Οποιος ειναι δυνατοτερος ειναι και πιο ενδιαφερον χαρακτηρας για σας?
Απο αυτα που λετε αυτο τουλαχιστον φαινεται σε μενα
O Sasuke προς το παρων τουλαχιστον ειναι πιο ισχυρος απο τον Ναρουτο
Αυτο σημαινει ομως οτι ο Ναρουτο ειναι αδυναμος?
Ανωριμος ειναι αλλα αδυναμος σε καμια περιπτωση
Σοβαρο σεναριακο κενο ειναι οτι ο Ναρουτο δεν ειναι δυνατος οσο νομιζετε οτι επρεπε να ειναι?
Edit:Κατι ακομα για να ωριμασει ενας χαρακτηρας πρεπει και ιδιος να γνωριζει καποια πραγματα για το παρελθον του,
Εδω ακομα δεν ξερει πιοι ειναι οι γονεις του,πλακα κανουμε τωρα
H εγω δεν μιλάω καλά ελληνικά ή εσυ δεν με καταλαβαίνεις...
Το αν ένας χαρακτήρας είναι δυνατός η όχι δεν με απασχολεί ίσα ίσα που έχω μια αδυναμία σε χαρακτήρες που υστερούν σε δύναμη αλλα έχουν άλλα προσόντα ( π.χ. έχω μεγάλη συμπάθεια σε lee και shikamaru).
Αυτό που εγώ λέω είναι ότι υπάρχει μεγάλο σεναριακό κενό σε μια πολύ καλογραμμένη κατα τα άλλα ιστορία. Θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να δικαιολογήσουν το τι έγινε αυτά τα δυο χρόνια.
-Του έκανε ο Jiraya μαθήματα ιστορίας?
-Του μάθενε να κάνει καμάκι?
-Τον προετοίμαζε ψυχολογικά?
-Κάνανε έρευνα σχετικά με αφρικάνικο βάτραχο?
Οτιδήποτε βρε αδελφέ..
Η εξέλιξη των χαρακτήρων στα πρώτα 136 (τόσα δεν ήταν τα original?) ήταν πολύ καλή. Και αυτό που αναφέρεις για τον Kakashi είναι ακριβώς αυτό που λέω, είναι δυνατόν με μια βδομάδα εκπαίδευσης (όποια και αν είναι αυτή) να μετατρέπει αυτόν τον Naruto σε ισοδύναμο του Kakashi? Αμα είναι να τη μαμήσουμε την ιστορία...
Πάντως για να μην παρεξηγηθώ εγώ το λατρεύω αυτό το anime με τα καλά του και τα στραβά του όμως ενώ στα πρώτα επεισόδια του Shippuuden φάνηκε ότι θα απογειωθεί , στα τελευταία μάλλον φθήνει..
Anyway ευελπιστώ η σειρά να κρατηθεί σεναριακά σε ψηλό επίπεδο ( άλλωστε όπως λέτε όσοι έχετε διαβάσει to manga , η βάση είναι πολύ καλή ) και να μην το κάνουν ένα άλλο Bleach....

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο