ειναι αυτο το αρκ! I have high hopes for this arc :orly:

PS:Επισης ο Τζιραϊγια εμαθε στον Ναρουτο τον τροπο να ξεφευγει απο Genjutsu...:fromabove:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2994 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 15:05

κατι τελευταιο για τα 2.5 χρονια, κατι που σκεφτηκαμε με τον melkor1431, μια αλλη πιθανη εκδοχη του τι εκανε με τον jiraiya.

Spoiler:

#2995 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 23:45

Βασικά, γενικά δεν δείχνει την εξέλιξη των χαρακτήρων καλά (όσον αφορά την προπόνηση), είτε είναι ο Naruto, είτε οποιοσδήποτε άλλος.Βέβαια αν τα εξηγούσε και όλα θα κατέληγε βαρετό........

Τέσπα, είμαι κι εγώ τσατισμένη λίγο με τον Kishimoto γιατί βάζει πολλά κουλά να γίνονται και ξαφνικά μάλιστα αλλά και πάλι μπορώ να πω ότι ως πλοκή παραμένει από τις πιο σφιχτοδεμένες που έχω δει.....Μπορεί να μπάζει λίγο αλλά δεν με πειράζει και τρελά. Δεν υπάρχει τέλειο anime.....

Kαι αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Naruto είναι από τους πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές σε anime ever!

Ευγε!!!:)

Edit:Κατι ακομα για να ωριμασει ενας χαρακτηρας πρεπει και ιδιος να γνωριζει καποια πραγματα για το παρελθον του,
Εδω ακομα δεν ξερει πιοι ειναι οι γονεις του,πλακα κανουμε τωρα

Βασικα ολο το ποστ ηταν τελειω αλλα ας κρατησουμε αυτες τις σιρουλες!!!

Ο naruto απο παντα ειχε το "skill" μεσα του και παντα μα παντα το εδιχνε!!!
Οπως εδιχνε οτι δεν ειναι αυτο που θελει να φαινετε (δλδ ενας χαζος)...
Επεισης ο naruto μας εκλησει παντα μα παντα με αυτα που κανει σε μαχες!!!

Α ναι και επειδη ειναι αδιναμος εκανε τον Οro sex και τον jiraya κατα τι διαρκια τον προπονισεων.....

Τες πα αλλος κανεις για το fan club naruto-kakashi, kakashi-naruto???:P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2996 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 23:54

Εγω λεω οτι πρπ να ψοφησει ο Ναρουτος και να γινει πρωταγωνιστης ο Shikamaru.
αυτος ειναι που προσφερει τις απολαυστικες μαχες...παντα υπαρχει σχεδειο και νοημοσυνη.
Signature Removed

#2997 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 00:07

Εγω λεω οτι πρπ να ψοφησει ο Ναρουτος και να γινει πρωταγωνιστης ο Shikamaru.

Spoiler: Spam

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#2998 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 00:21

Παιδια μολις ειδα κ εγω την ταινια του σιπουντεν.....
παλη με 2.000.000 kage bunshins Kai 5-6 Rashengan την βγαλαμαι + το Special Rashengan που εχει η καθε ταινια που ειναι διαφορετικο χρωματακι....
την περιμενα πως και πως και απαγοητευτικα αλλα νταξ...
δν περιμενα και πολλα εδω και στο ανιμε με 3 τεχνικες τη βγαζει
στην ταινια θα αλαζε.....

Edit: εκει στη λιμνη που τυναξε τα μαλια του
και ροδοκοκκινησε η κοπελια κατι σκυρτισε μεσα μου:wooi2::hahaha::hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2999 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 01:29

Edit: εκει στη λιμνη που τυναξε τα μαλια του
και ροδοκοκκινησε η κοπελια κατι σκυρτισε μεσα μου:wooi2::hahaha::hahaha:

Αυτο θα πει γερασες και μυαλο δεν εβαλες!!!:hahaha::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#3000 kingdomhearts_maniac

kingdomhearts_maniac

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 21:32

για πιο club naruto-kakashi λες goggeta??:hmmm:
Δημοσιευμένη  εικόνα

chuu~:lovulovu: